Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Bandi > Slovenska scena
  New Posts New Posts RSS Feed - -Ivex- (Ivan Kiš)
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

-Ivex- (Ivan Kiš)

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Newbie
Newbie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: -Ivex- (Ivan Kiš)
    Posted: 18.Dec.2011 at 14:59
Hello folks!Odločil sm se,da bom še tlele napisal par stvari o svojem solo projektu "Ivex".
Projekt zajema komade,ki sm jih začel pisat leta 2009,bolj aktivno pa se ukvarjam s tem projektom odkadar sm zapustil skupino Decilence(ex eliminator).Muzika,ki jo pišem je nenavadna,enim mogoče tudi čudna/neposlušljiva,vendar menim,da bi bla dobra osvežitev za slovensko metal sceno.Imam dva projekta v načrtih.Edn je bolj progressive/experimental varijanta,drug pa "djent"/experimental.Vendar sm trenutno bol skoncentriran na taprvega,ker planiram čez kakšn mesec izdat EP -"Oddments Of Existence".
Naslovnica:

Tlele mate 2 komada z prihajajočega EP-ja:

Future(The End)

Oddments Of Existence

Če vas pa zanima kako bo zvenel djent projekt,lahko čekirate kratek komad,ki sm ga posnel učeri zvečer:

New Djenty Stuff

Odprt sm za vse kritike in komplimente.

Cheers!
An artist cannot fail; it is a success to be one.
Back to Top
Mitja M.J. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Dec.2011 at 15:47
Tista taprva 2 sta mi res zakon. Ta tretji mi je malo težek. Ni moj stil. A bo tudi kak vokal, al bo instrumental zadeva?

Edited by Mitja M.J. - 18.Dec.2011 at 15:52
MacGyver je zakon!
Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Dec.2011 at 15:55
Thanks.Čudno,ker bi prej rekel,da sta prva dva komada bol "težka" in težko poslušljiva.Čeprav je pač to odvisno od posameznika...Am,EP bo instrumentalen,sm pa definitivno odprt za sodelovanje s kakšnim vokalistom v prihodnosti.Neki sma se že menla z Mičotom...Bomo vidli kaj bo

Edited by Ivex - 18.Dec.2011 at 16:01
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Dec.2011 at 16:14
Ma sej je že instrumentalno tako intenzivno, da paše tudi brez vokala. No to je pa res stvar okusa. Meni osebno bi tu not pasal en Benediction al pa Gorefest stil vokala. Še enx dal gor... prijetna zadeva!
MacGyver je zakon!
Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Dec.2011 at 16:23
Sej to je bistvo instrumentalne muzike :) Vokale sm bol mislil za tist drug projekt met...In sicer neki v stilu meshuggah/sikth(brez clean vokalov) al pa kej podobnega...Glad you dig it!
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Dec.2011 at 20:19
men je tole že od zmer čist zakon!!!
res, brez pravil in v parih letih že 10000x prežvečenih nevermore style riffov
tut zvok je svinsko mastn, ko da bi nek plato nekega USA banda poslušo

Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Dec.2011 at 20:29
Tnx Fabo!
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Dec.2011 at 00:24
ej noro igranje Shocked speachless - fuck yeah for slovenia za take kitariste, ko sta vidva s timom pa lux! Smile
Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Dec.2011 at 15:06
Thanks dyz Btw tvoj način petja/barva glasu mi je tud zelo všeč.Bil bi vesel če bi kdaj lahk kej skup spacala
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Status: Online
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Dec.2011 at 15:32
dobr, rifi zakon, solaže prav tako. kkšn aranžmajčič bi še sedu kam, sigurno pa za razmislt o predstavi tega v živo, precej groovy,
Back to Top
Gapa View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gapa Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Dec.2011 at 15:43
Zakon IvanClap! Res hude strukture, odlična muska. Dober zvok in maš pravo roko za ritem! Maš toliko "for" notri v komadu, da jst osebno ne rabim vokala. Smile
Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Dec.2011 at 15:45
Tnx.Verjamem da po prvem posluhu zveni vse skup dost neurejeno,saj je dost zakomplicirana muzika.Tko da so tudi kompozicije zakomplicirane.Vseen se pa trudim pisat čim bol "smislene" aranžmaje Vživo z kakšnim bendom tole ne planiram igrat,bi pa bil takoj za kakšno kliniko al kej podobnega
Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Dec.2011 at 15:49
Thanks Gapa :) Ja,trudim se čimveč leadov in podobnih foric   dajat noter,ker drugač bi komad ratal dolgočasen.Kot sm že prej napisal,pomoje je to najbol pomembno pri instrumentalni muzki    

Edited by Ivex - 19.Dec.2011 at 15:51
Back to Top
savior View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote savior Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Dec.2011 at 17:10
Sem poslušal prvi komad, vredu zadeva, ni sploh težko poslušljiva, gre lepo v uho!
http://www.reverbnation.com/uselessslo

http://www.fs.uni-lj.si/avio/dbf

Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Dec.2011 at 19:09
Ja,prvi komad je bol lahek za poslušat...Več al manj je skoz v 4/4..Drugač pa kot sm že prej napisal,odvisno je od posameznika
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Dec.2011 at 21:05
Originally posted by Ivex Ivex wrote:

Thanks dyz Btw tvoj način petja/barva glasu mi je tud zelo všeč.Bil bi vesel če bi kdaj lahk kej skup spacala

to bi bil totalni win, edino ne vem kako bi se v slogu ujela, ko jst mam rajši bolj rokerski vajb, da stvar laufa, vi ste pa bolj prog, če pa lahka kej pomagam odpojem - bi z veseljem, sam mam ful omejitev jst na vokalu (moj vokal je ideal za treš dretje Embarrassed tko da.... za probat bi blo zih, ni pa nujno, da bi ven pršlo kej tazga, k ti iščeš - jst po filingu bi bolj kašn progresive vokal dal v tvojo muzko...ja sj vem, teh je pr nas ful,....not  :)

Edited by Wind Carrier - 19.Dec.2011 at 21:06
Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Dec.2011 at 21:20
Men osebno je pri vokalu najbol pomembno da je čim bol edinstven in unikaten in menim,da ti to imaš Nimam nič konkretnega v mislih kaj bi hotel met.Rad bi sam čimveč experimentiral in naredil neki kar se ne sliši za vsakim vogalom Tko da pomoje bi se splačalo probat pa kdo ve,mogoč pride kej awsum ven   

Edited by Ivex - 19.Dec.2011 at 21:21
Back to Top
Gašper Fatur View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Dec.2011 at 21:51
Thumbs%20Up Fajn muzika (Future in Oddments...), podoben stil so pri nas delali včasih Ophidian.
FUCK THE WORLD
Back to Top
ZeroTolerance View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ZeroTolerance Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Dec.2011 at 21:57
Ivan to je to :D Tisti Djent komadi mi niso najbolj všeč ampak drugo je pa zakon! Šopaj miško :D
https://www.facebook.com/CorduraOfficial

http://www.reverbnation.com/timdraksler

http://www.youtube.com/user/nopainmoregain?feature=mhee
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Dec.2011 at 22:17

Men osebno je pri vokalu najbol pomembno da je čim bol edinstven in unikaten in menim,da ti to imaš Nimam nič konkretnega v mislih kaj bi hotel met.Rad bi sam čimveč experimentiral in naredil neki kar se ne sliši za vsakim vogalom Tko da pomoje bi se splačalo probat pa kdo ve,mogoč pride kej awsum ven   

ja awsome bi blo zihr, sam preden bi se uskladil bi mal potrajal Smile

ja unikaten je pa iz srca tudi - samo omejitev mam pa ful ful ful, ker se mi ne da nič vadit... pač fora je npr. da imam včas ful hudo idejo, pa je enostavno ne morm zapet, ker nism dost vešč :)  jst najrajši kr vzamem podlago in probam, pol pa vidim kaj sproti rata - še najrajši imam pa kar dretje  Big%20smile THRASH style Big%20smile
Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Dec.2011 at 22:43
Originally posted by Gašper Fatur Gašper Fatur wrote:

Thumbs%20Up Fajn muzika (Future in Oddments...), podoben stil so pri nas delali včasih Ophidian.
Thanks Mal sm pogooglal pa ne najdem nič konkretnega...Maš slučajn kakšno idejo kje bi se lahko kej slišalo od njih?
Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Dec.2011 at 22:44
Originally posted by ZeroTolerance ZeroTolerance wrote:

Ivan to je to :D Tisti Djent komadi mi niso najbolj všeč ampak drugo je pa zakon! Šopaj miško :D
Hehe,vem da nisi glih fan djent-a Timi :D Drugač pa thanks
Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Dec.2011 at 22:50
Originally posted by Wind Carrier Wind Carrier wrote:

ja awsome bi blo zihr, sam preden bi se uskladil bi mal potrajal Smileja unikaten je pa iz srca tudi - samo omejitev mam pa ful ful ful, ker se mi ne da nič vadit... pač fora je npr. da imam včas ful hudo idejo, pa je enostavno ne morm zapet, ker nism dost vešč :)  jst najrajši kr vzamem podlago in probam, pol pa vidim kaj sproti rata - še najrajši imam pa kar dretje  Big%20smile THRASH style Big%20smile
To je tud res,ja :) Glede razpona,nism mislil met ne vem kko visoke vokalne linije al kej podobnega...Men je predvsem všeč tvoja barva glasu,kot sm že prej napisal Pa FUL mi je zakon recimo un govor ki ga maš na prvi negligence plati pr no brain no pain Tist mi je tko carsko ej
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Dec.2011 at 03:27

ja awsome bi blo zihr, sam preden bi se uskladil bi mal potrajal Smileja unikaten je pa iz srca tudi - samo omejitev mam pa ful ful ful, ker se mi ne da nič vadit... pač fora je npr. da imam včas ful hudo idejo, pa je enostavno ne morm zapet, ker nism dost vešč :)  jst najrajši kr vzamem podlago in probam, pol pa vidim kaj sproti rata - še najrajši imam pa kar dretje  Big%20smile THRASH style Big%20smile
To je tud res,ja :) Glede razpona,nism mislil met ne vem kko visoke vokalne linije al kej podobnega...Men je predvsem všeč tvoja barva glasu,kot sm že prej napisal Pa FUL mi je zakon recimo un govor ki ga maš na prvi negligence plati pr no brain no pain Tist mi je tko carsko ej

lolz - uno je tko... ko je že cel komad megadeth tribute, pa je pol še uni del notr, da je pika na i Smile

ma jst bi na tvojem mestu dal v tvojo muzko kak tak vokal, ko ima razpon - ala Warrel Dane al pa uni model, k je pr Luxu pel mi sploh ne gre iz glave, ko mi je prou en največjih carjev ever, sj mogoč se še kdo najde :) drugač pa k pride cajt z veseljem kej probam. Glede barve glasu pa mi pr men rata kul takoj, k posnamem vsaj 1 linijo več, kot 1...se pravi najmanj 2, k pol se barva spremeni in ni več tko, k da bi sebe poslušu, ampak enga druzga Big%20smile

aja pa huda naslovnca al pač kar koli je uni grafic art work! Sm vam fovš, k si tolk fajn grafike poštimate za svojo muziko, k jst si tudi to želim, sam se mi ne da ufurat Smile

Edited by Wind Carrier - 20.Dec.2011 at 03:29
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Dec.2011 at 18:19
https://rcpt.yousendit.com/1320748458/f715e8a99b2b264d7e0dc42d43521eb7

To je njihov demo, produkcija je bl švoh, ideje so pa dobre.
FUCK THE WORLD
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Dec.2011 at 18:20
Zgornji post.

Thanks Mal sm pogooglal pa ne najdem nič konkretnega...Maš slučajn kakšno idejo kje bi se lahko kej slišalo od njih?
FUCK THE WORLD
Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Dec.2011 at 21:09

https://rcpt.yousendit.com/<wbr>1320748458/<wbr>f715e8a99b2b264d7e0dc42d43521e<wbr>b7To je njihov demo, produkcija je bl švoh, ideje so pa dobre.
Ej tole je FUL zakon!Thanks za link
Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Dec.2011 at 21:17

lolz - uno je tko... ko je že cel komad megadeth tribute, pa je pol še uni del notr, da je pika na i Smile ma jst bi na tvojem mestu dal v tvojo muzko kak tak vokal, ko ima razpon - ala Warrel Dane al pa uni model, k je pr Luxu pel mi sploh ne gre iz glave, ko mi je prou en največjih carjev ever, sj mogoč se še kdo najde :) drugač pa k pride cajt z veseljem kej probam. Glede barve glasu pa mi pr men rata kul takoj, k posnamem vsaj 1 linijo več, kot 1...se pravi najmanj 2, k pol se barva spremeni in ni več tko, k da bi sebe poslušu, ampak enga druzga Big%20smileaja pa huda naslovnca al pač kar koli je uni grafic art work! Sm vam fovš, k si tolk fajn grafike poštimate za svojo muziko, k jst si tudi to želim, sam se mi ne da ufurat Smile
Hehe Js bi pa mel mal bol freaky vokal.Kot recimo Sikth al kej podobnega.Sm pa čekiral tistga tipa ki poje pr luxu in je noro! Kar se pa tebe tiče sm itak mislil bol ko ne sam za fun-da vidmo kaj bi pršlo ven Drgač pa je uno naslovnica,ja :D Sm jo spacal skup v dveh urah,pa še sam ne vem kko :D Improviziral sm bol ko ne    Edin un logo vem točno kko nardit    
Back to Top
Schmts View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Schmts Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Dec.2011 at 04:03
Oh my freaking god! Tole mi je pa res jebeno odpihnilo glavo. Idej se vidi, da imaš freaking ogromno. Kkšna live uprizoritev bi bla res nepozabna!

Sploh mi je pa awesome tisti "Komad 1" iz soundclouda.

Edited by Schmts - 21.Dec.2011 at 04:05
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Status: Online
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Dec.2011 at 10:14

https://rcpt.yousendit.com/<wbr>1320748458/<wbr>f715e8a99b2b264d7e0dc42d43521e<wbr>b7To je njihov demo, produkcija je bl švoh, ideje so pa dobre.
Ej tole je FUL zakon!Thanks za link

hvala!!! zgubil s prejšnjim diskom, ki je šel u božjo mater. drgač pa noro zakon band. basist banda zdej igra pri prospect, vitja pa fura balžalorsky / drašler 3o projekt, zixon se predvsem vizualno udejstvuje, grafike pri neurotech in še mnogo bandih.

(offtopic, v namen spoznavanja tega banda si lahko odpremo svojo nit, da damo tuki mir)

Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Dec.2011 at 11:18
Originally posted by Schmts Schmts wrote:

Oh my freaking god! Tole mi je pa res jebeno odpihnilo glavo. Idej se vidi, da imaš freaking ogromno. Kkšna live uprizoritev bi bla res nepozabna!

Sploh mi je pa awesome tisti "Komad 1" iz soundclouda.

Hvala stari!Glad you dig it!Vživo z bandom tole ne planiram igrat,kot prvo zato ker dvomim,da bi se najdl folk,ki bi bil zainteresirn igrat kej takega...Bi pa bil takoj za kakšne klinike,kot sm že prej omenil Smile
Tist komad 1 je pa bil namenjen mojmu bandu,ki sm ga ustanovil tle v Kopru,sam zgleda da na koncu ne bo nič iz tega usaj še neki časa...
Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Dec.2011 at 16:18
Evo folk,od danes naprej je moj EP "Oddments Of Existence" dostopen vsem za 5€!Če ste zainteresirani pišite private message ali pa me kontaktirajte prek E-mail-a:Skyiwex@live.com.Enkrat po novem letu boste EP lahko kupli tud pri Timu Drakslerju(če ste iz okolice Celja/Maribora) in pri Mičotu(če ste iz okolice Ljubljane) Order now!You wont regret it! slika

Edited by Ivex - 30.Dec.2011 at 16:23
Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Jan.2012 at 20:05
Nekaj svežega za ljubitelje groova
Groovy riff + Neoclassical solo

Edited by Ivex - 18.Jan.2012 at 20:06
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Jan.2012 at 21:53

zakon muzka - pa sound kitare mi je hud in bobnov... baska manjka? jst bi malo bolj skompresiral master edino mogoče - čeprav po drugi strani je kul poslušat tkole Smile
Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Jan.2012 at 22:07

zakon muzka - pa sound kitare mi je hud in bobnov... baska manjka? jst bi malo bolj skompresiral master edino mogoče - čeprav po drugi strani je kul poslušat tkole Smile
Thanks Am,tole je ful na hitrco narejen mix/mastering(dobesedno 20min),tko da nisem glih najbol zadovoljen s zvokom...Ampak glede na to,da je tole itak sam na hitrco posneta ideja,je še kr kul sound
Drugač pa ja,bas manjka...Še zmeri iščem kak hud/dokaj realističen VSTi

Edited by Ivex - 18.Jan.2012 at 22:10
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Jan.2012 at 22:19
Spectrasonic Trillian is your shiat dude! Jst sm prej uporablal Colosus East - West, sam ni tolk power - ok za 8bite mi je bil Heart, sam za metal pa kr Trilian uporabljam - sicer mi je boljši posnet bas, samo s trillianom pride res top shit stvar ven - potegn si dol...  (dokler še lahkaLOL)

http://www.spectrasonics.net/products/trilian.php

ma ja - ok, veš kwa je - sound je ful odvisn od muzičarja 90%, tko da če zaigrano dober, pol dober zveni in tole dobr zveni Smile .... kaj si mel za en dist emulator?

Edited by Wind Carrier - 18.Jan.2012 at 22:24
Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Jan.2012 at 23:10
Tnx a ton dude!Se že pobira,komi čakam da slišim kko bo zvenel vse skup!
Sicer sm najdl tole neki časa nazaj http://www.youtube.com/watch?v=CcKQynyC0wQ&list=LL6XzzCfrSna4R7LnfmDwCJQ&index=21&feature=plpp_video -In se mi zdi absolutno genijalno.Sam baje ta tip ni končal ta program in se ga ne da dobit nikjer
Glede snemanja se strinjam,ja Čeprav tud zaigrano ni glih tko kot bi moglo bit,ampak dobr...Za dist mam zrihtan preset v PodFarmu...Ful carsa zadeva,milion opcij maš.Stane pa sam okoli 130€(Line6 UX1)

Edited by Ivex - 18.Jan.2012 at 23:14
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Jan.2012 at 23:17

Tnx a ton dude!Se že pobira,komi čakam da slišim kko bo zvenel vse skup!
Sicer sm nejdl tole neki časa nazaj http://www.youtube.com/watch?v=CcKQynyC0wQ&list=LL6XzzCfrSna4R7LnfmDwCJQ&index=21&feature=plpp_video -In se mi zdi absolutno genijalno.Sam baje ta tip ni končal ta program in se ga ne da dobit nikjer
Glede snemanja se strinjam,ja Čeprav tud zaigrano ni glih tko kot bi moglo bit,ampak dobr...Za dist mam zrihtan preset v PodFarmu...Ful carsa zadeva,milion opcij maš.Stane pa sam okoli 130€(Line6 UX1)

hehe, fuck yea! have phunz!

mal je včas težko delat z njem, se je treba navadit. Jst največ kar hc finger uporabljam, pa z velocitijem je fajn se mal zajbavat, da pride bolj real ven :) se da kr svašta narest :) uni Colosus si še mogoč poglej - je bolj splošen VST pa nima top shit baske - sam meni je kul, če delam funky basko kombinirat npr-  en sound od Colosusa pol pa spodi za podlago še kak funky Trillian :) da skup igrata, pa mogoč mal lo / hi pass filtra :) (na vsakem kontra seveda :)  pa Colosus ma tko vse gor - vse inštrumente- eni ga sicer suckajo - ma pa ene par odbitih reči gor zelo uporabnih, ko vem, da si isto crazy mf :) pa ti zna mogoč bit kaj kul :D

pa ko smo že lih pri VST - če se kdorkol ukvaja s synthi tle - sj jih je ful - ampak Omnisphere je pa meni prou biblija VST synthesisa Hug if you're into synth get Omni dude! Embarrassed

Edited by Wind Carrier - 18.Jan.2012 at 23:17
Back to Top
Luxpalloris View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Luxpalloris Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Jan.2012 at 10:10

Clap
Back to Top
perica View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote perica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Jan.2012 at 15:55
mislm morm čestitat... sam mam uprašanje: a ti to snemaš v studiju? ker prugram uporablaš?

perica
Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Jan.2012 at 17:19
Hvala!Ne ne,doma prek line6 UX1...-Ful carska zadevica.Za bobne pa uporabljam addictive drums
Back to Top
Mraz View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mraz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Jan.2012 at 00:18
Kul je, ampak žal se ne morem znebit občutka, da so to malo spremenjeni in obdelani komadi od meshuggah..
(Sicer pa so si takšne djent zadeve po večini zlo podobne)

Drgač pa zakon! Sam tko naprej!!!

Edited by Mraz - 20.Jan.2012 at 00:52
Kitara/vokal: Doomed/Verminate
Kitara: Mora

Bonesaw Tattoo Instagram
Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Jan.2012 at 06:38
Se strinjam,ja.Še posebi un prvi komad ki sm ga nalimal gor "new djenty stuff".Obadva komada sta bol ko ne sam nek sound check in random groovy jam.Ko se bom lotil pisat zares djent komade za tadrug projekt,bo vse skup bol unikatno.
Drugač pa tnx!
Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Jan.2012 at 20:05
S frendom sma posnela neki just for the phunz :D

Hardcore Dancing Sucks

Edited by Ivex - 21.Jan.2012 at 20:06
Back to Top
Varggoth View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Varggoth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Jan.2012 at 13:33
Thumbs%20Up
Back to Top
Zupan View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zupan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jan.2012 at 18:14
Svaka čast !!! Dobr se da tole poslušat
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jan.2012 at 21:46
odstranjeno?
MacGyver je zakon!
Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jan.2012 at 21:54
Jp,se spravlo tam name malo morje hardcore denserjev pa se mi ni dalo več kregat Mate na soundcloud-u če koga glih zanima...Sam ne bi da se kdo spet užali(it's a parody for fuck's sake!) :P

Edited by Ivex - 24.Jan.2012 at 22:38
Back to Top
ZeroTolerance View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ZeroTolerance Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jan.2012 at 22:08
To seba growla?
https://www.facebook.com/CorduraOfficial

http://www.reverbnation.com/timdraksler

http://www.youtube.com/user/nopainmoregain?feature=mhee
Back to Top
Ivex View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivex Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jan.2012 at 22:11
Večinoma...Js mam screame pa kakšn growl tu pa tam
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.156 seconds.