Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Koncerti > Tuji koncerti
  New Posts New Posts RSS Feed - Morje, Cynic in Speth
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Morje, Cynic in Speth

Post Reply Post Reply Page  123 4>
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Morje, Cynic in Speth
    Posted: 16.Nov.2008 at 15:50
07.12.08 - Dunaj.
Ve se, gre se.

Back to Top
plecocicho View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote plecocicho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Nov.2008 at 18:11

Jovo, se mas kako karto za ta koncert? Bom jutri sel do bencinske pa upam da bodo se meli kao karto.

lp

Following our will and wind we may go where noone has been
plekokiko
Back to Top
kArOsS View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kArOsS Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2008 at 11:11
kolko pa pri nas pride karta?
na dunaju v jugendinfo so v predprodaji 19€, ful poceni vbistvu (:
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2008 at 12:54
Originally posted by plecocicho plecocicho wrote:

Jovo, se mas kako karto za ta koncert? Bom jutri sel do bencinske pa upam da bodo se meli kao karto.

lp

Jo se jo mam ja! Tko da, ce je se nisi kupu, jo mam zate!

Karta je pri nas drugace 23€. Po isti ceni jo tut prodam.Smile

Edited by Jovo - 17.Nov.2008 at 12:56
Cheeseburger eating motherfucker!

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
plecocicho View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote plecocicho Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2008 at 13:36
Fajn, pol pa ti dam denar, ko se pelamo tja. Aja ena mala prosnja. Do ljubljane imam v nedeljo samo tisti bus  ki pride ob 15h v lj.  Mislimo iti preko sentilja la ljubelja do dunaja? Ker bi lah pol mene prevzeli pri domzalah (deset do treh al pa na trojanah al pa kje drugje?
lp
Following our will and wind we may go where noone has been
plekokiko
Back to Top
Tangerine View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tangerine Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2008 at 13:40
Na petrolu nimajoShocked
!
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2008 at 14:01
Pol jim je pa očitno pošlo, js sm na petrolu nabavu.
Back to Top
Tangerine View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tangerine Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2008 at 14:04
kwa to pomeni, da je pač koncert razprodan al je njim pošlo:/
!
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2008 at 15:53
nevem a je poslo, ampak za te koncerte iz tujine dle cajta traja da se vsi nalozjo v eventim bazo...

ko smo za poljsko manio kupval karte jih se tut najprej ni blo v bazi, cez ene 5 minut pa....
Back to Top
Beno View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Beno Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2008 at 16:11
Originally posted by FABO-SUPERGRIZL FABO-SUPERGRIZL wrote:

nevem a je poslo, ampak za te koncerte iz tujine dle cajta traja da se vsi nalozjo v eventim bazo...

ko smo za poljsko manio kupval karte jih se tut najprej ni blo v bazi, cez ene 5 minut pa....
Ti greš?

Lea, probej u kšni glasbeni trgovini, k prodaja karte uprašat če jih še imjo. Aja in morš rečt za karto za Opeth 7.12., ker od Cynic sploh neč ne piše na karti. Jim ne bo nač najdlo, če boš rekla karto za Cynic.
...iiiiin gremo!
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2008 at 16:46
To je res, anyway sej mate bigbang tud zih v celju
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2008 at 17:12
Originally posted by plecocicho plecocicho wrote:

Fajn, pol pa ti dam denar, ko se pelamo tja. Aja ena mala prosnja. Do ljubljane imam v nedeljo samo tisti bus  ki pride ob 15h v lj.  Mislimo iti preko sentilja la ljubelja do dunaja? Ker bi lah pol mene prevzeli pri domzalah (deset do treh al pa na trojanah al pa kje drugje?
lp
Ja, bomo sli preko Sentilja, tko da te lahko poberemo tudi kje v tistih koncih. Sej o tem se bomo zmenil kaksn dan prej kje koga poberemo, nejleps pa je, da se dobimo v Ljubljani (sej vecina nas tko al tko lahko).

Sm sam veseu, da je mi ne bo treba skrbet za odvecno karto.

@ tisti, ki se nimate karte in jih prek Eventima ne morete dobiti lahko posljete mejl na www.novamusic.at (oni so organizatorji tega koncerta pa magari prasate, ce se da karto rezervirat).

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2008 at 17:21
beno - se kr iscem prevoz, smo ze mel napolnjen avto, ampak sofer zdj ne bo pelo...
Back to Top
Tangerine View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tangerine Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2008 at 18:23
Hja bom šla še u Big Bang pogledat čeprav, če bi še mel bi vrjetno blo kej na eventimovi spletni strani...
!
Back to Top
MajTits View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MajTits Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2008 at 20:49
Jovo, kdaj ti dam ke$?
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2008 at 21:31
Originally posted by Tangerine Tangerine wrote:

Hja bom šla še u Big Bang pogledat čeprav, če bi še mel bi vrjetno blo kej na eventimovi spletni strani...
Pejd prasat ker jst tut nism nc najdu na Eventimovi spletni strani. Mislm, tale Eventim je kr nekej, na netu nc ne najde, v poslovalnicah pa.

Sam mors kr mal tezit pa povedat tocn datum, kraj koncerta pa glavno skupino, da bojo najdl. Tole na netu je men krnekejSmile

@Matic ma za kes bomo ze, hehe, se nekak ne mudi, razn ce bos te dni kej v Lj?

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
MajTits View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MajTits Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2008 at 21:50
Jutr sm cel dan na faksu, oz okolica (elektro pa tm), pol pa do cetrtka popoldne nc. Ce bos kje v blizini poklic pa se zmenva za ksn kakav :)
Back to Top
Kipar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kipar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2008 at 22:02

beno - se kr iscem prevoz, smo ze mel napolnjen avto, ampak sofer zdj ne bo pelo...

Kdaj se je pa to spomnu in zakaj?

Če dobimo kakšen avto kamot tud jst pelem.
Pa sporoči mi prosim ko boš vedu kej več kak je s kartam.

Cheers :)
You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
Back to Top
Katana View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Katana Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Nov.2008 at 22:59
moja prjatlca rab prevoz če ma kdo slučajn še kak plac v avtu Wink

Edited by Freia - 17.Nov.2008 at 22:59
Back to Top
blackdawn View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote blackdawn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Nov.2008 at 10:17
Em, Eventim karte za tujino se dajo kupit samo v Lj pri Tivoliju, na žalost.
Na netu jih nimajo med ponudbo, v Big Bangu ti pa rečejo, da jih sicer majo v bazi, ampak ne morejo do njih, ker je avtorizirana prodajalna za tujino samo v Lj. Tako da ste (spet) Ljubljančani v prednosti Tongue
No, mi mamo karte, tak da se vidjamo!!!Big%20smile
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Nov.2008 at 11:11
Ne, jst sm karte kupu v Skofji Loki (kolkr vem, to se ni Ljubljana), sam mores pa kr tezit.

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
blackdawn View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote blackdawn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Nov.2008 at 12:18
Pol si mel srečo. Meni so po telefonu zagotovili, da samo na sedežu v Lj pri Tivoliju.
Še dobro da sta Graz pa MediaMarket blizu Big%20smile
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Nov.2008 at 13:48
Originally posted by blackdawn blackdawn wrote:

Pol si mel srečo. Meni so po telefonu zagotovili, da samo na sedežu v Lj pri Tivoliju.
Še dobro da sta Graz pa MediaMarket blizu Big%20smile
Ma to je ta minus tega eventima, usak nekej po svoje bluzi in zagotavlja.

To je enoten sistem, kjer lahko USI uporabniki te baze dostopajo do vseh koncertov, ki so na voljo. Tut na Petrolu se da dobit karte, turisticne agencije, skratka povsod, kjer majo Eventim. Sam kaj, ko enim res mors use tm narisat, kaj nej naredijo Smile

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
Pero View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2008 at 13:07
Vsa prodajna mesta Eventima NIMAJO dostopa do vseh kart. Petrol ima samo najbolj popularne, kakšna druga prodajna mesta imajo pa več...
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2008 at 13:18
Originally posted by Pero Pero wrote:

Vsa prodajna mesta Eventima NIMAJO dostopa do vseh kart. Petrol ima samo najbolj popularne, kakšna druga prodajna mesta imajo pa več...
LOL, ce je Buco nabavu na Petrolu, jst v Skofji Loki v eni bogi turisticni agenciji, u Lj sm biu v dveh stacunah... Razn ce bos reku, da spadajo Opeth med splosno najbolj popularne LOL

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
Pero View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2008 at 14:08
Petrol ima 100% omejen izbor, mogoče je na večjih benzah vse, na čist vseh pa zihr ne. 
Back to Top
Pero View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2008 at 14:12
" Na področju prodaje vstopnic za dogodke Petrol sodeluje s podjetjem Eventim, ki je del ene večjih evropskih poslovnih skupin, specializiranih za prodajo vstopnic za različne prireditve.  

Večino vstopnic, ki so v ponudbi podjetja Eventim in jih ponuja na svoji spletni strani www.eventim.si,  je moč kupiti tudi na vseh Petrolovih prodajnih mestih."

vir: http://www.petrol.si/index.php?sv_path=98,2310
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2008 at 16:01
Pazi, na www.eventim.si nikol niso ponujal karte za Opeth, dobit se jih je pa dal. Zato sm tut reku na zacetku, da je vs ta Eventimov sistem nekej zbunjen

edit: sej o zalozenosti kart (na Petrolu) bi se se dal debatirat, de pa ti pooblascena oseba rece, da se jih da dobit samo v Ljubljani je pa tudi bedarija.Thumbs%20Up

Edited by Jovo - 19.Nov.2008 at 16:15

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
Tangerine View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tangerine Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2008 at 17:32
No uglavnem koncert je razprodanConfused
!
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2008 at 18:33
pa ne no
Back to Top
Beno View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Beno Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2008 at 19:38
Originally posted by Jovo Jovo wrote:

Originally posted by Pero Pero wrote:

LOL, ce je Buco nabavu na Petrolu, jst v Skofji Loki v eni bogi turisticni agenciji, u Lj sm biu v dveh stacunah... Razn ce bos reku, da spadajo Opeth med splosno najbolj popularne LOL
Js pa sm jo dubu kar u ajdušni, hehe.
...iiiiin gremo!
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2008 at 22:12
Dans sm bil z Vesno v BigBangu na Wolfovi, ker ona nima karte in je prodajalc pogledu v komp pa mu je izpisal da je razprodan. Tko da Vesna ne gre in če ma kdo že karto pa nima prevoza - V kombiju za 7.12. je en prostor.

Mislm da je nekdo pisu da nima prevoza. Tko da ja, če čš, si zravn.
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Nov.2008 at 23:50
Originally posted by Freia Freia wrote:

moja prjatlca rab prevoz če ma kdo slučajn še kak plac v avtu Wink
Ja, kot je ze Buco reku, ce rabi prevoz, mamo mi zdej frej!

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
Beno View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Beno Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 14:28
Ma pomoje na dan koncerta jih je še kej prišparanih...
...iiiiin gremo!
Back to Top
Tangerine View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tangerine Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 16:13
Ja...tle smo bli že lani na Megadeth...s tem, da so nam šele na Dunaju povedal, da je razprodanoSmile...ampak majo na rezervacije tko, da kr dost folka ni pršl in smo pol mi lohk šli notr. Jst grem pomoje useen  pa bom pač probala dobit karto če ne pa je takrat itak božični Dunaj^^^^
!
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 16:16
Lea, tvoje razmislanje mi je vsec!

Sj vesnin plac je se frej, ne?

Back to Top
MajTits View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MajTits Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 18:14
U sej res! Bozicni Dunaj! Jovo dej gremo mal prej :D
Back to Top
Ozee View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ozee Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 19:01
Menda je razprodano...potemtakem bomo mogli iti u münchen.
Back to Top
Everlost View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Everlost Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 19:40
Mahkje ... 
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 20:29
Originally posted by MajTits MajTits wrote:

U sej res! Bozicni Dunaj! Jovo dej gremo mal prej :D
Hehe, kolegi s Hrvaske gredo ze v soboto, se mal po Dunaju zgublat cajt in denar Smile

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 23:10
TOREJ, se je plac v kombiju in kolko pride prblizn prevoz?
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2008 at 08:06
no, ako je se plac, prosim stejte mene zram!

Fabijan Purg

!!!

(jovo, kes ti lahk kr v celoti dam kdaj pac rabis )
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2008 at 08:06
AAaaaAAAAAaAaaaaAAAaAaAaAaaaAaaAAAaaaAAA Cyniiiiiiiiiiccccc   

Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2008 at 10:54
Dobr, pol mamo fabota na seznamu in je.

1. ALEKSANDER JOVANOVIC - PLAČANO 10€
2. KLEMEN KALIN - PLAČANO 10€
3. Matic Di Batista - PLAČANO 10€
4. Beno Gec - PLAČANO 10€
5. Alex (sori, pozabu sm priimek Embarrassed) - PLAČANO 10€
6. Tit Slatinsek - PLAČANO 10€
7. Lea Potokar - PLAČANO 10€
8. Daša Trampuš - PLAČANO 10€
9. Fabijan Purg - Poklič Vesno pa ji dej 10 everskih denarcev :*

Edited by Buco - 21.Nov.2008 at 10:54
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2008 at 10:59
Ja, namest da ji jst vracam ji kr ti dej direktno, Fabo. Drgac je pa 10€ za najem pa ene 10€ za benz, mej pa tko se 5€  za rezervo, ki vam jih bom pokradel medtem, ko boste spali, buahahahaEvil%20Smile

Resno, bi pa zaradi mojih obveznosti na faxu zaprosil eno stvar: ce se le da ne prevec pit v kombiju oz. sploh ne polivat! Rajs pridemo prej gor pa mate cajt za spit pive itd ker jst zutri zarad kolokvija ne bom meu cajta se pucat kombija ker bom ze tko al tko zmatran cist Smile Tko da, ce bi se dal, da boste tolk pridni, bom jst ful ful ful hvalezen! Smile Pa vs bom z veseljem se kam pelou Embarrassed

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2008 at 11:05
Ej Jovo za pucanje se js javm če bo treba, ker na faks pač ne mislm it :D Pa itak še koga rekturiramo pa je. Mislm, itak si že zorganiziru vse, furu boš, res neb blo niti fer da še pucaš.
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2008 at 13:01
Ma sej ni panike drgac sploh, itak se sam mal posesa al kej tazga, sam tko, ce je kej pokozlan al pa ful polit je pa itak mal jeba :)

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
Beno View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Beno Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2008 at 13:48

Ma sej ni panike drgac sploh, itak se sam mal posesa al kej tazga, sam tko, ce je kej pokozlan al pa ful polit je pa itak mal jeba :)

Pomoje najbulš de ne bi jedli u kombiji in bi sam pili. Za vsakga pa zrihtamo eno trpežno vrečko, v primeru de bruha, hehehehe.
Alkohola pa se ne poliva! Upm de tu spoštujete in de ne bo neč politu, hehe.

Zakon Fabo, de si urihtu! 
...iiiiin gremo!
Back to Top
Gašper Fatur View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2008 at 13:56

Fabijan Purgatory

Wink
FUCK THE WORLD
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2008 at 14:09
Originally posted by Beno(Wajdušna) Beno(Wajdušna) wrote:

Pomoje najbulš de ne bi jedli u kombiji in bi sam pili. Za vsakga pa zrihtamo eno trpežno vrečko, v primeru de bruha, hehehehe.
Alkohola pa se ne poliva! Upm de tu spoštujete in de ne bo neč politu, hehe.

Zakon Fabo, de si urihtu! 
Ja, namo polival pa alkohola stran metal LOLLOL

Fabo, a ti mas karto?

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  123 4>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.094 seconds.