Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Ostalo > Ostalo
  New Posts New Posts RSS Feed - bivališče - ležalka, kišta, rože, tepih..
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

bivališče - ležalka, kišta, rože, tepih..

Post Reply Post Reply Page  123>
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: bivališče - ležalka, kišta, rože, tepih..
    Posted: 03.Jan.2010 at 15:28
ena bolj sociološko raziskovalno obarvana tema.. neki resnice je v tem (če ne drugače sm pr seb opazil to), da smo svoje bivanje spletli okol računalnika, folk je konstantno logiran na facebooku, paranoidu.. kar pomeni da tudi več časa preživimo na istem mestu za svojo skrinjico. jst dolg časa nism na sobo dal čist nič, nobenih plakatov, samo pojstla pa omare sm mel. pol k sm si nabavil kišto sm si mal preuredil zadeve, ker sm skos kle al pa na koncertih, sm si naredu tko da mi je prijetno. tko da od vas prčakujem da me popeljete v čare svojih soban, zaželjene so fotke, kkšn komentar namenjen kolekciji, vsemu kar mate notr pač.. zanima me kaj mate v predalih, kaj zbirate (pr bucotu sm recimo vidu cel kup figuric, robotov..), kakšne plakate mate, kakšni ljubljenčki se vam sprehajajo po tleh al pa čivkajo v kletki, kaj vas zjutri zbudi, kolk korakov je do paranoida, kaj vam sveti na pisalno mizo.. skratka vse:)

pr men zgleda tkole:

fotke

Edited by frogstomp - 03.Jan.2010 at 15:30
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 15:33
Hehe, sem se orenk narežal razlagalnim komentarjem ----> kavč, kitara, paranoid webzine.com, pšenica, paprike,....  LOL.
Bom svoj razmetani crib prilepil nekje februarja ko ga dokončam in morda celo malo pospravim. Mrbit.

Edited by devlin - 03.Jan.2010 at 15:34
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
sajmon View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sajmon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 15:41
aaa, to je pol to, k si mi mau prej pravu. . se bova zvecer pomenila. .
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 15:43
pozabu napisat.. dejte k boste slikal še pogled skoz okno gor:)
Back to Top
sajmon View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sajmon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 15:44
Originally posted by frogstomp frogstomp wrote:

pozabu napisat.. dejte k boste slikal še pogled skoz okno gor:)
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 17:19
mam 3 sobe (pr obeh starših + flat v LJ ), po vseh več ali manj plakatov, flyerjov, fotk....   bom posliko mal...

je pa zanimiv, da se najbolš počutim tam, kjer mam do paranoida najdle (v hiši v celju)...  (no, spim pa najbolš v LJ, kr mam 2 jogija, enga na drugim, probite, če mate doma kakega viška,  spi se 100x bolš Smile )

sicr mi je pa kr dost bedn filing, da ne morm vsega dat v eno sobo, ampak vse razporejat čimbolj enakovredno...

a ma kdo poleg svoje sobe (spalne al pa delovne) še kako ropotarnco z hladilnikom, grelnikom za vodo, kakim inštrumentom, koledarji, pepelnikom?

Back to Top
pestilence. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pestilence. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 17:27
Hm, jaz živim pri starših, tako da mam samo svojo sobo, kaj več pa ne.

3x4m, tapicirana tla(in ena od daljših sten), lesen strop, po eni celi strani omare, premajhna postelja. Drugače pa svoje bivanje tu gradim okoli plakatov, fliyerjev, mam ločen surround ter stereo sistem, povprečno zmogljiv računalnik in namizno luč. Pa morskega prašička:)

Pospravljam občutno premalo.

EDIT: Našel nekaj let staro sliko, zdaj je ekran drug, ter malo bolj pospravljeno. Druga slika pa je stara kako leto, tako da tudi dela krivico..

http://www4.slikomat.com/09/0103/cfp-room.jpg

http://www.shrani.si/f/U/ii/2w1xSNXN/1/thpc290004.jpg

Edited by pestilence. - 03.Jan.2010 at 17:32
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
Back to Top
Mitja M.J. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 17:35
tako je zgledala moja soba tik pred osamosvojitvijo (pred par meseci...)

okno je zaprto, da frog ne bo gledal moje sosede Smile

Edited by Mitja M.J. - 03.Jan.2010 at 17:36
MacGyver je zakon!
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 18:59
no, me veseli da je poštartala zadeva tko kot se zagre:)
tud jst mam ločen stereo od 5.1 za špile, mogu bi edino predvajalnik menjat na nekej z optičnim vhodom ker mam zdej povezan x-fi z navadnim činčem, za flac vrtet bi blo prov supr.. sicer pa nism audiofil, sm z mp3ji čist zadovoljen samo 5.1 je res kr slabo za musko.

hehe sami antikapitalisti, pa mamo tok enga sranja po sobah:) drgač pa tud informacijsko ste kr razviti vidm, zmogljive kište, velki ekrani..
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pestilence. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 19:23

no, me veseli da je poštartala zadeva tko kot se zagre:)
tud jst mam ločen stereo od 5.1 za špile, mogu bi edino predvajalnik menjat na nekej z optičnim vhodom ker mam zdej povezan x-fi z navadnim činčem, za flac vrtet bi blo prov supr.. sicer pa nism audiofil, sm z mp3ji čist zadovoljen samo 5.1 je res kr slabo za musko.

hehe sami antikapitalisti, pa mamo tok enga sranja po sobah:) drgač pa tud informacijsko ste kr razviti vidm, zmogljive kište, velki ekrani..

O kakšnem predvajalniku je tu govora?
Flac rules. Kvalilteta običajnega CDja + udobje tagov in softwarea.

Mja, to z računalniki.. neka zmogljiva škatla + vsaj 22" ekran je zdaj nek minimalen standard že skoraj: ) (Čeprav meni widescreen sux;D)
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 19:39
predvajalnik -> ojačvalc no.. ma jst sm mogu neki dobit ker na x-fi v audio creation mode ni podpore za woofer, tko da mam zdje stereo da mam skos lahko kitaro prek guitar riga
Back to Top
_wasted-tina_ View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote _wasted-tina_ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 22:36

no še moj vune :)))

edit: pogled iz sobe bo pa slikan ke bo lep vreme... ke se tko lepo na ratitovec vid :P :))

Edited by _wasted-tina_ - 03.Jan.2010 at 22:37
.....
Back to Top
Šujo View Drop Down
Paranoid crew
Paranoid crew

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Šujo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 22:37
mario puzzo! siciljanec <3
Fuck you and the horse you rode in on
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pestilence. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 23:03
Moram še jaz poslikat: )
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 23:04
imate prav lepe sobe Clap
so mi všeč, ker odražajo različne stile življenja. moja npr. je bla ful prenabita z vsem... zdej je z mojo boljšo polovico prišlo tudi več reda v prostor Smile

Edited by Mitja M.J. - 03.Jan.2010 at 23:06
MacGyver je zakon!
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote _wasted-tina_ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 23:12
ma jst sm mela po policah čist našarjen včasih... poj se je pa dnar začev nabirat, s tem tud cdji in sm sam pometala odvečno šaro. res prou šaro:)))
zdj je pa u motorhead&jack daniels stilu:D hehe

mam pa namen še kšn plakat na šihtu si nardit u stilu Marlboro (pač tisti oldschool reklamni plakati ke so mi dbest):D

premišlujem pa že en cajt de bi se odselila od doma..
sam hočem še mal dnarja nabrat prej:)
(je pa doma čist fletn bit hehe, nam nč lagala:)))
.....
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 23:17
doma je superExclamation
že če ti ni treba skrbet za kuho in perilo je en veeeelik +.  pol pa še mama počisti kopalnico in posesa naokoli pa je zmaga... da o računih za elektriko, vodo itd. niti ne govorimo...
MacGyver je zakon!
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote _wasted-tina_ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 23:21
ja dnar kar ostaja :)))
perem si sama, kopalnco jst pospravlam pa pou bajte posesam:)) (ja priden člouk sm ampak za račune mi pa res ni treba skrbet, tko de se sj nek lohk odkupm :D :D
.....
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 23:24
hehe živet pr sstarših je kul ja. šara je tud kul:) na omari cel kup razsutih računalnikov.. sej kkšn napajalnik vedno prov pride, šenkavam drgač te stvari
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 23:36

