![]() |
Deftones |
Post Reply
|
| Author | |
blackoutt
Senior Member
Joined: 09.Sep.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1023 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: DeftonesPosted: 11.Mar.2010 at 12:09 |
|
Zelo dober band, nov album "Diamond Eyes" bo izšel 18 maja, seveda brez Chija na basu, ker je še vedno v komi.
"Rocket Skates", prvi singel in video sta že zuni.
Mam kr visoka pričakovanja glede tega albuma....še kakšen fan tuki?
|
|
![]() |
|
Vargrim
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1158 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Mar.2010 at 12:32 |
|
<-
upam da bo poudarek 8 strunki odkar ma Carpenter svojo 8ko signature model. Morenov vokal me vedno čist odpihe tak da mi ni jasn, sicer je pa vsak album odlična zgodba zase in sam imam tudi visoka pričakovanja. edit: waaaa nov komad čist seka!! http://www.youtube.com/watch?v=woR6ohiFeYE Edited by Vargrim - 11.Mar.2010 at 12:37 |
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Mar.2010 at 13:17 |
|
en fan tud tuki
čepraw sm kr precej zbubu stike znimi po white ponyiu |
|
![]() |
|
blackoutt
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Mar.2010 at 13:22 |
|
Za moj okus so bile itak najboljše njihove plate prve tri (Adrenaline, Around The Fur, White Pony), so pa seveda tud ostale dobre (tko kot je Vargrim napisu), amapk te tri so mi najljubše. Upam da bo četrta Diamond eyes |
|
![]() |
|
Vargrim
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Mar.2010 at 14:23 |
|
ful dobr bi blo če bi nardil kak koncert unplugged ker mam eno oddajo kjer igrajo par komadov akustično na havajih v bližini ognjenikov in ravno strjene lave in zadeva je res super.
edino prva plata mi ne potegne čisto, mogoče bi jo mogu večkrat poslušat. aja pa besedila so tut zanimiva npr pr komadu pink cellphone :D komi čakam na novo plato ker on komad oz video čist potrga! |
|
![]() |
|
Janchk
Senior Member
Joined: 08.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2750 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Mar.2010 at 16:51 |
|
deftones so neki najbolšga kar se je nrdil po letu 2000 (pa par stvari še prej). white pony je pa čista jebena klasika. i <3 deftones!! nova plata bo pa tud zakon, vsaj glede na Rocket skates komad k je že zunej.
|
|
|
|
![]() |
|
Železnk
Organizator
Joined: 05.Jun.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1616 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Mar.2010 at 19:33 |
|
jest tut zadnjih stvari bl ne poznam...drugač me pa učasih prime pa jih kr veselo nabijam.
pizda zdej mi je prov zapasu en Be Quiet and Drive (Far Away)
|
|
![]() |
|
blackoutt
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Mar.2010 at 15:30 |
|
Plato se že dobi na netu...dokler ni uradne izdaje albuma, je tud to ok.
Ni tak šus kot sm pričakoval po "Rocket Skates"; res pa da sm jo poslušu samo med vožnjo do službe.
|
|
![]() |
|
Vargrim
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 22.Mar.2010 at 15:49 |
|
!!!!! *hitro skoči v medmrežno samopostrežno*
edit: mogoče rahlo razočaran ker sem malo preveč pričakoval, ampak sem mnenja da bo mi plata zlezla pod kožo tako kot ostale. po prvem poslušanju mi zaenkrat odstopa komad rocket skates kjer se začuti tisto pravo deftones vzdušje. pa lepo je da se čuje tisto nizko težko žaganje osemstrunke, yay. Edited by Vargrim - 22.Mar.2010 at 20:10 |
|
![]() |
|
Mraz
Senior Member
Joined: 12.Jan.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1316 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Aug.2010 at 20:21 |
|
Meni je nova plata od njih najljubša od vseh postala..
Čeprav so stare zadeve zakon ampak plata enostauno trga.. Tak na hard ob enem pa tok melodike.. Zakon je! |
|
![]() |
|
taiyo
Newbie
Joined: 05.Dec.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 132 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09.Aug.2010 at 10:44 |
|
Nova plata ti definitivno zleze pod kožo
|
|
![]() |
|
Mraz
Senior Member
Joined: 12.Jan.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1316 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Sep.2010 at 20:18 |
|
Nov video spot...tokrat za sex tape.
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=106421891 Edited by Mraz - 03.Sep.2010 at 20:18 |
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Online Points: 12340 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Aug.2025 at 12:59 |
|
nova plata
totalno nism bil fen deftones. na kurac mi je šel vokal, riffi brezvezni... par mescev nazaj so me kolegi zvlekli na koncert v milano, sm reku grem zarad potovanja samega, šli z vlakom par dni prej da smo se dovolj mesta lahko nagledali.. po poti tja sem si malo poslušal albume, ravno tolk da sm vedu kaj grem poslušat.. na koncertu sm stal na neki brezvezni poziciji in videl nič.. vibe je bil pa kul.. kkšne lisičke gotičarske so ble za pogledat.. ampak glasbeno se nism povezal, še. pol pa zadnjih nekaj tednih me je pa neki pičlo in.. začel sem res fenit to musko. pogledu vse možne vocal coverje, tehniko petja, ki mi je prej šla na jetra sem začel občudovat. ma zakon so, kaj nej rečem. fen totaln. nova plata je tud kul. |
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |