Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Bandi > Tuja scena
  New Posts New Posts RSS Feed - Opeth
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Opeth

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Newbie
Newbie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Wulf Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Opeth
    Posted: 11.May.2008 at 01:12
Nov album Watershed - po mojem mnenju najslabši & najdolgočasnejši metal album to desetletje <3
Back to Top
HomoEyes View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote HomoEyes Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.May.2008 at 10:13
Kot vsi ostali.
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.May.2008 at 10:13
potegnu iz partisa (torrent metal 2008). lotus eater je bil res obljubljajoč (skrajšana verzija, dolga 3 minute pa pol namesto 7) ampak celotna zadeva je pa res mal razvlečena, težko si je zapomnit strukture... nebi pa reku da je slab, ampak metal je prbližno 30% ostalo je opeth, jazz:)
Back to Top
Vargrim View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vargrim Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.May.2008 at 17:49
imo do albuma damnation so zmagoval, ghost reveries je krneki, tale watershed pa tudi neka čudna jajca. dejstvo je da ne morejo ponovit blackwater parka oz MAYH obdobij. sicerpa že vejo kar počnejo in če jim tako prav, pa naj bo tako. and life goes on.

Edited by Vargrim - 11.May.2008 at 17:52
Back to Top
pogan View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pogan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.May.2008 at 20:54
Opeth pač...mi je kul če sm prave volje.
Back to Top
Beno View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Beno Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.May.2008 at 15:07
Nov album Watershed - po mojem mnenju najbolši & najzanimivejši Opeth album.
Vokali so odlični, ni pa tolk growlanja ku prej. Čuti se vpliv starega rocka in psihadelike. Dooosti akustičnih delov, ki pa so odlično narjani. Piščali me na trenutke spominjajo na Jethro Tull.  Jazza pa je preeemalo, skorej neč. Album se sploh ne vleče kokr so se skor še vsi do zdej. Mogoče kšn rif preveč cajta traja, se prevečkrat ponovi, so pa pesmi med sabo različne. Dosti poudarka na kitarskih lead linijah.
Bolši kukr Blackwater Park. Novu poglavje pri Opeth.
Se mi pa ne zdi neč čudnega de se nobenmu tle ne dopade. Album ni metalski. Se spomnm ku je reku Akerfeldt na koncerti de oni pač niso true, ker radi poslušajo tud Stevie-ja Wonder-ja.
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.May.2008 at 08:18
Sej, ce ni notr dovolj krulenja, blast beata pa album ni metal :P

Cheeseburger eating motherfucker!

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
Grazyn View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Grazyn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.May.2008 at 12:06
Album je odličen in unikaten, tako kot vsi drugi njihovi. Če kdo dvomi v njihovo kvaliteto si naj prisluhne kakemu njihovemu copy bendu, ki jih nebi našteval, in bo takoj opazil bistveno razliko v kvaliteti.
Back to Top
danzig View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote danzig Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.May.2008 at 19:13
Novi album je po svoje odtrgan,itak so to OPETH !!
Back to Top
Varggoth View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Varggoth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.May.2008 at 19:31
...od Opeth itak nemorš pričakovat nč slabega.
Back to Top
matos View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote matos Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.May.2008 at 17:16
eh nov album pa res ni hvale vreden...
dolgčas, skoraj nč novega, kar pa novih elementov je so pa zanič.
. . .
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.May.2008 at 14:40
Men sta tista dva objavljena komada vsecna.  Ne vem pa, kako lahko eni konstantno prcakujete eno ''revolucijo'' v igranju, da vs pol t.i. ''neinovativnost'' razocara. 

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
saiysoFLAMER View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote saiysoFLAMER Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.May.2008 at 16:51
Originally posted by Varggoth Varggoth wrote:

sori, sam tut kej izvrtsnega ne, men so dolgcajtni, gledu jih pa bom, da vidm kake nove fore si je kej mister comedy guy zmislu

Edited by saiysoFLAMER - 24.May.2008 at 16:52
Back to Top
Varggoth View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Varggoth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.May.2008 at 17:13
ja sej vsak ma itak svoj okus, sej ne rečem nč...
tko kot je npr. meni vse kaj ma zraven -CORE en "piece of shit"
jebiga, vsak ma svoj okus...
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.May.2008 at 17:38
Originally posted by saiysoFLAMER saiysoFLAMER wrote:

sori, sam tut kej izvrtsnega ne, men so dolgcajtni, gledu jih pa bom, da vidm kake nove fore si je kej mister comedy guy zmislu
Hihi, ko bo ta vokalist iz IF zmogu tak vokal, kot ga ma Akerfeldt, bomo pa tut mi zacel poslusat in hvalt In FlamesSleepy

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
danzig View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote danzig Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.May.2008 at 19:29
Mogoče pa res......
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.May.2008 at 20:26
Originally posted by saiysoFLAMER saiysoFLAMER wrote:

no, no, Opeth so dost bl izobraženi kot vsi bendi, k jih ti poslušaš, sam očitn jih ti ne kužiš hehe.

You can never be too Specialized!!

Back to Top
Person-man View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Person-man Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.May.2008 at 06:25
Zarad Opeth sm skor crknu od smeha na campu 2k6 :D
Letos bi jih šel z veseljem še enkrat gledat na campu, ampak se baje pokrivajo s Textures :F
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.May.2008 at 12:12
Ma Opeth niso tak festivalski bend, usaj zame. Mislm, rajs grem na en koncert, samostojn, kjer so sami fani pa je res zakon vzdusje, ne pa de na usake tok iz nek sliss A oni se spilajo? Kva so dosadni.. itd itd itd. Pac folku ne mors objasnt da, ce im en bend ni kul, da ga ni treba poslusat, pa tut ce je vstet v ceno festivala.

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.May.2008 at 12:31
Originally posted by Person-man Person-man wrote:

Letos bi jih šel z veseljem še enkrat gledat na campu, ampak se baje pokrivajo s Textures :F

upajmo, da se ne pokrivajo s Textures, ker po človk res ne ve, kam bi šou.

Back to Top
Capodistria View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Capodistria Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.May.2008 at 12:39
Kam le... na pir
Back to Top
Person-man View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Person-man Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.May.2008 at 12:45
Originally posted by Godpuppy Godpuppy wrote:

No ja, js bom šel na Textures :F
So večje šanse, da bojo Opeth še kdaj pr nas ko pa Textures :D
Back to Top
danzig View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote danzig Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Jun.2008 at 12:09
Ve mogoče kdo od vas,če so že izdali novi album ???
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Jun.2008 at 12:13
No shit, Sherlock!

Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Jun.2008 at 13:17

No ja, js bom šel na Textures :F
So večje šanse, da bojo Opeth še kdaj pr nas ko pa Textures :D

hja oba2 benda sta za pogledat
sam mislim da bojo opeth bl zvečer.
al pa clo headlinerjiShocked
če so in extremo zakaj pa ne še opeth
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Jun.2008 at 13:50
Opethom bi namenil vsaj dve uri, k majo veliko zanimivega materiala. 

Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Jun.2008 at 14:26
Mja, sam oni  niso festivalski bend. Nej jih enkrat rajs na samostojn koncert prvlecejo, bo velik bols vzdusje!

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Jun.2008 at 14:32

Opethom bi namenil vsaj dve uri, k majo veliko zanimivega materiala. 

bohnedej bi vsi zaspalBig%20smile
šale vmes je imel zakon drgač mi pa niso bli glih newem kva
mrbit letos
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
something_wild View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote something_wild Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Jun.2008 at 17:46
meni so opeth čisto ql :D
Back to Top
XYXY View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote XYXY Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Jun.2008 at 22:35
Sej je kul plata, samo je ni čez Stil Life.
Back to Top
danzig View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote danzig Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Oct.2008 at 17:40
Novo ki prihaja  :

OPETH     (-the roundhouse tapes-) = DVD =  datum izida 20.10.2008

90 minut raznoraznega materjala...Za informacijo je vnaprej ocenjen dvd z 9.5/10,ni kaj povedati saj ocena pove čisto vse.
Jaz ki sem njihov ljubitelj,komaj čakam na izid dvd-ja!! Thumbs%20Up !!  !! Clap !!
Back to Top
J. J. View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote J. J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Dec.2008 at 17:07
Dobil za RD Roundhous tapes... W A W norci res izvrstni glasbeniki! ne maram Live albumov razn od drimov pika! No zdej se je to spremenlBig%20smile od drimov pa opeth pika!

Trenutno poslušam tudi whateshed... In morm rečt, da je res neverjetna plata! Res je da ni tok "brutalnosti" notr sam je pa za poslušat fenomenalna... besedila so res nora in komplicirana vsaj js mislim da so no loh pa da sm sam tup hehe plata 1A

Mene zanima kje Mikael dobi tok norcov da se naučijo te njegove blodnje igrat... glede na to kok članov se je obrnil... Sej vem đezarji znajo sam da je pa đezar pa še metalc zravnBig%20smile
www.scratch.si   
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Dec.2008 at 18:07
Aja, ja, Watershed album je zakon! Na prvo poslusanje mi je bil tak tak, sam potem, ko sem slisal te komade v zivo in ko sem zacel odkrivati stvari, ki jih pac ne slisis ob prvem poslusanju - fenomenalno!

Sploh je pa zvok fenomenaln na 5.1 mixu!

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
J. J. View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote J. J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2008 at 10:17
Kumi čakam kej nouga od njih zih bojo s5 presenetlWink
www.scratch.si   
Back to Top
SifilisBastard View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote SifilisBastard Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Feb.2009 at 12:58
..... če je pa kaj metanje časa, denarja, mladosti in zdrauja - je to definitivno kakršno koli posvečanje časa tem bendu ... no more, will I waste my time on them...
Back to Top
Varggoth View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Varggoth Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Feb.2009 at 13:23
Originally posted by SifilisBastard SifilisBastard wrote:

..... če je pa kaj metanje časa, denarja, mladosti in zdrauja - je to definitivno kakršno koli posvečanje časa tem bendu ... no more, will I waste my time on them...

Brezveze sploh kej komenterat...
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Feb.2009 at 14:40
Nima smisla se sploh ubadat Smile

Mene zanima, a je kdo kje zasledu iz katerih bendov crpajo inspiracijo? Vem, da povecini stari rock in jazz, ce je pa kdo zasledu kaksna imena bendov, bi pa tudi biu vesel Smile

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
Beno View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Beno Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Feb.2009 at 16:21
Originally posted by Jovo Jovo wrote:

Nima smisla se sploh ubadat SmileMene zanima, a je kdo kje zasledu iz katerih bendov crpajo inspiracijo? Vem, da povecini stari rock in jazz, ce je pa kdo zasledu kaksna imena bendov, bi pa tudi biu vesel Smile

Steve Wonder...tku je reku Majkl na metalkampi,hehe.
...iiiiin gremo!
Back to Top
Níðhöggr View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Níðhöggr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Feb.2009 at 19:02
Čudno se mi zdi da ima Mikael tak lep glas.....glede na to da ful kadi...
http://www.myspace.com/btryl
Back to Top
Baco View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Baco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Jun.2009 at 21:29
Opeth so cari...in še zdej bojo meli u sloveniji koncert in bo zakon...Big%20smile
Bajc the mean-machine - keep it KOROMAČ
Back to Top
metalci16 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote metalci16 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Jun.2009 at 21:36
OPETH...tr00
Back to Top
pestilence. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pestilence. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2009 at 01:08
Originally posted by metalci16 metalci16 wrote:

OPETH...tr00

lol.

Meni so opeth zanimivi, ampak moram bit prave volje za njih. Sicer v njih ne najdem veliko jazza(pa sem ga veliko preposlušal), je pa res da se pri njih najde še vse drugo poleg težkih kitar in kruljenja.

Ni kaj, odličen band
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2009 at 01:15
Škoda, da bodo na Dream Theater imeli le kakih 45 minut programa. Načeloma bi raje njih gledu 3 ure, k majo kar pestro izbiro. 

Back to Top
plegueangel View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote plegueangel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2009 at 14:44
Men so prve tri plate ful nore, tudi Still life je dobra, pa recimo Blackwater park še, potem naprej pa ne bom rekel, da je glasba slaba, sam meni ne sede vedno. Itak so nori muzičarji, sam pogrešam pa pri novejših komadih Lopeza za bobni... Axe ne špila s takim filingom. Seveda mislim v živo komade s plat, ki jih je odbobnal Lopez, zaj pa jih za njim bobna Axe.
Mi je pa malo žal, kam njihova glasba gre z zadnjimi 4 albumi Unhappy
Faggot.... mislim fagot, pa flavta...
Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Jun.2009 at 18:13
nepoznam tok sam forest of october pa demon of the fall- tedva kumada sta du jajaApprove
Back to Top
najramch View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote najramch Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Oct.2010 at 17:34
http://www.youtube.com/watch?v=cvICcbybNT8

Guitar fail(s) na sredini komada, hehe, so kr pustili na DVD-ju, ki je zunaj že nekaj časa...
If you wish to make an apple pie from scratch, you must first invent the universe.
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Oct.2010 at 17:58
hehe zakon kako publika sprejme zadevo ko popravjo
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Oct.2010 at 18:17
Ta DVD nujno pogledat, najboljši izmed vseh treh izdanih, Blackwater Park u nulo, Miha omeni Dickinsona, ki ga je srečal na dan snemanja dvd-ja itd., izvedba pa zaradi atmosfere Royal Albert Halla dobi dodatnih 20 točk..recenzion v delu...

Edited by Atheist - 20.Oct.2010 at 17:38
Back to Top
plegueangel View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote plegueangel Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Oct.2010 at 17:34
Originally posted by Jovo Jovo wrote:

Nima smisla se sploh ubadat Smile

Mene zanima, a je kdo kje zasledu iz katerih bendov crpajo inspiracijo? Vem, da povecini stari rock in jazz, ce je pa kdo zasledu kaksna imena bendov, bi pa tudi biu vesel Smile

Sicer pozno, ker nisem videl prej posta, sam Mikael je govoril precej visoko o bendih kot so Bathory, Maidni, švedskem death metalu, zelo všeč mu je bil power metal, poslušal je glam, black, death, pa neki precej čudnih bendov je našteval... se jih ne spomnem več, ker mi itak niso bli za kaj.
Eden večjih vplivov nanj pa je menda naredil band Kaamos. Sam ne uni švedski, nego tale:http://www.youtube.com/watch?v=12ptcRxyvM8
Pa tile so mu bli menda zakon: http://en.wikipedia.org/wiki/Camel_%28band%29
Benda kot so Opeth, pa na žalost ni. So približki, sam zelooooo daleč in mogoče samo v delih...
Edin Swano je majster, ki jih lahk nese na trenutke.
http://www.youtube.com/watch?v=IsKQuKgy1H4
Nč nam rek, sam poslušte refren... kasnej si ga je Mikael sposodil za komad na Damnation albumu...
Faggot.... mislim fagot, pa flavta...
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Oct.2010 at 14:44
Za black metal vplive se ne čudim, saj sta prvi dve plati po eni strani precej black metalski.
Lepo, da si naštel vse te vplive, sam pozabil si omeniti Deep Purple. Ritchie Blackmorea ima Mikael za enega največjih vplivov.
Sicer pa je enkrat trdil, da ga več ali manj ga navdušujejo psihadelični in progresivni rock bendi iz 70-ih. Obenem pa je tudi velik Beatles fan.
Nenazadnje pa so omembe vredni še Porcupine Tree. Steven Wilson je med drugimi produciral legendarnega Blackwater Park, Deliverance in Damnation.

Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.195 seconds.