Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Bandi > Slovenska scena
  New Posts New Posts RSS Feed - Zmey
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Zmey

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Newbie
Newbie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tiramisu Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Zmey
    Posted: 04.Aug.2009 at 13:19
Zmey
Metal/Experimental/Acoustic

www.myspace.com/zmeyband

Ravnokar doma posnet EP, kritike dobrodošle.
You gotta keep on truckin' anyways...
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Aug.2009 at 13:59
Hlad2 :D
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Aug.2009 at 14:09
direkt.. glej da boš v roku pol leta pozabil na metal:D
lead kitare so drgač obupno mimo
Back to Top
JuRiJ View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JuRiJ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Aug.2009 at 14:17
to je zajbancija ne ??!!! vsaj kitaro bi lahk uglasiu Dead

Back to Top
jure_aeonic View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jure_aeonic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Aug.2009 at 14:34
dvomm da je problem neuglašena kitara
Back to Top
Gigo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gigo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Aug.2009 at 14:40
lih sm hotu to napisat :D
Back to Top
JuRiJ View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JuRiJ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Aug.2009 at 14:42
hehe je blo mišljeno tako, da če se že zajbava, nej se vsaj z uglašeno kitaro Big%20smile sam sm pogledu še tist drugi bend ku baje neki snema, pa se mi zdi da ni zajbancija Big%20smile   http://www.myspace.com/nexcastrum

Back to Top
Železnk View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Železnk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Aug.2009 at 14:50
uf, zvok je dost sumljiv...sicr lepo da delaš neki v smeri Agalloch pa da inspiracijo dobiš od Mogwai...sam tole se čudn sliš
Back to Top
awbl View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote awbl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Aug.2009 at 16:01
Bog pomagej,...če gre za nek derivat blek metala še ne pomen da ni treba met posluha. Lahko bi res uglasil kitaro in se nauču pet clean vokale. Oprosti ampak skoda da res ne obstaja sodnik za glasbene prekrške, ker bi ti odredil prepoved priblizevanja glasbenim instrumentom in dostop do interneta :D
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Aug.2009 at 16:43
awbl se neb mogu bl strinjat,tole je čista katastrofa.
VSE
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
Tyr_84 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyr_84 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Aug.2009 at 17:42
Zakon. Prow lepo se počutm, kr vem da obstajajo še drugi ki jm ne gre glasba Smile
http://myspace.com/tyr_84
Back to Top
Wulf View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Wulf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Aug.2009 at 19:07
clean vokali sekajo
Back to Top
Tiramisu View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tiramisu Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Aug.2009 at 19:36
Zdj kot prvo hvala usm da ste si dejansk uzel čs poslušat; vem da mam velik napak.

Kot drugo; glede kitare, uglašena je ton nižje. Je pa uglašena.
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Aug.2009 at 19:42
mogoče je potem čas, da tale članek popravimo.
Back to Top
Hornseth View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hornseth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Aug.2009 at 20:48
res je velik stvari za popravit, ampak use se enkrat začne..
Back to Top
JuRiJ View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JuRiJ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Aug.2009 at 21:31
Originally posted by Tiramisu Tiramisu wrote:

Zdj kot prvo hvala usm da ste si dejansk uzel čs poslušat; vem da mam velik napak.

Kot drugo; glede kitare, uglašena je ton nižje. Je pa uglašena.

je lepo, da se trudiš in snemaš, neki ustvarjaš.. ampak vseeno si vsaj osnove teorije poglej, mal pentatoniko, osnovne lestvice.. bo že dost bolj prijazno ušesom

Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Aug.2009 at 21:50
Lepa stran .. tle se pa tudi konca...

www.myspace.com/kellermetal

Hide your head or join the dead!
Back to Top
Person-man View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Person-man Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Aug.2009 at 22:49
No ja, dosti bandov je začelo iz nule
Back to Top
McPejer View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote McPejer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Aug.2009 at 23:06
Brez besed....
! ! Prow HEAVY ! !
Back to Top
gribbo View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gribbo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Aug.2009 at 23:19
Al je glavna inspiracija Ulver - Bergtatt?:) Sej ni tko slabo...

Edited by gribbo - 04.Aug.2009 at 23:21
Back to Top
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jure_aeonic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 00:22
http://www.myspace.com/cuntmetal

Edited by jure_aeonic - 05.Aug.2009 at 00:24
Back to Top
Von Salza View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Von Salza Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 00:32
tale klitoris je en že na slavnega dvojčka zmey, nexcastrum limouSmile. mimogrede je to le naklučje da je na topu na spejsu?

sicer pa ja...to je drek...

Edited by Von Salza - 05.Aug.2009 at 00:33
Back to Top
gribbo View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gribbo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 01:04
Ma sej za one-man-projekt ni tko slabo.. za začetek.. in lasten gušt. Ma von šperma ti si en drek... prav me zanima kaj poslušaš.

Edited by gribbo - 05.Aug.2009 at 01:22
Back to Top
Taake View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Taake Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 01:05
Originally posted by Von Salza Von Salza wrote:

tale klitoris je en že na slavnega dvojčka zmey, nexcastrum limouSmile. mimogrede je to le naklučje da je na topu na spejsu?

sicer pa ja...to je drek...

Mimogrede tole je posnel frend, ki pri njemu snemam...

Sicer pa ja vas ne poznam in ne morm rečt kok kej sami ustvarjate/prispevate k metalu ampak spizdite tisti kreteni k kritizirate (upravičeno ali neupravičeno) pa sami ne nardite NIČ. Musko je simpl poslušat zravn pa se počutt zelo izobraženega v vseh glasbenih zvrsteh, teoriji vseh inštrumentov itd... in zmožnega ustvart in posnet bolše komade Embarrassed

Šenkrat to NE leti na tiste k glasbo ustvarjate da ne bo nesporazumov.

Edit: Mislm da vsak z zdravo pametjo zna sprejet kritike izkušenih glasbenikov.

Edited by Taake - 05.Aug.2009 at 01:08
Within Destruction @ Facebook
info.serpents@gmail.com
Back to Top
Gigo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gigo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 01:22
Ampak neglede na vse so najbolj pristojni podat mnenje konzumatorji glasbe. torej poslušalci...od kdaj moraš bit pek. da lahko trdiš da kruh ni dober.

Pa to govorim za vse primere.

Back to Top
Taake View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Taake Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 01:26
Se strinjam glede tega ampak mislm kritika na tvoj kruh od drugega peka pomeni več kot pa od enga šipca k je lačn? Ti bi bolj cenil mnenje enga random osebka kot pa ene bolj "priznane" osebe v glasbenem svetu?

Edit: Se pa strinjam da majo poslušalci, čeprav nekateri debilni, še vedno zelo pomemben faktor pri oblikovanju mnenj drugih ovc. Ampak jst sm to predvsem zarad kritik k sm jih bral govoru ker je blo 80% neutemeljenih in brezsmiselnih pa verjamem da je bil vmes tud kšn k ga sploh ni tema zanimala pa se je sam čredi ovčk prdružu Smile

Edited by Taake - 05.Aug.2009 at 01:30
info.serpents@gmail.com
Back to Top
JuRiJ View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JuRiJ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 01:30
Vse moraš poslušat, premislit vsako kritiko in čimveč dobrega iz tega vzet.

Back to Top
Taake View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Taake Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 01:35
Salsa: sicer pa ja...to je drek...

@jurij: kaj poleg debilnosti osebka se lahko naučiš iz tega? Če si preveč zaostal podat konstruktivno kritiko pol je vseen če ne napišeš nič.
info.serpents@gmail.com
Back to Top
JuRiJ View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JuRiJ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 01:38
kašna debilnost ? vsak ma pravico do svojga mnenja.. nekdo bo reku FUJ, nekdo bo mal bl točno povedu zakaj je reku FUJ, tretji bo spet neki svojga.. vse pa isto pomeni. Pač jebi ga, folku to ni všeč.. ti posnetki so res obupni, če gledamo z amaterskega vidika, z profesionalnega so pa totalna katastrofa. 

Back to Top
Taake View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Taake Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 01:44
Majo pravico sam nevem če bi kdo neki postu pa da men neb blo všeč bi točn napisu zakaj mi ni pa kaj bi jst popravu, če je pa to določenmu folku težko nj se pa po šupku praska... sj par pametnih se je najdl pa so clo nekej povedal da tiramisu lahk kej povzame iz tega.
info.serpents@gmail.com
Back to Top
Gigo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gigo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 01:48
Za podajanje mnenja sploh ni važna izobrazba, status, položaj, dan, vreme...gre za individualno mnenje vsakega posameznika. Pa sej to že vemo ane.

Najbolš da se glasbeniki med sabo raztržemo, ostala "raja nevedna" mora bit pa tiho. "Laiki" znajo bit v svojem opazovanju še najbolj objektivni, ker niso "okuženi" z raznimi okvirji ki jih glasba iz svoje "racionalne" strani postavlja glasbenikom.

I'm off...
Back to Top
JuRiJ View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote JuRiJ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 01:50
ahh to je neki čist normalnega glej.. tud mi ko smo neki posneli, pa dali vn, meni je blo ful fajn, prvič smo bli u studiu, polni pričakovanj... pol so nas pa raztrgali, pa mi ni blo fajn.. sam če zdej gledam nazaj, so meli prav.. pač sam je težko neko stvar objektivno ocent.. pomoje bo tud on čez kako leto vidu, da je blo to slabo.. jebi ga, rabš izkušnje in kilometrino.

Back to Top
Taake View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Taake Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 02:02
Evo jurij je za moje pojme lepo obrazložu situacijo + podal izkušno. Mislm da je to več vredno kot pa limanje raznih linkov in raznih kratkih kritik ala salsa, če se pa gigo ne strinjaš z mano pa zgleda da mava različn odnos do kritik in se ne bova prepričala, te pa zastopim. Pa moje mnenje je da so več vredne subjektivne kritike sam ne takšne kot smo jih vajeni.

Ajd grem gikat.
info.serpents@gmail.com
Back to Top
Von Salza View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Von Salza Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 02:10
@gribbo: kaj poslušam je popolnoma moja stvar. sigurno pa ne nekaj, kar mi reže v ušesa zaradi popolnega neskladanja tonov. primer? zmey.

Originally posted by Taake Taake wrote:

Salsa: sicer pa ja...to je drek...

@jurij: kaj poleg debilnosti osebka se lahko naučiš iz tega? Če si preveč zaostal podat konstruktivno kritiko pol je vseen če ne napišeš nič.

naučiš se to da je to drek in da naslednič ne narediš dreka

"Ps.: če kdo ne ve kaj ima naslovnca veze z epom, kar se zgodi sam razložim ime: Nexcastrum = death fortress... Smrt je mogočna in trdna kot utrdba in doleti vsakogar. (zaenkrat) se ji je še nemogoče izmuzniti, sam pa tud ne vrjamem v posmrtno živlenje. Crkneš in si gotov."

toliko o zaostalosti in debilnosti osebkaWink

Edited by Von Salza - 05.Aug.2009 at 02:28
Back to Top
Taake View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Taake Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 02:39
sm mogu razložit za take osebke kot si ti če slučajno nebi zastopl Embarrassed btw nima vsak iste predstave o smrti. pa kaj sploh mešaš 2 topica skup... Moj drek se drugje pase Tongue Sicer se mi pa ne da kregat pa sori če sm te užalu... no really I mean it.
info.serpents@gmail.com
Back to Top
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jure_aeonic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 02:52
lej pač to je slabo... gremo lahk glasvat zard mene, pa ne gojim nobene zamere do nikogar
Back to Top
Taake View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Taake Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 02:58
ja lej jst tud nimam nč prot nikomur pa tud ne pišem kle zarad tega ker se tiče mojga frenda al krkol bi blo isto tud drge če bi spremlu... če je komu slabo ok sj nkjer ne piše da je prepovedan Smile sam pač nvem a sam mene motjo take primitivne kritike k nobenmu niso v pomoč?
info.serpents@gmail.com
Back to Top
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jure_aeonic Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 03:04
a ni dost očitno, da mu vsi pravmo da nej neha delat musko pa nej se vrne ko bo mel kej pojma?
Back to Top
Von Salza View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Von Salza Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 03:07
včasih pač pride do situacije, ko pozitivna kritika ni možna. takrt pač skurcaš. konc koncev pa tut z tem daš nekj vedt...
Back to Top
Taake View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Taake Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 03:10
Je je. Bom zadržu zase zadne besede k na drgačn način nam mogu izstopt iz te teme.
info.serpents@gmail.com
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 05:58
Originally posted by Taake Taake wrote:

ja lej jst tud nimam nč prot nikomur pa tud ne pišem kle zarad tega ker se tiče mojga frenda al krkol bi blo isto tud drge če bi spremlu... če je komu slabo ok sj nkjer ne piše da je prepovedan Smile sam pač nvem a sam mene motjo take primitivne kritike k nobenmu niso v pomoč?

lej, kitare niso uglašene, to ti lahko pove laik ki ma vsaj eno uho al pa strokovnjak, ki ti lahko poda čist matematično osnovo zakaj je temu tako. če avtor komadov trdi, da so kitare uglašene nižje, so pa uglašene naj poskusi še na kkšnem drugem planetu, na zemlji se tole sliš obupno narobe kakorkoli obrneš.

Back to Top
smargroth View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote smargroth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 08:30
Največja napaka, ki jo glasbenik lahko stori, je, da prekmal pokaže 'svetu' svoj izdelek. Bolje malo ukrotit nestrpnost in dozoret kot pa si takole zapret vrata. Zelo veliko truda bo nekoč potrebnega, da bo folk spremenil mnenje o njem, saj je prvi vtis najpomembnejši.
Back to Top
Tiramisu View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tiramisu Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 08:45
O fak, cela debata se je razvila.
Zdj jes sprejemam use kritike, ne glede na utemljenost. Sej ravno zato sm nalepu link. Zanima me mnenje folka, ki niso znanci,fredni, ker le ti niso nikol skurcal. Noben od njih mi ni nkol reku da se toni ne skladajo, nben od njih ni nikol skurcov. Tko da kot rečeno sm hvaležen za usak iskren nasvet.

Ja, glasbeno sm podn. Se tega zavedam. Delam na tem. Sej ne rečm, komentarji so me mal posekal, sam gledam na to kot neko spodbudo, da se še bol potrudim. Pač glasba mi je ventil, jebiga.

Back to Top
Tiramisu View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tiramisu Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 08:51
Originally posted by gribbo gribbo wrote:

Al je glavna inspiracija Ulver - Bergtatt?:) Sej ni tko slabo...

Jap, Bergtatt je kr močn vtis pustil na meni
Back to Top
demshy View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote demshy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 09:32
Originally posted by smargroth smargroth wrote:

Največja napaka, ki jo glasbenik lahko stori, je, da prekmal pokaže 'svetu' svoj izdelek. Bolje malo ukrotit nestrpnost in dozoret kot pa si takole zapret vrata.
točno tako.

Originally posted by Tiramisu Tiramisu wrote:

Zanima me mnenje folka, ki niso znanci,fredni, ker le ti niso nikol skurcal. Noben od njih mi ni nkol reku da se toni ne skladajo, nben od njih ni nikol skurcov.
mogoče rabiš kakšnega prijatelja ki si upa v glavo povedat stvari - take ponavadi zelo cenim.. alpa kakšnega ki ima posluh
Back to Top
Orias View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Orias Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 10:03
Originally posted by demshy demshy wrote:

Originally posted by smargroth smargroth wrote:

Največja napaka, ki jo glasbenik lahko stori, je, da prekmal pokaže 'svetu' svoj izdelek. Bolje malo ukrotit nestrpnost in dozoret kot pa si takole zapret vrata.
točno tako.

+1

Pa kitare mogoč celo so uglašene do neke mere, sam da je res fauš odigrano in odpeto. Men je to kar je trenutno na spejsu za poslušat precej neposlušljivo. Naj ti bo pa to motivacija za naprej da izboljšaš komade in ostale stvari. Kolegi so pa nikakvi, če ti še resnice noben noče povedat.
Back to Top
sajmon View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sajmon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 10:05
al pa kao njegovi frendi, znanci, . . nimajo posluha za glasbo. . sklepam da je to se dokaj mlado, ceprou je res da leta kaj dosti ne stejejo, prej izkusnje. .

Edited by sajmon - 05.Aug.2009 at 10:06
Back to Top
Ytsejam View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ytsejam Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 11:04
Super!
Back to Top
Wulf View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Wulf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 12:36
tip ima vsaj jajca pa je neki izdal, nekateri pa misljo da obvladajo in čuvajo doma svoje guitar pro fajle, ki bodo izdani ob svetem nikoli™

zdej bo šele ogenj, ho ho ho
Back to Top
Gašper Fatur View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Aug.2009 at 12:51
Če verjameš v svojo muziko, te boli kurac za vse kritike. Če ne verjameš v svojo muziko, je pa brezveze da jo delaš.
FUCK THE WORLD
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.098 seconds.