Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Festivali > Tuji festivali
  New Posts New Posts RSS Feed - Brutal Assault 2008
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Brutal Assault 2008

Post Reply Post Reply Page  <1 234
Author
Newbie
Newbie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gorgh Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Aug.2008 at 17:16
Pizda ste škrti, dejte kšn fotomaterial gor fuknt jebelavas slovenska sramežlivost :)   babe, pjance, komirance,etc
Back to Top
krepitacija View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote krepitacija Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Aug.2008 at 18:51
to ja !

Back to Top
korrow View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote korrow Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Aug.2008 at 22:26
s sabo bi šel pa bi videl vse,ne gnjavi zdaj za slike :)
Back to Top
rožica View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rožica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Aug.2008 at 23:07
namest slik nej bo tole

ni za gledat, sliš pa se. nism si mislu da bo med behemoth šovom slišat in videt kej tolk dobrega kot je blo tole.
Back to Top
gorgh View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gorgh Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2008 at 08:41
Erm dal/a si tisto kar nisem reku :)

Posnetkov bendov imaš miljon od vseh koncertov/festivalov, tko, da so usi isti kurac :) Slike bab, komirancev, lokalnih pijančkov etc so pa neprecenljive....

hvala za trud, ampak dej se malo bol potrud :)))))

Edited by gorgh - 20.Aug.2008 at 08:45
Back to Top
Malek View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Malek Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Aug.2008 at 22:56
kar sm vidu, me ni razočaral(edino kitare pri Sodom so ble kdaj pa kdaj v prvi vrsti nerazločne)

drugače pa en velik ODJEBITE organizatorjem za jebeno prenizke odre:*
Back to Top
Monxster View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Monxster Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Aug.2008 at 17:25
festival je pustil mešane občutke. na srečo smo imeli dober plac za šotore, tako da nam niso nč pokradli. vodič Jaka je bil uredu poba Tongue vožnje sploh nebi omenjal, ker je bla za en kurac.
od koncertov so me najbol prepričali sodom, arkona, arch enemy, hollenthon. veliko več sicer nism šel pogledat. žal mi je sam da nism spet vidu krejdlov pa behemoth.
pili ga res nismo neki dost, babe so hude, folk neizobražen, ceniki in vse samo v češčini, plac se mi zdi res dobr (kje kurca so bli tuši?!), ni pa tako pocen kokr mi je folk govoru. ampk dobr. prežvel smo.
kako fotko bom pa še prlimal

aja, še napisat morm da so prekmurski corovci zamoril sceno takoj ko so stopili na bus. nej si agnostic front zabijejo nekam

Edited by Monxster - 24.Aug.2008 at 17:26
Back to Top
Bulma View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bulma Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Aug.2008 at 09:46
Originally posted by Monxster Monxster wrote:

aja, še napisat morm da so prekmurski corovci zamoril sceno takoj ko so stopili na bus. nej si agnostic front zabijejo nekam

Samo eden je bil tak. Drugače pa bodi srečen-lani je huje bilo :D Valda ste bili čist happy, ko smo iz busa odšli. Ha? :) Samo ok. Jaz sem bila na busi itak čist tiho...spala fajn skoraj celo pot :D
Back to Top
Monxster View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Monxster Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 25.Aug.2008 at 18:45
hehe... ni bil čist sam 1. ene trije pa res. necorovci ste bli čist uredu
Back to Top
Bulma View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bulma Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Aug.2008 at 07:37
Pa ja. Ok. Bili so trije. Samo eden se je najbolj vedno drl - Agnostic Froooont! Beeeee :)
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Aug.2008 at 18:12
Originally posted by gorgh gorgh wrote:

Pizda ste škrti, dejte kšn fotomaterial gor fuknt jebelavas slovenska sramežlivost :)   babe, pjance, komirance,etc

bo kej?
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
tivek View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tivek Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Nov.2008 at 14:45
Originally posted by Monxster Monxster wrote:

festival je pustil mešane občutke. na srečo smo imeli dober plac za šotore, tako da nam niso nč pokradli. vodič Jaka je bil uredu poba Tongue vožnje sploh nebi omenjal, ker je bla za en kurac.od koncertov so me najbol prepričali sodom, arkona, arch enemy, hollenthon. veliko več sicer nism šel pogledat. žal mi je sam da nism spet vidu krejdlov pa behemoth.pili ga res nismo neki dost, babe so hude, folk neizobražen, ceniki in vse samo v češčini, plac se mi zdi res dobr (kje kurca so bli tuši?!), ni pa tako pocen kokr mi je folk govoru. ampk dobr. prežvel smo.kako fotko bom pa še prlimalaja, še napisat morm da so prekmurski corovci zamoril sceno takoj ko so stopili na bus. nej si agnostic front zabijejo nekam

Zabij se ti nekam. Najbolše da v mojo pest. Mislim, da je bila scena na busu totalno bedna pred našim prihodom (isto kot leta 2007). Starejši folk, ki je bil zadaj na busu je bil normalen, ostalo pa z nekaterimi izjemami sami 18 letni šmrklaži iz osrednje Slovenije.

Greste na festival, vse skupaj pa izgleda kot avtobus srednješolcev.

p.s. če se ne motim ste vi nam kazali neke fuck off, kasneje pa prosli vodiča da naj nam reče da naj vas ne prefukamo, medtem ko smo se mi itak zajebavali in se nam je jebalo za vas

lp ruggo
Back to Top
Lunik View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lunik Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Nov.2008 at 14:54
Tivek mirno kri... Wink

Sej vejš da kdor zadej sedi, se mu pijano godi! Big%20smile
Back to Top
Monxster View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Monxster Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Nov.2008 at 17:43
ja tisti modeli zadej so bli res normalni. niso bli tečni Smile
pa zakaj mislš da je blo bedno pred vami? čist fajn je blo res. pa men se vi niste zdeli čist nč starejši od 18 let ;*
z vami je pa bus zgledal kot avtobus osnovnošolcev k jim je veselje se kregat kdo kje sedi. GO GO PREKMURJE!

pa o tistem kar si nazadne napisal jst ne vem nč

Edited by Monxster - 23.Nov.2008 at 17:43
Back to Top
tivek View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tivek Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Nov.2008 at 18:45
Prosim prej poglejte gdo je spodaj podpisani, pod moje ime!!!!
I'm only the massenger!!!!!
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Nov.2008 at 20:14
napiše se messaneger
al pa če masažo daješLOL
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
Back to Top
rožica View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rožica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Nov.2008 at 22:55
Puzavnar, predvidevam da si mislu messenger. ^^
Back to Top
Person-man View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Person-man Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Nov.2008 at 23:00
V tretje gre rado Big%20smile
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Nov.2008 at 23:25
eh jebigaSmile
da naw oftopic dejte nam fotke že enkratSmile

Edited by puzavnar - 23.Nov.2008 at 23:25
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 234

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.188 seconds.