Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Bandi > Tuja scena
  New Posts New Posts RSS Feed - Fear Factory
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Fear Factory

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Fear Factory
    Posted: 09.Nov.2009 at 02:13
Heh, sploh še ni znano, kakšna bo usoda skupine zaradi nelegalne uporabe imena, so pač Burton, Dino, Byron Stroud in Gene Hoglan vseeno začeli snemati novo plato. Karkoli že bo, očitno se jim zelo mudi, ker so že objavili nov komad.

Powershifted

Lepo je sicer slišat Burtona po dolgem času, ampak to tako spominja na Divine Heresy, da je že dolgčas. Presodite sami.

Btw: Ja, Youtube je, sam je zelo uradne narave hehe
You can never be too Specialized!!

Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Nov.2009 at 08:37
Gospod Hoglan je res uspel postat tko najbolj boring bobnar :S
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Nov.2009 at 09:38
men so Fear Factory že od '95 (single Replica - plošča Demanufacture) en najljubših bendov in tole se sliši sanjsko.

Hoglan se mi zdi idealni bobnar za Fear Factory, edin mogoč njegove jazz rokice mal ne pridejo do izraza - sam on je itak tak bobnar, da rad probava vse stile Clap i love it!!!!!

Edited by Wind Carrier - 09.Nov.2009 at 09:40
Back to Top
Obleey View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Obleey Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Nov.2009 at 09:52
Originally posted by Wind Carrier Wind Carrier wrote:

men so Fear Factory že od '95 (single Replica - plošča Demanufacture) en najljubših bendov in tole se sliši sanjsko.

Hoglan se mi zdi idealni bobnar za Fear Factory, edin mogoč njegove jazz rokice mal ne pridejo do izraza - sam on je itak tak bobnar, da rad probava vse stile Clap i love it!!!!!

+1

Res da mal spominja na DH, sam je pač... Dinotov način riffinga. Čakam na plato... tole zgleda že v redu... Vokal ob Bella pa še vedn poka... Big%20smile

bomo februarja vidli, abo to kopija DH ali bo tole prav en FF Wink
My Friend, watch out for traitors

www.god-scard.com
www.facebook/GodScard
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Nov.2009 at 11:29
Fear Factory so začeli s tem stilom muzke, tko da če je kdo kdaj vplive dobival, jih je ogromno teh new wave bendov dobival od njih.... LOL

je pa možno, da so se vplivi začel širit tudi v kontra smer - v končni fazi, če pogledaš Sepulturo, k je bil nek band k je bil mnogo drugim bendom za zgled, pa so npr. na Roots plati pobral vibe precej mlajšega banda Korn...in pač vsega, kar se je takrat začelo dogajat (lo tune & raw  sound, hi pitch natur snare),.... that's how it goes...all arround.... glavn, da je muzka zakon..... who cares LOL

Metal Core nikol ne bi bil tak brez Fear Factory imo...

tega benda o kerem govoriš pa ne poznam, tko da ne vem... LOL 

i'll just enjoy their music LOL

Edited by Wind Carrier - 09.Nov.2009 at 11:33
Back to Top
Obleey View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Obleey Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Nov.2009 at 11:40
Divine heresy so bend Dino Cazaresa... Počekiraj Bringer Of Plagues plato... tak zbrutaliziran FF... Boš vidu o čem govorim... Je ZELO vse podobnoWink Zato sm napisu a bo to divine heresy 2 ali čist samosvoj Fear Factory izdelek...

Edited by Obleey - 09.Nov.2009 at 11:43

www.god-scard.com
www.facebook/GodScard
Back to Top
Boiler View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Boiler Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Nov.2009 at 13:15
Fear Factory so mi zakon od kar sm jih prvič slišu...edino transgrešn plata mi pa ne sede pa ne sede. Preveč na izi mi je. Upam da se bojo popravli...Dino! 

Drugač mi je pa od DH prejšna plata bolš...ma pa ta zdej bolš vokal. Facebreaker pa itak zmaga na celi črti!!!
Slave To The Grind
Back to Top
Janchk View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Janchk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Nov.2009 at 14:25
mah men pa divine heresy niso kul. sej sama muska je zakon, sam faking vokali vse zajebejo. pr taki muski se vokalist more dret, ne pa jokat u tri krasne. tanov FF komad je pa zakon, ga že 10ič zapovrstjo poslušam :)
Back to Top
doda24 View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote doda24 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Nov.2009 at 14:59
In zakaj jih še noben ni pripeljal v Slovenijo?????
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Nov.2009 at 15:11
Zakaj neki bi jih, če pa pri nas palijo Amon Amarth i Korpiklaani Evil%20Smile

Back to Top
Obleey View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Obleey Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Nov.2009 at 15:29
Ma to bi blo fajn če bi FF prvlekl sm :) I would definetly be there

www.god-scard.com
www.facebook/GodScard
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Nov.2009 at 15:48
Jz sm jih vidu tri leta nazaj s prejšno zasedbo. Blo zakon, upam, da spet kej začnejo tourat. Sam nej se zmenijo glede imena. 

Back to Top
Boiler View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Boiler Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Nov.2009 at 16:30
Men bi najbol pasal, da bi ime ostal enak. Pa pač nebi nobenga komada iz zdne plate pa digimortal špilal-tuki so se tut problemim začel:)
Slave To The Grind
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Nov.2009 at 12:10
Še naslovka

Back to Top
Železnk View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Železnk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Nov.2009 at 23:41
men je pa tale nov komad čist všeč. ni njihov najboljši, še manj najslabši, je pa dober. zaenkrat. bom vidu kako mi bo všeč po večkratnem poslušanju.

Hoglan se mi zdi idealni bobnar za Fear Factory

se popolnoma strinjam. pa tut pri njihovi muziki ne moreš glih pričakovat nekih nepredvidljivih for na bobnih :) jest osebno še niti nikol nism slišu nekega eksperimentiranja pri nobenem industrial bandu
Back to Top
Železnk View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Železnk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Nov.2009 at 23:35
evo, po večkratnem poslušanju novega komada mi je le-ta postal še boljši! To se mi pri njihovih komadih rado dogaja, razen pri Digimortal plati. Še Transagression mi je po večkratnem poslušanju bolša ratala (čeprav se mi še vedno zdi ena podpovprečna FF plata), sam digimortal pa res mi je pa skos ista.
Back to Top
Boiler View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Boiler Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2009 at 10:32
Ja men osebno je tut Diđimortal njihova najslabša plata...ker Trensgrešn sploh ne štejem, da so jo FF kdaj nardil...si zatiskam oči Wink
Slave To The Grind
Back to Top
Hostage View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hostage Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Dec.2009 at 22:13
no če je kdo full v pričakovanju ... Fear Factory - Mechanize 2010 je ze na internetu! pomoje noben FF fan nebo razocaran
Back to Top
OdiumNostrum View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote OdiumNostrum Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Dec.2009 at 22:22
ja poročite malo...nwm če bi reskiru 65 mb na disku za plato Smile
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Dec.2009 at 22:26
Raje ne pa sm bil včas čist usekan na FF, sam tole je precej dolgočasno. 

Back to Top
Boiler View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Boiler Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Dec.2009 at 09:50
A je že zuni grem si dol skint!
Slave To The Grind
Back to Top
Boiler View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Boiler Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Dec.2009 at 10:20
Zdele sm na polovici plate in sm zadovoljen! Res da ni Demanufacture al pa Soul of a new machine je pa čist solidna. Velik bolša kukr njena predhodnica, sam se pa čuti Dino "new age" privdih na rifih...še solažo je ruknu notr. 
Slave To The Grind
Back to Top
vulgaris View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vulgaris Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Dec.2009 at 10:34

Hoglan se mi zdi idealni bobnar za Fear Factory

meni pa Herrera.

Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Dec.2009 at 14:58
Jup, Herrera je tisti, ki je Fear Factory dal nekaj unikatnega. Resda je bolj poznan po nogah k rokah, sam še vedno je Herrera tisti pravi FF bobnar.

Hoglan je itak povsod. Tudi ni slabo odigral na tem albumu, ampak enostavno njegov stil mi deluje na cajte neustrezen za FF.

Bom še parkrat dal skoz tale Mechanize, zaenkrat mi deluje precej nametan skp, sam da so čimprej nardil plato.

Back to Top
danzig View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote danzig Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Dec.2009 at 22:14
5. februarja izide nova plošča po imenu (-mechanize-) !!! Dolgo pavzo so si vzeli, zadnji album je bil izdal leta 2005 (-transgression-).....
Mechanize%20cover%20%28Click%20to%20see%20larger%20picture%29
http://www.myspace.com/fearfactory
Back to Top
blackoutt View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote blackoutt Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Dec.2009 at 09:31
Originally posted by danzig danzig wrote:

5. februarja izide nova plošča po imenu (-mechanize-) !!! Dolgo pavzo so si vzeli, zadnji album je bil izdal leta 2005 (-transgression-).....
Mechanize%20cover%20%28Click%20to%20see%20larger%20picture%29
http://www.myspace.com/fearfactory
Ne me jebat a res a kva?!?!?
Hug
Back to Top
danzig View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote danzig Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Dec.2009 at 10:26
Kva kva.....Dead
Back to Top
Obleey View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Obleey Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Dec.2009 at 10:56
Dobra je nova plata... sm na polovici... riffi so hudi... bobni pa ja... herrera is the man, čeprav hoglan nije slabWink Povem več ko pridem skos ene 2x

www.god-scard.com
www.facebook/GodScard
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Dec.2009 at 12:54
Originally posted by danzig danzig wrote:

Kva kva.....Dead

Ne slediš debati sploh. Naslovka je bila objavljena nekaj postov višje in vse kar je povezano s to plato.
Če boš tako naprej sledil debati, te bom tretiral kot spam in začel brisat tvoje poste.

