![]() |
Versus |
Post Reply
|
| Author | |
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: VersusPosted: 05.Feb.2010 at 12:52 |
![]() |
|
plegueangel
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Feb.2010 at 13:06 |
|
Kulj... Me spominja na nekdanje Koroške Masterplan
|
|
|
Faggot.... mislim fagot, pa flavta...
|
|
![]() |
|
nejc
Newbie
Joined: 20.Nov.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 96 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Feb.2010 at 21:48 |
|
baje se spet neki dela v versus, kar je super, da se v nm končno neki umazanga rokenrola zaigra!a mogoče kdo ve kdo je na bobnih zamenu arnija?
|
|
|
On pirun vaikea selvitä hengissä hautaan saakka
www.blackdiamond.si https://www.facebook.com/pages/Black-Diamond-official-profile/193334960682192 |
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Feb.2010 at 23:05 |
|
tole je men zlo všeč!
kje se skrivajo ti bandi al smo vsi sam tok ozki? se vzame pod drobnogled, če začenjajo spet igrat pa sploh! |
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Feb.2010 at 00:17 |
to tud mene zanima :) men so prou dobri - sploh muzka mi je totalno zakon, sm cel dopoldne dones komade poslušal. Sploh intro in pa komad Colours sta mi totalno rulz!
Edino vokal mi ni ful dober - sam za slovenijo mi je kr zadovoljiv. Po mojem ma še rezervo ta peuc.
Če bodo kje naokol špilal, jih bom zih preveru :) Edited by Wind Carrier - 06.Feb.2010 at 09:40 |
|
![]() |
|
nejc
Newbie
Joined: 20.Nov.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 96 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Feb.2010 at 15:57 |
|
drgač je pevc tud pr hotty mknotty, drgač so pa (baje) trenutno v studiu, kjer snemajo prvenc...kšni dve leti nazaj jim je šlo vse na roke, so mel ful enih špilov, bli so na tvjih, pol je pa kr naenkrat vse zamrlo, arni je šou vn iz benda, jero v htty-mk-ntty... so pa izdal en koncertni dvd, pa demo... ampa¸k sej to vse piše na netu...
|
|
|
On pirun vaikea selvitä hengissä hautaan saakka
www.blackdiamond.si https://www.facebook.com/pages/Black-Diamond-official-profile/193334960682192 |
|
![]() |
|
Egzi
Senior Member
Joined: 05.Feb.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 1604 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Feb.2010 at 16:44 |
|
Mene je tudi dobra ta muzika :) Upam da bo kdo kej napisal, če bojo meli še kšn koncert kjerkoli.
|
|
|
Ne preklinjam več.
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |