Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Ostalo > Ostalo
  New Posts New Posts RSS Feed - Vaše mnenje o
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Vaše mnenje o

Post Reply Post Reply
Author
Newbie
Newbie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kolossus Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Vaše mnenje o
    Posted: 23.May.2011 at 17:48
folku ki ne verjamejo v boga, ampak verjamejo v satana

driskas

rabm za seminarsko

lp

Edited by Kolossus - 23.May.2011 at 19:35
Back to Top
EndZeit View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote EndZeit Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.May.2011 at 18:12
No ok

Moja familija je krščanska jebe mene za vero , še zmer si človek, večji problem je ker skor vsak pof***n krščan primerja vsako metal stvar z hudičem , mam majco od In Flames , ki ima na sebi ogenj , pa rečejo da je to že satanizem.
( Mislm da je tole že offtopic ) no ampak vsen človk je človk jebe mene versko prepričanje
Back to Top
Person-man View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Person-man Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.May.2011 at 18:33
Pejt v Celje, vpraš prvo metalko, ki jo vidiš = seminarska končana
Back to Top
Norther View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Norther Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.May.2011 at 18:39
Originally posted by Kolossus Kolossus wrote:

driskas

rabm za seminarsko

lp

isti kurac k uni k verjamejo v oba
Beer sells...........and I'm buying
Back to Top
Kolossus View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kolossus Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.May.2011 at 18:52
pomoje če neb blo krščanstva tud metala neb blo

tk da bi mogli osi metalci spoštovat cerkvenjake
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.May.2011 at 19:01
s takimi predispozicijami boljš da ne pišeš seminarske. šola ni zate.
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.May.2011 at 19:06
ah, satan je vladar vesolja, moja predanost njemu je trdna ko skala, moja vera vanj je nespremenljiva.. na grobu hocem met obrnjen kriz.. v srcu, ki bo vedno satanovo, imam vzgan satanov obraz..
ko me kdaj ponoci obisce, pentagram zazari kot roj kresnick! s satanovim imenom sem preklela cerkve in vse bozje hrame, mojo duso si je vzel sam lucifer.. zakurila sem biblijo in podobno kramo in svoje telo posvetila satanu.. vem, da sem satanova, sem lastnina satanovih sinov in veselim se  ognjenega raja.. samo z vero v satana lahko oddelam svojo krivdo in grem dalje, na kraj iznicenja..
pri crni masi sem vedno neizmerno ponosna, da me je satan sprejel med svoje ucence. to, cesar se danes ne zna razlozit nobena znanost, je on vedel ze od nekdaj..
ko polozim roke na sredo pentagrama, moja dusa zatrepece.. to pomeni, da satana nikdar ne bom razocarala, ampak ga bom ljubila na vekov veke!
se oprasicujem za oftopik :>
Back to Top
Mørke View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mørke Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.May.2011 at 19:17
Najlažje se je delat norca iz tistih, ki v nekaj verjamejo. Čeprav zadeva mogoče sploh ni takšna, kot je splošno predstavljena.
Najboljš, da se vsi razglasimo za ateiste in se posmehujemo kakršnikoli misli na obstoj drugih sil - človek je najvišje in največje.
Pomojem tut, ja... Ouch

Sploh mi pa ni jasno, zakaj metal nebi obstajal brez krščanstva.
In the decaying reality... I am just a crawling worm living in a world of lies.
Back to Top
rožica View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rožica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.May.2011 at 19:24
Originally posted by grafin grafin wrote:

ah, satan je vladar vesolja, moja predanost njemu je trdna ko skala, moja vera vanj je nespremenljiva.. na grobu hocem met obrnjen kriz.. v srcu, ki bo vedno satanovo, imam vzgan satanov obraz..
ko me kdaj ponoci obisce, pentagram zazari kot roj kresnick! s satanovim imenom sem preklela cerkve in vse bozje hrame, mojo duso si je vzel sam lucifer.. zakurila sem biblijo in podobno kramo in svoje telo posvetila satanu.. vem, da sem satanova, sem lastnina satanovih sinov in veselim se  ognjenega raja.. samo z vero v satana lahko oddelam svojo krivdo in grem dalje, na kraj iznicenja..
pri crni masi sem vedno neizmerno ponosna, da me je satan sprejel med svoje ucence. to, cesar se danes ne zna razlozit nobena znanost, je on vedel ze od nekdaj..
ko polozim roke na sredo pentagrama, moja dusa zatrepece.. to pomeni, da satana nikdar ne bom razocarala, ampak ga bom ljubila na vekov veke!

Pisen pro Satana :)

Edited by rožica - 23.May.2011 at 19:26
All matter in the universe is destined to become the scrap heap of history.

It’s called the 2nd Law.
Back to Top
Vargenhall View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vargenhall Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.May.2011 at 19:29
ma js si to tk razlagam da nemorš verjet v bitje da obstaja če pač ne ali pač uglavnem ne morš verjet v neki pol pa neverjet v nasprotno stran oz če verjemeš v eno religijo ali splošno v nekega boga nemoreš rečt da drugi bogovi ali pa religije ne obstajajo, ampak če, pa vse po malem prečikiraš pa itak ugotoviš da vse kar je napisano so samo nauki ki ti predstavijo nekakšno dojemanje živetja življenja oz če sm natančen ti pokaže obraz dojemanja ter videnje sveta v tistem času ki je pač bilo to napisano ali izraženo v kakršnikoli obliki...
ma nevem sam moje mnenje
Back to Top
Kolossus View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kolossus Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.May.2011 at 19:32

tl;dr

Originally posted by frogstomp frogstomp wrote:

s takimi predispozicijami boljš da ne pišeš seminarske. šola ni zate.

a si se mal pohecu
Back to Top
Katana View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Katana Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.May.2011 at 20:13
Dvomim, da se je pohecal.

Da ne bo OT: vseen mi je zanje.

Edited by Katana - 23.May.2011 at 20:13
Back to Top
Kolossus View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kolossus Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.May.2011 at 20:22

Back to Top
rožica View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rožica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.May.2011 at 21:22

dobra. Thumbs%20Up

All matter in the universe is destined to become the scrap heap of history.

It’s called the 2nd Law.
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.May.2011 at 23:34
Originally posted by Mørke Mørke wrote:

Najlažje se je delat norca iz tistih, ki v nekaj verjamejo. Čeprav zadeva mogoče sploh ni takšna, kot je splošno predstavljena.
Najboljš, da se vsi razglasimo za ateiste in se posmehujemo kakršnikoli misli na obstoj drugih sil - človek je najvišje in največje.
Pomojem tut, ja... Ouch

Sploh mi pa ni jasno, zakaj metal nebi obstajal brez krščanstva.

in obratno.. ce te s svojim komentarjem uzali nekdo, ki mu ni mar, da verujes, se se enkrat vprasaj, v kaj verujes in ali res sploh verujes..

vera je intimna zadeva..

rozica, a si me mogu razkrinkat.. :P

Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.May.2011 at 23:43

tl;dr

prosim, raztolmaci..
Back to Top
Sushy View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sushy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.May.2011 at 00:51

folku ki ne verjamejo v boga, ampak verjamejo v satanadriskasrabm za seminarsko lp

če se gre tuki za moje mnenje o FOLKU in ne o tem na splošno bi reku da so premal poučeni o stvareh, ker tut za hipotetičn obstoj enga rabs obvezno druzga. tko da taki ljudje so drugače influenced, oziroma s tem da kao verjamejo v satana nevedno ampak nujno zravn verjamejo tut v boga pa ga prek svojga osebnga "satanizma" pač zavračajo.
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.May.2011 at 01:45

(mal več je za brat: sorry):

jest mam tole za povedat:

B-OG: B + IZ (norveščina; og berg - iz gozda) -> BIZ = BI kot dvoje + Z = ZZ = S kar je simbol za kolaps dveh galaksij. torej je BOG absolutna smrt.

LUC-IF-ER: luč + "če" kot "hoče" + er kot nasprotje re, kar je predpona ki pomeni poustvariti, še enkrat narediti reedition, regrat, hehe, repovž, hehe še enkrat,... sej vreste: re-; torej: luč + hoče + bilo: torej pred S, torej 8 ali še dalje O. bo držal?

to dvoje se pa tiče dreves, ki so ujeta. e, to je pa grande pitanje za sva vremena! zapomnite si to. ali so to dejansko naši predniki ali so tu kaka mutna posla vmes. ali je šlo evolucijsko razvijanje res iz enoceličarjev direkt v migajoče skupke ter pol naprej v premikajoča bitja. ali je smo res šli nekje na poti na pol: to kar naj bi bila črka Y (tle bi še dodal: ene ribe migajo L-R, ene G-D.). ali je res BOG kaj vmes posegel pa se poigraj z genetskim inženiringom pa se šel nekam skrit. mi se pa tle jebemo zdej v živ mozak. ker kaj sedaj ko so naši predniki tle uklenjeni v tla. mi pa freely se podimo okoli. sej glih okol tega se gre: luksiz uživanja vs. biti zaprt v zaporu / sej so sam e vojne in koljaćže na svetu.

PS: bog je res zamešal besede ter jih raztsoril po svetu v različne jezike: to se tiče samo nekaterih držav in narodov in jezikov ki tvorijo ta predhodni skupni jezik, ki vsebuje vse te besede kot en jezik, en grande jezik. ker črka je simbol za nekaj, beseda kot napre od črke pa kaj se naj bi naredilo - navodila za delat oziroma neko stanje. stavek je bolj kot navodilo. to je naredil zato, da je naredil karakterje. dal je značilnosti ljudem. sto ljudi sto čudi.

sicer je pa tko: tist ki je izumil take črke je najbrž tud vedel kaj dela. no, vedel o čem se gre. no, to je zame vera. dejansko je matrica že bila vsaj kar se tiče robotov. ker naketare velike gore kot skupek tvorijo res čudne oblike. ma pejdte vi v kurac, k rečete to je delo narave. kakšno delo narave. marš. u ki t ihoče najbolj pomagat te najbolj sovraži. ne mi tle z takimi. to je nekdo naredil. sej narejen je res tko, da se ne opazi. sej, plenilca ne boš videl medtem ko se paseš. sam če se pa potrudiš, ga boš pa izluščil.

ma a veste, kaj je še: ta, ki je naredil drevesa, je vedel zakaj in kaj hoče. in tudi uspelo mu je. ... tle je v igri morje, slana sperma, slan pot, naša sperma in spermiji ki migetajo kot svetloba in se približavajo ženskemu semenu kot svetlobni sij (recimo tudi sij skozi oblake), pa pol naprej žensko seme, ki je ful ogromno napram spermiju, kot planet, kjer lahko živimo... a vidte kam ciljam: simbolika, ki jo je človek začel zganjat. če ti cel življenje poslušaš samo ansambel avsenik pol najbrž ne boš razumel kako bi lahko obstajal death metal, al pa če si cel življenje predan 4 četrtinskemu taktu pol si tud ne predstavljaš vzhodnjaške muske. če ti gledaš sesalce, ki so narejeni po človeku - tista fora ki jo izvajajo spretneži z rokami k gledaš sence (to ni slučaj). pol ti tud ni jasno da je v igri simbolika. rodiš se za špurgetom in umreš za špurgetom. vmes si pa pekel prednike. to ti je tudi normalno. ... gre za to, da je človek kot bitje začel posnemati vesolje in naravo. gre za fundamentalno simboliko: podobnost vesolju in naravnim zakonitostim. 4 ni krog. 5 je pa že. pentagram. zato človek 5 udni stvor. roke, noge, glava na vratu. ... sj ni treba da še več povem. šel je predaleč s to simboliko, ker kaj pa pol ko bi šel pa v drugo vesolje. konj ima tle vlogo ravno te fore. njegova glava je simbol za odbijajoč se žarek. kot od stene kugle. iz notranjosti seveda. ... najbrž imajo drvesa tle vlogo: smrt, absolutna ničla, nepremikajoče molekule, spermiji+žensko seme - to slednje bi bilo zaželjeno, da bi se zamrznil pa preživel veliki pok, sam v našem primeru ni, ker kot vidite se resnično koljemo in sovražimo. to ni več fora! ne ti men v imenu nestalnosti (fizikalno keijski zakoni) ubijat mamo pa očeta pa brata in sestrto itd. ker, če smo se šli pa simboliko, se bomo pa tudi to šli. kao nadaljne razmišljanje. je? pa, je, ne? ja se vidte da se tle sam kregaste, kot je nekdo nekje rekel. jest sem se sam zasmejal. jah, saj nimaš kaj. đubre rjavooko hoče narest vtis nad plavookimi. plavooki tam skriti nad balkanom, uni se pa že tisočletja koljejo med samo pa težijo drevesom. pol je pa prišel hitler pa jebal mater vsem. najhujša fora je z klorom. haha. ne se jebat.

kaj pa če je vse res.
pa, je vse res.

plava je stanje zdravja. ostale barve pa nekaj pomenijo. meni, če sem res dehidriran, da me že glava boli, mi oči iz plave potegnejo na zeleno. sem že mel tudi sive. drugale imam plave. sej ni treba več povedat. ... vmes so dejanskjo rjavooki začel posiljevat plavooke, da so prišli nazaj do zdravja.

mah, vi se sam kregaste...

haha, jej, ne se jebat. kdo si pa ti?

Back to Top
Sushy View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sushy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.May.2011 at 02:16
hehe. js bi tut to na čemer si ti :)
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.May.2011 at 02:22
E, najhujš je pa pizda, pa nož (kurc ki ga držiš, sam da ene budale držijo nož), pa otrok, ki ga moraš nosit kot breme (simbolika iz biblije je da se mora ženska plazit po tleh (poglejte kake naslvnice ogrish rotten goregrind bendov k kaže kako je otrok pristal v posranem in krvavem skretu v školjki) - če lahk pomislite: žensko seme, ki je ogromno napram moškim spermijem, predstavlja planet po katerem se hodi (spermij pa komet, al kaj? haha) ; kača se plazi in migeta levo-desno; spermiji, ne) torej gre za simboliko da se noseča ženska plazi po tleh. hodi po svojem otroku. pizda, vi ste debili. haha, ej. ene ženske so noseče lepe, ni kaj. sam kaj ko prevladuje zakon povprečja. šit, ni hujšga.

a najhujša fora je: po dreku hodiš, drek ješ in v dreku umreš. ter izgledaš kot drek. (lepo bodi oblečen, bele polti, imej plave oči in se zadržuj ob morju: bi rekli; ni hujžga - total kaos!) drek ti pa delajo drevesa z svojimi listji. palčki so šli še tolk da leč, da dajo kontro drekostvarcem, da so izumili hiše pod drevesi, med drevesi, pod zemljo v hribu (pa jih ni več)... pa ne spte kaj rečt, ker je vse res. so našli majhna okostja starih ljudi.

samo globoko udihni pa je.

ni druge:

HITLER JUNGE!!!!!!!!!!!!

pobit vse! đubre rjavooko. sam sranje delate. marš! pejdte jest klobase...

haha, mor-ta-dela
Poli ni trve!

sam jaz nikol nisme maral mortadele. da nauste kej mislil.
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.May.2011 at 03:05
a na čem sem jaz?
stari/stara, na nilemer.
to moraš sam videt.
sej na začetku ti pol kurca ni jasno ker enostavno ne mreš vejet. ker je v igri železna srajca kot simbolika za prvoletne naučene navade, ki se jih ne moreš zlepa znebit.

ja pizda, dej vpraš se, zakaj dva očesa (pa od kje spet tolk for okol kiklopov), pa razcepleno drevo v dve glavni veji, pa črka Y, pa krošnja (sploh po zimi / reče se v zimskem času) ki tvori obliko naših možganov, pa gobe in naši mali možgani, pa lobanja ki ima obliko gobe od explozije, pa itd. stvari je tolk, sma povezati jih moraš. pa ne zdej, jest pa ne verjamem. tist ti tko reče ker se ga to tiče. pol pa še obrazložitev hoče, ker upa,m da nauš znal povedat. da bo lahk on še naprej to delal kar dela. mah. đusi busi pa je. ... ampak niso vsa drevesa taka. haha, kaj mam za povedat okol kokosa? koko-nut! as ti mal nuts? :) šit ej.

pa bakterije pa glivice pa bolezni... ... pa KLOR! haha ej. je za smejat sam ni smešno. percepska dualnost. za ene je smešno za ene pa ni. najhuje je ta primer za tiste ki so skup (glumce al kva?). joj ej. pa vi se sam kregaste. jest pa lepo kave pijem pa se režim. kere budale ste to. najhujša je kura. tak minimalistični simbolični poseg: kako narest jajce, da bo izgledalo kot tehnično. ja zmečkano najbrž ne. torej mal elipsasto. pa je! preprosto ko pasulj. a zakaj tehnično? kaj ima to veze z čimer koli? pa.... gore! od tle tehnični izgled obraza. izklesani obraz. pa pol naprej spet simbolika: vzhodnjaki. sam oni so zabuhli. debili. haha. ej! pa še rumeni. sam da rumena pomeni da ti ali jetra ne delajo ali pa ščitnica ne dela. pa ko budale! vi in vaša simbolika. pa to moraš videt ej. 95% ljudi je defektnih pa bolnih pa čudnih pa nenormalnih. pa to ni res. jebo majku.

ni kaj, svet je res lep. sam ne tle.

... ma sej ni res. grem jest nsprej black metal poslušat. košute pa hlev.

pa bleck metalci so dobri. z svojimi rokami in prsti. zakaj se ni še noben spomnil pa naredu black metal koncert v gozdu. pa to bi blo to. al pa vsaj na kaki jasi med drevesi. .. sam jih posekajo smreke. noben jim ni kos. čovek pa še kar ustvarja pa ustvarja pa teži pa na koncu leži. same beeeeeeede. ni kej za delat. pa mos šli to narest. ja dobra tolažba. kdo bo pa to zdej ustavu pa popravu? a?

kako si predstavljat jest kamne? od kje vam take: kaj je rumeno pa plavo pa kamne je? ne vem. ja rumeno-plavi kamnožder. a se vi spet norca delat. bom jest mal hitlerja poklical! 911 pa 100 mrtvih. ne se jebat! 911 na 9.11. ni lepše darilo kot to za policaje.

ej, pa for je tolk da ni res. bol da ne veste.
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.May.2011 at 03:07
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.May.2011 at 03:08

bom nehu.

če me mislte benat pa fak of.
fuck of what? of lepe noge.
Back to Top
AishaBerg View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote AishaBerg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.May.2011 at 12:15

tl;dr

prosim, raztolmaci..

too long, didn't read
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ!
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.May.2011 at 13:38
too lazy; disrespect, ha?
(tenx aisha)
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.May.2011 at 11:12

uh čist odvisn...vej satanizma je malo morje in težko rečem kaj si mislm o takih ljudeh. zgodovinsko gledano se da pridt do zaključkov da je satan biu pred bogom in je njegov obstoj neodvisen od krščanskega razlaganja ampak če ne bi bilo krščanstva pol vrjetno tut satan kot tak k si ga zdej razlagajo nebi obstaju. dejstvo je da so kristjani poganske pred   bogove demoniziral in jih zmučkal v eno celoto kjeri so rekl satan...tko da po tem vidiku je satan biu pred bogom in se loh komot verjame vanj ne da bi verjeu v boga oz. je pol že bolš da se človk gre eno vejo poganstva k tista župa od hudiča kero so kristjani skuhal ni ničemur podobna...najbl ozkogledni kristjani majo še zmer prepričanje da "kar ni od boga je od satana"...zdej si pa sam predstavli kaj VSE se loh vrže v to satanistično juhco (vse ostale vere ki niso krščanske=malo morje, borilne veščine ki so v dost primerih tut povezane s kšnim "verovanjem", meditacija, joga, tut ateizem je potemtakem satanizem...)
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.May.2011 at 13:31
ja, ma vprasanje ima poudarek na tem, kaj si mislimo o folku, ki veruje o satanu, ne o satanizmu samem..

kar se tice mene: live and let live/die.. dokler mi kdo ne zagnjavi lajfa s svojim verjetjem v karkoli, ali bohnedej s kaksnimi cudnimi, v moje zivljenje posegajocimi verskimi praksami, cisto toleriram vse vernike.. satanisti mi naceloma ne grejo nic bolj in nic manj v nos kot katerikoli drugi verniki.. ali v koncni fazi neverniki..

Back to Top
polopoklip View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote polopoklip Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.May.2011 at 22:14
Originally posted by Person-man Person-man wrote:

Pejt v Celje, vpraš prvo metalko, ki jo vidiš = seminarska končana

To je smešno, ker je res.

Back to Top
Atuin View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atuin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.Jun.2011 at 18:45

Real pain defines what you forgot through your wasted life based on mortal morals. Pain reveals the real existence, it leads to understanding: If you seek life, then prepare for death.
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.Jun.2011 at 21:02
..i thank god for the suffering..
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.110 seconds.