![]() |
Servis B.C. Rich kitar? |
Post Reply
|
| Author | |
Guitaraddict
Newbie
Joined: 18.Nov.2011 Location: Slovenia Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Servis B.C. Rich kitar?Posted: 05.Dec.2011 at 14:36 |
|
Kot prvo, nism sigurn če je to taprava kategorija za ta topic ampk ok... Anyway, a ker ve kdo u Sloveniji popraula B.C. Rich kitare? Nameravam prodat ampk ma neki sfrčkane kontakte pa ne mislm u takmu stanju naprej dajat. Fora je k ma knobe brez šramfou... u glaunem, če kdo pozna za normalno ceno dobr servis, se priporočam.
|
|
![]() |
|
Mitja M.J.
Senior Member
Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5322 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Dec.2011 at 15:10 |
|
za prvo:tema temu namenjena je GUITAR STUFF. Bo kak moderator tja premaknil.
Kitare popravlja Šinko v Mengšu in Sever na obali. No sigurno je še kdo, samo za njun obstoj vem. Sem se pa pred kratkim sam s pomočjo you tuba naučil kitarsko elektroniko popravljat in ti povem, da če imaš malo ročnih spretnosti lahko stvar ravno tako rešiš sem
|
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
Guitaraddict
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Dec.2011 at 15:16 |
|
Ja za šinkota vem, sam je kolegu kitaro dokaj poslabšu stanje tk d sm rahlo skeptičn. Am ja glede -naredi-sam- zadev neb blo tok problema, ker tud vem kje je žička problem, ampak fora je da knob za bass je očitno nekak odstopu v notranjosti kitare, da pa bi to popravu bi mogu ohišje knoba dol snet pa uspod fiksirat kar se mi pa sanja ne kako ker v ohišju ni vijaka k bi ga prtrjevau na knob sam. Hvala usen za reply
|
|
![]() |
|
Mitja M.J.
Senior Member
Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5322 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Dec.2011 at 15:25 |
|
Če prav razumem, ti potencioneter od tona pada v notranjost kitare? Lahko prlepiš kako sliko? Mogoče bo kiri od forumašev dobil rešitev...
|
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
Belial
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Dec.2011 at 19:24 |
|
probi dobit matico pa prvijačt nazaj gor. če je to ta problem ko je mitja napiso. če bi pa slikco lahko nalepo bi blo pa super
|
|
![]() |
|
Guitaraddict
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Dec.2011 at 06:25 |
|
Probu slikat pa ne rata tko d bi blo razviden kaj točn je problem. U glaunem, ne ni skoz padu, mislš pa ta pravo stvar heh. Sj praum ne mislm komplicirat sam en servis najdm pa je gmah
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |