![]() |
Woodstock Festival Poland |
Post Reply
|
| Author | |
Khan
Newbie
Joined: 24.Oct.2010 Location: Slovenia Status: Offline Points: 403 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Woodstock Festival PolandPosted: 21.May.2011 at 23:56 |
|
Baje naj bi bilo zastonj, lineup je kul;
![]() http://www.en.wosp.org.pl/woodstock_festival/come_to_przystanek_woodstock |
|
|
Thus I have spoken.
|
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.May.2011 at 16:07 |
|
waaaaa
prodigy, dog eat dog, helloween... to je festival! sicr se pokriva z ozoro, kjer so ozric tentacles, ampak mogoč se pa dobri bandi ne pokrivajo pa bo to en fajn roadtriptriptrip
|
|
![]() |
|
Vitoslav
Newbie
Joined: 07.Mar.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 221 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.May.2011 at 16:38 |
|
Fabo, pičiš gor?
Jaz sem hotu 2008, ko sem bil gor na poletni šoli poljščine in bi mi bilo itak spotoma, pa sem se malo pozanimal med folkom, in so rekli, da se ful krade gor - ker je zastonj pač pride marsikater nezaželjen obiskovalec. Tko da si pol vsaka družba organizira "straže", da je vedno nekdo pri šotoru/šotorih, al pa zmeni s sosedi za skupne straže ipd... Nočem strašit, samo opozorit ![]() |
|
![]() |
|
wdream8
Groupie
Joined: 08.Feb.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 554 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 24.May.2011 at 10:25 |
Fabianski ud ke pa ti veš za ozoro si me kr mau presenetu jst sanam ud te ozore že par let pa mi ankol ni znesl it![]() |
|
|
GURI GUGURIN
|
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 02.Jun.2011 at 13:04 |
|
jah nevem še... mikavno je, to da pa po festivalih kradejo pa ni itak nč novga ;) sj denar maš pr seb, une smrdlive cunje pa tut če mi ukradejo iz šotora :)
čavo, kot sm napiso, ozric tentacles so in bi šou ze zarad njih :))) a gremo? |
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |