Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Bandi > Tuja scena
  New Posts New Posts RSS Feed - METAL HAMMER
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

METAL HAMMER

Post Reply Post Reply
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: METAL HAMMER
    Posted: 20.Oct.2015 at 20:04
Pred kratkim sem s forumašem "trejdal" ali trgoval in v zameno za svoje blago dobil kup Metal Hammerjev. V spominu sem imel MHje iz let 90 in dalje, ki sem jih od ne vem koga kupu leta 2003 al neki tazga. Mogoče me spomin vara, ampak takrat so bili članki z neko vsebino, od katere si lahko nekaj odnesel. Pokriti so bili vsi žanri in podžanri. 
Z velikim pričakovanjem začnem brat te zadeve z leta 2009 (oz. tam okoli) in opazim, da nikakor ne morem enga članka prebrat do konca, ne da bi mi pri tem postalo dolgčas. Metallica sem, Metallica tja, Megadeth gor, Cradle of filth dol, pa malo Slipknot in GNR... Kaj pa kaj manj popularnega? Mogoče kak death metal intervju al recenzija??? Niti pod razno... Cela zadeva me bolj spominja na BRAVO kot na MH. In to za 8.60 eur (kot je gor zalepljena cena???) Faaak! 

Master Magazin je bil pojem v primerjavi s tem cicibanom, ki mu danes rečejo Metal Hammer.

Kako sm srečen, da nisem od koga dejansko kupu tega čtiva. Mogoče sem izpadu kot nezadovoljen nergač, ampak čaki no... na prvo stran: SEX! SATAN! SERIAL KILLERS! The sinful return of... CRADLE OF FILTH! Pa ja neee nooo.... In Danny z unimi lečami, ki neumno bolšči vame. 

MacGyver je zakon!
Back to Top
Kilroy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kilroy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Oct.2015 at 21:20
Originally posted by Mitja M.J. Mitja M.J. wrote:

na prvo stran: SEX! SATAN! SERIAL KILLERS! The sinful return of... CRADLE OF FILTH! Pa ja neee nooo.... In Danny z unimi lečami, ki neumno bolšči vame. 

A to si vidu na prvi strani, pa si vseen šel potem vsebino brat?! Ja lej, sam si si kriv :)

The music was a soundtrack to the curiosity of youth, and it is a soundtrack to the experience of age.
Back to Top
Atuin View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atuin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Oct.2015 at 21:20
Je precej obup vse skupej ja. Sm par izvodov nabavil tukej v UK in sm prov razocaran. Edino kar se vcasih splaca je kaksna malenkost, ki jo zraven senkajo. Kksni redki plakati (oz. kopije njih) in podobno. Ob izvodu zadnje Maiden plate so se kr potrudl

Platnica je 3D, ampak se na sliki ne vidi na zalost.

Sem pa tolazbo nasu v Iron Fist magazine. Res odlicna zadeva!
http://www.ironfistmag.com/

Real pain defines what you forgot through your wasted life based on mortal morals. Pain reveals the real existence, it leads to understanding: If you seek life, then prepare for death.
Back to Top
Kilroy View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kilroy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Oct.2015 at 21:25
Jz sm drgač za Metal Hammer zvedel prek vinilk. Mislu sm, da je to ime benda, ki ima rad ultra-gravž naslovnice:

Moji prvi stiki z metalom :)

The music was a soundtrack to the curiosity of youth, and it is a soundtrack to the experience of age.
Back to Top
Mitja M.J. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Oct.2015 at 19:14
Originally posted by Kilroy Kilroy wrote:

na prvo stran: SEX! SATAN! SERIAL KILLERS! The sinful return of... CRADLE OF FILTH! Pa ja neee nooo.... In Danny z unimi lečami, ki neumno bolšči vame. 

A to si vidu na prvi strani, pa si vseen šel potem vsebino brat?! Ja lej, sam si si kriv :)

Sm mislu, da slabše kot tako, že ne bo šlo... 
MacGyver je zakon!
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Oct.2015 at 19:17
Originally posted by Atuin Atuin wrote:

Je precej obup vse skupej ja. Sm par izvodov nabavil tukej v UK in sm prov razocaran. Edino kar se vcasih splaca je kaksna malenkost, ki jo zraven senkajo. Kksni redki plakati (oz. kopije njih) in podobno. Ob izvodu zadnje Maiden plate so se kr potrudl

Platnica je 3D, ampak se na sliki ne vidi na zalost.

Sem pa tolazbo nasu v Iron Fist magazine. Res odlicna zadeva!
http://www.ironfistmag.com/

Gor je najbrž več tega materiala ane? Kaj si obiskal kak koncert? Kakšen je feeling v primerjavi z našimi?
MacGyver je zakon!
Back to Top
Atuin View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atuin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Oct.2015 at 22:14
Se kar najde zadeve ja. Sploh ce zaides v high street trgovine. Od metalskih zadev je omembe vreden se Zero Tolerance. Terrorizer je pa zal, kot Metal Hammer, sou v franze. Je pa res ogromna izbira rock zadev. Od klasik do proga. 
Koncertno pa zaenkrat nisem prevec aktiven, je prezivetje se  prioriteta. Od videnega v zadnjem casu:
Incineration fest (enodnevni festival, ki se dogaja v stirih klubih naenkrat po Camdnu) - Alcest, God Seed, Unleashed (koncert vecera), Shining, Melechesh, Aura Noir, Tribulation itd...
The Underworld - Dark Fortress, Secrets of the Moon, Schammasch (po 11 letih koncno ujel Secrets of the Moon v zivo, se je splacalo cakat)
Dingwalls - Earthless (Zelo resni kandidat za najbolsi koncert, ki sem ga kadarkoli slisu. Energija iz odra in pod odrom, uro in pol dolg trip brez substanc)

Feeling je pa kr nekak isti se mi zdi, kot povsod. Je sicer vecji obisk, sploh glede na stevilo zadev, ki se konstantno dogajajo, ampak vseeno tudi tukaj ni neke evforije strasne. Je pa res, da morm se na kksen bol poskocen koncert zait, black metalci nikol niso bli znani po rajanju LOL

Real pain defines what you forgot through your wasted life based on mortal morals. Pain reveals the real existence, it leads to understanding: If you seek life, then prepare for death.
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Oct.2015 at 22:56
Uf ja... kot zgleda je stanje na otoku podobno našemu. Upam, da ti čimprej zalaufa in da boš lahko obiskal čim več koncertov (pa da boš povedal kakšno je kaj vzdušje tudi pri drugih žanrih Smile pa to bi bil pravi metal reporter LOL)

Zdaj si se premaknil na sever, če sem prav razumel... Kakšni so ljudje gor? Hladni al te toplo sprejmejo kot tujca, ki je prišel delat/živet k njim? al sploh ne opazijo da si tuj Confused

MacGyver je zakon!
Back to Top
sovdat View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sovdat Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Oct.2015 at 15:56
Da se ne bi komu preveč kolcalo po "dobrih starih časih" Metal Hammerja ...

Schizophrenia - 1.9 od 7

Cher - 5.22 od 7

:)
Back to Top
Dejan View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dejan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Oct.2015 at 07:28
razumem njegov pristop, a način, kako je komentiral ocene MH-ja je pa tudi smešen. v bistvu ima o albumih ravno tolk pojma kot MH sam Tongue

Edited by Dejan - 29.Oct.2015 at 07:28
Back to Top
Šujo View Drop Down
Paranoid crew
Paranoid crew

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Šujo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Oct.2015 at 09:47
tip ki tle piše je dejanski utter crap....razumem glam hating, samo zed yago, queensryche, SAVATAGE trashing? naj si zabije slayerje v anus, hvala.
Fuck you and the horse you rode in on
Back to Top
rožica View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rožica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Oct.2015 at 22:28

al sploh ne opazijo da si tuj Confused

Če ne opazijo da je tujec, je zanj to verjetno zanj najboljši možen scenarij, a ni?  

Kakorkoli, tudi nemški metal hammer je kakih 10 let nazaj bil dosti brezvezno čtivo, kupil sem par izvodov pa to ni bilo to. Vse kar sem dobrega odnesel je bilo nekaj utrjevanja nemščine ter to, da sem spoznal Mourning Beloveth in Count Raven. :)

Če bi kdo rad dobil v roke dobro metalsko čtivo iz preteklosti,  sta (ugibam) dobri izbiri za nakup:

Tisti, ki pa so pripravljeni pogledat še malo dlje od tega kar ponujajo široko uveljavljeni "legendarni" bandi, pa so itak že ziher odkrili svet fanzinov, ki še danes izhajajo ... 

All matter in the universe is destined to become the scrap heap of history.

It’s called the 2nd Law.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.126 seconds.