![]() |
KONTAMINACIJA - VOKAL |
Post Reply
|
| Author | |
Mitja M.J.
Senior Member
Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Online Points: 5322 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: KONTAMINACIJA - VOKALPosted: 12.Aug.2012 at 19:59 |
|
Išče se nekoga, ki bi bil voljan zamenjat vokal na tem komadu.
Izkušnje niso pomembne, nastopov ne bo. Če kdo želi, mu pošljem komad brez vokala, da sam poskusi, če mu gre. Žanr je nekako razviden od tega, kar je na posnetku. Ne gre za nobeno resno delo, ker projekt Kontaminacija ni bil nikoli tako mišljen (le kako bi lahko pričakovali resno delo od neresnega ustvarjalca?!) Je pa vsekakor dobrodošlo, da je vokal na višjem nivoju (ne v višjem tonu ) kot je moj. Kar se samega snemanja tiče, lahko pošljete vokalno linijo po mailu, pa jo jaz prilepi not, lahko pa pridete tudi mimo (na obalo) in zadevo posnamete v mojem profesionalnem studiu z mojo profesionalno opremo ![]() Za dodatne info. pišite sem, na PM ali pa na mail.
|
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
Mitja M.J.
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Aug.2012 at 19:05 |
|
Komad ima nov glas
Ko bo posneto in porihtano, bo seveda tudi objavljeno skupaj s skoraj vsemi podrobnostmi in skrivnostmi
![]() V bližnji prihodnosti bom najbrž spet gnjavil za nove glasilke za kako novo kontaminirano zadevo ![]() |
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
metalc
Newbie
Joined: 29.Jul.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Nov.2012 at 21:43 |
|
če boš kdai rabu mal nižji ton lohko pridem kj mimo na obalo ker nisem daleč... čene drugega usaj sprobat :P
|
|
|
metal up \m/
|
|
![]() |
|
Mitja M.J.
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Nov.2012 at 23:07 |
|
ASSEVEDA
![]() Trenutno je v razvoju Extermination part II - Self destruction (no, zelo v začetku... napisan je šele osnutek besedila). Nisem se še odločil v kateri uglasitvi bo. Nekako sm razmišljal, da bi ta komad naredu v E standard. Ko ga uglasbim ti ga pošljem, da vidiš če bi mu dal glas. Pol pa po želji, lahko ga posnameš doma, če maš možnost in mi pošlješ vokal da ga umešam v komad, lahko pa tudi mimo prideš in ga tu posnameš.
|
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
metalc
Newbie
Joined: 29.Jul.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Nov.2012 at 21:58 |
|
no zmenjeno :)
|
|
|
metal up \m/
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |