![]() |
Nostalgia Critic & co. |
Post Reply
|
| Author | ||
Person-man
Organizator
Joined: 26.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 5111 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Nostalgia Critic & co.Posted: 14.Nov.2009 at 15:01 |
|
|
V navalu pissed-off opisovalcev, mi je ta zdaleč najbolj smešn. Njegovi opisi so že tako ali tako roflanja vredni, sam njegov "Ask that guy with the glasses" pa kdaj pa kdaj poseka vse. Sm zarad enih že padu s stola
![]() http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatguywiththeglasses/nostalgia-critic http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatguywiththeglasses/ask-thatguy Aja, ko smo že pr pissed-off opisovalcih Urinating Tree Ebeeto The Gaming Goose Irate Gamer Angry video game nerd (ajdega, zadnja dva mi niti nista nevemkaj smešna, sam mata pa svoje trenutke. Drugače pa ma AVGN še stran Cinemassacre, ki ma par kul stvari, med drugim fantastičn home-made Alice in Wonderland 3 in opise starih horror filmov, ter pregled Ed Woodove kariere in vseh Batman Filmov ... in js sm fukjen na te zadeve )Drugač pa mislim še sam en tak video sestavit na temo Diabla 2 (sicer mi je fantastičn špil, ampak zna kdaj pa kdaj res zafrustrirat) Edited by Person-man - 14.Nov.2009 at 15:07 |
||
![]() |
||
plecocicho
Senior Member
Joined: 29.Jun.2008 Location: Azerbaijan Status: Offline Points: 1521 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 14.Nov.2009 at 16:30 |
|
|
Narediti video igrco na temo skatel, Jaooo! To je pa beyond epic fail, to je cuk norris of fail.
|
||
|
Following our will and wind we may go where noone has been
plekokiko |
||
![]() |
||
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.Nov.2009 at 00:50 |
|
|
ma men nostalgia kritik ni tolk dobr, ma svoje momente, sam se za moje pojme ne da z AVGN primerjat. AVGNja sm našu 2 leti in pol nazaj na youtube in od takrat naprej sm ful fan in sm pregledal ČIST vse njegove filmčke (inc. James Board, Cinemassacre, you know what's bullshit itd.... in umiral od smeha
našu sm ga čist po naključju, k sm iz samega dolgčasa vtipkal v Youtube Back to the future - little did i know, da je to njemu najboljši film ever :D lol
no in najdem njegovo recenzijo 80s igrce Back to the Future, k je res zadel vse naše misli in frustracije, k smo kot mulci igral shitty games - cuz' we lived in the dark ages of computer gaming -> the 80s
in on je pač vzporedno, da je ujel un FILING, k je pršou film ven recenziral Rocky špile in je valda tam neki norel, kolk je to vse gnilo itd
pa še Kyle Justin mi je zakon - k ma theme song LOL
men je car - pa fora je, da ne pizdi skoz, ampak sam na cajte. Ful mi je zakon pr njem, k vidš, da se res osredotoči na stvar, k se jo loti. Pa ful ma rad te stvari - res živi za film in video igre. Pozna praktično vse filme in videoigre, k obstajajo
sploh njegove recenzije filmov so mi super - tam manj pizdi in veliko govori - ima ful dobre ideje in vedno vnese ful sebe notr - vedno recenzira na en svoj način in osvetli vidike filma, na katere ostali nismo pomislni...itd...
zdele je mel zakon, k je bil Cinemassacre Monster Movie Madness, k je mel vsak dan v oktobru eno kratko recenzijo grozlivke, od začetka filma pa do dones - seveda s povdarkom na ol'skul in 80s
vse stvari seveda spremljajo tudi flyerji
![]() pa ful se bolj potrudi (vsi uni costumes pa props
ostalih ne poznam, se mi pa zdi, da vsi kompletno ponavljajo za AVGN - se mi zdi, da je on začel s tem
![]() Kyle Justin & Angry Video Game Nerd in action LOL Edited by Wind Carrier - 15.Nov.2009 at 01:12 |
||
![]() |
||
Person-man
Organizator
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.Nov.2009 at 02:51 |
|
|
Jep, on je začel s tem, to je dejstvo. Sam mi vseen niso njegovi opisi špilov nevemkaj. Sicer ujame bistvo in se res vidi, da über dobro pozna sceno, sam js tega ne iščem v teh opisih, jaz bolj pričakujem manično kričanje, razpizdenje in bolane fore :D (če hočem kak resn opis, ga že zgooglam). But still, redno spremljam njegove opise filmov, ker se je redko našel kak, s katerim se nisem strinjal. You know what's bullshit je pa itak legendarn :D
You know what's BUUUUUULSHIIIIIIIIIIIIT? Pa ob Board James se kdaj poščijem od smeha. MOTHERFUCKER MIKE!!!11 CROSSFIRE! CROOOSFIIIREEEE!!!11 CROSSFIRE!!!1 On gif od Kyla in Jamesa je pa iz Battletoads opisa, ne? :D (aja, pa ti opisovalci so mi tut kul zarad tega, ker še zdle nabijam špile s SNESa in Genesisa )Edit: Okej, priznam pa, da sm se zjokal od smeha, ko AVGN razbije Bugs Bunnyja in se mu posirje na bučo in ko en špil špilajo štirje AVGNji hkrati in vsi klejejo na polno, WHAT WERE THEY THINKING? :D Edited by Person-man - 15.Nov.2009 at 02:57 |
||
![]() |
||
Kilroy
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenija Status: Offline Points: 1590 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.Nov.2009 at 12:16 |
|
|
AVGN pa TGWTG mata vsak svoj pristop, tko da se jih niti ne da objektivno primerjat...
James je men bl film maker, zravn zgodbe in igranja velik vloži tud v scenografijo in ostalo kr spada zravn. Sej je razlagu je enkrt, da je pri delanju filmov bolj za kamero stavu in snemal. Unga Nerda na začetku posnel čist za foro. Se vid da je bl tehničar, tud pr recenzijah filmov se bl spušča v efekte, kadre in zgodbo. Doug je po drugi strani bl show man, stand up comedian, niti ne rab velik opreme za svoje filmčke, razn svoje pojave, stola, in reklca. Pr recenzijah se bl fokusira na splošni vtis, pa na gage na prvo žogo ("of course", "elephant", "timing",...). Edin zdi se mi, da Jamesu zadnje čase mal sape zmanjkuje, Doug pa štepa filmčke kt usekan :))) Tko nostalgia Critica, kt Ask That Guy, Bum Reviews, Emo Jonesa,... Tud un Anniversary Brawl (upam da bo letos spet) je bl kt ne koordinacija ideja in izvedba od Douga. Tip naspidiran do konca. Pa na svoji strani ma še ene par dobrih Reviewerjev. Spoony je itak legenda, ker je izbrskal in recenziral Bloodwings, po ustnem izročilu najslabši špil kar jih je bilo kdaj narjenih, o katerem sem ful cajta iskal karkoli, pa ni bilo NIKJER na internetu nič. Linkara, Mike J. in LordKaT tud niso slabi, Paw ma občasno tud kj dobrga, edin Phelousa in MarzGurl ne prenašam preveč dobr... Edited by Kilroy - 15.Nov.2009 at 12:16 |
||
|
The music was a soundtrack to the curiosity of youth, and it is a soundtrack to the experience of age.
|
||
![]() |
||
Person-man
Organizator
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.Nov.2009 at 21:09 |
|
|
Aja, pa pozabil sem omeniti, da mi pri NCju najbolj zmaga njegov pishopatski nasmešek pri Ask that guy, ki naredijo njegove gigantsko bolane fore še 42x bolj bolane :D
Mislim, že pri opisih filmov zna met take, ko jih še največji sickfucki ne spravijo ven, ampak pri Ask that guy pa res poseka vse rekorde. I approve :D Drugače pa folk, počekirajte Ebeeta in Urinating Tree, če še niste. Kdaj se da res konkretno zaroflat ^^ Aja, glede Bloodwings: Isto! V enem Jokerju sem prebral, da so temu špilu dal 1% in fuck it, sm si rekel, da morm to zadevo sprobat. Nikjer nič. Ne demota, ne screenshotov, nič! In zdej se pojavi opis tega špila in morm rečt, da sm srečn, da nism nič našel ... vidim, da je res največja katastrofa od igre ever made :S Edited by Person-man - 15.Nov.2009 at 21:11 |
||
![]() |
||
Kilroy
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.Nov.2009 at 22:48 |
|
JA JA TOČN TO!!! Joker ga je razglasil za najslabši špil kar jih je blo kdaj narjenih. Kolk sm jz to iskal pa NIKJER NČ Pol so se še u Joker stripu norca delal iz tega. Jokerju je dedek mraz za nov let nosu poleg totalno debilnih igrc še tanov del od Bloodwings
|
||
|
The music was a soundtrack to the curiosity of youth, and it is a soundtrack to the experience of age.
|
||
![]() |
||
Kilroy
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 16.Nov.2009 at 23:22 |
|
|
Bloodwings: Pumpkinhead's Revenge in 5 Seconds (by Spoony)
http://www.youtube.com/watch?v=nfKFe54gRys |
||
|
|
||
![]() |
||
Person-man
Organizator
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 16.Nov.2009 at 23:54 |
|
|
Okej, dunno why, sam men je ta video za crknat smešn :D
|
||
![]() |
||
Kilroy
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 17.Nov.2009 at 21:28 |
|
|
Itak. Jz sm se zarad tega še dns zjutri na šihtu režou
Pr 0.14 prov čelno zabije v vrata, LOOOOL!!!! |
||
|
|
||
![]() |
||
Person-man
Organizator
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 27.Nov.2009 at 12:55 |
|
|
Sm pogledal še ostalo od Spoonyja in fak, ta človek je kr zabavn :D
On review stripa The Warrior je zakon, ZAKON! Ne vem, al zarad Spoonyja, al zarad onih "monologov" v stripu, al zarad retarda Warriorja na splošn :D |
||
![]() |
||
plecocicho
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 27.Nov.2009 at 13:01 |
|
|
Si si pogledal nostalgiojevo recenzijo Tank girl, epic.
|
||
|
plekokiko |
||
![]() |
||
Person-man
Organizator
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 27.Nov.2009 at 13:05 |
|
|
Valda :D
Njegove recenzije so prav stvar, ki jo pogledam vsako sredo. Pa še za nov kul strip sm zvedel, nice ^^ Drugače pa pogrešam njegove Ask that guy ... čist je pozabil n njih ![]() (naslednji bo 42., hihihi) |
||
![]() |
||
plecocicho
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 27.Nov.2009 at 13:08 |
|
|
Sam matr tank girl je pa res zelo zelo zelo slab film, ma le eno dobro stvar:
Naomi Watts, mm
|
||
|
plekokiko |
||
![]() |
||
Person-man
Organizator
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 27.Nov.2009 at 13:19 |
|
|
Ma ja, če je kak film po stripu, je 84,2% možnost, da bo katastrofa :S
No, zaenkrat še niso uničl Frank Millerjevih in Alan Moorovih stripov ... zaenkrat :D Sam mater, bom pa najsrečnejši v vesolju, če naredijo film po Johnny the Homicidal Maniac. To ga pa ne bi mogl zafukat, pa če bi se trudl :D |
||
![]() |
||
Person-man
Organizator
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 28.Nov.2009 at 11:31 |
|
|
AAAAAAAAAA, NOV ASK THAT GUY! SM MISLU, DA JIH NE BO VEČ!!1
Odgovor na prvo vprašanje je brutaln :D Če je smeh pol zdravja, bom pol očitno živel 235 let, yay! ![]() PA DEJ NO, KER LEGENDARN FRIS! "Now I know what you're thinking. Isn't that violence towards women? Yes it is. But I believe in equal rights! Anything I would do to a woman I would do to a man as well. I would slam a man's face into the breakfast just like I would slam a woman's face into the breakfast. I would rob a man of all his fortunes just like I would rob a woman of all her fortunes. I would penetrate a man just like I would penetrate a woman. That's why bisexual people are the only equal opportunists out there. For it's just like it says in the bible. Love! And don't you forget it. Whatever it was. " Tole sm si mogu prav zapisat ![]() Btw. Folk, ste mogoč opazl, da so vsi ti reviewerji metalheadi? ![]() Btw2. http://thatguywiththeglasses.com/videolinks/thatguywiththeglasses/video-updates/14095-ncud20091128 človek je pomoje čist brez keša zdle ![]() Edited by Person-man - 29.Nov.2009 at 18:55 |
||
![]() |
||
Kilroy
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Dec.2009 at 17:43 |
|
Wikipedia prav drugač: "That Guy with the Glasses has been a success, with 800,000 unique visitors, generating revenue of over $10,000, per month. As a result of this, several sister sites are planned, beginning with Bar Fiesta and Blistered Thumbs." |
||
|
|
||
![]() |
||
Sokol
Newbie
Joined: 08.Jul.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 60 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Dec.2009 at 23:42 |
|
Jest sm opazu da edini nek promovira preko filmčkou. Recimo nerd vs nc ala magic karte je kar na enem od svojih recenzij uštuliu. Kar Nerd recimo ni. Da ne omenjam ogromnih flaš jegra in đeka. (to lahko povežem tudi z tem da je prav ta pijančevnja pobral od Nerda) No nekaj je šala drugo je pa posu ku ga fura. Edited by Sokol - 02.Dec.2009 at 15:06 |
||
![]() |
||
Kilroy
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Dec.2009 at 21:56 |
|
|
Mende je Doug pustu službo in živi sam od od tega. Ma, nej mu bo ;)
|
||
|
|
||
![]() |
||
devlin
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Online Points: 8890 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Dec.2009 at 13:27 |
|
|
Temu tipu se divje smejem že cel teden. Kakšne face in fore ima... Težko izberem favorit recenzijo. Po mojem Judge Dredd.
Še en dokaz da je konkurenca + rip off lahko tudi spodbudna, čeprav na eno kvalitetno pride sto nekvalitetnih. Nerd je denimo samo preklinjal in sem ter tja na vsakih par let izpustil kako res zabavno, medtem ko bi tale tipo prav moral postati igralec. Thumbs up. |
||
![]() |
||
devlin
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Online Points: 8890 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Jan.2010 at 02:27 |
|
|
Samo opozarjam da se je na strani That guy with the glasses pod rubriko Nostalgia critic začel AHHHNOLD month.
Ta tip je enostavno preveč dober, spet me boli trebuh od smeha. |
||
![]() |
||
Person-man
Organizator
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Jan.2010 at 08:45 |
|
|
Bum reviews:
-Twilight -Twilight: New Moon To je že too much ![]() Edit: In ja, AHHHNOLD month se je začel noro. Prav ne morm spravit komada PUT DAT KUKI DAUN iz glave :D Edited by Person-man - 07.Jan.2010 at 08:49 |
||
![]() |
||
plecocicho
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Feb.2010 at 00:12 |
|
|
Familly guy se od bum rewieva krade
Edited by plecocicho - 22.Feb.2010 at 00:13 |
||
|
plekokiko |
||
![]() |
||
Kilroy
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.May.2010 at 18:36 |
|
|
|
||
![]() |
||
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |