![]() |
STUDIO SOUNDLABS |
Post Reply
|
| Author | |
GUAR
Newbie
Joined: 18.Oct.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 174 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: STUDIO SOUNDLABSPosted: 06.Aug.2009 at 18:00 |
|
DEMO posnetek ( 4 komadi) za samo 200 €. Vsi bendi,ki bi želeli posneti DEMO CD, pišite na soundlabs.studio@gmail.com . |
|
|
www.myspace.com/goricaunderground
www.myspace.com/GUARmusic www.myspace.com/jzacrew www.kgs.si www.mostovna.com www.pubrnrheart.com |
|
![]() |
|
GUAR
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Aug.2009 at 18:03 |
|
Še nekaj vredno omembe- to je domač studio. :)
To ni studio, kot jih vidiš na slikah po netu ali pa kej podobnega, kot npr. Metro, Jork ipd. V bistvu je ta "studio" le ena sobica pri meni doma. Zakaj navednice? Zato, ker še zdaleč ni podobno pravemu studiu. Ne me narobe razumet, ampak za take stvari je poterbnih ogromno, ampak res OGROMNO € ... :) Delam po principu "A-D" (all-digital) (bobni, kitare, bas, sinti... ) razen vokala. V prihodnosti bi si rad omislil pravi studio, ampak za to bo treba še kar nekaj časa in predvsem denarja. Kamen na kamen... Posname se lahko vse - bobne, kitare, bas, vokal.... Kot sem omenil prej, delam vse preko digitalnih vmesnikov razen vokala... Zakaj? Zato, ker je pri današnjem razovju tehnike in nabora VST (Virtual Studio Tehnology) programov velika prednost, saj maš že v štartu odlično podlago, da narediš dober mix in s tem končni izdelek... REFERENCE : www.myspace.com/awfbandsite www.myspace.com/gothicbandeternity www.myspace.com/goricaunderground www.soundclick.com/degenerator www.myspace.com/amtchainsaw RECORDING: -Intel Quad-Core Q6600 4GB -RAM, 640 HDD -Cubase SX3 -Steinberg WaveLab -RME Multiface MKII 8in, 8out -Line6 PODxt -Behringer Mic200 -Behringer B-1 condenser -Shure Beta 57A TRACKING: - RME Multiface MKII 8in, 8out - Line6 PODxt - Behringer Mic200 - Behringer B-1 condenser - Shure Beta 57A MIX: - Waves API - UAD Powered Plug-ins - ToonTrack Superior Drummer 2.0 (The NY Legacy & The Metal Foundry) INSTRUMENTS : - Ibanez RG 7 String - Ibanez RG 6 string /w Floyd-Rose - Ibanez K5 Bass Edited by GUAR - 06.Aug.2009 at 18:06 |
|
|
www.myspace.com/GUARmusic www.myspace.com/jzacrew www.kgs.si www.mostovna.com www.pubrnrheart.com |
|
![]() |
|
McPejer
Newbie
Joined: 16.Mar.2009 Location: Zimbabwe Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 08.Aug.2009 at 23:50 |
|
200€ ufff.... mja no če je dobra kvaliteta pole se nebom nč prtožavu.
samo 200€ je za moje pojme malo dosti samo za 4 komade.. |
|
|
! ! Prow HEAVY ! !
|
|
![]() |
|
Ventor
Senior Member
Joined: 22.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2239 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09.Aug.2009 at 10:53 |
|
Se strinjam ... res malo zasoljena cena glede na to, da bi s temi programi lahko delal prakticno vsak ... Tolk nam ni teu racunat niti pipi k ma profesionaln studio ...
|
|
|
www.myspace.com/kellermetal Hide your head or join the dead! |
|
![]() |
|
InfernalK
Newbie
Joined: 13.May.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09.Aug.2009 at 15:38 |
|
jst pa mislim da je to normalna cena: 50€ na komad, če je studijska ura nekje 20€ je to v tej ceni zajeto 10ur dela. V 10urah so zajete priprave snemanja, nastavljanje ištrumentov (ozvočevanje bobnov, ke jajca), snemanje vsakega člana posebej (4 komadi), aranžmiranje, miksanje in master kar v 10 urah ne napraviš...
sicer nevem kolko ima ta oseba izkušenj in glasbenega znanja ampak če je končni izdelek dober je to dobra cena!
Ventor: veš kako ti bom povedal, lahko veš program Office Word na pamet, a kaj ti pomaga če neznaš abecede in slovnice:)
|
|
Bleeding Fist www.bleeding-fist.com www.myspace.com/bleedingfist 29.9.2009 - Bestial Kruzifix666ion out on Moribund Records |
|
![]() |
|
W.U.K.O
Senior Member
Joined: 17.Nov.2007 Location: Neutral Zone Status: Offline Points: 1467 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09.Aug.2009 at 15:43 |
![]() |
|
|
Weed ain't dope, it's everything from rope to hope!
|
|
![]() |
|
Vraan
Senior Member
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1757 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09.Aug.2009 at 15:52 |
|
cena 200 eurov, je še zelo poceni! če je dobro narejeno to ni nič, jebeš tiste posnetke narjene v 10 urah, jih zaston nočm
|
|
|
The real monsters are often just people.
|
|
![]() |
|
Wulf
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09.Aug.2009 at 15:56 |
a mislš da so v profi studiji kej zelo drugačni programi ? in da vsi enako dobro delajo z njimi ? =) |
|
![]() |
|
McPejer
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09.Aug.2009 at 20:59 |
|
[QUOTE=InfernalK]jst pa mislim da je to normalna cena: 50€ na komad, če je studijska ura nekje 20€ je to v tej ceni zajeto 10ur dela. V 10urah so zajete priprave snemanja, nastavljanje ištrumentov (ozvočevanje bobnov, ke jajca), snemanje vsakega člana posebej (4 komadi), aranžmiranje, miksanje in master kar v 10 urah ne napraviš...
Sorry to je pač samo moje mnenje:) |
|
|
! ! Prow HEAVY ! !
|
|
![]() |
|
InfernalK
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09.Aug.2009 at 21:42 |
|
hmmm.... u bistvu nimam pojma kaj si hotel povedat:)
|
|
Bleeding Fist www.bleeding-fist.com www.myspace.com/bleedingfist 29.9.2009 - Bestial Kruzifix666ion out on Moribund Records |
|
![]() |
|
GUAR
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Aug.2009 at 01:06 |
Se pravi, da so bobni že uštimani in vse prpravljeno za naslednje instrumente? ![]() Veš, da se da dandanes te stvari porihtat brez nadležnega postavljanja majkov, izničevanja faz, pregovarjanja bobnarja, naj ne boža bobnov, naj kresne z šusom, naj pride na snemanje z novimi opnami, ni treba uglaševat bobnov (kar je pri nižjih cenovnih rangih zelo pogosto in nadležno opravilo), da morajo bit činele cele ne počene, spucane, ker vsaka maščoba in umazanija (recimo "zeleni volk") zmanšuje clarity oziroma čistočo zvena činel.... Zakaj pa prodajajo razne zvočne knjižnjice kot npr. ToonTrack Superior Drummer ali FxPansion BFD ali pa Steven Slate Drums? Za lepo videt? Razmisli malo, preglej malo svetovno sceno, kako se stvari delajo, ker če boš omejen na Slovenijo, boš ostal tam, kjer si bil do zdej... Alora zdej pa k ceni... Nimam 20 € na uro, ampak 10€, kar pri ceni 200€ pomeni 20 ur. Zdej pa malo kalkulacije: Bobni: Ne glede, al so snemani z majki ali z elektronci ali naklikani.... Poraba časa je nekje ista... Še najmanj če maš elektronce, ker je potrebno (če je bobnar odigral, kot mora) morda le ponekod malo poštimat dinamiko. Če maš recimo Roland TD-20 ali pa Yamaha DTXtreme IV, ti pa niti tega ni treba, ker oba modela podpirata dovolj stopenj dinamike... Alora, če izpustimo postavljanje majkov ipd, da štejemo samo snemanje in editing bobnov, pride to cca. 1,5 ure. Lih ene tolko, mogoče malo več, porabim jst, da naklikam bobne, pa, komada nism prej mai slišal... Multiply that x4!! Kitare: Strune obvezno nove!! Ponavadi se dela double-tracing za vsako kitaro, nato še dodatni tracki za kakšne dele v komadih, kjer mora bit masiva kitar bolj v ospredju, saj samo z dvigom glasnosti ne dosežeš lih tega učinka... Recimo po mojih dosedanjih izkušnjah, če je kitarist pridn in mu metronom štima, recimo 1 ura na komad.... Multiply that x2 in pol x4. Bas: Večinokrat najbolj podcenjen instrument. Ena steza in gasa.... Ne ne... Jst po novem prakticiram 3 tracke: Sub-Bass, Body in Drive... Ma recimo da je treba sam en track... Recmo pol ure. ---> x4 Vokal: Pa smo pri vokalu, ki ponavadi pobere največ časa, če hočemo iz njega nrdit najboljše. Tu igra glavno vlogo disciplina vokalista in znanje ter sposobnost prepoznavanja svojih napak pri petju, ko snema (Jasmina (Eternity) je zlo lep primer disciplinirane, nadarjene in izkušene pevke. Dokler ni tako, kot želi, ne bo odnehala). Vokal se navadno dela minimalno double-track za lead-vox, ter še dodatno double-tracking za vsak back-kox.... Če je vokalist pridn, nrdi delo za en komad v recimo 2 urah (spet moje dosedanje izkušnje - Eternity, A Murder Theory, Degenerator,...)¸---> Again, x4 Synths: (Optional) Tu je vse več ali manj na KREATIVNOSTI benda in producenta... Če bend želi samo podlago, pomeni to recimo pol ure, ka pride zmeraj do napak pri igranju... A je čudno, pr tolko tipkah... Če pa bend želi neki več, pa to lahko privede tudi do 4-5 ur za komad... Poslušej Eternity - Winter (Orchestral version). Za tist komad sva z Juretom porabla mislim da 4 ure... Ma ne igranje, bolj iskanje primernih soundov, dopolnjevanje komada, kjer je blo potrebno ipd... Tukaj bomo vzeli osnovo. Pol ure. ---> x4In zdej končna računica:Sm računal brez sintov... Samo osnova - bobni, kitare, bas, vokal, kar je najpogostejša sestava bendov tole na Goriškem... Meni znese 24 ur - pazi - za en komad. x4 je to slabih 100 ur. Kje je še minimalno 5 ur mixa (da o popravkih benda, ker bi rad vsak sebe slišal bolj od ostalih, kar privede do dodatnih ur, niti ne govorim= in minimalno 2 uri final masteringa na komad. To je še minimum 30 dodatnih ur... Zdej si pa izračunaj, kolko ur je to in pomnoži z 10€. Mislim, da znese krepko čez 200€ .Poslušaj moj zadnji mix na spodnjem linku (in kdorkoli drug, če hoče preveriti kvaliteto, kakšne posnetke delam...). Na tem komadu je blo nrjenih suma summarum 35-40 ur... Pa še nism zadovoln z njim. Je treba še par segmentov popravit (avtomatizacija glasnosti, malo znižat kick drum, ipd...). http://soundclick.com/share?songid=7943523 ---------------- @Ventor: Če ma profesionaln studio, zakaj nima pol profesionalne cene? Cene so nekje 25-30 EUR na uro, oziroma se obračunava snemalni dan. METRO Ljubljana vem da je mel 200 EUR/dan, v Alpha-Omega pri Milanu smo takrat z Entreat plačali 220 EUR na dan, Fredman (Gothenburg, Švedska - In Flames, Soilwork,...) je mel 666 EUR /dan.... Profi studio ma neki takega v arzenalu opreme: Analog Console: DAW, Computer: Tapemachines: Monitors: Outboard: Compressors, Limiters, Audio Processors: Equalizers: Effects: Plugins: ----- To je iz IF Studio, Gothenburg, Sweden. Vpiši v Google-u IF Studio pa si poglej... Ma Pipi tut to? Dvomim... To je nekje profi zadeva, pr nas sta to METRO v Ljubljani in pa JORK v Dekanih. Lahko da še kak drug. To je pa to. Aja, Ventor, poglej na koncu sekcije PLUGINS, kjer piše FxPansion BFD all extensions... Kej je že to? Ja, prav si ugotovu. Drum Sampler, konkurenca unga ka ga jst uporabljam. Peace, Samo Edited by GUAR - 10.Aug.2009 at 01:10 |
|
|
|
![]() |
|
InfernalK
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Aug.2009 at 07:40 |
|
Guar: na hiro, Jork v Dekanih je samo ime in nothing more....
Kar se tiče bobnov me še vedno ne prime, hočeš reči da pripravljanje bobnov ni všteto v čas za katerega glasbniki plačajo pri tebi (torej recimo če se dejansko snemanje zaćne ob 10h je bobnar v placu lahko že ob devetih in pripravlja) ali da ima tam bobne na razpolago? aja btw, jst ne kurcam samo jasna mi ni stvar s temi bobni |
|
|
![]() |
|
Ventor
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Aug.2009 at 14:45 |
|
Sej noben ne kurca, Samo, sej ves da jst pac povem z dobrimi nameni in ne s sovraznimi kot lahko za koga izpade :)
Pac z mojimi izkusnjami iz projekta GUAR se mi zdi mocno zasoljena cena 200€. Sej ok se zgledujes po svedskih in svetovnih studiotih, prou, sej ne recem nec, lepo da ciljas visoko. Samo poglej malo realno ... lahko mas vso bozjo opremo na svetu, ma ce nimas filinga za delat z opremo ti ne pomega noben soud na svetu ... ne pravim to o tebi, pac sm ze slisu storije od raznih super studiotov z nevem kako opremo, rezultat pa nikakvi. Pipi je edn najboljsih v sloveniji pac kr dejansko nrdi posten sound in ma en lep studio z dobro opremo in vse, pa bi nam racunu manj ... samo to sm teu rect :) Tistega spiska opreme neom niti bral k itak ves da ne stekam pou panina, samo cem povedat da oprema, sampli in nevem kaj ni use :) Recimo kovac nam je nrdu demo đabe ... pa je izpadu res cool po soundu. |
|
|
|
![]() |
|
GUAR
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Aug.2009 at 18:11 |
Pripravljanje bobnov oziroma drugih inštrumentov se ne plača. Plača se od takrat,ko npr. kitarist dobi sound,ki ga je želel in začnemo snemat. Pri ostalih studijih se pa tudi priprave kolkor vem plačuje. Jasmina |
|
|
|
![]() |
|
GUAR
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Aug.2009 at 18:14 |
Ful mi ni jasno kaj ma to veze z GUAR-om :)? In glede tega,da oprema,sampli,itd. niso vse se vsi zavedamo. Ma mislim,da ima Samo dosti(ampak nikoli ni dovolj) znanja,da se spusti v kaj takega. Konec koncev naš demo(Eternity) je hvaljen povsod. Jasmina |
|
|
|
![]() |
|
Ytsejam
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Aug.2009 at 21:48 |
|
200€ se meni ne zdi dosti če pomislm kolk dela je in kolk opreme je treba met za vse posnet in plus kolk živcev gre.
Glede na to da bond dobi na špil usaj 100€ to ni ne vem kakšen strošek. |
|
![]() |
|
GUAR
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2009 at 03:25 |
|
Zdej, ka sm še enkrat prebral malo poste, sta me od Pejca in Winxa eno malo razp***** in sm nrdu en mix ful na hitro....
![]() ![]() Dovolj "crushing" zvok kitar in bobnov.... Ob priliki bom up-loadal še surov sound bobnov... Vrjetno je malo preveč low-enda v mixu... Zdej me pa ne prepriča nihče več.... The Metal Foundry je zakon!!!!! ![]() Aja, in bobni niso naklikani, nego mi je "igral" sam Dirk od Soilwork... ![]() ![]() Malo za hec: Evo tole: ToonTrack The Metal Foundry test: http://soundclick.com/share?songid=7950019 Če koga kej zanima, lahko komot vpraša... Peace, Samo |
|
|
|
![]() |
|
Ventor
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2009 at 11:10 |
|
Ben ja no teu sm rect da npr. Kovac ma res ful poceni, se mi pa tudi dosti bolj dopade njegov nacin dela in tudi koncni sound izdelka, kot pa samotov, zato smi zdi 200€ prewc ... Samo itak da zna in ma znanje, ne da ne, samo pac mi je prevec plasticen sound, ... prevec spolirano vse, pac moderno, kompjutersko. Ni nobenga ojacevauc - mikrofon in snemaj, je samo nek software. Sej veste kak sm jst .. bolj stara dusa :))
Konc koncu pa cool da se bos bavu s tem, upam da ti bo kdaj uspelo zivet od tega :) Pole me lahko zaposlis kot studijskega bobnarja, haha :)) |
|
|
|
![]() |
|
McPejer
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2009 at 12:33 |
|
[QUOTE=Ventor]Ben ja no teu sm rect da npr. Kovac ma res ful poceni, se mi pa tudi dosti bolj dopade njegov nacin dela in tudi koncni sound izdelka, kot pa samotov, zato smi zdi 200€ prewc ... Samo itak da zna in ma znanje, ne da ne, samo pac mi je prevec plasticen sound, ... prevec spolirano vse, pac moderno, kompjutersko. Ni nobenga ojacevauc - mikrofon in snemaj, je samo nek software. Sej veste kak sm jst .. bolj stara dusa :))
+1
|
|
|
! ! Prow HEAVY ! !
|
|
![]() |
|
Messiah
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2009 at 15:24 |
|
Hej GUAR...vrjetno te bom hmal kontaktirou za en demo...prej bomo probal kr na svojmu placu posnet sam dvomm d nam bo ratal tko kokr bi hotl.
|
|
|
I kneel for no man!
|
|
![]() |
|
Vraan
Senior Member
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1757 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2009 at 15:42 |
|
jebeš starinski nespoliran zvok, fuj
modern sound FTW!
GUAR: tisto se fajn sliši! kr tako naprej
|
|
|
The real monsters are often just people.
|
|
![]() |
|
GUAR
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2009 at 19:12 |
|
@ Messiah :
Če rabiš za demo,piši na mail kukr rečeno - soundlabs.studio@gmail.com . pol se dobimo na kakem "sestankiču" ,da se pomenmo glede smernic,kaj bi vi hotli. Konc koncu,mora bit stranka zadovoljna,ane :)? @ Vraan : Thanks. :) ![]() @ Ventor & McPejer : To glede končnega izdelka -kak rata- je res fuuuul odvisno od stila muzike : če je tebi bolj všeč old school je logično ti ne bo všeč sound oz končni izdelek od neke moderne glasbe,če lahko temu tko rečemo. Nekaterim so bolj všeč demoti posneti v kleti z računalniškim mikrofonom(ker ni dnarja ,ne zrd drugega) ,drugi hočejo kvaliteto in dajat za demo 2000 €. Kdo bi razumu in ene in druge... ![]() Jebat ga :) Je pa res da ti naši "mladi garažni bendi" bi dostkrat radi imeli en demo,pa ne bojo tko hitro dobil 2000€ ,da bi posneli demo,zato je prow,da jim to edn nudi za pametno ceno. Torej "Bottom line" kar se tiče končnega izdelka je res odvisno-od posameznika do posameznika in stila muzike. Da ne bo pomote : Je pa enaka količina truda vloženega v vsak projekt oz. demo,ni važno od stila muzike. Mogoče pr old school-u mal več truda,ker nisva ne jst in Samo v tej muziki. To bi blo to :) P.S.- Po končanem demotu nudimo tudi promocijo po netu in naredimo tudi platnice CD-ja po želji :) Jasmina Edited by GUAR - 11.Aug.2009 at 19:14 |
|
|
|
![]() |
|
McPejer
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Aug.2009 at 00:16 |
|
Zakaj bi dajow za demo 2000€ če lahko daš 80€ ali celo manj za dober demo.
In šezmjrej pristajam na narawn zvok instrumentow! js sm povedu use kr sm tow:D |
|
|
! ! Prow HEAVY ! !
|
|
![]() |
|
W.U.K.O
Senior Member
Joined: 17.Nov.2007 Location: Neutral Zone Status: Offline Points: 1467 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Aug.2009 at 02:54 |
|
Naravn zvok inštrumentov!? Ta je pa dobra!!! Zakaj bi potem uporabljal distortion recimo oz. nasploh električno kitaro? To tut ni naravno! Haloooo, naravnega zvoka ni več, odkar poznamo električne inštrumente, efekte... in reprodukcijo zvoka nasploh!!! Meni je super moderna, spolirana produkcija, sploh na dober hifi ali studijske monitorje. Ma važn je da se dobr sliš, da je zvok primeren glasbi, pa mi je čist vseen, če je snemano na analogno opremo, al pa skozi tisoč VSTjev v DAWu!
Dober demo za 80€... bi rad slišu to čudo! Če pa je res dobro, se pa majstore premalo ceni oz. je prijateljska usluga ![]() |
|
|
Weed ain't dope, it's everything from rope to hope!
|
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Aug.2009 at 03:24 |
|
Guar - ful dobri posnetki - sm poslušal na myspace- predvsem bobni so mi res vrhunski, kitare mi pa niso čist po mojem okusu - jst mam rad čim več kitar v vseh pomenih besede :)
keep up the good work :) kašn preamp pa kašna 57ka pa kdaj kako kitaro čez box mogoč?
ej od kerga je ta plugin Fairchild 660 and 670 Bundle?? jst mam UAD fairchilda, pa mi je ful všeč (še posebi za vokal, akustiko, drum room compression al pa ....ma svašta se da.... včas še grupo činel kompresiram s tem :) :) - meni sta Fairchild najbolš kompresor in pa Pultech najboljši Eq - oba mata res en posebn karakter, k spominja na analogne zadeve :)
zdej zbiram keš, za novega UADa, da bom lahk mel več plugsov
jst drugač načeloma uporablam samo Waves SSL bundle, Ultramaximizer+, Oxford Bundle pa UAD in to je bolj al manj to. Mam še eno TC kartico za mixat, k sm jo kupu od Ruže pa je sploh nč ne uporablam, k je nism navajen Edited by Wind Carrier - 12.Aug.2009 at 03:30 |
|
![]() |
|
GUAR
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Aug.2009 at 10:53 |
@ McPejer 80€ za demo :D bwahahahah :) Sori,ma kej takega še res nism slišla,no... Očitno pol je res tku ku pravi W.U.K.O. :) Edited by GUAR - 12.Aug.2009 at 17:01 |
|
|
|
![]() |
|
GUAR
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Aug.2009 at 10:54 |
|
@ Wind Carrier
Sm poslušala tvoje posnetke na myspace-u.. Se mi zdijo super:) Takega vokala že dost časa nism slišla .Čene na splošno tud ostalo -SUPER ...Tud vložki syntha not je specialno...Res zakon. Si že dajem dol album ;) Jasmina Edited by GUAR - 12.Aug.2009 at 10:56 |
|
|
|
![]() |
|
GUAR
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Aug.2009 at 11:11 |
|
@Wind Carrier
Aloha. :) Merci, merci. :P 57ko mam, sam preamp bi rabu še malo boljši, je pa edino problem, ka nimam lih prostora za nažigancije... Guitar Rig? Ni zame, with all due to respect... Od telih SW amp simulatorjev mi je best off Alien Connection ReValver MKIII Peavey edition. Fairchild je Fairchild... Universal Audio so pa sploh znan po tem. da naredijo kr se da dobr približek... Sicer Fairchild-a ne uporabljam za individualne kanale, ka mam sam eno DSP karto. Navadno EQ-jam in compresiram z API-jem... Moji most common uporabljeni: Waves API & C Series, UAD 1176, UAD Precision Series, UAD DreamVerb, UAD Plate 140, UAD Fairchild 670, Voxengo Bundle. Peace, Samo Edited by GUAR - 12.Aug.2009 at 11:15 |
|
|
|
![]() |
|
GUAR
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Oct.2009 at 21:20 |
|
Pozdrav vsem Paranoidovcem.
![]() Objavljam preview mix projekta "Samomor", ki bo izšel do konca tega leta. Podrobnosti bodo na voljo ob izidu, reči pa moram, da je to človek, s katerim je bil užitek delat, zato tudi rezultat (mislim da) ni izostal... ![]() http://dl.getdropbox.com/u/1955759/RavenBlack%20SongsMIx.wav Dečki in deklice, uživejte v poslušanju vsaj 20 % tolk, kot sem jaz pri snemanju in mixu... ![]() ![]() Peace, Samo |
|
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |