Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Koncerti > Tuji koncerti
  New Posts New Posts RSS Feed - 2010/08/17 - Iron Maiden - Codroipo, Italija
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

2010/08/17 - Iron Maiden - Codroipo, Italija

Post Reply Post Reply Page  <1 234
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Aug.2010 at 17:23
Tvoj post je možno opisati z eno besedo: smeh.

Kolikor vem, je Preško rojen 1977...seveda si ti poslušal Maiden in imel zavidljivo kolekcijo njihovih vinilov pred letom 1977LOL. V DVD-ju ne govori ničesar o kakeršnem koli zaslužku, le o tem, kako je bilo 7 koncertov zapored, kako na 5-em Bruce ni mogel več peti in je zato posredno sedel na drum-raiserju cel koncert, ter kak dosežek je to bil.
Riggs si ni nič izmislil, ni imel nobene vloge in je vseskozi sovražil heavy metal. Vse je naredil po Rodovih in Stevovih ukazih, da so Maiden prepoznavni pa je zasluga dela in volje, ter fanov. Ja, res hočejo služiti s temi 30 koncerti na leto zadnjih 7 let, pa tudi če je pred 10 leti bila karta le 4000sit, pred 6000sit, zdaj pa 70€. Res veliko imajo od tega.LOL Bend se, razen Steva, ni nikoli ukvarjal s čimerkoli drugim, kot izključno s tem, kak bo performans na odru, kako bodo posneli plato za plato in kako bodo pač, logično, posredno od tega lepo živeli. Mašinerija za vsem ostalim je Sanctuary, nato EMI itd., in to nima nobene veze z člani benda, sporočilom Iron Maiden in tem, koliko revij si prebral v 80-ih.LOL
Še en dokaz tvoje nekredibilnosti je to, da si, vmes ko sem editiral ta post, oddal še enega, kljub stavku " da ne boš več postal". Tipično.
Čaubau užaljenček.

Edited by Atheist - 22.Aug.2010 at 17:29
Back to Top
tomo View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote tomo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Aug.2010 at 17:24
Ok, še tale post. Preshko je precej mljaši od meneWink je pa res, da za svoja leta precej dobr zgledam.

Edited by tomo - 22.Aug.2010 at 17:25
Back to Top
Šujo View Drop Down
Paranoid crew
Paranoid crew

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Šujo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Aug.2010 at 18:31
Originally posted by tomo tomo wrote:

Pozdrav užaljeni fantički,

najprej tole: veseli me, da je moja reportaža na RL dvignila toliko prahu, ironija pa je v tem, da pišem o ravno takem pranju možganov. Skratka "ne dirajte mi Maidnov" in podobno, nikjer pa nobenega pametnega argumenta.

Preshko in atheist: že ko vaju še ni bilo na svetu, sem poslušal Maidne in imel zavidljivo kolekcijo njihovih vinilov. O njih vem tako več, kot bosta vidva kdajkoli. Tudi zato, ker sem lahko v začetku osemdesetih poslušal in bral razne intervjuje s skupino (ki jih ni na youtubu) ter že v tistem času hodil na koncerte. 

Da Maidne briga denar, je utopija, saj potem ne bi imeli managerja in bi delali musko zastonj in karta ne bi bila 70eu. Kar poglejta si DVD Live after death, kako si Harris mane roke medtem, ko razlaga, kakšen biznis so nardili v New yorku na Powerslave turneji. Eddije in vse naslovnice si je z Riggsom zamislil Rod Smalwood, z namenom, biti čimbolj prepoznaven (kar pomeni tudi čimveč zaslužiti) Drugače bi bilo na ovitku le njihovo ime in nič drugega. Pustimo zdaj idealistično naivnost o glasbi - itak, vsi živimo za glasbo, jasno - a tisti, ki z njo služijo, hočejo zmeraj služiti še več in to se dogaja z Maidni. Welcome to the real world. Maiden je mašinerija in tako bo zmeraj. Poglobite se malo v sociologijo glasbenega menedžmenta, in videli boste, da je Smallwoodova strategija najbolj dodelana na svetu. Glasba je tu povsem druga diskusija.  

Moj dragi Šujo: z leti boš spoznal, da do ljudi ni dobro biti preveč žaljiv (tudi če imaš argumente, a ti jih seveda nimaš). Lepo, da omenjaš faks; svetujem ti da pridno hodiš na predavanja, diplomiraš, vpišeš podiplomca, doktoriraš in napišeš par knjig. Potem bova na istem in se bova lahko pogovarjala. Kar se Cooperja tiče, se vidi, da poznaš samo njegovo metalsko obdobje, kjer je Cooperjeva kreativnost močno popustila. Poslušaj si plate od Zappine založbe in pa albume do Billion dollar babies, pa boš vidu razliko. Za svojo oceno stoijm, in edina zadeva, ki je lahko diskutabilna, je setlista. Enim je všeč, meni ni bila.  

Drugače pa ne bom več postal, tako da debato lahko nadaljujete brez mene, če pa kdo misli, da ima tehtne argumente, poznate moj mail, pa tudi telefon ni skrivnost.

čaubau fantički

Ne bom se pregovarjal po telefonu, zato imam raje bar; ne bom se skrival po mailih ker sem javno začel debato, odgovoril si mi javno, zato bo šla tudi replika po istem kanalu.
Greva po točkah:
1. kje sem bil žaljiv? prosim pokaži mi.
2. torej smatraš, da potrebuje človek formalno izobrazbo, da bo lahko na tvojem nivoju komuniciranja? Ej, dragi moj Tomo, tale je pa mimo usekala, konkretno.
3. nimam argumentov? lepo sem ti napisal argumente zakaj tvoj prispevek ni vreden imena reportaža. to je kolumnistični stil pisanja, ki kot takšen ne pritiče reportaži tako prominentnega koncerta na sicer tako kvalitetno pisani strani, kot je Rockline. Dejstvo je da dva para oči lahko vidita isti koncert popolnoma različno, dejstva pa ostajajo dejstva. in če naštejeva nekaj teh dejstev:
-veliko ljudi zelo ceni ploščo BNW in so bili te setliste veseli (štejem se mednje).
-koncert je bil dolg uro in pedeset minut, brez brezveznih solo točk ali podobne navlake. primerjanje s koncertom cooperja, ki je bil dolg uro in petnajst, s solo točkami in ostalo navlako ter ponovljeno lajno school's out je pa smešno
-če ostanemo pri cooperju, ta se svoje setliste drži ko pijanec plota in niti pod razno nima jajc narediti kaj taknega kot maiden, ki imajo ogromno diskografijo, ki jo mirno ves čas dribljajo. sem poslušal cooperja, brez skrbi, poznam pretties for you, easy action... ampak obupen zvok kitar in boljkone fovš vokal mi pač ne potegnejo, spet stvar okusa. je pa zanimiva muska, nč ne rečem.
in kot zadnje-nisem noben maiden fanboy-že večkrat sem povedal da so mi Saxon precej ljubši bend (zato sem saxon tudi gledal 7x, maiden le 2x) če gledamo samo NWOBH. Imam pa spoštovanje do njih in zato sem takle izpad s tvoje strani skritiziral. In tvoj odziv je povedal marsikaj-poniževalen, žaljiv in skrajno odbijajoč ton, v katerem je bil podan se nikakor ne pritiče resnemu glasbenemu novinarju/kritiku.

Pa lep pozdrav, Velika Zvezda.

p.s.-pa še ena stvar: primerjat Iron Maiden s klovnom tipa Ozzy Osbourne? ha-ha-ha. (pa mislm da je jasno da si lastim ORIGINALNI diskografiji obeh-oozzja sem imel celo dosti prej).

p.p.s.-leta 1980 si bil star 6 let. dvomim da si blazno spremljal maidne....

Edited by Šujo - 22.Aug.2010 at 18:55
Fuck you and the horse you rode in on
Back to Top
poba View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote poba Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Aug.2010 at 19:16

Please folk, dejte se umirit.

Vse je cool. Vse je pod kotrnolo. Ne noret brez potrebe. Ker je škoda. Škoda za vse.

Ne čustveno reagirat - jaz sem bil tak eene 8-9 let nazaj, sej tisti, ki ste še od tistih časov preživel na tem forumu se mogoče spominjate mojih izzlivov..Wink. Preden vam kej "potegne živc" si oddahnite dvakrat, pustite da gre dan okoli, potem se logirejte na forum in oddajte post in misli.

Mi mormo skupej držat.

Reportaža je argumentirana in je plod novinarjeve glasbene percepcije, izkušenj in znanja.

Normalno je da buri duhove. Ampak dejmo se pogovarjat na nivoju. Ni treba uporabljat žaljivk. V reportaži ni nihče nikogar žalu. Zakaj bi torej na forumu? NOrmalno da se tud jaz ne morem povsem z vsem strinjat, tud znotraj te reportaže. In normalno je da tud, če bi jaz pisu tokrat report z Iron Maiden koncerta v Codroipu, se vsi ne bi strinjali s tistim kar bi jaz napisu. Zato je glasberno noviinarstvo tko hudičevo zajebana zadeva, ker je glasba stvar percepcije posameznika... Normalno je da so čustva hitro prizadeta. Ampak računejte da avtor tega članka na ROckLine ni želel prizadeti vaših čustev. Preprosto je na nekoliko nazornejši način s pomočjo kančka sarkazma približal v reportaži dejstvo, da so Maiden danes pač "keš firma".

Zato dejte/dejmo pelat konstruktivno to debato naprej. Strpno. Sicer se mi zdi da smo že vse povedal, ampak mogoče bi to lahko v prihodnje na bolj strpen način...

Hja lahko je govort (velja tud zame)....

Verjamem da vsi velikoooo vemo o Iron Maiden. Verjamem da je to tud skupina ki združuje mnoge ljubitelje glasbe pod skupni imenovalec. Zakaj bi se torej fani Iron Maiden med seboj kregali?
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Aug.2010 at 20:41
Napisan sem imel izreeedno dolg post, pa sem ga zbrisal. Bistvo:
Na novo logirani forumaš "tomo" ni Iron Maiden fan. To je očitno. Treba je razlikovati med Iron Maiden- 6 fizičnih članov benda in Iron Maiden- Legenda, mit, korporacija... Če povzamem: tudi org. cerkev in religija sta dve različni zadevi.

Zaključimo, kot pravi Poba, in se posvetimo koncertu kot takemu. Piše naj se torej o Iron Maiden 17.8. v Codroipu, sicer bom zaklenil "debato"...

Back to Top
Preshko View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Preshko Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Aug.2010 at 22:33
Atheist, še jaz dodam, ste prehitro pisali zame ;-).

Tomo, že iz samega pisanja in nizanja dejstev o Maidenih je razvidno, da jih pač ne maraš in da tudi o heavy metalu, kamor Iron Maiden sodijo, ne veš kaj dosti.... "štirje omembe vredni albumi..." - Poba, tu bi težko govorili o izkušnjah in znanju ...
Poznam veliko Maiden fenov, ki so tudi starejši od tebe, in moram reči, da noben od teh nima spranih možganov. Niti jih nimam jaz, ne Atheist, ne moj 14 letni sosed, ki jih posluša 4 leta in to ne zaradi tega, ker mu je bila pri 10tih letih všeč slikca Eddieja...
Tebi pač niso več zanimivi - koliko 20 let? In še vedno hodiš na njihove koncerte? Ni to malo čudno? Vedel si, kakšna bo set lista in si vseeno šel?  Pa ne reči kakih nebuloz v stilu, da si šel zaradi "službenih dolžnosti"...

Vem, kaj se je v osemdesetih letih od Maidenov dobilo in lahko zvedelo pri nas, zato to prodajaj komu drugemu .... obiskovanje koncertov in zavidljiva kolekcija vinilov pomeni, da si videl koncert ali dva v Ljubljani in da si imel par Jugotonovih plat? Se motim in boš povedal, kakšni so bili v živo z Di'Anom, kako si na dan izida letel v trgovino po Number of the Beast, kako je bilo na turneji za Peace of Mind, kako si prvi na Balkanu imel japonsko verzijo Aces High singla?

Še dobro, da sedaj vem (in Atheist in vsi ostali, ki tako malo vejo o Iron Maiden), na koga se obrnit, če bi želel zvedeti kaj novega o njih ...

Codroipo in cela ta turneja je za Maiden fena tisto, kar si je lahko samo želel. Ni bil to njihov naj koncert, kar sem jih videl, še zdaleč ne najslabši.

Kar se pa cen tiče --- cena Iron Maiden koncerta se v zadnjih letih v% ni dvignila nič več kot od ostalih bendov.
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 22.Aug.2010 at 22:47
clash of the titans :)
jst ne oporekam temu da so iron maiden (v prispodobi cerkev) največje marketinško ime heavy metala, da pomolzejo svoje množice... s tem da se mi to sploh ne zdi narobe. prej bi jih ploskal, da so poslovno uspel v poklicu, ki ga radi opravlja (zdej ko drkarim snov za izpite na organizacijskih vedah sm vražje managerski :). kakorkoli, iron maiden je znamka, ki naj bi bla zgled za vse metalce in ostale sledilce. v primerjavi z metallico nikoli v karieri niso izdali obupnega izdelka in udarli ob dno, ne živijo na lovorikah no. zato mi je reportaža malo mimo, vsa čast bandu, ki uspe navdušiti dobršn del občinstva tud z novejšimi stvarmi. sploh pa se učasih govori kot da služenje z glasbo pa srčnost ne gresta skupi. men se vseeno pri teh letih to zdi eden bolj energičnih bandov z najbolj izdelano odersko prisotnostjo, praktično vsak član ma svojo zaščiteno posebnost. z močjo prepoznavnega logota in ikone v ozadju, ki se pojavlja na vseh albumih so pa zaslužni da bodo še generacije za nami šle po isti poti med metal nabornike da bodo širil to povest... in se najbrž srečal s tistimi, ki so pršli preko kanala slipknot, pain pa ostalih oporečnih žanrov. sam se niti ne štejem pod maiden fana, ampak cenim ta glasben dosežek čez vse, dobri so mi.
Back to Top
DaniloToplivoda View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote DaniloToplivoda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Aug.2010 at 12:26

Kolikor sem jaz razumel, je hotel avtor RockLine prispevka prikazati zlaganost Iron Maiden, ki se že precej dolgo furajo v glavnem na nek imidž. Mislim, da ves "odvečen" merch, ki ga prodajajo, priča, da se jim ne gre zgolj za muziko, temveč, da so zavohali denarce. Vsaka jim čast, da jim to uspeva in jim uspe preslepiti toliko ljudi. Zame oni že dolgo niso več iskreni, a če kdo misli, da je njihova glasba še vedno na nivoju, je pač mnenje drugačno od mojega in vse kul.

Osebno mi že vse of 7th Son niso izdali plate, ki bi mi res sedla in ki bi mi zvenela iskreno (priznam, da zadnje še nisem slišal). Vseskozi imam občutek, da skušajo poustvariti učinek, ki so ga naredili s svojimi kultnimi albumi (Number, 7th Son, Piece of Mind, Powerslave,...), pa jim zaradi zlaganosti in preveč klišejskih vzorcev in tem, to niti približno ne uspeva več (spet, le moje mnenje). Kljub temu se mi zdi prav, da med koncertom igrajo nove komade - to deluje kot, da bend verjame v nove zadeve (po drugi strani bi pa to lahko bila tudi tržna poteza - kao, kupujte naše novejše zadeve, so ravno tako dobre kot klasike - in IM si to lahko privoščijo, ker so IM in potemtakem nezmotljivi).

Priznam, da nisem hud fen Maidnov in da po 7th Son redko poslušam njihove albume, na koncert bi šel poslušat v glavnem klasike, samo 70€ je pa huda in spet pokaže koliko underground so Maiden - že od 80ih niso več, samo da ustvarjajo imidž kot da so (podobno kot grungerji s svojimi zrabljenimi oblačili).
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Aug.2010 at 12:52

Z svojimi nebulozami lahko prihraniš mukotrpno branje nesmislov vsem tu vmešanim. Tvoj občutek je napačen, Maiden ne poustvarjajo nobenega učinka preteklosti, niti ga nočejo. Zakaj bi potemtakem na AMOLAD igrali novo plato v celoti live? To je bend, ki ga pokonci držijo ravno nove izdaje, z le-temi si postavljajo nove izzive (kot prej omenjeno igranje cele plošče) itd...na vsaki turneji, ko izzide plata, se igra najmanj 5 ali več novih komadov...to NE dela NOBEDEN drugi bend, in zakaj bi se hoteli tržiti še bolj? Ravno to sem razlagal par postov nazaj...bend ves dobiček od mercha in ostalih pizdarij vlaga nazaj v produkcijo, zaposljuje nove ljudi, itd...To je social class band, še vedno. In še nekaj. Kogarkoli, ki Maiden posluša vsaj 10 ali več let (torej verjetno vsi mi vmešani v tej debati) ti bodo potrdili, da je No Prayer for the Dying, prva plata brez Smitha, bolj iskrena, kot nasičena SSOASS, ki je sicer ultra dobra plata, ampak zaradi tistih 5 komadov, ki niso bili izdani kot singel, ne zaradi Can I play with Madness ali TETMD et cetera.
Imiđ? Itak, bend, ki se je uprl vsemu nemetalskemu, zavrnil 4 pogodbe, ki so jim bile ponujene, če se ostrižejo in raje delal in delal 3 dolga dodatna leta, da so pod svojimi pogoji začeli, čemur danes prisostvujemo...Bravo.
Cena je trgu primerna, in nič kaj višja od katergakoli izvjalca takega statusa. Kvečjemu manjša in za njo celo kaj dobiš, vizualno in glasbeno,...
Ne zagovarjam IM, se čimbolj vzdržujem ad hominem in pišem le dejstva, ki stojijo trdno.
Ne se oglašati samo zato, ker je tvoj RL kolega užaljen in diskreditiran...pred tem nisi napisal enega posta v karkoli v vezi z Maiden, ne v to, ne v prej omenjeno temo...

Moj odgovor in tvoje pisanje spada v nit "Iron Maiden", ne v nit koncerta...(isto Frogijevo).

Že včeraj sem poslal opozorilo, če pride še kak post, ki ni povezan z koncertom, bo, kot prej obljubljeno, brisan...

Edited by Atheist - 23.Aug.2010 at 14:52
Back to Top
Mtal View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mtal Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Aug.2010 at 16:36
No, še jst dam kako besedo glede koncerta. Men je bil koncert fajn in sem užival v njem. Setlista je bila dobra in lepo prenovljena kak komad bi bil še dobrodošel, ampak kljub vsemu dobro. Odigrano s strani benda je blo zlo fajn, na trenutke mal natreblan, ampak to je potm že mal od tonca odvisno. Sam oder in luči so pa mega, že sam to da ful dober filing povrh dobre muske.

Se vidmo na naslednjem koncertu če bo vse po sreč.

lP
Back to Top
Borut View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Borut Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Aug.2010 at 17:03
Večina neki jamra glede cene karte... a ravno tolko je stalo dobre 5,5l poscane pive na prizoriščuBig%20smile V primerjavi s tem je bil koncert prekleto poceniCool

KONA WORLD
Back to Top
Gigo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gigo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Aug.2010 at 17:43
Meni je glede cene zanimivo edino to, kaj dela Evropa (domnevam)...2000 je v Izoli karta za mejdne stala štiri jurje tolarjev :D to je kolk...17€?

Tilen, upam da nisi jezen za offtopic Big%20smile Glede koncerta mi pa je zelo žav, da sm trenutno res broke in nism uspel nikjer napraskat keš (I did try tho!)...:/
Back to Top
Pero View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Pero Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Aug.2010 at 18:15
Jest sem spustu koncert, ker sem jih vidu že 2x na tej turneji.

Dejte mal povedat, kako je blo... da vem, al mi je lahko žal, da me ni blo, al ne. Nekje slišim, da je blo predrago in prepotih, nekje, da je blo zakon ;)
Back to Top
Preshko View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Preshko Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Aug.2010 at 22:10
Gigo, 4.000 SIT leta 2000 danes po preračunanih tečajih in povprečni inflaciji (predpostavljeno, da je bila letna v povprečju 5%) znaša 32 EUR Wink. Skor ziher so takrat Maideni Sloveniji dali bolj socialno ceno in je bila cena karte nižja kot drugod. Za primejavo Dance of Death turneja pred 7 leti je ob višji kapaciteti kot tu stala 55 EUR - 25% dvig cene v 7 letih je procentualno precej manj kot je to pri veliki večini bendov Wink

Pero, za ta koncert ti je lahko žal približno tako kot, če ne bi šel na vse ostale, na katerih si bil ..za kakega malo manj, za drugega malo več Wink
Back to Top
Gigo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gigo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 23.Aug.2010 at 22:17
No sej, sm zgolj omenu kot zanimivost... si pa dobro uposteval vse faktorje :)

Back to Top
izzy View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote izzy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Aug.2010 at 11:24
Koncert je bil kul... mrbit mal mn kt v Wacknu, ampak tuki vsaj ni blo treba merkat, da ti kkšn crowd surfar ne prileti v betico. Manjkal je mrbit kkšn videowall ... sicer ne zarad mene, ampak zarad ljudi ki nimajo meter devetdeset ali plus in stojijo zadaj. Mogoče je blo malenkost prepotiho, ampak saj noben od nas ne nažiga doma plat do maximuma non stop.

Sve v svemu tipičen Maiden koncert z odlično set listo ... čeprov bi lahk spustl AMOLAD komade (ker so pač celo plato igral v živo 2006) in dal not še kkšn slatkiš iz brave new world in dance of death ...

Še zmeri pa čakam turnejo ko bojo igral plate od No prayer... do Virtual XI ... Mature years turneja? ne bi blo slabo... ampak nekak dvomim, da bojo Blaze-ovo ero špilal na polno

Edited by izzy - 24.Aug.2010 at 11:25
Music is the gate, it's an opening to our fate, it's a feeling that binds us strong
Back to Top
Lunik View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lunik Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 24.Aug.2010 at 15:34
5 komadov iz Blaze-ove ere je Bruce že odpel od 1999 do 2003, tako da bi bilo to dovolj v kombinaciji z raznimi Tailgunner, Bring me your daughter, Be quick or be dead, From here to eternity, Afraid to shoot strangers + mogoče še Wasting love in Holy Smoke itd. pa seveda vsaj 5-6 zlajnanih komadov. Blo bi izvedljivo, samo osebno dvomim da bodo kdaj to dejansko realizirali.
Bi pa blo fajn it tudi na tako turnejo.

Prioriteta naj bo vseeno The Final Frontier Tour naslednje leto, pa kšn optimističen poslednji nastop benda (mogoče v Angliji, v kšnem favourite placu) kjer bi kot special guest appearance magar Blaze uletel nekej odžlobudrat gor na oder, mogoče celo Paul (čeprav zanj dvomim da bi ga bli pripravljeni sprejet za to priliko), mogoče Cliva Burra pripeljat gor na vozičku itd. Upanje umre zadnje, kajneda? Smile
Back to Top
Jure View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jure Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 26.Aug.2010 at 22:42
Dobra recenzija iz roklajna! Najboljše iz koncerta je bila izjava Dikinsona "I have never seen so many criminals!" Kljub temu, da se ne nanaša na antifašistično propagando, pač pa na tisoče youtubarjev je izpala popolnoma na mestu.
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 234

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.125 seconds.