Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Festivali > Tuji festivali
  New Posts New Posts RSS Feed - Sweden rock fest
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Sweden rock fest

Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Paranoid crew
Paranoid crew

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Šujo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.Jun.2008 at 19:03
1 ekipa je verjetno že na nemški meji, druga odrine če 18 ur in 57 minut. So long, suckers! :D
Fuck you and the horse you rode in on
Back to Top
saiysoFLAMER View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote saiysoFLAMER Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.Jun.2008 at 21:47
pozdrav in flamese za mene ahahaha
Back to Top
Dracena View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Dracena Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02.Jun.2008 at 23:08
Zakaj niso sli z letalom...preko ryan aira in easy jeta? Pizda pol ceneje bi jih prislo pa se na cajtu bi pripsparali.
Ko sm bila js nazadnje gor sem sla za 6 dni pa sem vsega skupi brez sparanja vkljucno s prevozom v obe smeri (tudi lokalnim) zapravila samo 300 €.....
For I'm Eternal Night - I'm The Somberlain
Back to Top
Crazy Vixx View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Crazy Vixx Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2008 at 14:21
evo smo pršl nazaj n žalost kr jst bi kr gor ustala še ;) blo j noro zakooooon..... žurka največja, koncerti najbolši kr sm vidla v celm živlenju...folk največja faca....švedi in švedinje tut nadzakon.. plečo legenda k j pelu z švedske celo pot nzaj :) drgač p ns je prevoz pršu 138 € , šli smo p z avtm zto d smo lohk s sabo mel šotore,hrano,pjačo kr je gor to mau dražji, p še čz Dansko smo šli..so res lepi uni mostovi...no zdj p k bendom.. Poison so mi bli res res zakon, špilal so sam best of ..p še čist trezna sm bla n tem kuncertu in se ga res spomnm čist vse..najbol mi j blo p k so špilal balade p Unskinny Bop p itk Fallen Angel zmaga .... najbolši so mi bli Hanoi Rocks...Mike Monroe mi je še kr najbolši frontmen k ma res največ energije p to, p faca največja je..pol Ratt so bli tut nadzakon, sploh Round and round p you're in love..no vsi komadi so bli zakon ... Lizzy Borden so bli fajni sam jh nism prevč gledla k j blo čist prevč vroče tm n soncu, sm jh bl sam poslušla,isto Avantasio...Whitesnake & Def Leppard so bli tut zakon (čeprou so mi bli Def leppard dve let nzaj bolši)..mau sm gledla Satrianija p je blo vredu , p še slikala sm se z njim ;) Judas Priest so bli kul čeprou smo več prčkval :/ žou mi p je d nism šla gledt še par bendou ala Blue Oyster Cult,Testament p Electric Light Orchestra sam ni šanse ceu dan hodt ud odra du odra p n tistm soncu bit.. ..p žou mi je d je Sebastian Bach odpadu.. tko d drgač blo j res najbolš no.. komi čakm drug let
zj grem p spat!!

Edited by Crazy Vixx - 09.Jun.2008 at 14:21
I'm crazy after all.......
Back to Top
Gašper Fatur View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2008 at 14:43
Welkom bek! Je moj mali bratec Čutnik preživu? Big%20smile

Edited by Gašper Fatur - 09.Jun.2008 at 14:44
FUCK THE WORLD
Back to Top
Šujo View Drop Down
Paranoid crew
Paranoid crew

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Šujo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2008 at 17:17
bratec je živ :) judas priest so pa smrdeli id pekla do neba...bil sem trezen in prisegam da je bil tole najslabši koncert ever. energije so imeli toliko kot prežgana prazna pločevinga carlsberga...
poison rahlo rutina in malo floskul, ampak odšpilano res 1a, svetovno. def leppard in whitesnake tako nekje med 3 in štiri, oboji so bili '06 boljši. Ace frehley pijan, ampak super izvedba. Tesla čista petica. Testamente je požrl soft zvok, ampak še vedno dobijo 3+. Derringer sploh poznal nisem, pa so bili MEGA. Ratt fantastični, polni energije, fenomenalna setlista, ipako Hanoi Rocks. Triumph zarustani ampak fajn, saxon zelo uredu. Joe se je malo preveč preseraval, pa naj mu bo, fastway so bili veliko bolj zabavni in poslušljivi. Lizzy borden super izvedba, vrhunski šov, velik minus pa setlista. Avantasie nisem poslušal več kot z enim ušesom, jebiga. Sister sin super, sam niso igrali writings on the wall :(

Edited by Šujo - 09.Jun.2008 at 17:26
Fuck you and the horse you rode in on
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.