Back to Top
Fenriz_D View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Fenriz_D Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Dec.2009 at 13:14
pol pa bo ti zasebna sporočila pošiljalBig%20smile
Back to Top
Ivan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Dec.2009 at 14:27
Poweršiptar zveni kul ... sam upam, da so vsaj malo bolj sveži in inovativni, čeprav neke žešće progresive ne pričakujem ...

Let the sleeping corpses lie!!!
DICKLESS TRACY
ERUPTION
Back to Top
Boiler View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Boiler Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Dec.2009 at 12:13
Preposlušu plato ene 5 krat in je prov soliden izdelek!!! Nism razočaran...
Slave To The Grind
Back to Top
Person-man View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Person-man Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Dec.2009 at 12:44
Sem poslušal novo plato in holy fuck, Fear Factory so mi spet kul :D
Se mi zdi, da ima dosti pri tem Hoglanova eksekucija bobnov :D
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Dec.2009 at 08:48
KAK GA SEKA PLAAAATAAA!
Back to Top
Vargrim View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vargrim Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Dec.2009 at 11:43
Originally posted by FABO FABO wrote:

KAK GA SEKA PLAAAATAAA!

+1
Back to Top
f3r0m0n View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote f3r0m0n Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Jan.2010 at 21:47
kk dino nardi zanimive komade po parih tonih, plata je čist sick, se je ne morm naveličat
Back to Top
Boiler View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Boiler Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Jan.2010 at 12:59
Js tut ne je na mojem mp3-ju od kar sm si jo dol skinu Thumbs%20Up
Slave To The Grind
Back to Top
blackoutt View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote blackoutt Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Jan.2010 at 19:15
Wannabe old Fear Factory....po nekajkratnem poslušanju ni plata nič posebnega....predstavljajte si kolk folka bi jo povohal, če jo nebi posnela Bell pa un Dino!Thumbs%20Down
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Jan.2010 at 19:40
blackoutt; prvič, da se strinjam s tabo.

Back to Top
Real View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Real Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Jan.2010 at 11:31
Originally posted by blackoutt blackoutt wrote:

Wannabe old Fear Factory....po nekajkratnem poslušanju ni plata nič posebnega....predstavljajte si kolk folka bi jo povohal, če jo nebi posnela Bell pa un Dino!Thumbs%20Down

Se povsem strinjam. Nič posbnegaSmile
Nomen est omen.
Back to Top
Ivan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Jan.2010 at 18:00
SPREMINJAM MNENJE: ZAKON KO PRASICA: NOBENEGA JOKANJA, NOBENIH BALAD, SAMO FUCKIN' ŠUS!!!
DICKLESS TRACY
ERUPTION
Back to Top
Boiler View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Boiler Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Jan.2010 at 18:18
 Thumbs%20Up
Slave To The Grind
Back to Top
Tyrant View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyrant Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Jan.2010 at 09:52
27.01.2010
Fear Factory
Mechanize, nov album skupine Fear Factory, bo izšel tudi v omejeni izdaji. V škatli za orodje bo poleg albuma tudi Fear Factory kladivo, izvijači, ... /P.G./

haha zakonBig%20smile
direkt za u avto.

To err is human..to arr is pirate. mjau
Back to Top
blackoutt View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote blackoutt Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Apr.2012 at 22:56
Counting all the assholes in the room

Well I´m definitely not alone, well I´m not alone
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Apr.2012 at 23:17
Dokaj solidno, ampak vedno bolj imam občutek, da so se izpeli ...

Back to Top
blackoutt View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote blackoutt Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Apr.2012 at 09:24

Hja bomo slišali; Mechanize part 2?

Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Apr.2012 at 10:26
Joj, upam, da ne ...

Back to Top
blackoutt View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote blackoutt Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Apr.2012 at 11:18

Same here....

Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Apr.2012 at 11:58
Pustmo se presenetit. Mogoče pa bo podobno albumu Obsolete, glede na to, da je konceptualni album. Mokre sanje ja ...

Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Apr.2012 at 13:36
men se pa tole čist fajn sliši,  

ampak, kje je pa hoglan??  Confused   
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.