tkole se pa z okna vid (no.. skor.. sosednje okno, samo to fotko sm mel od prej, zdej ponoč ni kj slikart..
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 23:37
uf jaz sm mel ene šare, da se več vn nism vidu... slika 2 to dobro prikazuje (glej mizo) in tudi dobro skriva (omara z Ozzijem in predalnik pod njo sta bila POLNA NAKRCANA nepotrebne navlake. mislim da sem 95% vsebine zmetal stran, 1% sem dal Fabotu v obliki starih metal hammerjev, ostalo je šlo z mano)

hm ja... sej omara na sliki 3 ni bila dosti boljša Smile

Edited by Mitja M.J. - 03.Jan.2010 at 23:39
MacGyver je zakon!
Back to Top
AishaBerg View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote AishaBerg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 23:42
očitn bom mogla še jz svojo sobo gor počt. jutr :) alpa en dan zdj:P
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ!
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 23:45
kaj še piše tm k je every day?
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 23:49
tisto je blo tako nekako:
po treh tednih ležanja v bolnici zaradi poškodbe hrbta sm si naredil kot nek reminder EVERY DAY (kot: vsak dan delaj vaje za hrbet), in ko je moja žena to vidla je zgoraj napisala GIVE ME A BEER, spodaj pa HIK! LOL

Edited by Mitja M.J. - 04.Jan.2010 at 00:10
MacGyver je zakon!
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote _wasted-tina_ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 23:53
zakon :))) ona že ve haha;)
.....
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Jan.2010 at 23:59
fak, kok mate pospravulen.. :))) sploh ti tina..
moja soba je cist nemetalska.. ko jo tko gledam, je bl kot od enga zmedenga eresovca.. (rs-radio student)
knjige, cedeji, zapiski, kuliji, copici, r2d2, salce, zvocnicki po veliki mizi;  fotografije frendov in familije, kartoline, prospekti, rizbice od necakinj zataknjene vsepovsod; slike nagih bab, koledarji od 1999 dalje oveseni po stenah, cunje lezijo vsevprek, omara s cunjami, roze, razmetana pojstla z veilko poustri, prophet na pojstli igra igrce na racunalu.. :))
to je trenutna mentalna fotografija - taprava pa morda kdaj drugic..
aja, vn pa lahko vsako jutro vidim svojo postarano sosedo v spodnjem perilu.. in ko bom stara, bom lahko nadzorovala, kaj se dogaja na ulici.. vcasih se zgodi cudovit soncni zahod.. hvalaonemu, da sem se kar v podrevesani soseski..

Edited by grafin - 04.Jan.2010 at 00:02
se oprasicujem za oftopik :>
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 00:02
to bo pa še zanimiva slika!
MacGyver je zakon!
Back to Top
sajmon View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sajmon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 00:06
kar se metalske sobe tice, vam jst raj o svoji ne govorim
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 00:09
hehe:D bomo poslikal.. men je norišnca, kr mal psiho trzlaje dobiš k v to stopiš:) na sred sobe kolo brez ene gume narobe obrnjen, kamorkol pogledaš metal revije.. stene v odtenkih črne, po tleh en star tepih pa metrski flek od vina, pod nogami 2 kači, ena od njih 4m velka, v kotu 40 liter..:D
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 00:11
kače?
MacGyver je zakon!
Back to Top
sajmon View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sajmon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 00:14

hehe:D bomo poslikal.. men je norišnca, kr mal psiho trzlaje dobiš k v to stopiš:) na sred sobe kolo brez ene gume narobe obrnjen, kamorkol pogledaš metal revije.. stene v odtenkih črne, po tleh en star tepih pa metrski flek od vina, pod nogami 2 kači, ena od njih 4m velka, v kotu 40 liter..:D
ni vec kolesa brez ene gume, sta kr obe zdej gor, pa zdej je prou obrnjen, ni vec 40 l praznih flas vina, metal revije ( ablaze, soluzen, circle of the tyrants, s . o . d . , ) , mam tud lepo u omari pospravljene, mam pa 2 pitona. . indijskega ( 4, 5m ) in kraljevega ( 1, 20m ) . . da o plakatih ne zgubljam besed, je pa moja soba taka ze od leta 1997 dalje. . frogi, mors vedet, da se je moja soba drasticno spremenila, tko da tist kar si napisou, loh demantiram. .

Edited by sajmon - 04.Jan.2010 at 00:27
Back to Top
AishaBerg View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote AishaBerg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 00:35
Originally posted by sajmon sajmon wrote:

ni vec kolesa brez ene gume, sta kr obe zdej gor, pa zdej je prou obrnjen, ni vec 40 l praznih flas vina, metal revije ( ablaze, soluzen, circle of the tyrants, s . o . d . , ) , mam tud lepo u omari pospravljene, mam pa 2 pitona. . indijskega ( 4, 5m ) in kraljevega ( 1, 20m ) . . da o plakatih ne zgubljam besed, je pa moja soba taka ze od leta 1997 dalje. . frogi, mors vedet, da se je moja soba drasticno spremenila, tko da tist kar si napisou, loh demantiram. .

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHA ja sajmon ti ga pa tut pihneš :D
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ!
Back to Top
Satanya View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Satanya Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 01:21
uf jz mam total disorder...lahko pa dam sliko od zunaj...
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 09:50
Moja soba je tako urejena kot notranjost povprečne kante za smeti Disapprove. Damn, kako vam rata imeti tako pospravljeno...
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
PiWi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PiWi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 12:02
ja pa she kej nej bi flikali... meje, ljudstvo, meje... najbolsh, da si vsi nashtimamo kamerce, pa se gledamo... big bradr 24 ur na dan... baaaaah... ta mladina... geslo: retro mama
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
Back to Top
Wrath View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Wrath Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 12:30
Originally posted by PiWi PiWi wrote:

ja pa she kej nej bi flikali... meje, ljudstvo, meje... najbolsh, da si vsi nashtimamo kamerce, pa se gledamo... big bradr 24 ur na dan... baaaaah... ta mladina... geslo: retro mama

se popolnoma strinjam s tabo.
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 12:52
no, se mi je zdel da bo prej ko slej pršlo do kkšne čustvene napetosti v tem stilu. noben vas ne sili k sodelovanju; odvisno spet od tega kako ste si zamislili koncept paranoida... če ti je to neki za pregnat dolgčas, neki čemur se posvetiš eno uro tednsko je mogoče res ta tema preosebna zate. mamo sicer že temo fotke forumašev, teme kjer se folk pofočka na vseh koncertih in objavlja slike celo diskriminatornih dejanj na teh dogodkih, objave kolekcij, svojih vozil... jst ne vidm bistvene razlike med tem in onim.

moj koncept paranoida je družinski oz. vrjamem v neko skupnost, ki si prijateljsko pomaga, čeprav ljudem, ki jih srečuješ na koncertih in ne veš kako je ime njihovim staršem, neveš kolk ma bratov in sester in neveš kje so doma in s čim se ukvarjajo težko rečeš prijatelj, prej znanec. zato bi rad ponudu, da ta ista raja nrdi korak dlje in ponud mal več o sebi. da se spoznamo. jst priznam da živim na paranoidu in ko je bil pred novim letom server 2 dni nedejavn sm se počutu kot brezdomc.

mel smo kle že kr nekej precej globljih debat kot je kako je blo fino na koncertu in da se noben nič ne spomne, tud precej osebno je ratalo vse skupej že kdaj pa kdaj. jst bi vse te ljudi rad mal bolje spoznal. konc koncev sm tud ko sm bil kdaj v stiski taki al pa drugačni od teh ljudi dobil neskončno podporo. jst vrjamem v to skupnost. kot rečeno pa noben nikogar ne sili da to skupnost sprejemajo tko kot jst.

se mi pa zdi da moreš imet s takim mnenjem in obenem skorej 3000 prispevki v tej skupnosti mal dvojna merila.
Back to Top
Tyrant View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyrant Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 13:07
frogi, teb more bit pa res dolgčas v tem življenju..
kva če bi odpru še temo fotke dobrih blokov?
al pa najbolši domač hladilnik?      Tongue
To err is human..to arr is pirate. mjau
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 13:10
za bloke sem že na skyscrapercity, hladilnik pa ni tok slaba ideja...

namreč do hladilnika mam posebn odnos, se mi zdi da je to kot nek tempelj, ki vsaki družini daje za življenje potrebno energijo. tko da vedno, ko me ljudje povabjo v stanovanje, kjer še nism bil prvo stopim do hladilnika, ga odprem in se mu poklonim. jst sm hudo spiritualno bitje:)
Back to Top
PiWi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PiWi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 13:40
lej, popolnoma nch nimam proti debatam... zato so to debate... roko na srce jih na tem forumu pogresham... vchasih smo meli zakon debate... k sta bla she poba, pa dejzi zagreta... pa cajta smo ochitno meli,da smo se to shli... na spoh pa je jasno, da karkoli se lotmo pisat, je to osebno... ampak vse ma neke meje... mah, u mojih cajtih je biu cilj paranoida, da smo se pol u zhivo spoznali, pa tu... ker, ne vem... lah se s folkom tle gor tipkamo zhe pet let, pa che nism v RL navezala stikov in ulozhila neki truda v to, ma ej... to so sam neke "navidezne vezi", no... jz sam opozarjam... ker meni se ta stil "internetnega zhivljenja" ne zdi zdrav... she malo, pa se bomo shli... surrogates... no, sej... zdej k berem to od hladilnika... mi tud ni nch vech jasno... zastopla bi, che bi se poklanju hrani... ma hladilniku?... nch, dej, sej pravm... vso pravico mash do svojga mnenja, jz do svojga in to je to... vsak se sam pr sebi odlochi
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 13:57
no dej, spoznavej se v živo. a mar ne moreš met obojega, bogate mreže spletnih socialnih stikov in bogatega poznanstva v "resničnem" življenju torej ne preko žice in valov? kje si bla zadnjih 20 petkov in sobot? jst sm bil v 90% primerih na koncertih, za katere sem zvedu preko paranoida. za met eno ali drugo je treba neki vložit notr. jst v internetu in spetnih skupnostih ne vidm ene slabe stvari, človeška neumnost je ljudem grenila življenje tudi že prej tko da ni nobene razlike med tem kar je blo prej in kaj je zdej če ne znajo ločit privatnega od javnega. končno smo dosegli, da je pretok znanja informacij in multimedijskih vsebin zastonj, da lahko revež pogleda interaktivno kako zgleda praga čeprav v življenju ne bo stopil tja ker je reven al pa bolan. a se zastopmo?

hladilnik pa: hrano nam ohranja svežo, itak sm pa napisal da ga odprem in se poklonim, tko da bolj vsebini al pa ideji hladilnika kot kovini sami. kaj je bolj plemenitega kot izrazit spoštovanje izumu, ki ti neužitno brozgo ohranja na taki temperaturi da ji spodobno lahko rečeš pir in ga z užitkom spiješ čeprav je zunaj njega 33 stopinj C?

kot sm reku maš pa skor 3000 postov, veš kok je to enga časa preživetega na paranoid-zine domeni, k bi lahko bil bolje porabljen.. dvojna merila.. če že zabijamo čas, dejmo saj zgradit en virtualen svet:)

Edited by frogstomp - 04.Jan.2010 at 13:59
Back to Top
mati zemlja View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mati zemlja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 14:30
Originally posted by PiWi PiWi wrote:

darja, kaj naj ti rečem... staraš se Wink

aja!!! drugač mi je pa ta ideja taka... simpatična... v stilu... waw, kaj vse folku pade na pamet Smile 

Edited by mother earth - 04.Jan.2010 at 14:33
~      V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo.      ~
Back to Top
Wrath View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Wrath Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 15:07

no dej, spoznavej se v živo. a mar ne moreš met obojega, bogate mreže spletnih socialnih stikov in bogatega poznanstva v "resničnem" življenju torej ne preko žice in valov? kje si bla zadnjih 20 petkov in sobot? jst sm bil v 90% primerih na koncertih, za katere sem zvedu preko paranoida. za met eno ali drugo je treba neki vložit notr. jst v internetu in spetnih skupnostih ne vidm ene slabe stvari, človeška neumnost je ljudem grenila življenje tudi že prej tko da ni nobene razlike med tem kar je blo prej in kaj je zdej če ne znajo ločit privatnega od javnega. končno smo dosegli, da je pretok znanja informacij in multimedijskih vsebin zastonj, da lahko revež pogleda interaktivno kako zgleda praga čeprav v življenju ne bo stopil tja ker je reven al pa bolan. a se zastopmo?

hladilnik pa: hrano nam ohranja svežo, itak sm pa napisal da ga odprem in se poklonim, tko da bolj vsebini al pa ideji hladilnika kot kovini sami. kaj je bolj plemenitega kot izrazit spoštovanje izumu, ki ti neužitno brozgo ohranja na taki temperaturi da ji spodobno lahko rečeš pir in ga z užitkom spiješ čeprav je zunaj njega 33 stopinj C?

kot sm reku maš pa skor 3000 postov, veš kok je to enga časa preživetega na paranoid-zine domeni, k bi lahko bil bolje porabljen.. dvojna merila.. če že zabijamo čas, dejmo saj zgradit en virtualen svet:)

ti očitno nimaš prijatevljev v resničnem svetu, če moraš toliko časa preživljat tukaj in lepit slike svojega bunkerja.
ljudje se raje družimo zunaj in uporabljamo internet samo za ohranit stike.
Back to Top
PiWi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PiWi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 15:16
ma neeeeee... pismoooo... ni bil moj namen zdej tle spet se it vojne domobrancu proti partizanom... jz sm povedala svoje mnenje... frogi pa ne vem zakaj chuti neko hudo tezhnjo po tem, da mi ponovno argumentira svoje stalishche... ampak nej ga... buh pomagi, ne... pach, jz slikc moje sobe ne bom limala in to je to... kar se pa shtevila mojih postov tiche... ma preberi si jih malo... :PPPPPPPPP rabm ful cajta za jih spesnt, haha... ko b ti vedu kolk mailu she jz poshlem na dan, pa smsu... matr... hiperaktivna ali pa kot temu rechejo ucheni... multitasking... 100 na uro... sam, she vedno mislm,da to ni zdravo... tudi zame... mhm... :))) na koncerte pa ne morm, ker sm stara in zmatrana... sej pridsh na moje.. brez skrbaj... :))))
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 15:23
Če si na sobo ponosen se mi ne zdi problematično zalimat kak detajl iz nje, da ti je lahko kdo fovš. Jaz bom tudi tako prekleto navdušen ko mi bo ratalo one malarije na svilo obesit, da bom najvrjetneje hotel deliti s svetom. Dokler je po svobodni volji toleriram vse kar mi ne škoduje. Bolj problematično bi bilo če bi kdo na net fliknil razdejanje iz moje sobe brez osebnega privoljenja in strinjanja.

Edited by devlin - 04.Jan.2010 at 15:25
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 17:44
Originally posted by Wrath Wrath wrote:

ti očitno nimaš prijatevljev v resničnem svetu, če moraš toliko časa preživljat tukaj in lepit slike svojega bunkerja.ljudje se raje družimo zunaj in uporabljamo internet samo za ohranit stike.

zakaj mislš da mi česa manjka? res pa je da študiram tko-tko, da sm trenutno brezposln.. in ja, časa mam na pretek obojega(družbe in paranoida) se poslužujem več kot ostalim dopušča čas. ni mi to ne v ponos ne v breme. zato tud metalkino in ostale traparije česar se sigurno nebi lotil če nebi mel dovolj dobre volje in časa na pretek. kot rečeno kar se druženja tiče sem bil v zadnjem letu 90% vikendov na koncertih (letos sm začel voditi evidenco), poleg plezanja, filmskih večerov.. kako to da se nismo nikjer vidl!? za mojo družbo ni treba skrbet hvala.

piwi nočem bit prepirljiv ampak svoje stališče bom prpravljen zagovarjat vedno in povsod kadar vsaj približno pri zavesti:) tuki je vidt da ima veliko ljudi probleme s sklepanjem, podtikanjem nečesa, torej, zato ker želim bogato izkušnjo z virtualnimi sodelujočimi naj bi avtomatsko pomenilo da mi manjka resničnih prijatlov.. medtem ko jst na drugi strani nastopim v opisu s pravim imenom in kontaktom in sm prpravljen ponudit v tem primeru slike, delit del svojega življenja, drugi se pa skrivajo. jst bom vedno ščitil svoje barve, kot metalc, kot slovenc, karkoli s čimer sem se rodil in to kar sem(sprejel kot svoje, postal).

še 1x, nobenga ne silim da sodeluje, mi je pa hecno vidt, da so vedno najpogumnejši tisti, ki imajo namen vsako idejo porušit. s tem kakšen folk prevladuje, se kaže splošna kultura, naj bo to slovenska, paranoidovska al pa metalska. jst vse te vloge živim in ne bom prispeval k sliki kot nergač, ampak bom vedno pripravljen sodelovat oz. če se s čem ne strinjam poskušal podat konstruktivno kritiko, al pa ponudit alternativo oz. če nič od tega pustit veselje mladini. poglejte kdaj slovenske in hrvaške forume (jasno ne velja za vse, recimo paranoid vs cmar in 24ur vs nek hrvaški informativni portal), mislm da je ravno to razmišljanje odgovorno za ključno razliko. ali pa moderiranje in cenzura. jst pa ne zagovarjam tega da rabmo policijo da se da pogovort al pa zaživet en nivo višje.

brez zamere. rajš se brlogologiji posvetimo:)
Back to Top
Windir View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Windir Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 17:54
uf..js mam pa proti tistem slikam gor totalno neosebno sobo Big%20smile prazne stene (ok, zdej sta dva okvirja s slikami s potovanj), čimmanj stvari na kerih se nabira prah..no edin rože mam..to je pa to od moje sobe, sam v bistvu itak dost mal časa preživim tam, pa še to največkrat takrat, ko bluzim na netu ali pa se učim, tko da mi je dokaj vseeno.
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 18:18
evo na! pa ste nabasali ceeel kup of topikov!

šejm on ju!

da bi vsaj komentirali sobe (če že nočete slik gor dat), ne pa da komentirate če je topik dober al ne...

ni lepo od vas.

Edited by Mitja M.J. - 04.Jan.2010 at 18:19
MacGyver je zakon!
Back to Top
mati zemlja View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mati zemlja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 19:59

nočem bit prepirljiv ampak svoje stališče bom prpravljen zagovarjat vedno in povsod kadar vsaj približno pri zavesti:) tuki je vidt da ima veliko ljudi probleme s sklepanjem, podtikanjem nečesa, torej, zato ker želim bogato izkušnjo z virtualnimi sodelujočimi naj bi avtomatsko pomenilo da mi manjka resničnih prijatlov.. medtem ko jst na drugi strani nastopim v opisu s pravim imenom in kontaktom in sm prpravljen ponudit v tem primeru slike, delit del svojega življenja, drugi se pa skrivajo. jst bom vedno ščitil svoje barve, kot metalc, kot slovenc, karkoli s čimer sem se rodil in to kar sem(sprejel kot svoje, postal).

se res opravičujem za off topic, ampak bi rada to povedala... zakaj se enkrat ne odločiš in se nehaš zagovarjat pred drugimi? Smile ti si čist v redu virtualna oseba Wink /ja, kaj v živo te ne poznam kot še marsikoga od tu ne/ in deluješ prijazen Big%20smile ampak vedno zapadeš v neka pregovarjanja in dokazovanja... kaj, če se preprosto ne odzoveš? kaj te briga kaj sklepajo drugi? pa nima veze a imajo prav ali ne... zakaj bi se zagovarjal kdo si? a ni v takih primerih to čist nepomembna zadeva? pa saj je vseeno kaj mislijo, a ne?
Smile
-----------------------------------
black metal hippies society
LOL

Edited by mother earth - 04.Jan.2010 at 20:00
~      V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo.      ~
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jan.2010 at 20:20
evo v prezir ravno napisanega da nrdim po stari šegi.. torej eni sestavljajo plastične modelčke, drugi hodjo smučat.. jst poleg miljon drugih stvari počnem to.. to je moj hobi in je čist enakovreden ostalim dejavnostim. to me veseli. če se komu ljubi na drugi strani sodelovat in se kj naučit iz tega pa še tolk boljš.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  123>

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.203 seconds.