Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Ostalo > Ostalo
  New Posts New Posts RSS Feed - Spot o nategnjenih delavcih
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Spot o nategnjenih delavcih

Post Reply Post Reply
Author
Newbie
Newbie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Diego Menendes Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Spot o nategnjenih delavcih
    Posted: 21.Aug.2011 at 00:28
Ta spot posvečam vsem delavcem, oziroma delavskemu razredu, iz katerekoli republike, ki so dali svoj znoj in kri vsa ta leta za prazen nič, že pred krizo za bedne plače, posvečam tudi mojim osebnim sodelavcem, ko smo dewlal na građevini, ko smo moral grozit direktorju, ko sem jaz moral osebno terorizirat njegove zaposlene, ki so prišli v službo z najboljšimi avti, o celi naši stvari, pa ni vedel nikoli noben nić.
Kot sem rekel, oktobra 2009, ko ndelavci še niso imeli sestankov v alternativnih prostorih Roga, včasih tud Metelkove.

Prišel bo čas , ko bojo delavci iz gradbišč , tovarn, cest štekal stvar in bojo postal večji alternativci od ljudi, ki to mislijo da so na omenjenih prostorih. Zakaj ne bi bili mi , kmi smo bili fizikalci intelektualci? Naj še omenim ,,vizualne umetnike" z vinčkom v roki na razstavah, sami japiji.They make me sick. Čas je za Alternativno proletariat delavsko stranko.
DIEGO MENENDES
oktober 2009

http://www.youtube.com/watch?v=oabdZWkQUGw
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Aug.2011 at 09:39
TOZDE ipd smo pri nas že imeli, ampak to je bil KOMUNIZEM!!!!!!! Danes vsi tisti ki niso videli yuge ali pa so prišli iz Argentine (ja, pa saj vem za Dahovske procese, pa razlastitve pa tako napraj, ampak še vedno trdim da so se rdeči borili za pravo stvar, pa da smo jo hudičevo dobro odnesli s tako diktaturo kot smo jo fasali in da so bili to pozitivni časi) dobijo pike če samo omeniš kaj takega. Man, takrat so tudi čistilke imele za današnje razmere uberdobre plače, direktorji pa omejene na določeno vsoto.
Za to da delavci vzpostavijo en notranji nadzor sem absolutno, ampak za vodilne položaje pa bi MORALI imeti mlade, IZOBRAŽENE; motivirane in nepokvarjene ljudi, ki bi znali plavati tudi v umazanih mednarodnih vodah, brez da bi se pri tem osmešili ali ratali lutke. Potem lahko staro gardo magari postavimo pred zid pa mečemo jajca vanje. Ampak kje boš dobil tak folk?
Btv, to niti ni spot.
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
Diego Menendes View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Diego Menendes Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Aug.2011 at 21:50
[/QUOTE] To, da bi morali položaje prevzetim mladi in izobraženi ne razumem, ker v čem je sploh razlika? Mogoče so drugače izobraženi in drugačni po mentaliteti, dejstvo je, da se vsi pokvarijo,pa glumijo, da so levi drugi glumijo, da so desni, v bistvu jim dol visi, no drugač.
Spot? No mogoče ni spot v tem smislu, ker je večina prizorov zmontirano iz slik, pa sej maš take spote.

Edited by Diego Menendes - 21.Aug.2011 at 21:50
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Aug.2011 at 22:22
Glej če ne bi bilo sistema bi čez en teden že jedli drug drugega. Dobesedno. Žal anarhija tudi ne dela. Prav zato ker je človek hitro pokvarljivo blago. Pa če sebe pogledaš, a res misliš da bi ravnal toliko drugače če bi pririnil tja gor? Jaz raje ne ugibam o sebi in me sploh ne zanima.

Edited by devlin - 21.Aug.2011 at 22:24
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.143 seconds.