Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Koncerti > Tuji koncerti
  New Posts New Posts RSS Feed - Nile, Finntroll
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Nile, Finntroll

Post Reply Post Reply
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Nile, Finntroll
    Posted: 17.Nov.2007 at 15:39
Jaz pa po vsej verjetnosti pičim na Nile v Graz z busom ker ne riskiram snega na cesti. Še kdo? Thumbs%20Up
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
Primus View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Primus Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2007 at 16:42
Kolk je karta?
My disco queen, let's disco!
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2007 at 17:51
Ej ne vem, še nisem šel gledati, se bom bolj v zadnjih momentih odločal, za enkrat se mi gre še bolj ja kot ne. Koncerti.net te navadno precej ožamejo ampak enkrat sem pozimi že stolkel avto in to da mirno spiš ker ti ni treba peljati če se kaj nasuje je tudi nekaj vredno.
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2007 at 09:43
Originally posted by Primus Primus wrote:

Kolk je karta?

pa bl pomembno vprašanje.kdaj je to?
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
_suzy_ View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote _suzy_ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2007 at 12:25
Midvi s kolegico grevi z avtobusom - že rezervirano,
cena aražmaja je 56 eur. 
Back to Top
Ivan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2007 at 12:33
Kaj pa če že imaš karto - a je možno potem iti samo z busom in plačati 56 € - karta = torej okoli 30 €?
DICKLESS TRACY
ERUPTION
Back to Top
.Hel. View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote .Hel. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2007 at 12:48
Primus - Na strani od Orpheuma pise da je karta 29 evrov.

Puzavnar - 10. 12.
Garth, marriage is punishment for shoplifting in some countries!
Back to Top
Exc4libur View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Exc4libur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2007 at 15:12
je kdo mogoče razmišlu da bi šou z gremonakoncert.com .. oni majo aranžma za 7 december dunaj?

js grem sigurno Smile sam se še odločam kater termin bom izbral. je pa res da je dunaj 78eu če se ne motim

lp

p.s: če gre kdo z avtom in ima za enega frej se toplo priporočam Embarrassed

Edited by Exc4libur - 19.Nov.2007 at 15:13
Back to Top
Sova View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sova Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Nov.2007 at 13:28
Js razmislam za 10.12., ker je ceneje in bližje. Sej bandi so isti ane - 6 feet under, nile, finntroll pa belphegor?

Edited by Bubo AfricAnus - 25.Nov.2007 at 13:29
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Nov.2007 at 14:51
čak še to je zrauwn?
pol bi pa že kr šu hehe.
pa še petk je.
a gre kdo z avtom?Smile.še raj kombi

Edited by puzavnar - 25.Nov.2007 at 14:52
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
Back to Top
.Hel. View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote .Hel. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Nov.2007 at 16:13
Puzavnar - 10. 12. je ponedeljek.
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Nov.2007 at 16:36
Men se ne da Sleepy. Mejte se.
Back to Top
Soultaker View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Soultaker Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Nov.2007 at 14:52
js sm tud mislu it, in bi tud najvrjetneje šou, vendar ne dobim nobenga k bi hotu it zravn, vsi so na kratko s dnarjem, tko da bom tud js odpadu najvrjetnejeCry
Back to Top
Ivan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Nov.2007 at 15:39
Soultaker, poznam enega tipa iz Postojne, ki bi ziher šel. Lahk ti pošljem njegovo cifro na PM?
DICKLESS TRACY
ERUPTION
Back to Top
Exc4libur View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Exc4libur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Nov.2007 at 17:00
Soultaker smo taki ki bi šli samo rabimo prevoz Smile
Back to Top
Soultaker View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Soultaker Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Nov.2007 at 19:55
ja saj je aranžma k pelje iz ljubljane za 56eur 
Back to Top
Sova View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sova Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Nov.2007 at 12:05
Soultaker, js mam podobne probleme zej k folk pc nima kesa in bom se vidu, k js tut nimam lih presezka pa se ful projektov mamo na faxu tist tedn. Pa drugic. Ti pa kr pejd, u druzbi metalcov in metalk ni nikol dolgcas :)

Edited by Bubo AfricAnus - 29.Nov.2007 at 12:07
Back to Top
Soultaker View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Soultaker Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Nov.2007 at 16:18
Mislm če ma kdo še podobne probleme in je za, lahko kr pove pa gremo, da ne zamudimo te priložnosti!
Back to Top
(=cegu=) View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote (=cegu=) Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 06.Dec.2007 at 21:13
se vidm gor ane še trije dnevi....wiiiiiiiii
Back to Top
Exc4libur View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Exc4libur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07.Dec.2007 at 11:44
Tko je cegu še 3 dni :) komi čakam pondelk :) to pa bo koncert in pol :)

Back to Top
moser View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote moser Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Dec.2007 at 10:02

še 2 dni...

Back to Top
moser View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote moser Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Dec.2007 at 11:15
mamo en frej mest v avtu,tk d če je kdo za...
Back to Top
Mirjana View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mirjana Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Dec.2007 at 11:20
Lepo da gre kdo iz Slo se malo Robija podpret :) Vidla pred parimi dnevi tukaj v Tilburgu, vsekakor se splaca it pogledat. Nile so bli tudi veliko boljsi kot prejsnjih parkrat :)) Six feet under..jah ka pa vem tudi ok, boljsi vsekakor kot prejsnjic pa mal daljsi set so imeli tako da :) belphegor pa seveda eviiiiil :)) \m/
Back to Top
Exc4libur View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Exc4libur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Dec.2007 at 20:19
They played these songs;

(in pretty much correct order),

Sacrfice Unto Sebek
Blessed dead
Cast down the heretic
Ithyphallic
Papyrus
Eat of the Dead
Annihalation of the wicked
Black seeds of vengeance

evo tole špilajo Nile.. mogoče ve kdo kaj kj igrajo SFU
Back to Top
Ivan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Dec.2007 at 10:05
Fuck, to pa je kratka lista... :( Ampak, nič ne de - šuuuuus! Komaj čakam!

Pa Robi v Belphegor - drrrmrrrrrrrrr tatatatat šuuuuuus 2!

SFU - tudi čakam! Give the man some weeeeed!!!
DICKLESS TRACY
ERUPTION
Back to Top
Exc4libur View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Exc4libur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Dec.2007 at 10:52
ja je kratka lista ja.. sam kokr sm js zastopu tega tipa k mij to napisou se tole spomne.. tole pač igrajo na tej turneji konstanto... plus še kak drug komad ki pa se iz koncerta v koncert spreminja... cirka 4 komadi naj bi še bli .. za katere pa se ne ve kateri bojo.

lp
Back to Top
slovenjegoričan View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote slovenjegoričan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Dec.2007 at 13:35
Fajn je blo!
Bog - bergla za psihološke pohabljence
Back to Top
Exc4libur View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Exc4libur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Dec.2007 at 13:39
zame je bil to koncert leta :) končn vidu nile :D:D
Back to Top
moser View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote moser Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Dec.2007 at 14:24
kul je blo,...razn belphegor pa tistih trolov...
Back to Top
.Hel. View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote .Hel. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Dec.2007 at 22:15
Troli bli zakon ;) Ampak ceprav je nova plata cist huda in je fajn, da jo spilajo, sem pogresala ostale stare znane komade.

Pa Orpheum mi je bil vsec kot prostor.
Back to Top
(=cegu=) View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote (=cegu=) Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Dec.2007 at 14:55
koncert je biu ful zakon ja....najbol je blo k je blo več slovencev kt pa ostalih pa celo en par hrvatov je blo. dvorana je bla ful v redu ( neko gledališe če se prou spomnem)

ta pru band mi je biu ful zakon, outrage al neki tacga so bli-ful v redu
belphegor so tud ful v redu špilal, na nile se mi je pa zvok zdel tak mal ''smešn'' ni biu glih ta prau, najbol je blo k je en šou gor na odr iz publike pa ga je un karl sam dol porinu (umru od smeha)
sixi so pa zakon špilal same dobre komade, zvok se mi je zdeu prfukneno dobr (še vedno čutim bolečine v vrat :P)

skratka koncert vredn ogleda in denarjaLOLLOL
Back to Top
(=cegu=) View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote (=cegu=) Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Dec.2007 at 14:57
koncert je biu ful zakon ja....najbol je blo k je blo več slovencev kt pa ostalih pa celo en par hrvatov je blo. dvorana je bla ful v redu ( neko gledališe če se prou spomnem)

belphegor so tud ful v redu špilal, na nile se mi je pa zvok zdel tak mal ''smešn'' ni biu glih ta prau, najbol je blo k je en šou gor na odr iz publike pa ga je un karl sam dol porinu (umru od smeha)
sixi so pa zakon špilal same dobre komade, zvok se mi je zdeu prfukneno dobr (še vedno čutim bolečine v vrat :P)

aja pozabu na troleThumbs%20Down...škoda da ne obstaja smejko k bruha :bruh ^^

Back to Top
rožica View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rožica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Dec.2007 at 16:38
Orpheum je stvarno kul dvorana ja.

Čist OT pripomba sicer: ful noro zrihtane WCje majo. :D
Back to Top
Mirjana View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mirjana Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Dec.2007 at 18:51
Originally posted by (=cegu=) (=cegu=) wrote:

aja pozabu na troleThumbs%20Down...škoda da ne obstaja smejko k bruha :bruh ^^

Operna dvorana..ful dobra akustika btw
Back to Top
slovenjegoričan View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote slovenjegoričan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Dec.2007 at 20:36
Ja Orpheum je definitivno najboljši plac v naši bližnji okolici.
Pa mariborski Štuk seveda!
Bog - bergla za psihološke pohabljence
Back to Top
Perun View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Perun Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Dec.2007 at 21:24
Ja sm biu pa tk wasted da se sm delno spomnem koncertov ampak ni panike vse bende sm vidu že kr nekajkrat šlo se mi je zarad žura in družbe in ni mi bilo žau.Orpheum ma še zmeraj cool atmosfero.Aprila pa bo v Orpheumu Pagan fest z bendi kot so ENSIFERUM & KORPIKLAANI & MOONSORROW & TYR & ELUVEITIE & Local Support

http://www.orpheumgraz.com/index.php?id=79&tx_mjseventpro_pi1[showUid]=836&cHash=fc7e1b008e&recentView=listView
Carpe diem baby.....
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Dec.2007 at 22:29
boh ne dej da bi to šu u vpk gledat a?
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
Back to Top
(=cegu=) View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote (=cegu=) Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Dec.2007 at 22:34
Originally posted by puzavnar puzavnar wrote:

boh ne dej da bi to šu u vpk gledat a?

a ni blo rečen neki da jih ni v cvetličarniSleepySleepySleepy
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Dec.2007 at 12:56
ta celotn tur se bo ustawu u vpk
dobr ker bend vec ali manjSmile

Edited by puzavnar - 13.Dec.2007 at 12:57
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
Back to Top
Downs Tiga View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Downs Tiga Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2007 at 14:34
Originally posted by puzavnar puzavnar wrote:

ta celotn tur se bo ustawu u vpk
dobr ker bend vec ali manjSmile

slovenski datum odpade.
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Dec.2007 at 13:21
aja.
mah kurc itak me taka muzka ne mika
edin moonspell

jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
Back to Top
.Hel. View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote .Hel. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Dec.2007 at 15:22
Poj te pa odpadla turneja res ne sme prizadet, ker pridejo MoonSORROW, ne MoonSPELL :D
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Dec.2007 at 17:26
whatever

jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.156 seconds.