Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Koncerti > Tuji koncerti
  New Posts New Posts RSS Feed - Elvenking 8. 5. 2026 Fontanafredda
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Elvenking 8. 5. 2026 Fontanafredda

Post Reply Post Reply
Author
Newbie
Newbie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ymmo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Elvenking 8. 5. 2026 Fontanafredda
    Posted: 10.May.2026 at 23:22
Mali Astro Club v kraju Fontanafredda blizu Pordenona v Italiji je moj "happy place". Približno eno uro od slovenske meje je ena alter luknja, ki stoji v vasici skoraj sredi ničesar, na sredini nekega polja, kjer ni niti parkplacov, ampak moraš parkirati na do pasu visoki travi. No ja, važna je vsebina. 

Klub je luškan, mogoče malo manjši kot Orto. Za vikend so tam špilali Italijani Elvenking, ki se jih mogoče spomnite kot predskupino Alestorm. Tokrat niso izvajali svoje klasične setliste, ampak tematsko samo iz njihove trilogije albumov Reader of the Runes, da so proslavili obletnico izdaje albuma.  

Predskupina so bili Rakinua. Na oder je prišla pevka res spoštljivega obsega. Pričakovala sem operni vokal, ki pritiče takšnemu prsnemu volumnu, ampak na žalost je zvenela vse prej kot tako. Mi je bilo kar težko potrpet do konca. 

So pa zato Elvenking popravili vtis! 

No, za konec, ko jih publika ni hotela spustit z odra, so malo prelomili obljubo, da bojo igrali samo komade iz Runes trilogije in odšpilali še dva največja stara hita za vroč zaključek večera. 

Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.082 seconds.