Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Koncerti > Tuji koncerti
  New Posts New Posts RSS Feed - Black Crusade
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Black Crusade

Post Reply Post Reply
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Black Crusade
    Posted: 18.Nov.2007 at 22:29
5.12. na Dunaju.
Špilajo: Machine Head, Trivium, Dragonforce, Arch Enemy in Shadows Fall.

Po zadnjih podatkih nas gre kar velik tjaWink

You can never be too Specialized!!

Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2007 at 09:42
a mi lohka ker da kaksn kontakt od une fifi pa toSmile
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
_suzy_ View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote _suzy_ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2007 at 12:21
 http://www.myspace.com/fifika
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Status: Online
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2007 at 13:42
tole bo dbest, a ni iz velenja en aranžma cca 60eur prevoz + karta? no, sicer je bolj malo verjetno da grem (šiht, shit...)

dejte se naučit hiperlinke delat k je mal odročno vse kopirat pa lepit pri tako nobel forumu;)
Back to Top
~fifi~ View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ~fifi~ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2007 at 16:44
PUZAVNAR: evo meee Tongue 

(heh, pa ne da ste link mojega vesolja gor nalimali?? ja svašta) Embarrassed

Edited by ~fifi~ - 19.Nov.2007 at 16:48
Back to Top
Lunik View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lunik Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2007 at 19:52
Oho, glej kera se je spet javla!
Back to Top
ĐGA,ĐGA View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ĐGA,ĐGA Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2007 at 20:33

Frogy,ja,iz Veleja gremo na Dunaj,cena je pa 65 euroz(karta+bus)!!!!

Neki placa je še,aaaa,Let MachineHead ring like a shootgun blast!
Back to Top
zoak View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zoak Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2007 at 13:10
ja tk je da gremo iz velenja 5.12. ob 10:00 karta + prevoz je 65 eur kar je daleč najceneje v slo
prostih je se 10 mest zato hitr na moj mail in se narocat

krizadado@subkultura.si

Back to Top
Zenca View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zenca Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2007 at 14:58
gremo ja ... karte že imamo ^^
Life is paradoxically coincidental to the ironical tyranny applicable to the unparalleled definition of reverse entropy.
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2007 at 15:03
Originally posted by ~fifi~ ~fifi~ wrote:

PUZAVNAR: evo meee Tongue 

(heh, pa ne da ste link mojega vesolja gor nalimali?? ja svašta) Embarrassed

aha no myspace pr men ne dewa.tok da ti na mejl pošlem sam še mal
to poštiduram.namreč izpit za avto mam glih takrat enkrat baje

Edited by puzavnar - 20.Nov.2007 at 15:03
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
FINc View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote FINc Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2007 at 21:39
Dons uplačou za toleBig%20smile...se vidmo na busu!!
Đordan a ti zj greš?
Back to Top
saiysoFLAMER View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote saiysoFLAMER Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2007 at 22:48
Morm najprej setliste pa se bom pol prjavu:D
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2007 at 22:59
Mislm, da je razprodan bus. Če je pa je kej frej, se hitr prjav, ker se folk prjavla, kokr dab blo zastonj.

Pa ne limanj setlist, ker jih bom zbrisu!!!!!!!!!!!!!

Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote saiysoFLAMER Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2007 at 23:35
A gre kdo zarad arch enemy sploh:D
Primarno grete vsi sam Mashine head gleadt al kok?

Edited by saiysoFLAMER - 21.Nov.2007 at 23:39
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Nov.2007 at 00:34
Jz grem vse bende gledat;) Najbl me pa matra firbec za Dragonforce, da vidm kako bodo tiste piskalice fušale hehe

Back to Top
FINc View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote FINc Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Nov.2007 at 15:30
Js grem primarno zrd Arch enemyWink
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote saiysoFLAMER Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Nov.2007 at 21:39
Originally posted by FINc FINc wrote:

Js grem primarno zrd Arch enemyWink

Js tut bol kot ne, ker jih še nism vidu sam je škoda ko majo velik klasik za mene osebno klasik, ki jih ne bo verjetno. pizda vsi majo skor isto cajta.
Back to Top
zoak View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zoak Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Dec.2007 at 16:47
gremo gasa na koncert
mam še 6 kart po 65 eur
krizadado@subkultura.si
Back to Top
Bassko View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bassko Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Dec.2007 at 19:13
Sem videl setliste z koncerta v Manchestru. Bo zanimivoCool
Sapienti sat!

Less is more!

Cis dat, bis dat!
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote saiysoFLAMER Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Dec.2007 at 19:14
Originally posted by Bassko Bassko wrote:

Sem videl setliste z koncerta v Manchestru. Bo zanimivoCool

Arch enemy ma tak sam ... no premal da glava boli al se motim
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Dec.2007 at 20:20
Ne bom gledu setlist. Se bom pustu raje presenetit, da bo bl zabavn vse skpTongue

Back to Top
Bassko View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bassko Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Dec.2007 at 18:00
@Saiyso... Recimo, da ja, ker bodo bandi igrali od 5-10 komadov, kar je za kakega fana posameznega banda lahko premalo ...
@Godpuppy Upam, da bodo bandi kaj pijani in bo še bolj zabavnoSmile
Sapienti sat!

Less is more!

Cis dat, bis dat!
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote saiysoFLAMER Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Dec.2007 at 20:30
Originally posted by Bassko Bassko wrote:

@Saiyso... Recimo, da ja, ker bodo bandi igrali od 5-10 komadov, kar je za kakega fana posameznega banda lahko premalo ...@Godpuppy Upam, da bodo bandi kaj pijani in bo še bolj zabavnoSmile

mi lahk pošleš link na privat kje si vidu setliste
sicr sm že neki gledu sam traja...
hvala
Back to Top
Bassko View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bassko Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Dec.2007 at 11:53
Bilo je zelo fajn. Sicer so bili vsi bandi kratki ampak to je pač cena takšnega "paket aranžmana." Pozdrav vsem sopotnikom na avtobusu! Report bo kmalu spisal Godpuppy in bo objavljen v doglednem času.

Machine Fucking Head!Cool

Edited by Bassko - 06.Dec.2007 at 11:54
Sapienti sat!

Less is more!

Cis dat, bis dat!
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Dec.2007 at 12:18
Report bova z Baaskom skupaj zrihtala, ker se ne spomnem, kaj vse so zganjali Dragonforce Big%20smile

drgač pa...

Machine Fuckin' Head!!!!

Back to Top
Bassko View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bassko Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Dec.2007 at 12:20
Thumbs%20Up Te pa vreji, čuj.
Sapienti sat!

Less is more!

Cis dat, bis dat!
Back to Top
FINc View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote FINc Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Dec.2007 at 15:19
Zaaaaaaaaaaaaaaakon!!!!
Ful je bui dobr koncert.Končno vidu Arch Enemy, ki so odigral za moje ušesa ful dobr.Angelca je pokazala kva se prav pet pa še dobr zgleda za povrhuBig%20smile, kitarista tut ful dobr odšpilala, sam premal cajta so špilal.Dragonforce so mi bli tut hudi, čeprou power ni lih my pice of cake. Un japanac na kitari ga res seka!Big%20smilePoleg vsega je bla pa še dvorana ful huda.Sam cene pira pa...eh....nenormalno, hehe.že uzun je biu pir po 3.10, notr pa sploh, da ne govorim.Anyway zakon noncert.
Aja pa majce so mel tut ful drage.30€za kratko majco mi je blo kr mal težko dat ampak je bla huda pa sm jo kupu.OK mal sm se skeširou sam majco sm pa le meu...pa jo nimam več ker sm jo Zavrlu u ruzak dau, nekje prot koncu koncerta mu je pa en kreten spraznu ruzak in poleg moje majce odnesu še njegovo pa še njegovo jaknoAngryprekleta pizda usrana pofukanaAngry

Edited by FINc - 06.Dec.2007 at 17:02
Back to Top
FINc View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote FINc Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Dec.2007 at 18:00
Sj res Fifi pogrešal smo te, oziroma obljubljeno pjačo pa majce.Kaj je s tem?Wink
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote saiysoFLAMER Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Dec.2007 at 23:06
metal champions league in pokal gre arch enemy (wihtin) !
Back to Top
razor View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote razor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Dec.2007 at 09:16
Originally posted by FINc FINc wrote:

Zaaaaaaaaaaaaaaakon!!!!
Ful je bui dobr koncert.Končno vidu Arch Enemy, ki so odigral za moje ušesa ful dobr.Angelca je pokazala kva se prav pet pa še dobr zgleda za povrhuBig%20smile, kitarista tut ful dobr odšpilala, sam premal cajta so špilal.Dragonforce so mi bli tut hudi, čeprou power ni lih my pice of cake. Un japanac na kitari ga res seka!Big%20smilePoleg vsega je bla pa še dvorana ful huda.Sam cene pira pa...eh....nenormalno, hehe.že uzun je biu pir po 3.10, notr pa sploh, da ne govorim.Anyway zakon noncert.
Aja pa majce so mel tut ful drage.30€za kratko majco mi je blo kr mal težko dat ampak je bla huda pa sm jo kupu.OK mal sm se skeširou sam majco sm pa le meu...pa jo nimam več ker sm jo Zavrlu u ruzak dau, nekje prot koncu koncerta mu je pa en kreten spraznu ruzak in poleg moje majce odnesu še njegovo pa še njegovo jaknoAngryprekleta pizda usrana pofukanaAngry
Finc, se vid da je bilo na koncu mal preveč piraWink. Majco pa puloverje so spizdil takrat, ko si nahrbnik nosil ti ...
Back to Top
FINc View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote FINc Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Dec.2007 at 14:52

Joj joj joj, pizdarija.Ja na konc me je res že mal pobiral.Sm vidu svoje in mi je blo mal usen za ostalo.Matr! 

Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2007 at 14:38
Moj skromni delež fotografij

http://album.email.si/album/27993

Back to Top
Norther View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Norther Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2007 at 22:22
Ful Black Crusade pol dajo pa DragonForce zraven k so totaly gay.
Beer sells...........and I'm buying
Back to Top
~fifi~ View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ~fifi~ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Dec.2007 at 21:18

~fifi~ said:zakaj na Dunaju ni blo pijače na busu?

Disko says:Cao fifi.

~fifi~ says:ja čao

Disko says:jeba je bla, ko se ni slo z nasim avtobusom, pa se ni dalo nardit

Disko says:sej jim bomo napisali en mail, pa dali popust za naslednjic

Disko says:pa upam, da bo ok

glede majc je blo pa planirano velik bus, pa je blo na žalost premal prijav, cena mini busa in velikega busa je pa enaka, tak da je zmanjkalo denarja za tisk dodatnih oz drugačnih majc kot na Brutal assaultu. Pa še gudpapkovo trupelce me je razkurlo, ko je rekel, da z majčko iz Brutala briše prah Cry
Tak da FINC, prosim, ne mene grdo gledat Cry
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Dec.2007 at 22:14
ma dej no fifi. Zajebavu sm se. Jo mam pa res za telovadbo. Pa mislm, da sm z njo tut padu k sm biciklaru, tak da mi te vase majčke nesrečo prnašajo :P

Back to Top
Primus View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Primus Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Dec.2007 at 11:44
MMMm...a kr Machine head so bli? Tole mi je pa kr mal žal
My disco queen, let's disco!
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.