Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Koncerti > Domači koncerti
  New Posts New Posts RSS Feed - 24.10.ELIMINATOR,LINTVER,WOLI WO,KELLER@Ideal bar
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

24.10.ELIMINATOR,LINTVER,WOLI WO,KELLER@Ideal bar

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dupli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: 24.10.ELIMINATOR,LINTVER,WOLI WO,KELLER@Ideal bar
    Posted: 22.Oct.2008 at 20:26
To nej bi blo zdej potrjeno. Bandi boste še prav čas obveščeni glede opreme, ostali pa le pridte, da plac doživi kar največ đumbusa, prej ku ga (baje) podrejo. To je drgač v Novi Gorici, detalji sledijo po želji.

Agregat TRRRASHWW!!!

Edited by dupli - 23.Oct.2008 at 15:53
...vsaj sendvič z mortadelo.
Back to Top
Mirage View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mirage Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Oct.2008 at 20:33
ok! friday it IS! 
Back to Top
dupli View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dupli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Oct.2008 at 20:34
hehe, sm že flu mesec
kje popravim?

ni24.11.  je 24.10.  pardonEmbarrassed

Edited by dupli - 22.Oct.2008 at 20:36
Back to Top
Mirage View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mirage Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Oct.2008 at 20:41
samo edit greš pod prvi post
Back to Top
dupli View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dupli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Oct.2008 at 20:46
tnx
Back to Top
_wasted-tina_ View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote _wasted-tina_ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Oct.2008 at 20:54
ve se gre se :))

kaja, finc pa doda a ste zravn?:))
.....
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Oct.2008 at 21:04
jp jp jp jp jp jp jp jp jp jp jp jp jp :)))
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Oct.2008 at 21:56
Originally posted by _wasted-tina_ _wasted-tina_ wrote:

aj šekej placa?Wink
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
_wasted-tina_ View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote _wasted-tina_ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Oct.2008 at 22:03
Originally posted by puzavnar puzavnar wrote:

Originally posted by _wasted-tina_ _wasted-tina_ wrote:

aj šekej placa?Wink

nope
.....
Back to Top
Kipar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kipar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Oct.2008 at 23:04
Zakon bo tole. Komi čakam:D

Pa lepa klapa bo spet po mojem. Le pridte vsi, Đordan ti pa na štop! Big%20smile
You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
Back to Top
sajmon View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sajmon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Oct.2008 at 23:11
jebem ti boga,jst pa delam do desetih sm vsaj upou da bo kej u sevnici, vendar sm se usteu
Back to Top
Metalayzr View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Metalayzr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Oct.2008 at 23:24

BEWARE OF THE TRIPPLE R!!!

Edited by Metalayzr - 22.Oct.2008 at 23:25
Piči buku u pizdu matr!!! :)
Back to Top
Mirage View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mirage Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Oct.2008 at 23:28
oujea!!! Cool
Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 09:05
Opa, sej bi lahko oprli fjrmo lej kak logo stari noben nima takega :D

www.myspace.com/kellermetal

Hide your head or join the dead!
Back to Top
WILDEN MATIKEN View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WILDEN MATIKEN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 09:52
Censored

Edited by WILDEN MATIKEN - 26.Oct.2008 at 22:30
lepo je,če si pijan kot krava in ležiš u travi pokozlan po glavi!
Back to Top
Metalayzr View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Metalayzr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 10:43
Je pršu dobro tist R ne Tongue njk fleš me pršu u glavu sm palu slikarja an se lotu pckatTongue
Back to Top
BudZpencer View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BudZpencer Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 10:53
hehe dealer forum
http://www.dirtyskunks.org - underground stormtroopers of death platoon 666 - kicking ass since 2002

Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WILDEN MATIKEN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 11:58
a s nebi dalo še woli wo uštulit nwtr,kej ni?
kee
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WILDEN MATIKEN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 12:16
tkw woli wo niso še potrdili prihoda,zbiraju soglasja u bendu:) ma vrjetno boju,tkw da sekat bi se zčnlo ob 9.30 prvi bend.usi alpa usaj tisti k bo prnesu kej opreme bi blo fajd da bi pršu malo prej:) tw nej bi blo ena 6ura,da se use prštima tralala.mi prnesemo bwbne,pewsko in jst bom imew glavu ts sabu,ubistvi kar 3 glave hahahahahaha.rabi se še 2 boxsa in 1 glavu,plus za bas,nevem kdo bi častu a bi biw to mogoče vasja:)hehehe vsko neč osebnegaSmile tw je tw pomojem!ubistvi triple r+dabl w 
aja,pa če bo ku lani nej usak bend prnese 3 litre bencine za agregat,al kikr porabte hahahahahahaha.!HEC HED

Edited by WILDEN MATIKEN - 23.Oct.2008 at 12:26
Back to Top
Mirage View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mirage Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 12:48
kolko mikrofonu maste vi?
Back to Top
teubujem View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote teubujem Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 13:01
evo wilden,woli wo potrjujemo jutrijšnji nastop buahahaha,dns grem kupit nov telefon tako da se lahko kej slišimo še kej glede opreme,aja in pa uštimi en zavoj jack˝afgani˝herrer
Back to Top
mlins View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mlins Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 13:28
Ja kaku bo pole z ojačevalcem za bas? Če je treba prnest bi rad zvedu saj dns do 4ih k grem skozi ajdoušnu da ga poberem tam u placi
Je rjku gospodar: zvij kanu na buči vina!
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 15:13
ZAKON

SE BO KOMU MAL LUBL NAM RAZKAZAT GORICO NASLEDN DAN?
se nism bil nikol tu

Back to Top
skyra View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote skyra Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 15:39
ja ja piši tm,WOLI WO,POTRJENO!
kej je treba kej prnest szi sabu?

burning eyes
Back to Top
dupli View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dupli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 15:39
če bote pridni, pa pustili telefonske govorilnice pr miruLOL

bas lhko jst prnes ja, ma neč lhko, prnesem jst glavu in kišto, po želji si prneste glave

ma agregat je spljoh?? 
ja na vsak bend prije 2 litra :)

Edited by dupli - 23.Oct.2008 at 15:54
Back to Top
PiWi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PiWi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 15:56
ja, fabo, u gorici mash ful za vidt: burbone, perlo, kulandijo, pa erjavchevo al kjra je zhe una ulica z doprsnimi kipi, k so jih razred od moje matere za cajta sredne salutirali od prvega do zadnjega na poti z vlaka... drgach se je slabo pisalo un dan.......... ne vem............. mislm, da bi blo bolshe vodenje v stilu razlage lokalnih metalcev kaj so kje kdaj pocheli........... ahhh....... sploh n evem kaj se tle glasm.... grem domol
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
Back to Top
Satanya View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Satanya Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 16:20
pa če koga zanima bom jz pr prodajalni rib(šanku)mela beđe,našitke par majc...in alkič seveda...bjre,koktejli...
Back to Top
sovdat View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sovdat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 16:31
kaj ni blo rečeno, da ste ta petek v Sevnici??
Back to Top
doda24 View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote doda24 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 16:36
Prestavljen je baje.
Back to Top
Beno View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Beno Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 16:46
Jutre bo zažigancija!!!
...iiiiin gremo!
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 16:57
nč baje....kr je...in se gre.
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 17:37
sovdat, sevnica je odpadla, beri po drugih debatah kako sranje je z MCom in nevem cim se vse!

Back to Top
Egzi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Egzi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 18:00
Upam, da prletimo po vajah tudi mi, že k smo wd tle Smile Nč ne obljubljam, ma rečmo da bo.

Thumbs%20Up
Ne preklinjam več.
Back to Top
Mirage View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mirage Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2008 at 18:24
daj Egzi nstwj njki mutit tle! ima da prideste in konc! Wink
Back to Top
Metalayzr View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Metalayzr Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Oct.2008 at 00:06
Ja dajmo brez pardona ne stort srtSmile
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WILDEN MATIKEN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Oct.2008 at 01:54
ma za bas prnese vsko,tkw da kar jes vjm bi se rablo 1 glavu še in 2 boksa za kitaru.če kdo upa častit:)
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Oct.2008 at 06:49
pa moji CDjčki... :)
Back to Top
Tokio View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tokio Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Oct.2008 at 09:21

Bemte, lih TA, od vseh vikendov LIH TA vikend mojih goričanov/vrtejbcw ni! Bo treba spat v avtu Pig

Metal je muska za grde.
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Oct.2008 at 09:52
petra: kva to pomen da prideš dans?
Back to Top
Tokio View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tokio Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Oct.2008 at 10:25
Originally posted by Kali Kali wrote:

petra: kva to pomen da prideš dans?

zelo vrjetno Smile 
se igrat s pevcm od kellerStar
Metal je muska za grde.
Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WILDEN MATIKEN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Oct.2008 at 10:34
hahahahahahaahahahahaaLOL
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Oct.2008 at 10:35
lolol :)) ...sj res ti s neki sanjarla da b mela mini he plišasto igračko
ja kul pol se pa vidmo ane :)) še blekija brcn u rit da se premakne ;D ...mogoče bo na primorskem najdu novo babo preko kere mi bo pol loh jamru 24/7...the torture
Back to Top
ZZ Top View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ZZ Top Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Oct.2008 at 10:40
Zio Banda!!!

Zglijeda da se obeta spijek en fantastic'n fcijer!!!!!!

Se tkuuuuuuuuuuuuuu vidmo dole!!!!!

Mitja
Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Oct.2008 at 12:27
Originally posted by Egzi Egzi wrote:

Upam, da prletimo po vajah tudi mi, že k smo wd tle Smile Nč ne obljubljam, ma rečmo da bo.

Thumbs%20Up

Kaj ne, perlica do gorice, cene pej ima murva auto dioporko! hehehehe dej egzi jst sm ti douzn se par bjri Smile

Back to Top
teubujem View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote teubujem Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Oct.2008 at 12:30
eti da ne pozabiš,a?
Back to Top
Mirage View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mirage Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Oct.2008 at 12:48
ej kdaj mwrmo bit dole alora?
Back to Top
Kipar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kipar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Oct.2008 at 12:54
Originally posted by WILDEN MATIKEN WILDEN MATIKEN wrote:

ma za bas prnese vsko,tkw da kar jes vjm bi se rablo 1 glavu še in 2 boksa za kitaru.če kdo upa častit:)

Mi prinesemo eno kitarsko glavo, pa če bo plac bom še jst svoj bas ferš prnesu.Smile

Boxov pa ne mormo furat, ker mamo samo en avto in jih nimamo kam dat.

Tak da zrihtatje to, pa bjre v hladilnik Smile.
You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
Back to Top
Satanya View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Satanya Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Oct.2008 at 14:38
ima i beđevaThumbs%20Up
Back to Top
Ventor View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ventor Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Oct.2008 at 14:45
Waaaaaaa GIVE ME SOME :>

Mirage: Bi nej bi bli dol ob 17, alora enkrat ob 18. Pridte tkrat a :)

Back to Top
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote WILDEN MATIKEN Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Oct.2008 at 15:32
pred 18.30 nebo niti bocota tm tko da komot 19,pizdarja je zdej k bi rabli še en box!in predlagam da si uzamete kej zapit s sabo ker nevem kolko alkiča bo baje ne prow previč tako da:)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JE UŠTIMANO USE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Edited by WILDEN MATIKEN - 24.Oct.2008 at 15:53
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.156 seconds.