Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Bandi > Tuja scena
  New Posts New Posts RSS Feed - SlipKnoT
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

SlipKnoT

Post Reply Post Reply Page  123>
Author
Groupie
Groupie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sine aka Wrba Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: SlipKnoT
    Posted: 16.Dec.2007 at 10:30
glih delam in si rolam njihovo prvo plato, pa sm se odloču odpret debato o tej t.i. "maskirani bandi".
If the milk turns out to be sour, I ain't the kinda pussy to drink it.
Back to Top
Hopsy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Hopsy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Dec.2007 at 11:13
ej men so zakon..pa tut če niso glih tr00 pa nevemkaj...res da jih ne poslušam vsak dan sam na vsake tolk časa pa prov sedejo..
... Each morning when I awake, I experience again a supreme pleasure - that of being Hopsy ...
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Dec.2007 at 11:43
Lordi, GWAR, če corpse paint šteje še 70-80% blackmetalcev,.... Kaj pa vem, na mene nič od tega ni naredilo ravno posebnega vtisa. Res pa je da sem GWAR videl samo na Springerju ko je bil na Youtube intervju z njimi, pa je moral potem na oder in so ga v usta enega monstruma stlačili in zbrcali Clap. Škoda da ga ni prebavil in predelal v drek Thumbs%20Down.
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Dec.2007 at 12:58
men so tud kr vredu
sploh wait and bleed

taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
Sine aka Wrba View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sine aka Wrba Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Dec.2007 at 16:06
ja...men zelo dober band...med top 10 sigurno...
Back to Top
moser View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote moser Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Dec.2007 at 16:16
Mate,feed kill repeat je najhuj plata,pa Iowa tud...pr tej Subliminal verses pa kr nekej serjejo
Back to Top
Pervertor View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pervertor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Dec.2007 at 17:12
men se zdi ta bend za en drek, a vsakmu svoje.
Back to Top
Norther View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Norther Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Dec.2007 at 18:33
Sej kak komad je dobr sam,kaj ko brez mask in tega čudnga imiđa nebi bli nč.
Beer sells...........and I'm buying
Back to Top
moser View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote moser Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Dec.2007 at 19:02
ja,kva bi bli pa fakin Lordi brez mask pa tega sranja?
Back to Top
joza View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote joza Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Dec.2007 at 19:50
kdo pa pravi da so lordi zakon?!?!?

drgac sm mel pa vcas plato od slipknot pa je bla kr kul (naslov je bil neke cifre).
Lejga kamerat sam bumf bo nardil!
Back to Top
Ivan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Dec.2007 at 10:31
Glede mask - ko poslušam musko, jih ne vidim vizualno, pa mi sekajo ko kurba. Fenomenalen bend, minus kak komad hehehe

Me glih zanima, kaj bodo posneli 2008!
DICKLESS TRACY
ERUPTION
Back to Top
Tokio View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tokio Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Dec.2007 at 11:22
Izgled je nepomemben, Iowa pa odlična.
Back to Top
OdiumNostrum View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote OdiumNostrum Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Dec.2007 at 16:22
men so tud ql....zaj jih wec ne poslusam pogosto, vem pa skor wse komade na pamet Big%20smile. Vecina black/death folka pa ful pljuva po njih, men so pa dobri, se posebaj v ziwo.
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Dec.2007 at 17:18
well bom jes mnenje o njih povadala nekak tko:

k NajStnIC3 pIš3j0 nA taK NAč1N s3 us3M t0 ZdI reTarDir4n

pol pa

SlipKnoT
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sine aka Wrba Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Dec.2007 at 18:29
Originally posted by Kali Kali wrote:

well bom jes mnenje o njih povadala nekak tko:

k NajStnIC3 pIš3j0 nA taK NAč1N s3 us3M t0 ZdI reTarDir4n

pol pa

SlipKnoT

LOL...tolk o tem kolko veš o njihovi glasbi...

Edited by Sine aka Wrba - 17.Dec.2007 at 18:30
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Dec.2007 at 18:36
tolk vem da to kar sm slišala mi ni ušeč...need i know more??? i think not. nevem...kaj a mislš da če bom pa še mau več komadou slišala (=vedla o njihovi muski) kt sm jih mi bojo pa ušeč ratal?? ne štekam. pač moje mnenje o njih sm napisala.

Edited by Kali - 17.Dec.2007 at 18:39
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sine aka Wrba Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Dec.2007 at 19:21
ne razumem folk (nasploh, ne sam tebe) zakaj sploh pišete na debate o bendih, ki vam sploh niso všeč...ne vem, kako se vam sploh da...jst osebno, če se mi kak bend ne dopade, pač zadržim za sebe in se ne izpostavljam...hja, sto ljudi, sto čudi. sto žena, dvjesto sisa.Wink...cheers!
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Dec.2007 at 19:39
simpl...zato da povem da mi niso ušeč Big%20smile in če mi ti neb odgovarju bi ostal pač pr tem da sm povedala da mi niso ušeč in tega spljoh neb zj pisala (pa dougcajt mi je pa morem nekak cajt zabijat)...sej jes sm ista...če kdo napiše u debato men ušečnga benda da je gniu tut men ni jasn kko se mu da sploh pisat...a eto me...delam čist isto. za konc bom podala univerzalni izgovor "mam pravico izrazt svoje mnenje tut če ti ni ušeč" hehe
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sine aka Wrba Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Dec.2007 at 19:46
Originally posted by Kali Kali wrote:

simpl...zato da povem da mi niso ušeč Big%20smile in če mi ti neb odgovarju bi ostal pač pr tem da sm povedala da mi niso ušeč in tega spljoh neb zj pisala (pa dougcajt mi je pa morem nekak cajt zabijat)...sej jes sm ista...če kdo napiše u debato men ušečnga benda da je gniu tut men ni jasn kko se mu da sploh pisat...a eto me...delam čist isto. za konc bom podala univerzalni izgovor "mam pravico izrazt svoje mnenje tut če ti ni ušeč" hehe

true...

sm vedu!!!hehe...

itak...vsak ma pravico do svojga mnenja...in ne da mi ni ušeč...sam mi ni jasno kaku se enim da...SleepySmile

Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Dec.2007 at 21:36
Originally posted by Sine aka Wrba Sine aka Wrba wrote:

hja, sto ljudi, sto čudi. sto žena, dvjesto sisa.Wink...cheers!

Sto muškaraca dvesto jaja?
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sine aka Wrba Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Dec.2007 at 21:42
magari...po želji...
Back to Top
Vraan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vraan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Dec.2007 at 23:59
uf to sm pa ful preposlusov, oz. se mi se vedno kdaj zalusta! use plate so ql
Back to Top
Obleey View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Obleey Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Dec.2007 at 12:17

Jop tudi men so ql...Sploh zdj ko sm bol kot ne nehu death metal poslušat (oz. omejil, poslušam ga še), mi še vedn sede najbol the one and the only - Iowa...Prva plata je tut dobra, subliminal je tudi ql, sam pa nima takega impacta kot pa taprva in iowa...That would be my 2 cents

My Friend, watch out for traitors

www.god-scard.com
www.facebook/GodScard
Back to Top
Dale Cooper View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dale Cooper Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Dec.2007 at 13:28

Men so Slipkont včasih bili všeč, zdej me pa ne pritegnejo več, mam doma sicer njihovo plato Iowa, sam je tko... en trije, štrije komadi so mi še kr v redu, drugo je pa sam polnjenje praznega placa in pizdenje kar tako. Ne morem pa veliko sodit o njihovi glasbi, ker nism slišu tolk komadov, da bi lahko kej podrobneje sodil o muzki... sam tisto, kar sm slišu iz tanovga albuma me ni glih pritegnilo. Na njihov koncert pa itak ne bi šou, ker je za moj okus na njih preveč lunatično...

Ta sodobni metal mi sploh ne potegne, ker mam občutek, da so si vsi bendi med sabo podobni in tut komadi se začenjajo na isto foro... ne vem, to je samo moj občutek.

Back to Top
Soultaker View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Soultaker Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.Jan.2008 at 00:12
Zame osebno eden Top 5 Bandov sigurno, Komaj čakam njihovo turnejo, grem sigurno!
Sicer jih nism poslušou že neki časa, mam sicer nekaj komadov v playlistu, sam da bi pa prov plate poslušou pa že nekaj časa ne, najbrž zarad tega ker me je zadnja mal razočarala, pa upam da bodo letos kaj pametnega predstavl (nov album or something)
Back to Top
Janchk View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Janchk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Mar.2008 at 21:12
me prou zanima kašna bo nova plata..
Back to Top
Godpuppy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Godpuppy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Mar.2008 at 03:26
slaba kot vse ostale Evil%20Smile
You can never be too Specialized!!

Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sine aka Wrba Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jul.2008 at 11:08
možno je slišati dva komada iz nove slipknot plate ALL HOPE IS GONE...gre za komada all hope is gone in psychosocial...komada je možno slišati na myspacu samega benda in na myspacu kitarista micka thomsona...ali pa si jih zloudate preko torrentov, kar je meni vzelo 45 sek.
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jul.2008 at 13:32
Nevem, ta bend mi je totalno precenjen, se posebej bobnar, ki ga dvigajo v nebesa. Nevem no, sm poslusou dve plati pa tko, sta me pustile cist ravnodusnega.

Da tistih brezveznih live nastopov ne omenjam, vazn de majo na odru se tri ''clane benda'' ka se mal mecejo po tleh. No ja, vsakmu svoje.
Cheeseburger eating motherfucker!

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
Janchk View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Janchk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jul.2008 at 14:13
če bo cela plata u stilu teh dveh komadov bo čista hudobija:), imo 100x boljša od predhodnika...
Back to Top
Obleey View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Obleey Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Jul.2008 at 11:13
http://www.youtube.com/watch?v=KmEjfqTzXaU&feature=related

Novi videospot... Maske pa so v PIZDI...prejšnje so ble zakon, tte pa eh....

Lahka počekirate tanove maske:

http://www.youtube.com/watch?v=uC3hHavqAkU&feature=related

Drgač je pa komad ful zakon....tak modern

Edited by Mr.Reaper - 21.Jul.2008 at 11:14
My Friend, watch out for traitors

www.god-scard.com
www.facebook/GodScard
Back to Top
Jan Ov Plain View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jan Ov Plain Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Jul.2008 at 12:33
Fak, važno, da je tipično nu-metal jamranje vmes!:D Prov... blargh!? Izpade vse skp res lame no.:(
Occam's razor can leave a scar, but it can remove the cancer so often caused by the poison of liars and imaginers.

Ignorant men raise questions that wise men answered a thousand years ago.
Back to Top
Person-man View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Person-man Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Jul.2008 at 13:02
Hm, prvih 30 sekund še deluje v redu :D
Pol pa itak totaln podn ... bad for them.
Back to Top
krepitacija View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote krepitacija Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Jul.2008 at 15:17
nam najbližje  bodo Slipknot nastopili v Milanu 18.11.08, skupaj z Machine Head in Children of Bodom. organiziran prevoz----> tu-le

Back to Top
Janchk View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Janchk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Jul.2008 at 15:34
mi gremo, gre kdo zravn?:D
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Jul.2008 at 12:39
az zmešan.sto evrov pa že nam dau.Angry
kuk je karta tm pol?
kr glede na to da je le italija bi šu kr z lastnim prevozm rajš

aja
pevc ma obupno masko zdej
tanov kumad je pa kul tak groovišThumbs%20Up
mrbit pa je še upanje za njihSmile

jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
Back to Top
engl View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote engl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Jul.2008 at 13:30
nove maske kokr sem pač opazu so dejansk čudne Smile bi se pa splačalo it v milano na ta koncert. vrhunski preskupini - nimaš kaj Thumbs%20Up
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Jul.2008 at 14:16
Originally posted by engl engl wrote:

nove maske kokr sem pač opazu so dejansk čudne Smile bi se pa splačalo it v milano na ta koncert. vrhunski preskupini - nimaš kaj Thumbs%20Up

haha
za machine mrbit ja
za čirliders of boredom pa neSmile
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
Back to Top
krepitacija View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote krepitacija Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Jul.2008 at 14:36
puzavnar, karta je 40e. v predprodaji seveda. 
Back to Top
Janchk View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Janchk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Jul.2008 at 15:40
za slipknot pa mašin hed dam tok keša..
glede mask pa tut jz mislm d niso lih nvm kok izvirne (čeprou jebeš maske, sj je ja muska važna ;)), še najbl izvirno ma joey..

edit: sm že najdu page kjer se prodajajo aranžmajiWink, sam tega nevem če morš nujn aranžma plačat a lohk kupš sam karto?a kdo ve mogoče?

Edited by Janchk - 22.Jul.2008 at 15:44
Back to Top
Exc4libur View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Exc4libur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Jul.2008 at 19:23
Karte ti lahko vsaka agencija k organizira zrihta :) Če jih le taprav dan vprašaš za uslugo :) tko kt so nm rihtal za Gods Of Metal ( takrat sm narajmu na dobr dan :) ). Vprašej koncert frika pa ti bo povedu. Če ni druge se pa naročijo po netu an :)
Back to Top
olci View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote olci Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jul.2008 at 16:38
Psychosocial viedo je zakon, najbolj sexi pa je refren!!!
Back to Top
engl View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote engl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jul.2008 at 19:37
ok .... ta spot, je vredu ... ampak še enkrat morm ponovit - maske :D ne me jebat, kak smešen je Corey.  Komad pa ni nič posebnega, v bistvu neko nadaljevanje prešnje plate.  IOWA še vedno najtabulša ;) 
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jul.2008 at 20:57
Edina stvar ki mi je bila na slipknot všeč je bila kabuki maska od bobnarja, zdaj pa še tega več ni.
Back to Top
Mighty Hammer View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mighty Hammer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Jul.2008 at 21:12
Into Glory Ride!
Back to Top
olci View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote olci Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Jul.2008 at 15:08
Novi album bo carski, maske pa sploh niso tak švoh!!!
Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Jul.2008 at 19:16
Meni pa gre na kurac kr folk ku slisi kitaro da zaga, da so bobni malo bolj "jezni" za jih slisat in da ma bend (al pa vsaj en clan benda) douge cupe (oz. v primeru ShitKnoT maske z dougimi lasmi) je ze METAL.

Cakte, bom ob priliki opru temo ALYA, sej tudi ona ma distorzirano kitaro v komadih.

People Slipknot = Shit.

Edited by Ventor - 26.Jul.2008 at 19:17

www.myspace.com/kellermetal

Hide your head or join the dead!
Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Jul.2008 at 19:19
Najbolj mi pa gre na kurac ta Joey Jordison .... vsi ga kovajo v zvezde kolk je dobr bobnar, celo najbolsi na svetu nevemkaj ... a poslusas komade nonstop neki obicni ritmi, dej dej brezveze sploh .... Povprecen, cene celo podpovprecen bobnar. Ce bobnar zna drzat ritem se ne pomeni, da je najboljsi na svetu.

www.myspace.com/kellermetal

Hide your head or join the dead!
Back to Top
f3r0m0n View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote f3r0m0n Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Jul.2008 at 19:42
Originally posted by Ventor Ventor wrote:

Najbolj mi pa gre na kurac ta Joey Jordison .... vsi ga kovajo v zvezde kolk je dobr bobnar, celo najbolsi na svetu nevemkaj ... a poslusas komade nonstop neki obicni ritmi, dej dej brezveze sploh .... Povprecen, cene celo podpovprecen bobnar. Ce bobnar zna drzat ritem se ne pomeni, da je najboljsi na svetu.

ejejej, kera jeza...

si kdaj igral bobne? pa igral zalomljene ritme tocno po metronomu? s tem mislm sinkope in tako dalje,.. ni tako lahko kot se slisi, je potrebno kar velik vaje..

joey je dobr bobnar,.res je da mediji pretiravajo tako kot pri vsaki stvari...za slipknot lahko recem da kar primerna izbira,..drugac da ne bos mislu zna tip dobr spilat,.sam ce pac sods slipknot,.k so ti ocitno antipaticni zarad bolj komercialnega metala pac uredu,..

nemors pa sodt necesa kar je v resnici dobro,.ce ne ves tip je predn so ustvarl slipknot igral v grindcore bandih...

Edited by f3r0m0n - 26.Jul.2008 at 19:42
Back to Top
torrendo View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote torrendo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Jul.2008 at 21:12
Joey Jordison  je najboljši bobnar, na paranoidu grejo vsem v nos najboljši, sicer pa v glasbi ne morš bit najboljši.kaj je tu težkega razumet
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  123>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.172 seconds.