![]() |
mosh pit |
Post Reply
|
| Author | |
dijak4
Newbie
Joined: 24.Jul.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: mosh pitPosted: 10.Aug.2010 at 22:53 |
|
Zanima me kaj si mislite o mošanju ,ali so vam mosh piti ušeč?,kakšne so vaše izkušnje .....kr razpište se
![]() jst uglavnem uživam v temu ![]() |
|
![]() |
|
killinride
Newbie
Joined: 05.Aug.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2010 at 10:03 |
|
mosh pit je meni nekaj najbolšga... če je prilika se gre nujno! :)
čene se ga pa ustvar :)
|
|
![]() |
|
puzavnar
Senior Member
Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2010 at 10:04 |
![]() ![]() not like |
|
|
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
|
![]() |
|
Gorjanec
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2010 at 10:08 |
|
Se mi zdi kul zadeva na glasbeno primernih koncertih, vendar me prakticiranje nikoli ni mikalo. Zadnja leta me predvsem moti to, da folk ne zna moshati, temveč se večinoma le kot otroci nekaj drenjajo med sabo. Al moshaj, al pa daj mir.
|
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2010 at 11:14 |
|
a ni beseda "mosh" bla mišlena za "headbanging" ??
mosh pits rule!!! Še vedno, če igra kak zakon bend včas skočim za kak komad noter
A million dollar - PAYCHECK I pull the trigger - BLOODSHED The bullet rips through - YOUR HEAD Me pa ful veseli, da se je začelo zadnja leta tud pr nas to dogajat, da gre stvar v krogu
morm pa rečt, da so se stvari ful umirile.... včas je blo na koncertih pr nas 300% (ne pretiravam) bolj brutal in več življenja pod odrom, več odziva... vse skup postaja bolj mlahavo, brez življenja, "avstrijsko"....
najbol brutal koncert v lajfu je bil SLAYER 1994 Tivoli - to je blo neki najbolšega ever - ves folk je bil kul, nobenih Italjanov, sam KUL folk - večinoma naši in Hrvati - 90% metalcou in dejansko ene 10% punksov, skinov in HC fanov.... NORO!!!! Mosh pit je segal - ne lažem - čez cca. pol dvorane, folk je mel potrgane jakne in obleke - vse je blo seveda Good Friendly Violent Fun..... Edited by Wind Carrier - 11.Aug.2010 at 11:25 |
|
![]() |
|
puzavnar
Senior Member
Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2010 at 11:34 |
|
ma švaba sam gleda tojpa to.brezveze
mi vsaj divjamo moRš pit :)) najbolš pit je biu res na exodusih u leta 04 tist je blo pa res najbolš drgač jih bl gledam notr grem pa redko |
|
|
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
|
![]() |
|
Stne
Senior Member
Joined: 20.Apr.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1080 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2010 at 11:50 |
|
fina zadeva ja! raje gleam, a če fejst žge se tudi udejstvujem. recimo na Slipknotih je to blo neki najbl zakon pa na Machine Head, da ne govorimo o Cannibal Corpse......
|
|
|
You ask me if I have a God complex. Let me tell you something: I AM GOD!
|
|
![]() |
|
Oh,sleeper.
Newbie
Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 394 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2010 at 12:16 |
|
Mosh pit na hardcore koncertu zna bit kul. Če folk zna moshat/densat, lol.
Na metal koncertih pač ne. Folk se ga napije in pol se mal butajo en v druzga. Ko neke pičkice, kaj je poanta ? Ampak ok, na metal koncertu je še zmer neka atmosfera, ampak sm pa vidu folk že 'moshat' na elektroniko, indie rock etc. To je pa šele debilno! Nimam pa nič proti, rad vidim, da folk uživa Velja za metal koncerte, če na kakšnem drugem koncertu vidm folk moshat bi jim pa najraj šamar uvaliu. |
|
![]() |
|
Norther
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: LA Status: Offline Points: 1513 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2010 at 12:23 |
|
Mosh pit je zakon.
Ce se kak pijan debel metalc v prvi vrsti skos u tebe zaletava da ne mors ''u miru'' slemat pa koncerta gledat ga sam v mosh pit porines in mas zadevo reseno:) |
|
|
Beer sells...........and I'm buying
|
|
![]() |
|
joza
Newbie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 404 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2010 at 12:48 |
![]() Fajn je če je dost ludi za akcijo... tist da se ene par ludi med sabo zaletava mi je dost bedn razn če sm fjst nažgan :) Drgač pa v večini koncertov sm v mosh pitu k mi je to res zakon! Enkrat na enem koncertu (mislim da Negligence pa Interceptor??) mi je blo ful težk gledat k je bil fajni mosh pit, jst pa nism mogu it k sm mel hrbet zjeban ![]() Ma ta Hardcore mosh je pa bedn. Helikopterčki neki klatjo brezveze :)) Drgač pa jst pravm koker kerim paše... Mi je pa včasih ful čudn/blesav k se folk pizdi zarad mosha. Te gledajo ko da si mu kej hotu ko včas v kerga prletiš... Ponavad se tak al tak mosh zmeri na istih placih ustvari. Ne vem no... :) |
|
|
Lejga kamerat sam bumf bo nardil!
|
|
![]() |
|
Gorjanec
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2010 at 12:57 |
|
Folk se pizdi zaradi neprimernega mosha. Tudi mene moti, če se štirje pijani Italijančki prerivajo levo in desno ves čas in s tem motijo ostale. Potem pa so tu še razni kreteni, ki samo mlatijo okoli sebe z vsemi udi. Prav tako me moti, da folk probava neke moshe na povsem neprimernih koncertih, kot so Blind Guardian in podobne fore. Na raznih death in thrash metal koncertih je pa prav fajn to gledat.
Pač, če je mosh, naj bo mosh, če ne, pa naj se pusti ljudi, da uživajo v miru. Tudi pri moshanju je potrebna neka mera kulturnosti. |
|
![]() |
|
Katana
Senior Member
Joined: 25.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1838 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2010 at 15:48 |
|
Men je fajn, sam si ne upam lih moshat, sm prešibka itd :D enkrat je en bajsi padu name, pa sm par sekund ležala pod njim, dokler ga niso pobral
Še bolj zoprno je blo pa k je en stejđ dajvu, pa me brcnu v glavo tok da se mi je stemnil... Sam to nima veze z mošanjem :) |
|
![]() |
|
dole
Senior Member
Joined: 20.Apr.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1058 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2010 at 15:58 |
|
mosh pit je zakon!
encajt jh nism lih marov doklr po dovgmu cajtu nism not padu pa mi je cist dugajal:D letos na mcju na exodusih sm mau krvi popluvov:) to mi je blo najbols k so bli lih exodus hehe:D |
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2010 at 17:20 |
|
mah ka pa vem, js si sploh več ne upam it u mosh... odkar je na koncertih prisotna še ta najmlajša generacija folka, k poslušajo še kr neke gnile black dahlia murder pa se na njihovih koncertih učijo nekega groznega kriljenja z rokami pa odrivanja...... sj ni panike če te kdo kj sune, ampak ko sm enkrat nevem kje že dobil stisnjeno pest v glavo..... ccc
pa nevem ka ma folk z mošanjem v malih klubih, kjer je placa za nevem 100, 200 ljudi in se ene 4je odločjo it mošat in pol vs ostal folk stisnejo v en kot, in jih pol itak gre ene 50 raj vn kadit..... |
|
![]() |
|
Davorin.L.
Senior Member
Joined: 23.Dec.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1103 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2010 at 17:31 |
|
se načeloma ne udeležujem... bil parkrat, ni bilo slabo, sam ni zame... tako kot ni zame košarka, nogomet, vaterplo itd...
Se pa takoj na atmosferi čuti ali je zadeva pristna in 'kulturna' ali gre zgolj za javno masturbacijo pod krinko mosha. |
|
|
I kill people all day long,
I sing my song, because I'm John Lawman. |
|
![]() |
|
pestilence.
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Aug.2010 at 20:21 |
|
Mosh pit soforumašev na paranoid pikniku. Me wants!
|
|
|
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
|
|
![]() |
|
dole
Senior Member
Joined: 20.Apr.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1058 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Aug.2010 at 09:57 |
glede unih ninđ mas prov ja. sam sej jih na metal koncertih manjkrat srecas kot na nihovah -core scenah. pomoje sekr ni take panike:) |
|
![]() |
|
devlin
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8890 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Aug.2010 at 12:42 |
|
Se te sorte rekreacije navadno ne udeležujem zaradi celega kupa krhkih stvari ki jih tovorim s sabo (špegli, fotoaparat) pa še čupce nimam. Sem pa na Devil driverjih enostavno moral naredit par krogcev vseeno.
Drugače mi je res sedlo včasih headbangat, kakšni bolj divji moshi pa mi znajo biti tečni. Res sta mi pa sedla crowdsurfing in stagediving, ampak tudi tega ne počnem več zaradi tega ker nosim bulerje zaradi prstov (da se ne sekiram če mosherji po njih skačejo) pa ne bi folka pobijal, diving pa itak dopuščajo izrednomalokje. Edited by devlin - 12.Aug.2010 at 12:42 |
|
![]() |
|
Norther
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: LA Status: Offline Points: 1513 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Aug.2010 at 16:07 |
|
Wall of death je pa najbl smesn. K ponavad zmeri kr en stoji na sredini k ne ve pa mu ni jasn kaj se dogaja pol pa kr cel folk zacne na njega tect....in cez 5 sekund ga ne vids vec.
|
|
|
Beer sells...........and I'm buying
|
|
![]() |
|
Katana
Senior Member
Joined: 25.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1838 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Aug.2010 at 04:08 |
|
Men je pa najbolj carski.... Za gledat. Not si ne bi upala niti pod razno :)
|
|
![]() |
|
Morriganslo
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Aug.2010 at 16:14 |
|
mosh je funny če se mu lahko izognem :D ...
na soulfly lani v cvetličarni nism moshala - izkupiček stanja v prvi vrsti: natolčena rebra (dihat cel tedn nism mogla normalno), zapestje ko lubenica... pa še enga tipa so zadej po rokah prnesl in mi je tip padu na tilnik in me zabil v ograjo :) priceless... ne rabm moshat da sm potolčena hehe iskreno priznam da niam jajc da bi šla med folk moshat :) ... me je npr. na Katatoniji totaln razfukal ko so hrvati hotl mosh :S ... fak no... je blo pa na kempu zakon videt wall of death pr soulfly... pa ko se je kolega ničhudga sluteč odpravu po pivo in se naenkrat znašu na sredini walla :D ... še zdej mi je žal da sm zamudla njegov izraz na faci :D me pa neki druga zanima - a moshate na polno tud k ste trezni? ker js mam zmer občutk da tist k je trezn pa mal pazi nase v moshu jih bo hitr fasu..un k je pa pijan etc. pa nekontrolirano uživa v moshu bo pa cel vn pršu :) |
|
![]() |
|
Morriganslo
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Aug.2010 at 16:35 |
|
:) bo držalo tole ja
|
|
![]() |
|
grafin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Aug.2010 at 22:22 |
|
mosh ni zame. pika.
mi je pa vsec, ko vidm, da ce kdo pade, se ga takoj pobere. |
|
|
se oprasicujem za oftopik :>
|
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 12340 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Aug.2010 at 22:32 |
|
men je vsa ta metalska folklora zakon, k se je začela predn sm se rodil in se še dans prenaša prek videnih posnetkov, koncertov... nebi rad da umre, pa da bodo koncerti podobni današnjemu jazz campu v kranju recimo... sicer se še redko zapodim v kej takega, ne maram teh moshev v pol praznem prostoru, kjer se par ljudi zabija z ramami, da zgleda bolj kot kkšn petelinji boj... najboljš mi je če je res res gužva, pa da ti en ponudi roko v podporo za nogo in greš crowdsurfat... na parih koncertih leta nazaj, ko sm bil še žgoljav mladič so me prenesl res čez cel plac, tud enkrat nism zaslutil bojazni, da bi lahko dol ubrisal. že dolg časa nism doživel kj takega, tud na megadeth v zagrebu ne, pa je blo v manjšem prostoru kot je šiška precej več ljudi... pr nas istočasno je potekala panika, da se bomo gužvali. podpiram polne koncerte z ogromno folklore, ki jo bodo mulci prenašal na naslednje rodove, ko se nam ne bo več dalo. ne pa da ubijamo kulturo, ki jo živimo.
Edited by frogstomp - 21.Aug.2010 at 19:07 |
|
![]() |
|
Železnk
Organizator
Joined: 05.Jun.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1616 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 21.Aug.2010 at 19:00 |
|
mosh je zakon, ampak samo ob temu primerni muziki (thrash, death, grind...), ne pa da me nekdo (en Avstrijec?) prepričuje da gremo pogat na DIMMU BORGIR (wtf?)
tut na hevi koncertu se mi zdi mošanje totalno neprimerno, pa tut pr black metalu je mi je to totalna bedarija. se pa strinjam da se je včasih treba malo brzdat. primer: MC Kotlovnica, kjer so zvočniki PRED odrom, in če tam nebi pazili bi lahko hitro predrli opno in samo še zaključili s koncertom. |
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |