Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Festivali > Tuji festivali
  New Posts New Posts RSS Feed - Bang Your Head 2009
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Bang Your Head 2009

Post Reply Post Reply Page  123 9>
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kipar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Bang Your Head 2009
    Posted: 20.Nov.2008 at 10:17
+
Sacred Reich, Sodom in Warrior.

Zgleda se bo spet šlo:)

You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 10:27
Valda da se bo šlo.
Fabotu bom kupu pa tako vrečo kot jo majo roparji v risankah :D
Back to Top
Mighty Hammer View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mighty Hammer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 10:56
+ Blind Guardian, U.D.O., Ross The Boss, Alestorm, ...

-------------------------------------------------------------------

Sami zakon bandi so potrjeni! Tole bi se pa res splačalo it!
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 11:02
Ja, ampak te bandi spadajo v kategorijo: ''pa kaj'' :D
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mighty Hammer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 11:05
Kakor za koga! Thumbs%20Up

Drugače pa sem, ko sem napisal, da so potrjeni sami zakon bandi, mislim tudi na vse že prej omenjene bande! Wink
Back to Top
Kipar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kipar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 11:29
Originally posted by Buco Buco wrote:

Ja, ampak te bandi spadajo v kategorijo: ''pa kaj'' :D

My thoughts exactly Big%20smile.
In ja... Fabo bo rabu takšno vrečo nasledn let. Bo le eno leto starejši Big%20smile.
You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
Back to Top
doda24 View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote doda24 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 11:33
Jest grem SACRED REICHSmile
Back to Top
Gašper Fatur View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 13:34
Ja, še kak zakon bend zame potrdijo, pa grem spet. Smile
FUCK THE WORLD
Back to Top
Person-man View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Person-man Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 13:43
Sacred Reich, Sodom, Blind Guardian ... brutalno mikavno Big%20smile
Back to Top
sovdat View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sovdat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 14:21
+ Laaz Rockit - upam da bojo boljši, kot pa na KIT.
Back to Top
MajTits View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MajTits Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 14:44
Sacred Reich!?! Zakon!
Back to Top
ZeroTolerance View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ZeroTolerance Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 15:17
uuu to pa grem :) 
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 15:42
G.R.E.M.O. !

ps. sovdat - a teb LR niso bli dobri na KITu?
men so razn unga nadleznega svaba na odru bli zakon!

Edited by FABO-SUPERGRIZL - 20.Nov.2008 at 16:01
Back to Top
Tangerine View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tangerine Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 16:29
uu najs! Kdaj pa bo tole kej?
!
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ZeroTolerance Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Nov.2008 at 17:51
26. & 27. Juni 2009
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2008 at 02:58
Big%20smile
FUCK THE WORLD
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2008 at 10:30
Jah, nism kriv če so vsi našteti bandi porazni (jp, tud blind guardian, vse od imaginations naprej ni zanimivo, live so pa tud ene fušmašine)
Back to Top
doda24 View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote doda24 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2008 at 10:49
Kva ti pa je U.D.O so fenomenalni(igrajo v živo accept komade).Sacred reich bedni hm nebi reku,pa še baje da bo King Diamond,mi je nek švab reku k sm mel majco na prejšnem bang your headu.Pa še bojo dobri bendi.

Buco razočaru si meLOL
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2008 at 11:03
Doda, nauč se brat, majkemi. Takoj ko je pisal da bojo sacred reich sm napisu da se gre, pol naprej so bli pa šit bendi našteti.

Accept ne maram, tko da mi je vsen če se igra kej od njih.
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2008 at 11:16
No če bo pa King Diamond bom pa jst tm 10000%
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2008 at 11:25
Originally posted by doda24 doda24 wrote:

Kva ti pa je U.D.O so fenomenalni(igrajo v živo accept komade).Sacred reich bedni hm nebi reku,pa še baje da bo King Diamond,mi je nek švab reku k sm mel majco na prejšnem bang your headu.Pa še bojo dobri bendi.

Buco razočaru si meLOL

Pomoje, da je ''nek švab'' na bang your head o prihodnjem festivalu vedu lih tolk, kot je ''nek slovenc'' na metalcampu vedu kva bo drug let.
Razn, če je bil kšn določen švab k ma kej pr organizaciji.
Back to Top
Tyr_84 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyr_84 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Nov.2008 at 12:30

OOMMMGGG  U.D.O. ?????????????????? Jesssssssssssss

Jst grem !!!!!

Fabo -- Bom šu z majco ki si mi jo dal u darilo na prejšnem BYH Big%20smile

Ma ZAKONNNN BO!!!!

http://myspace.com/tyr_84
Back to Top
doda24 View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote doda24 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Nov.2008 at 16:05
Originally posted by Buco Buco wrote:

Originally posted by doda24 doda24 wrote:

Buco razočaru si meLOL

Pomoje, da je ''nek švab'' na bang your head o prihodnjem festivalu vedu lih tolk, kot je ''nek slovenc'' na metalcampu vedu kva bo drug let.
Razn, če je bil kšn določen švab k ma kej pr organizaciji.

Ja mel je okol vratu,kao organizator.Sam k sm mu reku da ne igra na festivalih je reku kao da je že zmenjeno.Jest sicer ne verjamem,ampak bomo vidl lohk preseneti.Ker letos je že igral na festivalu.
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Nov.2008 at 17:06
Okrog vratu majo tut novinarji, fotografi, kurbice, ipd., DodaBig%20smile
Back to Top
doda24 View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote doda24 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Nov.2008 at 11:25
LOL
Back to Top
Šujo View Drop Down
Paranoid crew
Paranoid crew

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Šujo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Nov.2008 at 09:42

zna bid da se gre

Fuck you and the horse you rode in on
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mighty Hammer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Nov.2008 at 12:31
Potrjeni še W.A.S.P.! Thumbs%20Up

Huh, tole bo pa res treba it! Wink
Back to Top
dupli View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dupli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Nov.2008 at 14:10
jp, bo treba počasi že začet prašička hranit
...vsaj sendvič z mortadelo.
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Nov.2008 at 15:47
nevem kake mam takrat kj obveznosti glede sole in to, ampak glede na do zdej potrjene bande NI DILEME DA SE NE BI SLO!!!!

pa itak bo se dost dobrih potrjenih (upam na kak banda ala RUSH al pa kj )
Back to Top
GWDC View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote GWDC Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Nov.2008 at 17:14
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Nov.2008 at 01:52
Dober line-up zaenkrat, samo mi manjka še pika na i (R***). Star
FUCK THE WORLD
Back to Top
Crazy Vixx View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Crazy Vixx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Nov.2008 at 08:54
*IOT

hm.. mogoč letos spet prjadram n BYH .. odvisn kuko bo šola takrt ...
I'm crazy after all.......
Back to Top
dupli View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dupli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Nov.2008 at 15:03
Originally posted by FABO-SUPERGRIZL FABO-SUPERGRIZL wrote:

nevem kake mam takrat kj obveznosti glede sole in to, ampak glede na do zdej potrjene bande NI DILEME DA SE NE BI SLO!!!!

pa itak bo se dost dobrih potrjenih (upam na kak banda ala RUSH al pa kj )

hehe, bom še jst držu pesti, lhko da rataLOL
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Nov.2008 at 15:28
hehe, mogoc nama pa rata

ma pac, js bi rad vidu kak un BAND BAND kot so bli letos recimo queensryche...
upam da pod to niso misleni blind guardian

vrjamem da se bo kj potrjen lepga
Back to Top
Myszkaa View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Myszkaa Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Nov.2008 at 18:57
A bo kdo že kmalu kake karte naročal mogoče? Ker bi se moja malenkost kr zravn javla :>
It's just a ride
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Dec.2008 at 17:34
se ene par poboznih upanj za BYh 2009 (sm vidu spisek potrjenih bandov za sweden rock, ki se odvija v podobnem casu)

upam da prpelejo:
heaven & hell, europe, motorhead, lita ford, forbidden, foreigner, enforcer....

uglavnem, ce bo karkol od tega (sploh H&H, bom najsrecnejsi )

Edited by FABO-SUPERGRIZL - 01.Dec.2008 at 17:34
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ZeroTolerance Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Dec.2008 at 17:39
Moje želje so heathen,forbidden(dvomim da bojo ker so bli lani) megadeth,testament bi lahk bli al pa exodus :) al pa anthrax :)
Back to Top
dupli View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dupli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Dec.2008 at 19:29
ma jst sm skor 100% da grem, četudi nč več lepega zame ne potrdijo
Back to Top
Kipar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kipar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Dec.2008 at 20:30
Originally posted by Phantom Phantom wrote:

ok, ena stvar, ki mi gre res v nos, se pa ne obremenjujem zarad nje (vseeno moram zapisat par stvari):

kaj je narobe sz domačim metal folkom, da nekaterim ni nikoli nč v redu, recimo tam v heathen debati (koncert v Lj) sem zasledil enga, ki je napisal, ja če bi bil še X (ta in ta) bend zraven, bi blo super...mislim, ma kaj bi blo bolj super, kam češ bolj super, kot da dobiš prvake metal glasbe, ne rabiš nič več (povrhu pa so zraven še eni bendi, tko da res ni kaj pogrešat)...
a veš, če ti ni zadosti (bi se reklo če ti ne ustreza) potem ne it...

pole recimo tle v tej debati: moraš bit res prifuknjen, da na BYH 2008 ne greš in si iste bende želiš na 2009 (šola ni izgovor, služba ni izgovor, GOM ni izgovor :D , smrt ni izgovor, sej veš tisto, kaj pravijo thrasherji: thrash till death), kako bi bilo pa to obiskovalcem, ki so letos obiskali festival? jaz zase že vem, da ne bi šel dobesedno isto gledat (ni važno, kako dober je bend)...povrhu vsega so letos Forbidden res kr dodobra prečesali Evropo, tko da ...
in še povrhu vsega so bli celo pri nas letos...

imaš Exodus, Paradox, Vendetto na Metal Manii, ampak ne, folk se upiči na Onslaught (ki so jih organizatorji itak povabili)...bistveno, je to kdo ne pride, ne kdo pride...

to so ponavljajoči vzorci pri (res) minimalno 75% slovenskih metalcih.

všeč sta mi (idejno) festivala Metal Mania in Keep it true/Bang your head, če že ponovita bende, imata za to (upravičen) razlog. Čar je v širokem spektru, ponudbe je pa itak precej (ogromno dobrih skupin).

tud jst bi Toxik na Manii, ampak bo že poskrbljeno, da bo nekaj v redu. Evil%20Smile

zdej bom dal vn Vio-lence, ker je zadost tega... LOL

Se po mojem lahko podpišem pod tale postSmile.

In ja... tudi jaz bi imel Toxik na Maniji...ampak bo nedvomno dosti dobrega.

Drugače pa zdej nekaj migajo, manjka pa še basist. Naj se spravi Boninni nazaj k njim, pa bojo lahko imeli tisto obljubljeno evropsko turnejo za naslednje leto spomladi/poleti. In pol sproti še na Manijo Big%20smile.

I'd really fucking love thatBig%20smile.
Back to Top
cjasar86 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote cjasar86 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Dec.2008 at 22:38
Originally posted by Phantom Phantom wrote:

ok, ena stvar, ki mi gre res v nos, se pa ne obremenjujem zarad nje (vseeno moram zapisat par stvari):

kaj je narobe sz domačim metal folkom, da nekaterim ni nikoli nč v redu, recimo tam v heathen debati (koncert v Lj) sem zasledil enga, ki je napisal, ja če bi bil še X (ta in ta) bend zraven, bi blo super...mislim, ma kaj bi blo bolj super, kam češ bolj super, kot da dobiš prvake metal glasbe, ne rabiš nič več (povrhu pa so zraven še eni bendi, tko da res ni kaj pogrešat)...

a veš, če ti ni zadosti (bi se reklo če ti ne ustreza) potem ne it...

Ammm ja, to sem jaz napisal. Mogoče sem se narobe izrazil, a to sem napisal zaradi t.i. šoka, ker sem tisti dan izvedel da v lj. pridejo Iced Earth, Saxon in Heathen...kar pomeni, da bi v lj. pripeljali skupine iz moje naj top 5 lestvice ( tisti X je tut na tej lestvici )...ko je človek enkrat v takem stanju ( trenutnega šoka) se včasih začne čudno obnašat in kvasit neumnosti ( postal sem požrešen) ...

Drugače pa se strinjam s tvojim postom
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Jan.2009 at 22:42
zdle sm prvic gledo blekijeve slike iz BYH 08 in so res zakon

prav uno poletno zagorelo pijano & NAJBOLSI BANDI

leeetooos tuuuut

vesel bus:

vesela klapa:

Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 13.Jan.2009 at 23:21
Kje je še kej teh slik z BYH?
FUCK THE WORLD
Back to Top
Tyr_84 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyr_84 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Jan.2009 at 07:17
OMG Tle je blo zame najbolš od celga poletja !!! Res zakon klapa in zakon bendi !!! Ista posadka še enkrt ??!!??
Jaaaa.
Jst grem 100% !!! U.D.O.
http://myspace.com/tyr_84
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ZeroTolerance Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Feb.2009 at 09:41
Exodus potrjeni zakon :)
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Feb.2009 at 16:18
Letos so spet zakon bendi... Samo še ena pika na i mi manjka (Riot, Virgin Steele, Overkill, Omen,...). Smile
FUCK THE WORLD
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Feb.2009 at 22:03
Ne ne, že en sam od tistih bendov bi bil zame pika na i. Smile
FUCK THE WORLD
Back to Top
Cleia View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Cleia Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Feb.2009 at 22:49
Mja, mene tut mika tale zadevšna ampak je še dost cajta....za zdej mam štir festivale v planu, bomo pa vidl kok bi peti škodil moji denarnici...
Ziggireti ružijo! :D
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Feb.2009 at 09:16
BANG YOUR HEAD MOJ FAVORIT SO FAR!!!!!!!

dobo sm tist kar sm rabo, JOURNEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Feb.2009 at 10:37
hehe ze vidim besedne igre na busu do balingena

journey to journey itd.......... ZAKON

sm pa zdle sow pogledat vse bande:

Journey, Sacred Reich, Udo, Ross the Boss, Wasp, Sodom, Y&T, Lita Ford, Exodus, Laaz Rockit ----->>>>> JEEEEP GREMOOOO!!!!!!! (ce ne bo mature..... errrghhhh)
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Feb.2009 at 13:29
Se pravi, da so zdej potrjeni že vsi bendi ki bodo na BYH 2009? Par jih je res dobrih, ampak bom še premislu...
FUCK THE WORLD
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  123 9>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.109 seconds.