Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Bandi > Slovenska scena
  New Posts New Posts RSS Feed - PESADILLA
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

PESADILLA

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: PESADILLA
    Posted: 12.Oct.2009 at 18:49
no mi smo band iz okolice bleda, pa igramo nek thrash ni cist thrash ampk nekej pu svoje:D mel smo par kuncertov tukej okol. no sej eni ns ze
poznate:P

spejs je treba se spedent (tok smo zej da so komadi gor da sej ubjavl) pa vokale posnet k smo mau pozni s pevcm sam smo useen objavl! so pa prvi posnetki tole.

http://www.myspace.com/pasjadila

naslovi komadov so zacasni!
vec al mn se po poimenovanjh k je biu se rohir notr.

Edited by dole - 12.Oct.2009 at 18:50
Back to Top
FIFS666 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote FIFS666 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Oct.2009 at 20:44
full dobr an prou zakon steSmile 
Pojej jogurt.
Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Oct.2009 at 21:05
tnx stariSmile
Back to Top
stein View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote stein Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Oct.2009 at 21:26
zakon stari:D
Let them feel your hate! Show no fear!
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2009 at 13:11
o a ste zrihtal pol! ZAKON :D mal preposlušal... sj ideje so ql, mal bi blo še kej s cajtam treba dodelat :)

Chillout mi je ql :)

Hug a boste kej snemat pršl?
                     ... enkrat pa to Wink 

Dole sede ti una kitara, a maš Đeksonco še kr na popravilu? ke pa si dubu uno - a je Epiphone?

ka pa je kej z vokalam? Tongue    

p.s. a Marta se Dik kliče po tanovem? WinkTongue

p.p.s zakon naslovi komadov - sploh Punk Scenes  Tongue to se sam trešerji lahk spomnejo Wink LOL

Edited by Wind Carrier - 13.Oct.2009 at 13:15
Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2009 at 15:36
Originally posted by Wind Carrier Wind Carrier wrote:

o a ste zrihtal pol! ZAKON :D mal preposlušal... sj ideje so ql, mal bi blo še kej s cajtam treba dodelat :)

... enkrat pa to Wink 

Dole sede ti una kitara, a maš Đeksonco še kr na popravilu? ke pa si dubu uno - a je Epiphone?

p.p.s zakon naslovi komadov - sploh Punk Scenes  Tongue to se sam trešerji lahk spomnejo Wink LOL

ja une fajle k sm ti reku mi more su un spedenat dat dam zmiksat, za snemt se pa tut se zmenmo:P en dan se mormo res dubit spet, cene drgac kej na bled prid spetLOL

une slike so ful stare k sm mu se epiphone, đekson je pa iz popravila ze lep cajt:)

vokal smo razmislal dab kr snemal zej u kratkem, sj nvem, ce lah tut pr tep an:P marta pa "pridno" vad hehe:D

drgac pa ja marta se klice dik ze kr nekej cajta, odkar ga jes poznam, sam med nami je poznan kot marta, ostali pa bl kot dik hehe:P

Edited by dole - 13.Oct.2009 at 15:37
Back to Top
lord_morthron View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote lord_morthron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2009 at 16:44
Proklet, bom še thrasher ratou!
Dobr je tole!
Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2009 at 17:12
haha, kul!:)
ti kr ratej:)
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2009 at 21:51
Men je tole kr všečno in bo s pravim vokalom lahko še zelo zakon!
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2009 at 22:08
Originally posted by dole dole wrote:

... enkrat pa to Wink 

ja une fajle k sm ti reku mi more su un spedenat dat dam zmiksat, za snemt se pa tut se zmenmo:P en dan se mormo res dubit spet, cene drgac kej na bled prid spetLOL

une slike so ful stare k sm mu se epiphone, đekson je pa iz popravila ze lep cajt:)

vokal smo razmislal dab kr snemal zej u kratkem, sj nvem, ce lah tut pr tep an:P marta pa "pridno" vad hehe:D

drgac pa ja marta se klice dik ze kr nekej cajta, odkar ga jes poznam, sam med nami je poznan kot marta, ostali pa bl kot dik hehe:P

haha, ma jst bi mu kr Marta reku, če ne zameri? me na tiste stare cajte spominja, k smo bli še "gang" pa to :) :)  :) Hug

hehe, sj se mo zmenil kej. Ja ma, sj b se kej oglasu, pa zdej spet bl delam pa to.....

a vi zdej tud kej pod streho greste, a ga še kr sam zunej pjete? Wink 

se ga vidmo an! :) (upam, da kmal :) :) :)

Edited by Wind Carrier - 13.Oct.2009 at 22:09
Back to Top
Zupan View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zupan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2009 at 22:41
Kr vredu zadeva morm rečt, sam ob gledanju slik se mi je porojilo eno vprašanje ... zakaj ma basist (če sm prav vidu) na desni roki z izolir trakom sredinec in kazalec skupi zaliman Big%20smile< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Oct.2009 at 23:45
dobr zadewa.kupm demo v fizični oblikiBig%20smile
btw-dole dej mi prosm pošl na pm od dika cifro
hvala
Back to Top
martinck View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote martinck Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Oct.2009 at 14:52
Ej, tole je zakon!Clap Upam da vs čim prej vidmu živo, k tole me je pa čist zrajcal LOL

Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Oct.2009 at 16:09

... enkrat pa to Wink 

haha, ma jst bi mu kr Marta reku, če ne zameri? me na tiste stare cajte spominja, k smo bli še "gang" pa to :) :)  :) Hug

hehe, sj se mo zmenil kej. Ja ma, sj b se kej oglasu, pa zdej spet bl delam pa to.....

a vi zdej tud kej pod streho greste, a ga še kr sam zunej pjete? Wink 

se ga vidmo an! :) (upam, da kmal :) :) :)

nene nau nc zameru sej ga jes tut marta klicmTongue

ja pod streho bomo sli zej vrjetn kr je nenormaln mrz kr naenkt, sicer jes bi se saj zrd litrc uzun ustrajov, pa tut kj bl fletn, pa sej zaenkt se ustrajamo:P

no kul upam tut js d se kmal vidmo:):)

cene pa kej na jesenicah;)

Edited by dole - 14.Oct.2009 at 16:09
Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Oct.2009 at 16:10
Originally posted by Zupan Zupan wrote:

Kr vredu zadeva morm rečt, sam ob gledanju slik se mi je porojilo eno vprašanje ... zakaj ma basist (če sm prav vidu) na desni roki z izolir trakom sredinec in kazalec skupi zaliman Big%20smile< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">

ma en prst je mu zlomlen tktLOL
Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Oct.2009 at 16:11
drgac pa hvala za pozitivne pa kul komentarje:)
Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Oct.2009 at 18:38
Originally posted by Immortin Immortin wrote:

Ej, tole je zakon!Clap Upam da vs čim prej vidmu živo, k tole me je pa čist zrajcal LOL

aja, drgac spilamo u kranu 24. toj cez slaba dva tedna!
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Oct.2009 at 19:02
Če ne bom preveč gnil od našga release žura pol pridem! V živo vokal je right?
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Oct.2009 at 19:32
dej mau več infota dej kuga je v kranju
buco:vprašanjeCry
Back to Top
sajmon View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sajmon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Oct.2009 at 19:45
muska res ni svoh, ideje vsekakor imate, skratka mate lepo zacrtano pot

drgac pa tud mene mau bol zanima kje mate spil u kranu. . na bazenu ?

mi je kr mau zou, da si vas se nism uspel pogledat. . u lescah smo vas zamudil. . pa na zato, k smo ga uzun popival, pac pa zato, k smo sli dokaj pozn iz kranja. . kar se pa vasih ostalih spilou tice, je blo vse stvar taksnih in drugacnih okoliscin. . loh pa racunate da vas pridem obiskat 24 ega tega meseca

Edited by sajmon - 14.Oct.2009 at 19:56
Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Oct.2009 at 20:11
u... to za kran zgleda se nben nc neve, u nasmu koncu pa skor usi ze vejo pismo.
ja no uglavnm nekej nej bi se 24. oktobra organiziral na slovenskmu trgu tm pred gimnazijo kranj k je tut un teden mladih pa to. orginizira pa en folk iz bazena.

vec se bo pa u kratkem vrjetn da use objavl tukej na paranojdu.

buco: vokal vrjetn bo skor zih. peuc more sam fejst vadtApprove
nazadne k smo mel koncert na motozboru na bledu, vokala sploh nismo mel.
Back to Top
Sova View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sova Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Oct.2009 at 10:40
To ja!! Đesenajs THRASH attack!
Back to Top
fallen idol View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fallen idol Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Oct.2009 at 10:54
ql se tole slisi...vokal cimprej!!! :D Kar tko naprej fantje..
Back to Top
Ruda View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ruda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Oct.2009 at 10:58
Vsak nov thrash bend prebudi srečo v mojem srcu :)
www.rkc.si
Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Oct.2009 at 15:41
đesenajs thrash attack... ZAKON!LOL

Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Oct.2009 at 18:57
zej tko, 24. se zacne ob 19.00
igramo armarot, mi pa parazitiTongue.
pac tm na sluvencu.Tongue
bo ful fajnSmile
Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Oct.2009 at 12:29
Pesadilli in panikk bi se lahko ze reklo kar second wave of slovenian thrash Tongue

Kaj pomeni sploh pesadilla?

Edited by Ventor - 17.Oct.2009 at 12:29

www.myspace.com/kellermetal

Hide your head or join the dead!
Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Oct.2009 at 12:34
Tonguezakon:P

pesadilla je spanska beseda za nocno moro nekej taga:D

Back to Top
ZeroTolerance View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ZeroTolerance Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Oct.2009 at 12:43
Pejsja dila :D 
https://www.facebook.com/CorduraOfficial

http://www.reverbnation.com/timdraksler

http://www.youtube.com/user/nopainmoregain?feature=mhee
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Oct.2009 at 13:04
Originally posted by Ventor Ventor wrote:

Pesadilli in panikk bi se lahko ze reklo kar second wave of slovenian thrash Tongue

Kaj pomeni sploh pesadilla?

In kaj je 1st wave Winko?LOLLOLLOL
To je trash, ne pa thrash.

Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Oct.2009 at 00:22
Ben ja no ... :))

www.myspace.com/kellermetal

Hide your head or join the dead!
Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Oct.2009 at 15:47
glede vokalov je tko:
 ker smo mel probleme s casm,
bojo vokali sam pr enmu komadu.

tko da bomo vecinoma spet instrumentaln igral.
Ermm
Back to Top
xbreakdownx View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote xbreakdownx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Oct.2009 at 01:34
zakon komadi! ;) sam vokal še pa bo perfect.  ja pa upam da naslednje leto spet spijemo kakšen plato na vlaku na poti na metalcamp ;D 
It's Not About Breaking Hearts, It's About Breaking Noses
Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Oct.2009 at 14:15
tnx:):)
tut jes upam na to, da se drug let spet srecamo:)
Back to Top
Aufstand View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Aufstand Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Oct.2009 at 09:49
yp, yure on a god way.. :) keep on rocking!
..don't make a mistake and take my shadow for a friend..
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Oct.2009 at 11:28
wčeri je kr blo jaClap
definitvno ste na lepi poti.kr tko naprej
Back to Top
Nerthag View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Nerthag Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Oct.2009 at 12:59
bravo fantje... ful ste se pobolšal četud pravte da ste kiksal dost.se vm pozna.
marta - vokali... toj pa tak presenečenje pa taka zmaga... sam ne se mi pobrit :D
kr tko naprej ja!
You all are flies, flying towards the light, seeking death...but yet you don't know...
Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Oct.2009 at 17:55

7. 11. 2009 @ Klub MC - Pekarna:

Armaroth + Pesadilla + 1 mađarski headliner

Več info + topic pod domačimi koncerti coming soon.

Edited by dole - 30.Oct.2009 at 08:28
Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Mar.2010 at 16:02

Da se spet kej od ns slis heheTongue

Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Mar.2010 at 20:23

Back to Top
Slay View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Slay Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2010 at 10:01
Zakon ste stari,manjkajo edin kksni ful hitri soloti,u stilu Jeffa/kinga drgac pa zakon thrash.

P.S:Pa tiki nej neha uno pofukano kapo nost k zgleda ko en fag :D

Criminally insane
Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2010 at 14:59
haha hvala!
soloti so pa soloti, kokr so ratal xD
sej nacajte kerga kej zapere pa spremeni kej u zivo hehe, drgac so pa pomoje skor usi drgac k na posnetkh na spejsu.

mah ignoriras uno kapo, sej mu bo dopizdila enkt hehe.
Back to Top
Slay View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Slay Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Mar.2010 at 23:03

haha hvala!
soloti so pa soloti, kokr so ratal xD
sej nacajte kerga kej zapere pa spremeni kej u zivo hehe, drgac so pa pomoje skor usi drgac k na posnetkh na spejsu.

mah ignoriras uno kapo, sej mu bo dopizdila enkt hehe.

Sj niso slabi, dobri so,pasejo zravn,samo pravm da bi blo lepo slisat pa mogoce v eni pesmi ful odfukano hitr solo.Uzivo vs pridem gledat pa da vidm/slišm (upam da cim prej) in vrjamem.

ja ce ne mu jo bom pa jest zažgau :D

Uglavnm stay thrash!
Criminally insane
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Mar.2010 at 12:11
ker od vas je pa iz jesenic?
ok sam andi je:)
na 1 strani piše jesenice.bi blo bolš gorje :))
Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Mar.2010 at 16:01
haha, andi ja.

ja bol bi blo gorje, k sta 2 iz gorij, tdruge dva pa usak u svojo smer mau prec:D
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Mar.2010 at 16:14
hja nimaš kej
tole je pč tko da bote vsej metalski populaciji jeseničani(forumančanov)

Edited by yordan - 31.Mar.2010 at 16:14
Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Mar.2010 at 17:05
cak kes pa ti prebrov jesenice, zele mij dujel da nevem ke pise:D
 pa tut ce misljo da smo z jesenic...
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Mar.2010 at 18:20
prva stran bučman:)
nju. Nastopili bodo Thraw (Ravne na Koroškem), Panikk (Ljubljana-Postojna-Sv. Ana) in Pesadilla (Jesenice),
nč jesenice
Gorje jebemti
Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Mar.2010 at 19:06
ajaaa:D

mah kva ma veze gorje - jesenice, isto sranje skorejLOL
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Mar.2010 at 19:24
zmenjen busancWink
diku reč da sm mau zajebu tist je konc maja ne začetek

Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.188 seconds.