Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Bandi > Slovenska scena
  New Posts New Posts RSS Feed - Broken Trigger
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Broken Trigger

Post Reply Post Reply
Author
Newbie
Newbie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote xbreakdownx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Broken Trigger
    Posted: 02.Nov.2009 at 12:16
še moj drugi bend...

Prihajamo iz Lendave igramo neki hc/metal nevem kaj ..

poslušajte pa pokomentirajte..

http://www.myspace.com/brokenxtriggerband

It's Not About Breaking Hearts, It's About Breaking Noses
Back to Top
posast View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote posast Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.Nov.2009 at 14:31
edina stvar k je spodobno so jail baits pod top friends. - in isto velja za 2. band.
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.Nov.2009 at 15:17
Ma daj se nehite zajebavat mater...al pa vsaj v svojih pol mesca trajajočih tupih projektih ne omenjat besede metal...
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.Nov.2009 at 15:39
agreed
Back to Top
xbreakdownx View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote xbreakdownx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.Nov.2009 at 18:35
to sploh ni zajebancija... hahah :D  saj fora da nočemo bit metal .. ker vem da vse kar se konča na CORE je za vas sranje..

gledamo z strani hardcorovcev pa dobivamo ful support :)
Back to Top
Dolen View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dolen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.Nov.2009 at 19:21
No ja... saj če so pač določena core zvrst še ne rabite jemat s takim prezirom :D kurc, jaz sem tud bol pristaš metalcorea, hardcorea, tud deathcorea, poslušam tud thrash tudi vse ostale zvrsti metala pa tud pop pa elektroniko... pa mi je tud preveč thrasha mogoče v slo, pa mi je tud določen thrash lame, pa ga ne kurcam, ampak sem vesel, da dogaja, da je vedno več glasbe, pa vedno več bendov, pa imajo vsi moj support, pa če so najbol za kurac, pa ne maram njihove glasbe.
pač zdi se mi malo primitivno, da se norca delate, fantje se trudijo, uspeli so si zrihtat špile v tujini, vsaka jim čast... da bi še le večim začelo uspevat!!Wink

Edited by Dolen - 02.Nov.2009 at 19:23
!St. Ilj Hardcore!
Back to Top
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote xbreakdownx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.Nov.2009 at 22:38
Originally posted by Dolen Dolen wrote:

No ja... saj če so pač določena core zvrst še ne rabite jemat s takim prezirom :D kurc, jaz sem tud bol pristaš metalcorea, hardcorea, tud deathcorea, poslušam tud thrash tudi vse ostale zvrsti metala pa tud pop pa elektroniko... pa mi je tud preveč thrasha mogoče v slo, pa mi je tud določen thrash lame, pa ga ne kurcam, ampak sem vesel, da dogaja, da je vedno več glasbe, pa vedno več bendov, pa imajo vsi moj support, pa če so najbol za kurac, pa ne maram njihove glasbe.
pač zdi se mi malo primitivno, da se norca delate, fantje se trudijo, uspeli so si zrihtat špile v tujini, vsaka jim čast... da bi še le večim začelo uspevat!!Wink

se strinjam :)
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Nov.2009 at 09:43
Men je vsen če igraš kakršnkol core, ampak mislim, da nima nbena zvrst pravila, da mora bit čimbolj slabo vse, tole pa pač je precej slabo jebat ga. Ne vem zakaj bendi ko vm nekdo napiše da ni dobr začnete bluzit, da nismo vaša ciljna publika pa bla bla bla, men se zdi to pač slabo pa nima zvrst nč s tem.
Back to Top
fallen View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote fallen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Nov.2009 at 11:48
Buco men se pa tvoj bend ne dopade.
Wake Up, Wake Up!
Back to Top
Dolen View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dolen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Nov.2009 at 12:16
Originally posted by Buco Buco wrote:

