Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Festivali > Tuji festivali
  New Posts New Posts RSS Feed - Bang Your Head 2009
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Bang Your Head 2009

Post Reply Post Reply Page  <1 789
Author
Newbie
Newbie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyr_84 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 13:01
Originally posted by ZZ Top ZZ Top wrote:

Eh, dej n'c s'kijr't'... Saj nes buo puhno gore... Nijki zij n'strz'mo, c t' zmanjka...

Hehe. dej majstr mi ti povidi iz kji si ?? Mi je znano narečje Big%20smile
Ej ma bomo preživel! Še ostalo nam bo Big%20smile
http://myspace.com/tyr_84
Back to Top
ZZ Top View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ZZ Top Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 13:06
Majstr', z B'C-a...;o))) Par kilometru swa n'raz'n... 15 m'nut c b n' blu pufuk'n'h trnousk'h klancu...;o))))
Buomo buomo, przvijl'... prima buo... br'z skrbi...
Back to Top
ZZ Top View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ZZ Top Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 13:07
aja, n' rec'm 2X d se se kej n' puozn'wa... Cbuli m' pravjo drgaci tuodi...;o)))
Back to Top
Tyr_84 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyr_84 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 13:58
Aja z Bca :) Lepo lepo. Ja ime sn slišu že več krat. Mene pa pravjo AšičSmile
Ma ja Stow je treba preluknjat pa bo Big%20smile Drgač jst sn gor s kota Tongue
MA kumi čakan dans jet domow. Bom "malo" skrajšu službo Big%20smile
Back to Top
ZZ Top View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ZZ Top Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 14:02
Prima ti, jest mam tuj lih se no urco... Hahahha, muor'm tuj jest se cist use n'pravt z' sabo, jebenti!!!
Back to Top
ZeroTolerance View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ZeroTolerance Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 14:43
Pizda fajn se mejte :D Wam mau zavidam :( ah 
https://www.facebook.com/CorduraOfficial

http://www.reverbnation.com/timdraksler

http://www.youtube.com/user/nopainmoregain?feature=mhee
Back to Top
Kipar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kipar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 14:47
Woohoo!

Prišu do neta.
Jst mam za zraven kilo špagetov, en mini gorilnik, dve omakci pa en pisker.
Pa da bom prvič na enem festu približno udobno spal sem si nabavu konkretno napihljivo blazino, ki je prijazna moji hrbenici. Sicer že res, da nisem še tulko star kot ata Šujo, ampak mam resne probleme s hrbtenico že od rojstva in če hočem preživet še podaljšan Metalcamp bo tole kr nuja.

Drgač pa škoda za Tesla... ampak še vseen boljš to, kot pa da bi odpadl Journey al pa Sacred Reich Big%20smile.

Drugače pa Šujo... danes lahko tud jst vozim. Po mojem da se ga dans ne bom zapijal na Pestilence.

BTW!
Ljudje vzemte zraven kakšne kul CD-je! Kakšne Judas Priest, Rush, Van Halen, Toto, pač musko ki je prijazna vozniku za dolge fure in pa še obvezno Slayer in Maiden (izključno samo najbolj zlajnane komade od njih), da jih bomo nabijal iz avta, ko se bomo prpelal v Balingen in bomo izpadl stereotipno metal! Big%20smile
CD-ji morejo bit pa obvezno AUDIO, ker v kombiju player ne bere mp3-jev.

Nč...jst se še najem, si spakiram v hladilno torbo piva in gin, pojem kosilo, se poslovim od Strunjana in se vidimo na metelkovi!

FUCKING BANG YOUR HEAD HERE WE COME AGAIN! Big%20smileBig%20smile
You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
Back to Top
Šujo View Drop Down
Paranoid crew
Paranoid crew

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Šujo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 14:59
kiparće, spasio si život, jst sm glih hotu dt peč eno mešanco mp3! Huh! no zdej delam audio, hehe :)
Fuck you and the horse you rode in on
Back to Top
Tyr_84 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyr_84 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 15:02
Originally posted by Kipar Kipar wrote:

BTW!
Ljudje vzemte zraven kakšne kul CD-je! Kakšne Judas Priest, Rush, Van Halen, Toto, pač musko ki je prijazna vozniku za dolge fure in pa še obvezno Slayer in Maiden (izključno samo najbolj zlajnane komade od njih), da jih bomo nabijal iz avta, ko se bomo prpelal v Balingen in bomo izpadl stereotipno metal! Big%20smile

HAHAHAHA Ja Samo Judasi pa res pašejo.. Bentiš še kaki ManoWar bi lepo pasali k vožnji ko bi se približevali BalingenuBig%20smile

ma dej.. Jst grem domow !!!
Big%20smile
Back to Top
blackie View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote blackie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 15:59
ce bojo gay o  war sem fuknu ven iz avta prsezm !
Back to Top
Šujo View Drop Down
Paranoid crew
Paranoid crew

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Šujo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 16:07
so že zapečeni, hahaha-HAIL AND KILL:D
Back to Top
MajTits View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MajTits Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 16:18

Woohoo!

Prišu do neta.
Pa da bom prvič na enem festu približno udobno spal sem si nabavu konkretno napihljivo blazino, ki je prijazna moji hrbenici.

Haha! Jz sm jo tut lih ucer nabavu! Tako za dve osebi, tko da ce spusti se bova z asicem en na drugmu zbudila! :*
LOL
Back to Top
Kali View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kali Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 17:33
vreme pa ne zgleda da vm bo najbl naklonjen...
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
Back to Top
ZZ Top View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ZZ Top Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 17:50
Eh, Kali, saj smo ze od lani utrcani. Na prav vseh festivalih na katerih sem lani bil, bil vsaj 2X moker... In moje osebno mnenje: rajs tako kot 38 stopinj...
Back to Top
pestilence. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pestilence. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 18:18
Jaz mam tudi manowar na našem CDju. Hail und Kill;D

Napihljive blazine pa rox.

Bo kdo od vas potem vzel lopato? Jaz jo sicer mam, pa jo bom vzel če jo kdo drug ne bo, da ne bomo imeli dveh.

Vreme pa bo kot bo:)
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pestilence. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 19:29
Če ste mislili it okoli polnoči, baje se predor karavanke zapre ob 11h za nekaj ur(2 ali 3 je rečeno+zamuda) zaradi testa požarne varnosti. Mi smo prestavili odhod na drugo uro.
Back to Top
ZZ Top View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ZZ Top Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 19:47
Torej jest pocasi odhajam!!! Se vidimo gor! Ostalim pa zelim prijeten vikend!!!! Suckers!;o)))
Back to Top
Tyr_84 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyr_84 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 21:22
Originally posted by MajTits MajTits wrote:

Woohoo!

Prišu do neta.
Pa da bom prvič na enem festu približno udobno spal sem si nabavu konkretno napihljivo blazino, ki je prijazna moji hrbenici.

Haha! Jz sm jo tut lih ucer nabavu! Tako za dve osebi, tko da ce spusti se bova z asicem en na drugmu zbudila! :*
LOL

Hehe Matic ma punco samo za krinko da bom jst brez panike zaspal, da mi bo kaj ponoč naredu Big%20smile
Back to Top
Tyr_84 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyr_84 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 21:23
Originally posted by blackie blackie wrote:

ce bojo gay o  war sem fuknu ven iz avta prsezm !

Edn manj u awtu Big%20smile
Back to Top
Tyr_84 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyr_84 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 21:23
Nč.. vrjento že uživate na metelkovi. Jst pa sm začel mislnt kaj nej wzamn za sabo...
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pestilence. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 21:38
Originally posted by Tyr_84 Tyr_84 wrote:

Nč.. vrjento že uživate na metelkovi. Jst pa sm začel mislnt kaj nej wzamn za sabo...

http://en.wikipedia.org/wiki/Booze

Back to Top
Tyr_84 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyr_84 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 22:00
heheh :))

Zdej pa gasa na metelkovo !!
JESSSS BYH.... ZMAAAGGGGAA !!!
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pestilence. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Jun.2009 at 23:01
Še tri ure pa smo na poti. Se srečamo v kampu:)

WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Back to Top
Šujo View Drop Down
Paranoid crew
Paranoid crew

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Šujo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Jun.2009 at 20:59
WAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
FANTASTIKA! PERFEKCIJA!

JOURNEY SO BOGOVI!
CLOVEN HOOF PELJEJO SCAT VSE NWOBHM BANDE, ZA ŠALO!!!!!!!
Y&T SO CAAAAAAAAAAAAAAAAARJI!

JOURNEY SO BOGOVI!!!!!!

SACRED REICH IN LAAZ ROCKIT SO FAKING ODLIČNI!

WASP ITAK NE ZNAJO ZAJEBAT!

JOURNEY SO BOGOVI!!!!!!!!

LITA FORD NAJ SE JEBE, PSICA ZBLOJENA FAK NE MORŠ BIT TOK SLAB!

ROB DUKES JE ŠE VEDNO KRETEN!

ZA RAZLIKO OD ZGORAJ OMENJENEGA JE ROB ROCK KR ZAKON!

JON OLIVA JE DEBEL, AMPAK ZAKON!

in če še nisem omenil:

JOURNEY SO BOGOVI!!!!!!

ekipa-carji ste, rad vas imam, tudi v smrdeči obliki!

nemško pivo je kr zakon!
Back to Top
MajTits View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MajTits Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Jun.2009 at 22:43
prismrdeli domov! :)
Back to Top
_wasted-tina_ View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote _wasted-tina_ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Jun.2009 at 22:47
kakšni so bli sacred reich?

po šujotovmnu postu sodeč ste se mel zakon:D
.....
Back to Top
Kipar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kipar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Jun.2009 at 02:16
Bilo je fucking najboljš na svetu, kombi se smrada po neumitih sparjenih metalcih najbrž nikol ne bo rešil, Nemci in Švicarji so kul, ker te skoz zastonj napijajo, lastnik Real supermarketa je dobu svoj objem (pizda mu matrna!), dež ni bil ravno najbolj dobrodošel, nemke se v zadnjem letu niso magično polepšale in moja nova najljubša banda na svetu sta Alestorm in Swashbuckle!

http://www.youtube.com/watch?v=H6cjADVzwqw

http://www.youtube.com/watch?v=LbRHTmVr9bQ

Pirate fucking metal, arrrrr, nagi, debeli prešvicani mornarji, miljon pirov in največ na svetu!

P.S.

Sacred Reich bi bli lahko boljši samo, če bi igral še kako uro dlje! Popolno!
You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
Back to Top
doda24 View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote doda24 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Jun.2009 at 04:02

Bilo je fucking najboljš na svetu, kombi se smrada po neumitih sparjenih metalcih najbrž nikol ne bo rešil, Nemci in Švicarji so kul, ker te skoz zastonj napijajo, lastnik Real supermarketa je dobu svoj objem (pizda mu matrna!), dež ni bil ravno najbolj dobrodošel, nemke se v zadnjem letu niso magično polepšale in moja nova najljubša banda na svetu sta Alestorm in Swashbuckle!

Pirate fucking metal, arrrrr, nagi, debeli prešvicani mornarji, miljon pirov in največ na svetu!

P.S.

Kva pa buco na levi delaBig%20smile
Back to Top
Šujo View Drop Down
Paranoid crew
Paranoid crew

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Šujo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Jun.2009 at 08:18
še nekej sem pozabu....

ZLEEEEYAAAAAAAAAAA
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Jun.2009 at 10:48

P.S.

ne marm te večCry
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
Kipar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kipar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Jun.2009 at 10:52
Haha Puzavnar naj te ne skrbi, nisem mislil ravno resno. Sta me pa ta dva banda mega navdušla, ker nikakor ne morm dojet, da so eni bandi lahko tak fucking zanič Big%20smile.

Blah... bom kasnej še kej več napisu o bandih in o vsem...zdele sem se zbudu in se počutim slabš ko včeri, ko sem se vstal z kr hudim mačkom Smile.
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Jun.2009 at 11:47
Lepo je blo! Ekipa je bla faking super, bandi ki sem jih želel videt niso razočaral sploh! Ubistvu se dejansko strinjam z vsem kar je napisal debel glamer iz kranja. Njega mam rad. Pa ostale tud. Rad mam tud Nemca, ki je med exodus prlaufu za mano z mojo denarnico, ker mi je med moshom padla iz žepa. 
Back to Top
MajTits View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MajTits Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Jun.2009 at 12:26
You guys! Od nekoga ledr jakno mam jz doma, k je ostala v kombiju. In pa neki spegli so bli v kombiju soncni, pa sm mu jih pustu, ker nism vedu a so bli ze prej not, al jih je kdo pozabu, tko da je treba sporocit.
Back to Top
Kipar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Kipar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Jun.2009 at 14:25
A ni Vasko zgubu neke ledre? :)
Back to Top
Tyr_84 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyr_84 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Jun.2009 at 15:54
Dobro jutro Big%20smile
Ej... No sej ste že vse napisal.
ZAKON JE BLO !!! NADZAKON!!!
Najboljša možna klapa -- RES VAS MAM FULL RAD !!!
ODLIČNI VOZNIKI !!! Razmislte o kaki ustanovitvi avtošole.
Zakon nemci - resno razmišljam da bi se začel učit nemško Big%20smile

Zmaga pa so zame bli itak UDO!!!!! Obožujem jih
Drug dan sem imel obveznosti tako da nisem videl vseh bandov.
Uglawnm... Najboljši festival !!!!

Kipar, na MC-ju sva u prvi vrsti za Alestorm !!!Big%20smile

P.S. Slike vam bom zrihtal takoj ko se še malo streznemEmbarrassed
Back to Top
Tyr_84 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyr_84 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Jun.2009 at 17:41
Omg.. Zdej sm pogledu en posnetk.. Ko Buco in Kipar žreta ubogega MaticaBig%20smile or njegovo razbito kolenoBig%20smile.. Omg to je biw še boljš festival kot kolkr se ga zmislmWink
Back to Top
poba View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote poba Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Jun.2009 at 19:27

Hvala fantje! Super sem se imel z vami! Upam da to ponovimo drugo leto. Prvi dan sem se samo sesedel od smrtonosne kombinacije pivo/sangria Wacko

Smrada v izobilju vse povsod.Pig Oštirica zaradi katere smo hodili na kepap, je uročila Blackieja Pinch

Super da smo tud Rush rolali v kombiju Embarrassed

Carji ste res. Taki kulturni bastardi. Prov rad vas mam vse. Metalci. Najbolj die hard publika, ki ne izda svoje muske nikoli, poklon!!!!!

Še zmeri pa glasujem za Journey. Taka perfekcija, zvok iz škatlice vzet, Nekej podobnega sem doživel samo še na Def Leppard, 3.6.2009 na Gods Of Metal v Milanu. Neil Schon je božanstvo.

Drugi dan so me pa Y&T uničili totalno.

Dons bo report z warm up šova s Kreator, Jon Oliva's Pain, Evile in Snake RIde Rodeo na ROckLineu objavljen. Mal počekirajte ob priliki.

Do takrar pa lepo oddrgnite smrad do konca s sebe,

Vaš  večni otrok - pobaHug

Edited by poba - 29.Jun.2009 at 19:30
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Jun.2009 at 19:43
Pozabl smo napisat: Če bo drug let vsaj pol tok lep line-up se gre vsekakor spet!
Back to Top
Tyr_84 View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Tyr_84 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Jun.2009 at 20:47
Upam da bom zdej prow poslow linkBig%20smile Enkrt sm že falu debatoBig%20smile

http://s207.photobucket.com/albums/bb198/Tyr_84/B%20Y%20H%2009/

Slike če koga zanima.. Škoda da so nemci imel tolko alkohola da mi ni zneslo še kaj več poslikatBig%20smileBig%20smile
Back to Top
dupli View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dupli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Jun.2009 at 22:01
Originally posted by MajTits MajTits wrote:

You guys! Od nekoga ledr jakno mam jz doma, k je ostala v kombiju. In pa neki spegli so bli v kombiju soncni, pa sm mu jih pustu, ker nism vedu a so bli ze prej not, al jih je kdo pozabu, tko da je treba sporocit.

jes jes, to bo najbrž moja saška lendero. sm prou veseu da se je našla

začetek je obetu pester vikend, ko sta nas že pred odhodom  z blekijem ustavla dva zoprna policista, pomojem da samo anusa nama nista pregledla. bleki upam, da nisi fasu nč, ker to bi bla pa res pizda, da te oglobijo k prparkiraš avto iz ene ulice v drugo.

warm up je biu fajn a kaj ko sm vidu le jon oliva in en kos kreator, pol je pa zmanjkalo :)

1. dan
voivod odlični, čeprav so mi težki in vedno bojo
sacred reich res fantastični
sodom pa tako, nekej srednjega mi je blo
pol sm pa ostal del večera piu, kar se je, ne ga jebat, poznalo drug dan

2.dan
spim kot ubit, nevem kako je uspelu šujotu me zbudit, samo sm ti hvaležen u sto mater. je blo lih še neki minut do cloven hoof, tako da mačk se še ni niti prebudu, ko smo že bli vsak s svojo pivo pred odrom.
kaki odfuk, zamudu na kitu, samo sm pa tuki dubu porcijo. res jihaaa!

in takisto raketni lezbiji, kaka utrgancija, to so ti tapravi dečkoti
pol spet neč do exodus, ki pa sm jih gledau že z manj energije, maček je dosegal vrhunec :)
pole sm pa mogu jit prou u mesto na sprehod, k me je prou kurlo.
pršu lih še za malo blindov na dve pivi in spat.
skor ceu dan slab uglavnem. pa ni mogla bit samo pijača kriva, tisti kebabi tudi nrdijo boga verjetno. kebab lady paThumbs%20Up že lani mi je biu tam 'najboljši' foodLOL

muši muši buši!!!

...vsaj sendvič z mortadelo.
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pestilence. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Jul.2009 at 06:51
VOIVOD!!!

Mi pa smo po zaslugi obiska Devilside festa(čavič mlajši in moser mlajši šla pogledat, eni pa smo samo prespali dan;D), ter po še večji zaslugi karizmatičnih nemških policistov prišli včeraj opoldne.

Drog niso našli, smo meli pa kar nekaj dela vse stvari nazaj v avto zložit:D

Voivod!
Back to Top
wdream8 View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote wdream8 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Jul.2009 at 14:45
Originally posted by pestilence. pestilence. wrote:

VOIVOD!!!

Mi pa smo po zaslugi obiska Devilside festa(čavič mlajši in moser mlajši šla pogledat, eni pa smo samo prespali dan;D), ter po še večji zaslugi karizmatičnih nemških policistov prišli včeraj opoldne.

Drog niso našli, smo meli pa kar nekaj dela vse stvari nazaj v avto zložit:D

Voivod!

Je razložu tamau ja pa zapisniku sm vidu Confused jah na suh so ga za 400 ojro ubril
GURI GUGURIN
Back to Top
(=cegu=) View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote (=cegu=) Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 01.Jul.2009 at 15:01
mah te ppulcaji so itq kr eni...sam majo pa hude avte:D:D
Back to Top
Sanja View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Sanja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jul.2009 at 15:02
A je najdu kdo kako Dark Angel kapo u sotoru mogoce?
Back to Top
dupli View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dupli Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.Aug.2009 at 15:17
...vsaj sendvič z mortadelo.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 789

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.172 seconds.