![]() |
Kupm monitorčke |
Post Reply
|
| Author | |
pestilence.
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Kupm monitorčkePosted: 26.Apr.2010 at 13:00 |
|
Kupujem studio monitorje, pa da vidim če ima kdo kaj rabljenega za ponudit..
- Alesis M1 620 - Behringer B1030A, B1031A, B3030A, B3031A.. - EMU PM-5 - KRK rp5, rp6 - M-Audio BX-8a - Ali karkoli podobnega.. Budget okoli 250€ za rabljen par. Ponudbe na PM. |
|
|
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
|
|
![]() |
|
pestilence.
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 08.May.2010 at 16:29 |
|
Lock it up!
Got it. |
|
|
|
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 08.May.2010 at 17:08 |
|
a je že lockano?
jaz bi samo vprašal, če bi blo kul met take zvočnike, torej studijske monitorje, za izdelovanje elektronske glasbe na računalniku? je bolje imeti slušalke? pa če že monitorje, kakšne pol - mislim, vsaj v cenovnem rangu ali če je kaka prednjaška firma.
se da komu napisat? thanks.
|
|
![]() |
|
pestilence.
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 08.May.2010 at 17:59 |
|
Sure. Za elektroniko pa ne bi iskal manjših monitorčkov.. 8" basovec, minimalno 6,5."
IMO, Behringer B1031A je super nakup za okoli 230€.Ta firma me sicer odbija, ampak b1030a in b1031a pa je za ta denar.. Majka. Za malo večji budget, Adam A7 rules. Vse je sicer stvar osebnega okusa.. načeloma z nobenim boljšim monitorjem ne moreš falit. Koliko denarja pa bi dal? P.S. Slušalke = NE! Sicer ni slabo, ampak IMO ne tako dobro kot monitor. Za poslušat glasbo, da. Za kaj drugega pa raje ne:) Edited by pestilence. - 08.May.2010 at 18:00 |
|
|
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |