Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Paranoid Metal Market > Živa roba
  New Posts New Posts RSS Feed - Ženski vokal
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Ženski vokal

Post Reply Post Reply
Author
Newbie
Newbie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vrolok Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Ženski vokal
    Posted: 25.Nov.2010 at 13:44
Servus folk!!!

Pred kratkim sem se totalno zalubu v ženski vokal( ne mislm bulshit ala evanescence al pa nightwish) in tudi ne glih Arch enemy Angelca stil ampak me bol zanima vokal pevke od The Agonist:)

Ženska me je tko fakin impresionirala da me zanima če med slovenskimi deklinami premora kaka dama tak massive in čist vokal??????
Namen tega posta je seveda pridobit člane za projekt. V slednjem bi rad zenski vokal tega stila(prilagam link), brutal kitarsko sekcijo( najraje sedmstrunke), bas in seveda bobne :) Stilsko nism omejen, osnova leži v death metalu, primesi melodike influence od Nevermore, mal behemoth in The agonist seveda......

Če znaš tko pet al poznaš koga k bi to znal mi pošli pm ali pa mail na aljo.hrast@gmail.com pa se zmenmo:)))))

ev se linki od The Agonist, (Nevermore pa Behemoth pa mnde ne rabm posebi predstavlat):)))

http://www.youtube.com/watch?v=aXzIeI0mkFI&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=_jud_SnKTlY&feature=channel

Edited by vrolok - 25.Nov.2010 at 13:48
Back to Top
vrolok View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vrolok Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Nov.2010 at 10:52
ajmo folk to je se aktualno:))))
Back to Top
Morriganslo View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Morriganslo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Nov.2010 at 17:39
growle al clean primerljiv z Alisso? :) ja no, sj vem da iščeš growl ... hehe... hotla sm rečt sam good luck z iskanjem, mislim da boš rabu vlk sreče da najdeš... sama sm ko sm bla mlajša nekej growlala sam ti zjebe glas in zdej ko se šolam na solo petju to neb blo lih fajn :)

tko da ja...če ti rata tole skup spravit mi bo najverjetnej všeč :)
Back to Top
dole View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dole Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Nov.2010 at 19:18
s kot pa si? sestricni lahko recm :D
bi bla mrbit zainterisirana...

Back to Top
vrolok View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vrolok Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.Dec.2010 at 12:17
iscem clead in growl:))) itq vem da nau isti ko alisa ampak vsaj v kontekstu:) dole sestricna se mi je pa ze javla in smo zmejeni za avdicijo:)))))
Back to Top
vrolok View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vrolok Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.Dec.2010 at 12:19
aja grawl nikakor ne zjebe glasu ce pravilno pojes:)) js tega pr necrotic ne delam in sm ze na dobri poti da si zjebem glas tko da se ucim praviln to pet;))))
Back to Top
Morriganslo View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Morriganslo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.Dec.2010 at 18:02
si že gledal dvd od Melisse Cross? :) ma nekej zanimivih tehnik :)

ja vem da je treba pravilno, sam da prideš do te pravilne tehnike je treba pa super velik vaje :) marskomu se pa ne da vadit
Back to Top
vrolok View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vrolok Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15.Dec.2010 at 14:31
ja mam dvd:) huda in prirocna zadeva:) drgac pa to je se aktualno:) now more than ever:)
Back to Top
vrolok View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vrolok Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Jul.2012 at 18:34
tole je spet ratalo aktivno :)))
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.078 seconds.