Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Ostalo > Ostalo
  New Posts New Posts RSS Feed - MARIHUANA
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

MARIHUANA

Post Reply Post Reply
Author
Newbie
Newbie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote FIFS666 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: MARIHUANA
    Posted: 29.Aug.2010 at 12:34
V tej temi se lahko pogovarjate o marihuani. Lahko govorite kaj si mislite o tej rastlini in njenih namenih.
Zakaj je boljša/slabša/enaka alkoholu..?
Pojej jogurt.
Back to Top
Real View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Status: Online
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Real Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Aug.2010 at 12:39
Je ne kadim že lep cajt-6 let. Ko sem nehal z cigareti sem tudi z travo...
Nomen est omen.
Back to Top
Person-man View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Person-man Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Aug.2010 at 12:53
vedno sem se je izogibal, sam tele zadnje mesece mi je pa mal preveč vabljiva, fuck it :D

glih včeri sma s prjatlco spustla enga v luft in gledala najboljši film v osončju: The Room :D
Back to Top
jajčk View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jajčk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Aug.2010 at 14:20
Čak to je to ko ste z Jasno pa Titom razlagal? :D OK, grema se še midva zapušit pa kaj bebavga pogledat.
Drugač js kadim če zapaše pa nanese tak. :)
Bolje ispasti glup, nego iz avijona ^^
Back to Top
plecocicho View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote plecocicho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Aug.2010 at 14:58
Mas to sredo sanso, s tem da bo prej se đem sesn, pa gledlo se bo najbolj epski film vseh casov, turske star wars.
Following our will and wind we may go where noone has been
plekokiko
Back to Top
jajčk View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jajčk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Aug.2010 at 19:26
Me je Mičo klico. Mislim da bo znesl. Se bom za trenutek odpovedala faksu. :)

OK, zj pa dost offtopica z moje strani.
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Aug.2010 at 20:55
UFFFF! Big%20smile  zadnjič se ga zakadil 4.12. 2007. Nehal za zmeri. Morm priznat, da še dones včas mal zapogrešam - sam so plusi trava- free lajfa premočni, da bi šou nazaj.

Trava + umetniško ustvarjanje je neki najbolšega na svetu. Creative power absolute Cry - sam problem je, k poleg tega, da ful prebuja navdih in inspiracijo tud kompletno uničuje osebnost.

Jst govorim o resnem in dolgoletnem kajenju - ne vikend puhači in "hihihi" fore - toj blo pr men pol leta - pol pa 10 let na ful vsak dan. Trava mi je bla kokr je v unem "Dune" filmu "the spice" Big%20smile 

alkohol se ne da primerjat s travo. Alkohol smrdi in človeka nardi popolnoma neobčutljivega - k da bi se v en polivinil zavil. Alko je edino za znoret se ga in nažgat pa prespat in prebolet mačka - nič drugega. Nikol nism mel interesa bit skoz nažgan, k je dolgočasno in nič nimaš od lajfa, am bežiš nekam.

Trava je pa imo lahko way of live, prepoji te in postane del tebe - naredi te bolj občutljivega -  je, kokr jst temu pravim vase usmerjena droga -  tvojo pozornost usmeri vase. Povzroči drugačno delovanje možganov - ustvarjalno - na misel ti pridejo rešitve, ki ti drugače ne bi - je pa problem, da je prav tako strup in droga in s časom začne človeka uničvat - najhuje je, da poškoduje živčevje in človek rabi leta, da se obnovi. Poleg tega - ne vem zakaj - ampak dela človeka paranoičnega.... po mojem je tud odvisno od osebnega karakterja - kolk strahu nosiš s sabo pod zavednim delom sebe.

En moj kolega je reku, da je trava kot zdravilo - iz podzavesti dvigne "neprebavljene" reči in ti jih pokaže - kaj imaš v lajfu za rešit - sam se osebno s tem ne strinjam in mislm, da stvari v podzavesti ležijo z namenom in jih ni dobro mešat prek nekih substanc.

Men je blo ql - mogu sm to dat skoz v lajfu - če ne bi, bi mogoč za zmer ostal na prejšni stopnji.

to je moja osebna izkušnja Wink 

p.s - TOTALNO se NE strinjam, da od trave ni možno bit odvisen - jst sm bil težek zasvojenec - le ni mi blo težko nehat, ker sm se odloču, da tega v lajfu ne rabim več.

P.p.s - vsi rifi prve negligence plate so bli napisani pod vplivom (al pa vsaj 90%) - no za drugo plato sm jih pisal trezen in tudi snemal - sj se bo slišala razlika v razločnosti LOL 

Edited by Wind Carrier - 30.Aug.2010 at 02:51
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Aug.2010 at 21:25
alko obcasno, trava obcasno, v normalnih dozah, pa mas loh en zdrav odnos do vsega skup brez nekih trajnih poskodb.. kombinacija name zlo slabo deluje.. tko k za alko tut za travo velja, da so ucinki in posledice odvisni od kvalitete.. od ksne prespricane trave sm bla fizicno se drug dan zlo slaba+brain dead, kar tut za alko velja.. prisegam na domace tminske rosce, ce ze.. kupla enkrat v lajfu menda..
tko alkoholiki kot travoholiki so na nek nacin odmrla, omrtvicena bitja.. dobro poznam primere, ko se folku lajf dobesedno vrti okol zadetosti (pa je to trava al alko) in je vse drugo postranskega pomena. kup enih kreativnih ljudi je slo v kurac, ker so se zazdeli v takem stanju.. pojnt je v tem, da mas pod nadzorom samga sebe, ne pa da te majo substance in hlastanje po sumenju v glavi.. naceloma pa mi grejo alkoholiki bl na zivce kot travoholiki..

se oprasicujem za oftopik :>
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Aug.2010 at 21:47
ma travca...učas je bla zakon sam zj pa sam še občasno kšn dimček k me u večini primerou nardi čist asocialno pa zaspano pa mi ni več zanimiva tok...alko bo pa tut počas treba zmanšat k ratujejo mački usak let bl ubitačni. 
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Aug.2010 at 21:57
Originally posted by grafin grafin wrote:

alko obcasno, trava obcasno, v normalnih dozah, pa mas loh en zdrav odnos do vsega skup brez nekih trajnih poskodb.. kombinacija name zlo slabo deluje.. tko k za alko tut za travo velja, da so ucinki in posledice odvisni od kvalitete.. od ksne prespricane trave sm bla fizicno se drug dan zlo slaba+brain dead, kar tut za alko velja.. prisegam na domace tminske rosce, ce ze.. kupla enkrat v lajfu menda..
tko alkoholiki kot travoholiki so na nek nacin odmrla, omrtvicena bitja.. dobro poznam primere, ko se folku lajf dobesedno vrti okol zadetosti (pa je to trava al alko) in je vse drugo postranskega pomena. kup enih kreativnih ljudi je slo v kurac, ker so se zazdeli v takem stanju.. pojnt je v tem, da mas pod nadzorom samga sebe, ne pa da te majo substance in hlastanje po sumenju v glavi.. naceloma pa mi grejo alkoholiki bl na zivce kot travoholiki..

normalna doza je zelo raztegljiv in subjektiven pojem LOL 
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Aug.2010 at 23:12
ja, takisto obcasno.. :)) 
Back to Top
Zupan View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zupan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Aug.2010 at 09:33
Originally posted by Wind Carrier Wind Carrier wrote:

UFFFF! Big%20smile  zadnjič se ga zakadil 4.12. 2007. Nehal za zmeri. Morm priznat, da še dones včas mal zapogrešam - sam so plusi trava- free lajfa premočni, da bi šou nazaj.

Trava + umetniško ustvarjanje je neki najbolšega na svetu. Creative power absolute Cry - sam problem je, k poleg tega, da ful prebuja navdih in inspiracijo tud kompletno uničuje osebnost.

Jst govorim o resnem in dolgoletnem kajenju - ne vikend puhači in "hihihi" fore - toj blo pr men pol leta - pol pa 10 let na ful vsak dan. Trava mi je bla kokr je v unem "Dune" filmu "the spice" Big%20smile 

alkohol se ne da primerjat s travo. Alkohol smrdi in človeka nardi popolnoma neobčutljivega - k da bi se v en polivinil zavil. Alko je edino za znoret se ga in nažgat pa prespat in prebolet mačka - nič drugega. Nikol nism mel interesa bit skoz nažgan, k je dolgočasno in nič nimaš od lajfa, am bežiš nekam.

Trava je pa imo lahko way of live, prepoji te in postane del tebe - naredi te bolj občutljivega -  je, kokr jst temu pravim vase usmerjena droga -  tvojo pozornost usmeri vase. Povzroči drugačno delovanje možganov - ustvarjalno - na misel ti pridejo rešitve, ki ti drugače ne bi - je pa problem, da je prav tako strup in droga in s časom začne človeka uničvat - najhuje je, da poškoduje živčevje in človek rabi leta, da se obnovi. Poleg tega - ne vem zakaj - ampak dela človeka paranoičnega.... po mojem je tud odvisno od osebnega karakterja - kolk strahu nosiš s sabo pod zavednim delom sebe.

En moj kolega je reku, da je trava kot zdravilo - iz podzavesti dvigne "neprebavljene" reči in ti jih pokaže - kaj imaš v lajfu za rešit - sam se osebno s tem ne strinjam in mislm, da stvari v podzavesti ležijo z namenom in jih ni dobro mešat prek nekih substanc.

Men je blo ql - mogu sm to dat skoz v lajfu - če ne bi, bi mogoč za zmer ostal na prejšni stopnji.

to je moja osebna izkušnja Wink 

p.s - TOTALNO se NE strinjam, da od trave ni možno bit odvisen - jst sm bil težek zasvojenec - le ni mi blo težko nehat, ker sm se odloču, da tega v lajfu ne rabim več.

P.p.s - vsi rifi prve negligence plate so bli napisani pod vplivom (al pa vsaj 90%) - no za drugo plato sm jih pisal trezen in tudi snemal - sj se bo slišala razlika v razločnosti LOL 

Kar se ustvarjanja tiče maš prav,zadne cajte mal probavam in je definitivno drgač ko če trezn to delaš,trezn preveč razmišlaš,na travc je pa vse bolj podzavestno,k da bi sanjal ... k da bi te zadeva sama vodila. Big%20smile
da bi se ga pa zunaj zakadil mi pa ni kul,kr sem preveč tih in asocialen,tudi skor že malo paranoičen,sam tut to se bo verjetn spremenil k se izselim iz Trbovelj. Poznam pa eno punco k ji trava življenje uničuje,kadar se ga zakadi je čist odkloplena od sveta,in pozab na odgovornosti ... (izguba služb,prjatlu,slabe ocene) ... stara je 22 pa je v 3 letniku srednje šole,tko da tut tega športa se je po mojem mnenju treba lotit z glavo. tko k za sebe vem glede na to kakšne volje sem, kje sem pa keri so zraven mene,če se ga lahk zakadim al ne. morš se poznat. Sama trava je dost vredu stvar,če jo znaš uporablat.prav tako začneš drugače razmišlat o marsikateri stvari. Osebno mislm d mi je letos dala neko lekcijo,mi pomagala in me tut nardila bolšga človeka. Pa sirov smoki ga zmaga !!!! Big%20smile
Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Aug.2010 at 10:07
Marihuana je zakon!

Sm pa tudi js malo zmanjsu kr tolk kukr sm kdu svoj cas je blo too much for my brain ... najhujse obdobje je od novembra-marca :)

www.myspace.com/kellermetal

Hide your head or join the dead!
Back to Top
Davorin.L. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Davorin.L. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Aug.2010 at 10:31
bilo je zabavno dokler je trajalo... a tega s travo se ne grem več... kaj se je zgodilo? kaj pa vem... mogoče sem jo nehal dobro prenašati, mogoče zgolj psihično nism človek za to... mogoče sem pridobil od nje vse kar sem lahko... glavni problem je bil ta, da sem postal popolnoma nesposoben funkcionirati s soljudmi...nekoliko pozneje pa še sam s sabo... in ne o tisti teoriji podzavesti se ne strinjam... kaže že kaže, a obenem vpliva tudi tako, da se ti ne da nič naredit glede tega.
I kill people all day long,
I sing my song,
because I'm John Lawman.
Back to Top
BudZpencer View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BudZpencer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Aug.2010 at 10:45
Pred davnimi leti, je kolegu nekdo prodal zadevšno zmešano s strihninom (strup za podgane) in od takrat mi smrdi oz. občasno dviguje želodec. Uglavnem zelo učinkovit sistem da nehaš kadit...

Drugače pa ne vidim razloga, da ne bi bila legalizirana, je zlo podoben shit kot alko, samo drug del telesa sfukava na dolgoročno obdobje.

Edited by BudZpencer - 30.Aug.2010 at 10:45
http://www.dirtyskunks.org - underground stormtroopers of death platoon 666 - kicking ass since 2002

Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Davorin.L. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Aug.2010 at 11:09
Originally posted by BudZpencer BudZpencer wrote:

Pred davnimi leti, je kolegu nekdo prodal zadevšno zmešano s strihninom (strup za podgane) in od takrat mi smrdi oz. občasno dviguje želodec. Uglavnem zelo učinkovit sistem da nehaš kadit...

Drugače pa ne vidim razloga, da ne bi bila legalizirana, je zlo podoben shit kot alko, samo drug del telesa sfukava na dolgoročno obdobje.

ja to sm pozabil omeniti...

drugaće pa sem vedno perferiral haš.
I sing my song,
because I'm John Lawman.
Back to Top
Voith View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Voith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Aug.2010 at 11:26
Kajenje trave non-stop, poneumlja ljudi.

Zmernost ftw. Drgač pa ne kadim trave že od 2002
Back to Top
Ivan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Aug.2010 at 12:25
PAŠTETA! To je moja droga :D
DICKLESS TRACY
ERUPTION
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Aug.2010 at 12:46
moje osebno mnenje glede droge je, da je tako velika poraba v zahodnem svetu posledica naše vzgoje.

Od samega začetka je naš šolski sistem usmerjen tko, da spodbuja samo desno polovico možganov - logika, razum, matematika, fizika, biologija - vse je samo naravoslovje - še jezik se učimo skozi analizo in slovnico - where's the fun? where's the joy - nobody teaches about love, passion, art, tiste stvari, k sploh lajf delajo zanimiv - who gives a shit about a stupid sinus curve?! LOL
 - in pol greš iz šole, k je bolj dolgočasna, k deževno popoldne, v službo, k je še 50x bolj dolgočasna...in se zapufaš za cel lajf in maš kao ful spedenan lajf. Živiš kot suženj in pridno nakupuješ. Ok, v mojem primeru bi lahko kao živel svoj "dream" in prežvel 200 dni na leto na turneji na busu, spal 4 ure na dan in bil obkrožen z narkomani, zombiji in podobnimi energetskimi razvalinami od ljudi - živel v še večji iluziji, k je že uni "normal suburbon" life sam po sebi.....
.
  - droga je skori edina stvar, k modernemu človeku s svojim načinom življenja ponudi mal pobega in stimulira (po mojem vsaj) tisto levo možgansko polovico - the artist within, brainstorm, ideje, ustvarjalnost, strast, ustvarjanje - all the things that really matter in life.... Confused 

sam kaj, k na koncu povzroči samo umiranje na dolgi rok, razpad osebnosti, uničenje telesa in uma ter nas totalno razfuka še na energetskih nivojih.

my point : naš način življenja in droga gresta z roko v roki LOL 

jst po pravici povedano pr sebi nism našu rešitve - sm bil popolnoma drugfree letos za ene 7-8 dni, k sm se popolnoma odklopu od lajfa - sm mel retreat - sklopu vso elekrtiko v sobi, neta nism niti pogledal, no tv - nič.... sm se v 3 dneh počutu kot drug človek - sam hoja po ulici po soncu in pod drevesi je bla čisti orgazem sreče. Sam kurac je to, k ne morš tko žvet - prej al slej morš nazaj v lajf..... zanimivo je pol gledat frende, vse disconnected - folk se sploh pogovarjat več ne zna - sploh ne zna bit TUKAJ - vsi v enih smsih, skoz na telefonu, prek telefona na netu al pa nekje v enih fantazijah - ...... in pol, k sm se vrnu v lajf, kokr sm ga navajen so se takoj začele vračat vse packarije, pa kokakolice pa kavice pa čiki pa net pa špili na kompu pa TV..... pa sm spet lepo na istem LOL Big%20smile sm se kr sprjaznu Big%20smile 

Edited by Wind Carrier - 30.Aug.2010 at 12:51
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Aug.2010 at 14:24
trava je zanimiva stvar, js sm od zmer poho tak tu pa tam, na žurih, v družbi, koncertih...
pred kakim letom sm se pa naučil zvijat in to je mal spremenil situacijo, k pač ugotoviš da je kdaj pa kdaj res zakon it bobne žgat, biciklat, sexat, musko nabijat.... s parimi dimčki čez telo spravlenimi... - seveda ne zmeri al pa vsak dan, k je bolš to dojemat kot občasno popestritev, ne pa kot pogoj, da se maš fajn!

najhuj pr današnemu dojemanju trave se mi zdi, da folk domačico pa skunk dojema k da bi primerjo pir pa vin.... mislim, js vidim razliko blaaaazno....
skunka sploh ne morm, k se mi zdi, da te v minuti skisa, zabije..... domača je pa druga stvar, pa vseen je treba bit pazliv, k lahk res na vsakem koraku naletiš na kako pošpricano skemizirano robo.....
hašiša pa še nism uspel dobr spoznat, usaj ne tok da bi lahk sodo o njem....

o dobrih stvareh trave ve itak vsak sam (men pomaga pr jecljanju, morebitni živčnosti....) , slabe so pa definitivna navajenost.... ne gre tu za neko odvisnost, da zdj pa telo to rabi, ampak pač pogrešanje filinga zadetosti, ko si na vrhu kakega hriba pa gledaš sončni zahod, s sabo maš pa sam snickers pa radlerja
pa tut se mi zdi, da kolkr ti vzpodbudi razmišljanje, tolk ti tut nrdi blokado govorjenja...   nevem, a postaneš bolj občutljiv, izbirčn na to kar rečeš al neki takga

kombiniranje trave z alkoholom nima na mene nobenga posebnega efekta, ampak mislim da je usejn bolš eno al pa drugo, al pa usaj eno od količin v zmernosti (posledice so vidno v debati interceptor velenjskega koncerta ), je pa kombinacija trave pa kofeta prav prijetna stvar!

a kdo tu poha jointe brez tobaka??
men res smrdi pa nimam ideje ka bi dal zram namest.....   učas se je dal dobit neko salvio divinorum pa damjano.... neka zališča fajnega okusa, ampak zdj mislim da so jih prav tako ilegaliziral, no pa tut tam je blo treba ščepc tobaka zram dat....

kar se tiče legalizacije sm pa u bistvu neopredeljen...
stvar bi se še bolj skomercjalizirala, podražala (obdavčla), povečo bi se nadzor....
sm pa ZA to, da se bi lahk vozniki odločl it na test "zadete vožnje" in če bi ga opravl, bi lahk vozl pod vplivom, kr je to res od človeka do človeka odvisn kak vozi ko je zadet in ZA to da bi lahk vsak doma/nekje mel par bilk posajenih, da se mal ta black market in indoor roba umir...

pa še ena stvar k mi ni všeč v povezavi s travo - skupinsko zakajanje!
to ne mislim da več ljudi kadi joint v bilokaki situaciji, ampak to, da se dobi skupina parih ljudi, se nrdi bomba(e) da ti jasn ni, se skadi in pol folk vegetira par ur....    noben se nč ne pogovarja, vseen jim je če špila muska al pa ne, vsake tok se kak čips odpre...... to mi je res početje brez poante.....     

lepo u izi špinelček v dobri družbi al pa na kak dolgocajtn dan kdaj če paše pa nimaš pametnejšga za počet, pa to ti je to

edit - sm dodal neki besed

Edited by FABO - 31.Aug.2010 at 15:59
Back to Top
Everlost View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Everlost Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Aug.2010 at 14:43
I smoke two joints before I smoke two joints, and then I smoke some more ...

Lajf brz trawe sploh ne obstaja:) ~ newem, sam sn je ž tejk nawajen da mi je samoumewno zutr jt po kruh u trgowino, mimogrede pa še po dwa grama skanka h kolego. Ti čez leta rata nek lajfstajl ... sicr sn zasanjan non stop, sam funkcioniram;)

Edited by Everlost - 30.Aug.2010 at 15:26
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Davorin.L. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Aug.2010 at 14:54
to salvio sem dejansko probal enkrat... na lokalnem pokopališču, hehe... za par sekund zdistorzira vsa zaznavna sredstva lastna človeškemu bitju, nakar izgine... niti ni bilo tako da bi rekel da je bilo fajn ali dobro... bilo pa je zanimivo; tak kot kakšna igrača: zabavno, a popolnoma 'pointless'. 
I sing my song,
because I'm John Lawman.
Back to Top
Everlost View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Everlost Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Aug.2010 at 15:26
Ista fora ko Afghan ... wsebuje same zdrawilne žaube, nobenih psihoaktivnih substanc ~ nardi te pa čisto odsotnega. It's fun though ...

Edit: Za Salvio nisn wedo da je psihoaktivna zadewa:))

Edited by Everlost - 30.Aug.2010 at 15:29
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Aug.2010 at 17:00
Originally posted by Everlost Everlost wrote:

Lajf brz trawe sploh ne obstaja:) ~ newem, sam sn je ž tejk nawajen da mi je samoumewno zutr jt po kruh u trgowino, mimogrede pa še po dwa grama skanka h kolego. Ti čez leta rata nek lajfstajl ... sicr sn zasanjan non stop, sam funkcioniram;)

Big%20smile Big%20smile Big%20smile 

po pravici povedano, nikol več v lajfu mi ni bil tak fun igrat kitaro, kokr mi jo je bil med leti '98 pa do 2007 k sm nehal kadit. Sj sm bil hitrejši, natančnejši, vse sm lepš zaigral - sam ni blo pa več unga filinga - unga, k si čist izštekan pa ti mal da ne slina iz ust teče LOL Big%20smile 
To morš probat, da veš za kaj se gre... brezveze, da razlagam. Sj ti štekaš, če ne, ne bi takih neumnosti pisal Big%20smile Wink 

Vsa fora se je začela pr Lipnku,k smo skoz tam hengal pa pohal. Men je blo pa dolhcajt - folk je neki nabijal - jst sm pa kitaro vzel in pogruntal, da zadet lahka igram.... v bistvu sm vse razn 2. negligence plate in te moje solo plate, v lajfu posnel zadet LOL LOL LOL 

Edited by Wind Carrier - 30.Aug.2010 at 17:04
Back to Top
Pero View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Aug.2010 at 08:16
Originally posted by Everlost Everlost wrote:

Si zihr, da funkcioniraš? Lej kako pišeš LOL
Back to Top
jajčk View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jajčk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Aug.2010 at 09:31
Temu naj bi se rekl koroščina al neki :D
Back to Top
Pero View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Aug.2010 at 10:03
Kako pa se črka ~ izgovarja? 
Back to Top
Železnk View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Železnk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Aug.2010 at 11:31
jest pa nikol nism kadil, niti nimam neke želje po tem. jest sm z vasi, pri nas je navada da rajš kej več spijemo :D
podpiram legalizacijo trave, menim pa da bi se mogl kr dost folka vprašat kok je skadijo. nekatere res spere. ampak sej pri alkoholu je čist isto, ZMERNOST je zakon.
Back to Top
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Person-man Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Aug.2010 at 11:37
Originally posted by Pero Pero wrote:

mater, nikol se nism spraševal, kok se izgovori ločila :D

Edit: v bistvu je to grafem, ups Embarrassed

Edited by Person-man - 31.Aug.2010 at 11:46
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Aug.2010 at 11:41
jst skadim enga al 6 kukr je
na koncetih je kul,dergač ne medtednom tud ne
razn včasih fest :)

taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
jajčk View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote jajčk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Aug.2010 at 11:41
Nimam pojma, to bo Lenart povedo :D (to leti na Perota in Mičota )

Edited by jajčk - 31.Aug.2010 at 11:42
Back to Top
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Person-man Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Aug.2010 at 11:48
se vidi, da je to topic o marihuani :D
tema je namenjena botaniki sreče, govori pa se o slabih filmi in slovnici :D

o lej, mizo mam
Back to Top
Ivan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Aug.2010 at 12:10
Davorin!!! Igrače niso pointless. Back on topic: seks, ko si zapušen, je zakon!
DICKLESS TRACY
ERUPTION
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Aug.2010 at 13:30
Originally posted by Wind Carrier Wind Carrier wrote:

moje osebno mnenje glede droge je, da je tako velika poraba v zahodnem svetu posledica naše vzgoje.

Od samega začetka je naš šolski sistem usmerjen tko, da spodbuja samo desno polovico možganov - logika, razum, matematika, fizika, biologija - vse je samo naravoslovje - še jezik se učimo skozi analizo in slovnico - where's the fun? where's the joy - nobody teaches about love, passion, art, tiste stvari, k sploh lajf delajo zanimiv - who gives a shit about a stupid sinus curve?! LOL
 - in pol greš iz šole, k je bolj dolgočasna, k deževno popoldne, v službo, k je še 50x bolj dolgočasna...in se zapufaš za cel lajf in maš kao ful spedenan lajf. Živiš kot suženj in pridno nakupuješ. Ok, v mojem primeru bi lahko kao živel svoj "dream" in prežvel 200 dni na leto na turneji na busu, spal 4 ure na dan in bil obkrožen z narkomani, zombiji in podobnimi energetskimi razvalinami od ljudi - živel v še večji iluziji, k je že uni "normal suburbon" life sam po sebi.....
.
  - droga je skori edina stvar, k modernemu človeku s svojim načinom življenja ponudi mal pobega in stimulira (po mojem vsaj) tisto levo možgansko polovico - the artist within, brainstorm, ideje, ustvarjalnost, strast, ustvarjanje - all the things that really matter in life.... Confused 

sam kaj, k na koncu povzroči samo umiranje na dolgi rok, razpad osebnosti, uničenje telesa in uma ter nas totalno razfuka še na energetskih nivojih.

my point : naš način življenja in droga gresta z roko v roki LOL 

jst po pravici povedano pr sebi nism našu rešitve - sm bil popolnoma drugfree letos za ene 7-8 dni, k sm se popolnoma odklopu od lajfa - sm mel retreat - sklopu vso elekrtiko v sobi, neta nism niti pogledal, no tv - nič.... sm se v 3 dneh počutu kot drug človek - sam hoja po ulici po soncu in pod drevesi je bla čisti orgazem sreče. Sam kurac je to, k ne morš tko žvet - prej al slej morš nazaj v lajf..... zanimivo je pol gledat frende, vse disconnected - folk se sploh pogovarjat več ne zna - sploh ne zna bit TUKAJ - vsi v enih smsih, skoz na telefonu, prek telefona na netu al pa nekje v enih fantazijah - ...... in pol, k sm se vrnu v lajf, kokr sm ga navajen so se takoj začele vračat vse packarije, pa kokakolice pa kavice pa čiki pa net pa špili na kompu pa TV..... pa sm spet lepo na istem LOL Big%20smile sm se kr sprjaznu Big%20smile 

bi te dopolnila.. tut vcas so se drogiral, s tistim kar so pac poznal in kar jim je blo dostopno..

prevec cajta in gnarja ma mularija pa bore malo vizije, kako naj svoj cas porabi konstruktivno - pa to da je dostopno, jasno.. ceprou ne morm lih trdit, da moja doba drogiranja kot celota ni bla konstruktivna.. samo hvala bogu mam kr trdne temelje, da mi nikol ni ratal bit odvisna.. mislim, da niti od cikov nism pretirano.. a to, ce si mirno brez cika par dni, tut ce kadis s pauzami ze 18 let (uuu, polnoletna kadilka hehe), je odvisnost?
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Aug.2010 at 13:31
Originally posted by Pero Pero wrote:

mogoce je pa to znak za korosko dialektalno intonacijo.. :P
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Davorin.L. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Aug.2010 at 14:21
Originally posted by Ivan Ivan wrote:

Davorin!!! Igrače niso pointless. Back on topic: seks, ko si zapušen, je zakon!

LOL
Slišim pravit ja... A žal ne bi vedel o tem...

I sing my song,
because I'm John Lawman.
Back to Top
Everlost View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Everlost Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Aug.2010 at 14:50
Kake pederćine ste Big%20smile ... Pač moj način 'online pisawe'.

Ko was jebe! ... Widim sonce po dowgem caito ~ se grem rajš zakajat u narawoOo. :)
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Aug.2010 at 23:18
Originally posted by Železnk Železnk wrote:

jest pa nikol nism kadil, niti nimam neke želje po tem. jest sm z vasi, pri nas je navada da rajš kej več spijemo :D
podpiram legalizacijo trave, menim pa da bi se mogl kr dost folka vprašat kok je skadijo. nekatere res spere. ampak sej pri alkoholu je čist isto, ZMERNOST je zakon.

Excess in moderation je zakon:)

Edited by mizzi - 31.Aug.2010 at 23:18
Back to Top
venom View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote venom Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Sep.2010 at 12:44
travo sem nazdnje kadiv 2008 enkrt v novbru in maj več jo ne bom ka je
brze veze
Man kadit več pit
D.T.P.
Back to Top
Janchk View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Janchk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Sep.2010 at 19:45
Originally posted by FABO FABO wrote:

a kdo tu poha jointe brez tobaka??

jst, na bongu:))
Back to Top
FIFS666 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote FIFS666 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Sep.2010 at 22:04
Lahko jo tut na pipco tamalo to je bolj priročno   

Edited by FIFS666 - 01.Sep.2010 at 22:06
Pojej jogurt.
Back to Top
mati zemlja View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mati zemlja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Sep.2010 at 22:19
Smile 
sam res!
stokrat bolj priročna mala pipca ku da šišo s seboj vlačiš Big%20smile
~      V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo.      ~
Back to Top
Zupan View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zupan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.Sep.2010 at 12:33
najboljš je da si daš ganjo v inekcijo in si jo v žilo spustiš 
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.Sep.2010 at 12:46
Originally posted by Zupan Zupan wrote:

najboljš je da si daš ganjo v inekcijo in si jo v žilo spustiš 

hehehe, hašišou olje v žilo LOL Big%20smile 

hehe, no tega pa nikol nism probal - baje se ga da še najlaži okol švercat - par kaplc na čik, pa si ves prfuknen Big%20smile hehe

ma sm se zdej spomnu enkrat na uni skaf - k je haško od skune.... ga pr nas ni, pa smo ga sam v amstrdamu 2002 kadil in bli vsi čudni.... pol sta bla pa en frend pa frendica gor ene 2006 pa sta ga nazaj prnesla... pa smo tko u Maxu sedel ob ene 2h popoldne, pa ona zvije to pizdarijo v đolo, pa noben ni hotu pušit (cela miza folka) - pa sva na konc sam jst pa ona to kadila, notr pa blo unga stuffa za 4,5 folka..... faaaaaaaaaaaaaaaaaaak, kwa je men un delal, jst sm mislu, da vesolsko ladjo furam, k sm se u Lj pelal :D po mojem sm šou 69 pa pol na uro po avtocesti Big%20smile LOL 

in tko mel sm pa obvezne vaje na faxu - k sm si komp rezerviral za vaje delat in če te ni blo, si mel pol prepoved 14 dni... in sm MOGU tja, četud sam vegetirat, da nam bana fasou....

in jst se tko vozm po luftu, mal da mi slina ni iz ust tekla ves prfuknen pa razmišlam, kwa bom jst zdej sploh naredu v takem stanju Big%20smile sj se nit pogovarjat nam upal z nobenmu Big%20smile ...

pol pa tko me KR ena cifra kliče....

pa se tko javm, pa me kliče prfoks iz faxa in se mi na smrt opravičuje, da oni zdej nujno TOČN ta komp rabjo za predavanje in da ne morm jst zdej vaj delat in da mu je ful bad in da če hočem lahka kašne druge vaje delam na kak drug komp, jst pa sam uno "jajaja, vse je ok, ni problema, ni panike" Big%20smile Big%20smile Big%20smile  Big%20smile 

HAHAHA al pa še ena štorija.... fak stari  -KUKIJI al pa MLEKK!!!! to j pa katastrofa an.

tko 2004 mamo mi vaje, k smo vadl za en koncert na bledu. Pa tko en je prnesu od SODELAVCA iz šihta ene kukije... pa tko mi špilamo in Wuko pa Lipnk pojesta vsak enga, pa špilamo pa mal pijemo pa pohamo... in kr naenkrat Wuko in Lipnk oba čist obrnena, noben sploh govort ni več znal - Lipnk je kr ene zappy sounde spuščal k laser iz star wars LOL LOL 

sam jst sm mislu pač - effff, to sta vsega mal preveč vase vrgla.... in jst vzamem tisti kuki za domov..... in se tko drug  dan, na dan koncerta zbudim pa ves happy pržgem komp in si grem bobnčke risat za kao mojo solo plato (k je bla pol pač bl demo pa to....

pa ves notr ob 10:30 zjutri pojem pol kukija in delam une bobne naprej in me začne tko prijetno mest, k da bi na vse zgodi enga skadil - prou res uni najboljši filing in jst ne bi bil jst, če ne bi kr še ta drugo polovico pojedu Big%20smile Big%20smile Big%20smile  Big%20smile   pa tko res najbol jst rišem une bobne naprej, brenkam zravn ves notr delam komade.....

pol pa ob ene 2h popoldne vstanem iz za kompa, k me je zašwweenkal.... faaaaak..... paranoja - jst sm takrat resnično ene 4 ure mislu, da bom umrl, da mi bo srce odpovedal - uno weed smokin paranoja.... Big%20smile Big%20smile ležal na postli, utrip sm mel po mojem 10 000 na sekundo LOL pa kr bledl se mi je že - pa še takrat sm neki po unih magick scenah in unih packarijah prčkal.... jao jao - kwa je men takrat dogajal - rajš nam razlagal - k te kukiji al pa mlek če so močni, to je k da bi trip vzel, pol si pa predstavli to kombinirat z možgani, k razmišlajo o OOBE (out of body experiencu) in podobnih za te dotične možgane popolnoma neprimernih stvareh - KATASTROFA EJ....  Big%20smile

jst sm pršou na un koncert k rastlina, sicer smo ga dobr odžgal ampak to je blo to - nism un večer enga pira spil, ene đole skadu in se samo domov pobral LOL bil še drug dan počen in NIKOL več v lajfu pojedu grižlaja kukija al pa požirka mleka....

men sploh ni jasn, kwa more pol folku dogajat na horsu al pa nekih opijih al kej - mene je že to tolk obrnl, da mi na misu ni pršlo, da bi kar kol probal - tud gobic nism nikol - sploh od takrat sm reku - NIKOL več v lajfu nobenih halucinogenih pičkarij (razn travice v đoli)  - ker jst ne vem - mislm jst  nikol v lajfu nism mel prividov - sam če me je uno tolk spral bi po mojem na horsu galaktiko vidu nad glavo Big%20smile LOL 

hehehee

sj to so bad izkušnje...

bom pol še eno lepo štorijo napisal - najlepšo v mojem lajfu - k je blo k sm se ga čist prvič zakadu s frendom pri 17ih Big%20smile 

Edited by Wind Carrier - 02.Sep.2010 at 13:02
Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Sep.2010 at 12:01
Gobe so tudi neki najboljsega, sploh ce jih pojes nekje sred gozda in pol cez ene 2 urcki gres đemat :) Enkrat smo 4 ure brez pavze zgali po instrumentih k nas je cepalo prevec :)

Enkrat sm provu hors kr tku v spinelu ... in takrat sm se odlocu da karkoli je v prahu oz. v kakrsnikoli drugi obliki kot vrh al pa klobucek ne tiknem pa ce mi placas ... kr to je biu najbolj v pizdi fles v mojem lajfu ... mislim prvo urcko, dve je blo ful zakon sam pol ... pizdarja ... never again in tud vsem toplo odsvetujem.

www.myspace.com/kellermetal

Hide your head or join the dead!
Back to Top
Zupan View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zupan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Sep.2010 at 12:54
hašiš olje ... močna zadeva. pred leti ga je nekdo mel na eni fešti,model je v flaško pomočil glavco od bucike,potegnu čez čik,skadil pa bil sesut da ni res.

al pa bang ga totaln zmaga FAK to je pa tuk dobra stvar. čist drugač sesuje k če bi kadu,ne veš zakaj se gre vse okol tebe ampak vseen se ti vse da :D enkrt smo ga pr men kuhal ... pač moške bilke k sm jih mogu potrgat. hehe ob 3h zjutri je bil kuhan,ga spijemo vsak eno skodelco za kavo ... filmčk poč čez pol ure :D čezdali bol špona,čezdali bol zakon. sm se usedu za compa pa sm šou špilat gta - san andreas,najdm enga motorja pa se furam po mapi celi ... in očitno sm to delal 3 ure kr ko sm k seb pršu je bil dan zunaj pa ura 7 zjutri pa sploh vidu nism kdaj se je zdanilo ! pa vs čas sm mislu da mam kapo na glavi :D

Ej kukiji pa mlek ... kak mlek,tist k od banga ostane,če putr delaš, al navadn mlek? ka a bol sesuje če mlek zravn spiješ ?
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Sep.2010 at 17:34
učer smo neki klepetal; je en tip pravo, da lahk maš pr nas doma 6 bilk (outdoor) in če jih prjaviš na policijo jih maš prjavljene kot bilke za osebno uporabo (čaj pa to ) in ti nimajo kj?

ve kdo kj več o tem?

na netu nč ne najdem....
Back to Top
FIFS666 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote FIFS666 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Sep.2010 at 17:22

učer smo neki klepetal; je en tip pravo, da lahk maš pr nas doma 6 bilk (outdoor) in če jih prjaviš na policijo jih maš prjavljene kot bilke za osebno uporabo (čaj pa to ) in ti nimajo kj?

ve kdo kj več o tem?

na netu nč ne najdem....

Ej tega to je pomojem bullshit. Če je pa res pa nasledno leto častim ceu forum :D
Pojej jogurt.
Back to Top
Beastboy View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Beastboy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Sep.2010 at 11:03
Originally posted by Zupan Zupan wrote:

hašiš olje ... močna zadeva. pred leti ga je nekdo mel na eni fešti,model je v flaško pomočil glavco od bucike,potegnu čez čik,skadil pa bil sesut da ni res.

al pa bang ga totaln zmaga FAK to je pa tuk dobra stvar. čist drugač sesuje k če bi kadu,ne veš zakaj se gre vse okol tebe ampak vseen se ti vse da :D enkrt smo ga pr men kuhal ... pač moške bilke k sm jih mogu potrgat. hehe ob 3h zjutri je bil kuhan,ga spijemo vsak eno skodelco za kavo ... filmčk poč čez pol ure :D čezdali bol špona,čezdali bol zakon. sm se usedu za compa pa sm šou špilat gta - san andreas,najdm enga motorja pa se furam po mapi celi ... in očitno sm to delal 3 ure kr ko sm k seb pršu je bil dan zunaj pa ura 7 zjutri pa sploh vidu nism kdaj se je zdanilo ! pa vs čas sm mislu da mam kapo na glavi :D

Ej kukiji pa mlek ... kak mlek,tist k od banga ostane,če putr delaš, al navadn mlek? ka a bol sesuje če mlek zravn spiješ ?

Tist je blu neki najbulšga kar si naredu Smile
A jebeš vse skp!
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Sep.2010 at 14:12

ve kdo kj več o tem?

na netu nč ne najdem....

Če bi bilo to res bi povsod raslo.
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.141 seconds.