![]() |
Degenerator - Modern Melodic Metal |
Post Reply
|
| Author | |
SSkMy
Newbie
Joined: 11.Jan.2010 Location: Uzbekistan Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Degenerator - Modern Melodic MetalPosted: 27.Jan.2013 at 21:40 |
|
Lepo pozdravljeni. Na kratko, modern melodic metal. Mogoče bo koga zanimalo. Zadeva je v polnem zagonu in CD bo izdan nekje proti koncu leta.
![]() Vel info kmalu. Za pokušino 2 komada, ki sta sveže posneta. http://www.youtube.com/watch?v=wUHznDrlEQE --> Spirits Are High + lyrics http://www.youtube.com/watch?v=g7005pZsIZY --> Swarms + lyrics Uživajte.
![]() |
|
![]() |
|
EndZeit
Groupie
Joined: 07.May.2011 Location: Slovenia Status: Offline Points: 563 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 27.Jan.2013 at 22:16 |
|
Sliši se zanimivo.
|
|
|
|
![]() |
|
Aeon_Mayhem
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 27.Jan.2013 at 22:29 |
|
|
![]() |
|
Zega
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 28.Jan.2013 at 17:38 |
|
A to je kao djent?
|
|
|
Our doom keeps on rolling closer
|
|
![]() |
|
Vraan
Senior Member
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1757 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Jan.2013 at 00:46 |
|
|
|
The real monsters are often just people.
|
|
![]() |
|
Čak Boris
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Jan.2013 at 06:13 |
|
Samo ... In Flames?
|
|
![]() |
|
SSkMy
Newbie
Joined: 11.Jan.2010 Location: Uzbekistan Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Jan.2013 at 18:03 |
|
Hvala vsem za odgovore.
![]() Čak Boris -> Tomo?? Hja, verjetno lahko tudi na IF udari, glede na to, da sm še zmeraj velik pristaš njihove "Clayman-Colony" ere. Verjetno te kakšni rifi lahko spomnijo na njih, čeprav niti približno nism kitarist Stromblad-Gelotte kova. Verjetno bom moral še kaj dodelovat mix, glede na to, da ni še lih prav "transparenten", čeprav moram rečt, da sm za zdaj ful zadovoln.![]() @Vraan: hvala za Obamo. Se bom trudil v tem tempu naprej.@Zega: to (po mojem) niti približno ni ne djent, niti kao djent. Po pravici povedano, mi djent ne leži, oziroma mi je prezajeban, da bi se s tako zvrstjo ukvarjal. Kot sem napisal, nekako lahko to definiram kot moderni melodic metal, s prvinami švedske šole in modernim ameriškim pridihom. Če pa ti to klasificiraš kot neke vrste djent, pa tudi nimam nič proti. ![]() Kot sem prej povedal, vsake oči (oziroma v tem primeru ušesa) imajo svojega malarja. ![]() @Aeon_Mayhem: Monsju, merci. @EndZeit: Zanimivo bo šele postalo. To je sam za predjed.
Šala. Upam, da bo šlo v tem tempu naprej. |
|
![]() |
|
Čak Boris
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Jan.2013 at 09:07 |
|
Men je zakon zadeva. Bistvo Clayman - Colony si zadel. Škoda, ker so oni nehal delat tako glasbo
![]() Sem mi je takoj zazdel, da si ti (sm se mogu kar dol usest). ![]() Samo, keep up the good work ![]() |
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |