Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Ostalo > Ostalo
  New Posts New Posts RSS Feed - odstranjevanje balasta iz DVD-ja
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

odstranjevanje balasta iz DVD-ja

Post Reply Post Reply
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: odstranjevanje balasta iz DVD-ja
    Posted: 08.Feb.2009 at 14:03
Rabim malo tehnične pomoči. In sicer, imam ta Slayer war at the warfield DVD, ki ima (po mislim da vsakem drugem komadu) izsečke nekaga kao dokumentarca o slayer fan-ih. Nič ne bi blo narobe če tipi in babe nebi bli extremno dosadni! Tisti ki imajo ta DVD vrjetno vejo o čem govorim.
ali mogoče ve kdo kako bi jaz to odstranu? DVD sm dal na komp, odstranu "dokumentarec" izsečkov pa ne znam zbrisat kr so del koncerta.

za morebitno pomoč se zahvaljujem
MacGyver je zakon!
Back to Top
gribbo View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gribbo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Feb.2009 at 15:47
Rešitev=kupiš Still Reining ki je boljši koncert, boljši izbor komadov,  in ni fanov iz publike=P
Back to Top
Mitja M.J. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Feb.2009 at 15:56
Originally posted by gribbo gribbo wrote:

Rešitev=kupiš Still Reining ki je boljši koncert, boljši izbor komadov,  in ni fanov iz publike=P

ga že imam, hvala.
Če prav mi je še vedno taboljši Live intrusion! Boljše posnet, unih butcev ni, pa še izbor komadov je v redu!

po mojem bi v bistvu rabu samo en program za oblikovat .VOB fajle

Edited by Mitja M.J. - 08.Feb.2009 at 15:58
MacGyver je zakon!
Back to Top
gribbo View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gribbo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Feb.2009 at 16:16
Jaaaa.. Live Intrusion je raztur do konca!Thumbs%20Up
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Feb.2009 at 16:28
adobe premiere pro pa lepo izrežeš vn tist kar te mot in na novo shranš
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Feb.2009 at 16:58
sm pobral dol nek avidemux 2.4. Sm en divx za poskusit zrezal pa je šlo. Unga .vob fajla nism še kr ga je hotlo neki preoblikovat v drug format in je reku da bo trajalo cca 129 minut.

bom ta adobe premiere pro pobral, pa da vidimo...

Edited by Mitja M.J. - 08.Feb.2009 at 16:58
MacGyver je zakon!
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Feb.2009 at 17:31
REŠENO!

Kali, sm rešu z avidemux 2.4. neke nastavitve premaknu pa ga ni rablo konvertirat. Bi za adobe z mojim netom porabu premnogo ur za downloadat...

Ampak hvala vseeno!!!
MacGyver je zakon!
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.141 seconds.