Men je vsen če igraš kakršnkol core, ampak mislim, da nima nbena zvrst pravila, da mora bit čimbolj slabo vse, tole pa pač je precej slabo jebat ga. Ne vem zakaj bendi ko vm nekdo napiše da ni dobr začnete bluzit, da nismo vaša ciljna publika pa bla bla bla, men se zdi to pač slabo pa nima zvrst nč s tem.

saj post ni letel na tvoje mnenje.. če ti je slabo, ti je slabo :D Letel je na atheista, pa večinoma na poste v drugi temi, before the murder,... :)
!St. Ilj Hardcore!
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Nov.2009 at 12:42
Nevem zakaj mora vsak kurac objavit temo svojega " benda", s kerim je imel 1 špil pred 3 frendi in 5 sošolkami ali na biker's meetingu, kjer so eni štirje vadli karate pred odrom...
Sicer pa tipično...že jokate
Back to Top
_Erik_ View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote _Erik_ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Nov.2009 at 13:18
Kje pa naj objavlajo če ne na forumu?

Mislim, ene res prav vsaka malenkost zmoti...dokler se te ne tiče in nima nobenega vpliva na tvoje življenje, zakaj se vtikat v vsako stvar.
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Nov.2009 at 13:42
Fallen: Kul, pa kaj. Tle itak ni govora o mojem bandu, lahko mi pa napišeš to tud v našo debato pa kej podiskutiramo o tem.
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Status: Online
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Nov.2009 at 13:45
pomoje še ni zrelo za objavo..
Back to Top
pestilence. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pestilence. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Nov.2009 at 13:46

Originally posted by fallen fallen wrote:

Bi pa se strinjal z bucotom, samo mogoče v malo manjšem ekstremu.
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
Back to Top
Dolen View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dolen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Nov.2009 at 13:49
Originally posted by Atheist Atheist wrote:

Nevem zakaj mora vsak kurac objavit temo svojega " benda", s kerim je imel 1 špil pred 3 frendi in 5 sošolkami ali na biker's meetingu, kjer so eni štirje vadli karate pred odrom...
Sicer pa tipično...že jokate

hahahahahahaha Big%20smile
!St. Ilj Hardcore!
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Nov.2009 at 15:25
men pa tole praw ni nič.
ne muzka ne nč
Big%20smile
Back to Top
Mick336 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mick336 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jan.2010 at 19:24
no pa mi ti pokaži tvoj bend, tvoje dosežke, tvoje znanje.... zaradi takih kmetov kot si ti bend ne bo propadel... samo upanje in moč nam daješ :)
Back to Top
Mick336 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mick336 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jan.2010 at 19:26

Ma daj se nehite zajebavat mater...al pa vsaj v svojih pol mesca trajajočih tupih projektih ne omenjat besede metal...

Saj ti pa nihče ni zajebaval mater... no razen če je to bla včeraj ona pri meni... kar se pa tiče besede metal pa ti je že blo prej obrazloženo
Back to Top
Mick336 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mick336 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jan.2010 at 19:29

Verjetno ste vi na prvih vajah izdali album! Vsaka vam čast! Meni pa je vseeno kakšen koli Troo Metal igraš.. mi dol visi.. če ti je všeč pa nas boš prišel pogledat če ne pa ti ni potrebno. vedno bodo ostali 4je kateri si nas bodo želeli pogledat in to je nam dovolj. raje igramo pred sošolkami pa 2mi prijatelji kot pa pred dvema takima kot si ti... saj ne kot da bi mi bilo mar za tvoje mnenje. :***
Back to Top
blackoutt View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote blackoutt Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jan.2010 at 19:42
Originally posted by fallen fallen wrote:

In ta bend je?

Kar se tiče pa Broken Trigger: nisem kakšen veliki fan take muzko, še najboljš mi pa zveni Loaded Guns...kul!
Ampak who da fuck we are to tell you what to do?

Je pa tuki na tem forumu ful pametnega folka, ki pozna ful podzvrsti od druge podzvrsti thrash metala, k pozna bande, ki jih jst tud ne znam izgovorit, sam tko je pač povsod...men sede recimo ful dobr rap-core, ampak maš tuki 90% ozkoglednih metalcev in to je to....

Če je vam kul ,je men tud kul, furejte naprej, mogoče se kdaj srečamo pa spijemo kakšen peer :)

Edited by blackoutt - 06.Jan.2010 at 19:51
Back to Top
Ruda View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ruda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jan.2010 at 19:55
mani so zakon sam zato kr vsi pljuvate po njih :D
www.rkc.si
Back to Top
Železnk View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Železnk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jan.2010 at 20:36
Po prvem poslušanju bom tkole reku - ni tok slabo kot nekateri tuki pravjo (puzavnar recimo :), sam ni pa spet neki res dobrega.
bi se kr strinjal s Frogijem, mogoče je res malo prezgodaj za objavo, mislim da bi blo velik bolš če bi zadevo objavl šele potem, ko bi še dodelali in mal bolš posneli komade. tole kar je zdele na spejsu je še težko komentirat, ker je verjetno še daleč od tega kar bi lahko bilo.
Back to Top
Dictatus View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dictatus Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jan.2010 at 20:44
komadi so kul edin bolšo produkcijo nucate kar zihr že veste ( sicr tud glih ne poslušam kej preveč te zvrsti ampak mi je ušeč ) :P...nadaljujte ker muska kr obeta!  pa puste idijote k niso zadovolni z ničemr:D
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jan.2010 at 22:04
Originally posted by Mick336 Mick336 wrote:

no pa mi ti pokaži tvoj bend, tvoje dosežke, tvoje znanje.... zaradi takih kmetov kot si ti bend ne bo propadel... samo upanje in moč nam daješ :)

why?*izgovori z arnoldhglasom*
zdej mate vsaj neke kulturne posnetke kukr novembra.
tko da ti se kr tolaž stem da maš več znanja muzke kukr jst in to.

Wink
Back to Top
Mick336 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mick336 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jan.2010 at 22:08
Originally posted by yordan yordan wrote:

why?*izgovori z arnoldhglasom*zdej mate vsaj neke kulturne posnetke kukr novembra.tko da ti se kr tolaž stem da maš več znanja muzke kukr jst in to.Wink

Če govoriva o istem bendu in kar se mene tiče Broken Trigger potem si se človek malo zaje*al in bluziš nekaj za brezveze. BT ima te posnetke prve in edine gor.
Back to Top
Mick336 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mick336 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jan.2010 at 22:09
Originally posted by Ruda Ruda wrote:

mani so zakon sam zato kr vsi pljuvate po njih :D

ta pa je dobra!!! cenim to :D
Back to Top
Mick336 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mick336 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jan.2010 at 22:11
Originally posted by Dictatus Dictatus wrote:

komadi so kul edin bolšo produkcijo nucate kar zihr že veste ( sicr tud glih ne poslušam kej preveč te zvrsti ampak mi je ušeč ) :P...nadaljujte ker muska kr obeta!  pa puste idijote k niso zadovolni z ničemr:D
Glede komadov se zavedamo tudi sami. glede teh idijotov pa samo toliko: Če se govori o nas SLABO ali DOBRO, se konec koncev o nas govori in nas to dela slavne:D by: D.Murko
Back to Top
Mick336 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mick336 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jan.2010 at 22:15
Originally posted by Železnk Železnk wrote:

Po prvem poslušanju bom tkole reku - ni tok slabo kot nekateri tuki pravjo (puzavnar recimo :), sam ni pa spet neki res dobrega.
bi se kr strinjal s Frogijem, mogoče je res malo prezgodaj za objavo, mislim da bi blo velik bolš če bi zadevo objavl šele potem, ko bi še dodelali in mal bolš posneli komade. tole kar je zdele na spejsu je še težko komentirat, ker je verjetno še daleč od tega kar bi lahko bilo.

Koliko jaz vem, nikjer ne piše, da mora na myspace bit Studijski posnetek. Zadovoljni smo z našimi standardi in našimi posnetki, vemo kje smo in zakaj smo! Če bi tile posnetki bili studijsko obdelani in izklesani bi bili definitivno boljši za vaša in tudi naša ušesa. Sliši se dokaj razločno kaj smo sami dosegli brez kakšne koli šole. Pa kaj če bi nas motiviral pop? bi delali pop! pa nas ne, ker pa nas to. Aja pa še to je bad, da smo komaj zdaj našli drugega kitarista in bassista!
Back to Top
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote xbreakdownx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Jan.2010 at 22:34
nvm..jaz sem rekel... špilal bom to kaj mi paše kaj poslušam itd...bomo se pa maksimalno potrudili da izboljšamo-dodelamo komade itd. 
Back to Top
Kataklysm View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kataklysm Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Jan.2010 at 01:13
Originally posted by Dolen Dolen wrote:

No ja... saj če so pač določena core zvrst še ne rabite jemat s takim prezirom :D kurc, jaz sem tud bol pristaš metalcorea, hardcorea, tud deathcorea, poslušam tud thrash tudi vse ostale zvrsti metala pa tud pop pa elektroniko... pa mi je tud preveč thrasha mogoče v slo, pa mi je tud določen thrash lame, pa ga ne kurcam, ampak sem vesel, da dogaja, da je vedno več glasbe, pa vedno več bendov, pa imajo vsi moj support, pa če so najbol za kurac, pa ne maram njihove glasbe.pač zdi se mi malo primitivno, da se norca delate, fantje se trudijo, uspeli so si zrihtat špile v tujini, vsaka jim čast... da bi še le večim začelo uspevat!!Wink

No...najbol pameten post do zdej! Jst tud vse živo poslušam...razen ta electro muska pa pop pa rap...itd. Sam tud ni treba takoj pluvat....če dečki igrajo hardcore al deathcore! BT majo čist fajn musko...ko bojo pa bolši posnetki bojo pa komadi še bolš zvočli! Tak da bojo ziher zakon bend v prihodnosti!
idi vidi drek na zidi!
Back to Top
Kataklysm View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kataklysm Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Jan.2010 at 01:20

why?*izgovori z arnoldhglasom*zdej mate vsaj neke kulturne posnetke kukr novembra.tko da ti se kr tolaž stem da maš več znanja muzke kukr jst in to.Wink

Sam...ni treba podcenjevat drug druge...al pa govorit...da nekdo slabo špila pa da nezna neč!
idi vidi drek na zidi!
Back to Top
BOCO View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BOCO Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Jan.2010 at 02:39
zdej ko to berem je že mene posrbelo da bi slišal pa mi pokaže tole:
Strežnika ni mogoče najti
eh,fuck that shit and make some noise!!!
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Status: Online
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Jan.2010 at 02:41
http://www.myspace.com/brokenxtriggerband

link na začetku je napačn..
Back to Top
Beni View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Beni Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Jan.2010 at 05:11
mick336 Sej ves da lahko vec stvari quotas v enem postu? :D
quadruple post <3

drgac pa ko se morte usakic kregat glede zvrsti in podzvrsti
2-step? wdf?

Hardcore / Metal / 2-step

You just keep on trying till you run out of cake.
Back to Top
BOCO View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BOCO Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Jan.2010 at 09:26
ma ja,not my cup of tea,navaden novodobni teenage hardcore...nč posebnega v glavnem in stokrat slišano sam odigrano ok.nimam nekega posebnega mnenja.tistemu kj je taka muzika všeč pa kar naprej...proživjet čemo i bez i sa tom.
eh,fuck that shit and make some noise!!!
Back to Top
Mick336 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mick336 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Jan.2010 at 10:37
Originally posted by Beni Beni wrote:

mick336 Sej ves da lahko vec stvari quotas v enem postu? :D
quadruple post <3

drgac pa ko se morte usakic kregat glede zvrsti in podzvrsti
2-step? wdf?

Hardcore / Metal / 2-step

2-step je del glasbe ko ^^plešeš^^ z nogami priporočam da si ogledaš na youtube. res mi je vseeno kdo kritizira naš bend. spoštujem tiste ki spoštujejo naš trud. nismo najboljši ampak slabi pa tudi nismo (se mi vsaj zdi :D ) 
Back to Top
Mick336 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mick336 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Jan.2010 at 10:41
Originally posted by Kataklysm Kataklysm wrote:

Sam...ni treba podcenjevat drug druge...al pa govorit...da nekdo slabo špila pa da nezna neč!

Vem, da nas ful folka ne mara... špilamo za svoj užitek.. če pa ima kdo kake pritožbe glede riffof naj pove in bomo izboljšali. ne pa takoj da ne vemo igrat... ja ok če ne vem pač ne vemo. mi v tem uživamo in igramo to kaj hočemo. Ouch
Back to Top
milanche View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote milanche Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Jan.2010 at 13:08

mi v tem uživamo in igramo to kaj hočemo. Ouch

pol pa nevem zakaj se sploh prepucavaš na forumu z vsakim posebej..više sviraj manje govori.Smile

ta post ni bil napadalno naravnan,da ne bo pomote.Wink
AC/DEICIDE
Back to Top
Mick336 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mick336 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Jan.2010 at 14:17
Originally posted by milanche milanche wrote:

mi v tem uživamo in igramo to kaj hočemo. Ouch
pol pa nevem zakaj se sploh prepucavaš na forumu z vsakim posebej..više sviraj manje govori.Smileta post ni bil napadalno naravnan,da ne bo pomote.Wink

razumem! pa če mi govorijo da sem užaljen pa se smejim ob branju postov. :) sviram sviram
Back to Top
Kataklysm View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kataklysm Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Jan.2010 at 15:08

Vem, da nas ful folka ne mara... špilamo za svoj užitek.. če pa ima kdo kake pritožbe glede riffof naj pove in bomo izboljšali. ne pa takoj da ne vemo igrat... ja ok če ne vem pač ne vemo. mi v tem uživamo in igramo to kaj hočemo. Ouch

Nimate kej fiffov spreminja! Vse je super! Komi čakam da vas live vidim! :D:D
idi vidi drek na zidi!
Back to Top
Mick336 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mick336 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Jan.2010 at 15:18

Nimate kej fiffov spreminja! Vse je super! Komi čakam da vas live vidim! :D:D
Hvala! Tudi jaz upam!
Back to Top
Mick336 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mick336 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Aug.2010 at 14:55
nov minuten video na myspace.com/brokenxtriggerband najdete nas tudi na FB Broken Trigger
Back to Top
Crow View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Crow Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Aug.2010 at 15:05

+1  Clap
Metal on metal Never will die

Parties and concerts

Keep it alive

Back to Top
f3r0m0n View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote f3r0m0n Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Aug.2010 at 15:20
Originally posted by Crow Crow wrote:

+1  Clap

+9999999999999999999999999
Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Aug.2010 at 11:43
Ma ce ni to prov v vsaki temi k ksn rece da mu je bend v pizdi ... Pol si kar avtomaticno ozkogledn thrasher k vse drugo skurca :)) Svasta ...

www.myspace.com/kellermetal

Hide your head or join the dead!
Back to Top
Janchk View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Janchk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Aug.2010 at 16:55

smeh

Back to Top
Mick336 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mick336 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Aug.2010 at 07:57
Kritike in pohvala :) DOBRA REKLAMA...

Atheist - f3r0m0n - Crow

Hvala hvala... vem da globoko v srcu poslušate našo glasbo :(
Back to Top
McPejer View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote McPejer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Aug.2010 at 11:30

Kritike in pohvala :) DOBRA REKLAMA... Atheist - f3r0m0n
   - CrowHvala hvala... vem da globoko v srcu poslušate našo glasbo :(

WTF?
! ! Prow HEAVY ! !
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.172 seconds.