![]() |
Zmey |
Post Reply
|
Page <12 |
| Author | ||
Wulf
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Aug.2009 at 12:55 |
|
|
tudi res.
|
||
![]() |
||
Play2kill
Newbie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 489 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Aug.2009 at 16:40 |
|
+1 jst mislm da karkoli delaš si avtomatično zaslužiš vsaj malo spoštovanja, kljub temu da mi zadeva ni všeč (me je clean preveč odbil, atonalne/razglašene kitare niti ne tolko spet) . ne bi reku, da ne smeš prehitro izdajat nekaj, izdaš pač nekaj kar v danem momentu misliš da je tvoj max. dvomim da bi po taki logiki sploh kdorkoli izdajal demote |
||
|
Life is all in vain, for only ashes will remain
|
||
![]() |
||
Sonor
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Aug.2009 at 11:08 |
|
|
A nebi usaj en tukej podav kšne konstruktivne kritike?mislm halo sj ne rečem use okej in prov če pač sam izražate svoje mnenje sam potem se ga usaj naučite pravilno izrazit.če rečete "tole je drek" al pa "js mislm da je tole drek" je tukaj neka občutna razlika ali pač?tip ma pri men že plus samo zato kr si je upov svojo stvaritu objavt na forumu ki je že znan po svoji neusmiljenosti do začetnikov.razočarov pa me je folk ko sm tele poste prebrav mislm resno.a ni edn glavnih namenov glasbene scene da spodbuja glasbeno udejstvovanje ne pa da ga takole zatira.sj ne rečem da bi morali usi stvar hvalit tut če si tega ne zasluž ampak najmanj komentar u smislu: men se zdi slabo velik je napak ampak če se boš trudu pa uztrajov maš šanse da se popravš.sam kej tazga je zgleda proprost preveč črk za natipkat in je lažje samo rečt "to je drek".kar se pa kitar tiče pa pomojem človk ni bumbar da bo šeu snemat z razglašeno kitaro.se pa strinjam da so kitare mariskje FOUŠ nepa RAZGLAŠENE.razliko med tema pojmoma pa upam da poznate...
zj pa še par besed avtorju.men osebno zadeva ni nevem kako ušeč.ne rečem pa da ni momentov ki so malo bolj svetli(white plains nekaj delčkov imo).kitare so večkrat definitivno fouš, sploh pa lead kitare ki so večalimanj falene.clean vokali vsaj niso v poden v tem smislu da bi fušal prek meja posljušljivosti kljub temu pa jih bolj težko pohvalm.kakšen podk v petju ti nebi mogel škoditi.po podatkih na spejsu sklepam da ustvarjanju in snemanju komadov verjetno nisi namenil več kot zadnje dva meseca kar se tudi pozna.vse skupaj deluje precej nedodelano, nahitro skupaj spravljeno.nima se ti kam muditi.moj nasvet je da si anslednjič rajši uzami čas pa raje mesec preveč kakor pa mesec premalo.pa če imaš prijatelje ki se spoznajo na glasbo stvar rajši najprej desetkrat preveri pri njih preden objavljaš.nasplošno pa upam da ne boš obupal uči se naprej mogoče bo že čez kašno leto bolš |
||
![]() |
||
dole
Senior Member
Joined: 20.Apr.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1058 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Aug.2009 at 12:58 |
|
|
men je pa clean u white fields usec na zacetku hehe
|
||
![]() |
||
InfernalK
Newbie
Joined: 13.May.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Aug.2009 at 14:04 |
|
|
pljuvanje, kurcanje in kritike so trdnemu človeku čisti benzin in nič drugega. Če bi ljudje vedli da s kurcenjem dajo več motivacije in sovražne volje za nadaljevat in pokazat vsem da jim lahko samo sisajo kurac, kot s pohvalami sploh nebi kurcali - z samo enim namenom - naredit slabo...
|
||
Bleeding Fist www.bleeding-fist.com www.myspace.com/bleedingfist 29.9.2009 - Bestial Kruzifix666ion out on Moribund Records |
||
![]() |
||
matos
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1758 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Aug.2009 at 16:45 |
|
A dej no kakšne pa ti strlaš
A to da nekdo reče:"kitare niso/so slabo uglašene" ni konstruktivna kritikia? Pa mislm da je na forumih po defaultu da če rečeš:"to je drek" mišljeno "jaz osebno mislim da je to drek", pa kao poznaš Paranoid od začetkov, wtf ?! Glede sveta glasbe pa: svetvona populacija narašča, s tem tudi število (slabih) bendov, obe številki sta že davno presegli zdrave meje. Meni se zdi nesmiselno talat prazne pohvale bendom somo zato da njihovi člani nebi bili užaljeni, če bi šlo tako, bi tudi v gasbi dobili paraolimpijado. res da je pohvalno da se nekdo z nečem trudi, a to še ne pomeni da iz tega rata nekaj dobrega. Sj ne rečem človek ni totalno brez talenta, ampak tule ga pač (prav veliko) ni pokazal, mogoče bo pa nekoč ustvaril nekaj kar se bo dalo pohvalit, če že upam da z uglašeno kitaro in brez "clean" vokalov. Edited by matos - 06.Aug.2009 at 16:45 |
||
|
. . .
|
||
![]() |
||
Sonor
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Aug.2009 at 17:22 |
|
|
ej matos sj maš point ne rečem...pa če si prebrav moj post do konca ga js tut nism glih hvalu prej obratno...use kr sm hotu povedat je da tko k si sam reku je šansa da se bo tip spravu k seb pa naredu nekj kr se bo dal pohvalt.in butast se mi zdi da bi ga zej totalno spluval, zmerjal pa se delal norca čez 2-3 leta k bo pa dejnsk spravu skp kj dobrga mu bomo pa usi u rt lezl
|
||
![]() |
||
matos
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1758 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Aug.2009 at 17:47 |
|
No s tem bi se pa že lahko strinjal. Edited by matos - 06.Aug.2009 at 17:47 |
||
|
. . .
|
||
![]() |
||
dole
Senior Member
Joined: 20.Apr.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1058 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Aug.2009 at 14:22 |
|
no ja kokr ga jes poznam cist vrjamem dau fnt res spedenov tole ane. |
||
![]() |
||
f3r0m0n
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 09.Aug.2009 at 10:44 |
|
|
ideje niso švoh, sam mal se je treba bl potrudt pr izvedbi le teh.
|
||
![]() |
||
gribbo
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Aug.2009 at 04:14 |
|
|
Ma lej kašno sranje ma že albume... Oculus Infenrum myspace/findit..
|
||
![]() |
||
rožica
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Aug.2009 at 13:16 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Atheist
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 8756 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Aug.2009 at 13:20 |
|
|
Levo je tip al pička? (fat pička verjetno?)...
|
||
![]() |
||
Person-man
Organizator
Joined: 26.Nov.2007 Location: Isle Of Man Status: Offline Points: 5111 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Aug.2009 at 13:40 |
|
|
Ob pogledu na sliko sem začutil močno potrebo po ekstremnem izpadu smeha, brb
|
||
![]() |
||
frogstomp
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 12340 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Aug.2009 at 13:41 |
|
|
zgleda kt šujo:D
|
||
![]() |
||
Hopsy
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Canada Status: Offline Points: 1320 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Aug.2009 at 14:07 |
|
|
||
|
... Each morning when I awake, I experience again a supreme pleasure - that of being Hopsy ...
|
||
![]() |
||
Ventor
Senior Member
Joined: 22.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2239 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Aug.2009 at 14:23 |
|
|
Me spominja na Erica Adamsa z norveskih gozdov
|
||
|
www.myspace.com/kellermetal Hide your head or join the dead! |
||
![]() |
||
puzavnar
Senior Member
Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Aug.2009 at 14:31 |
|
![]() sam res |
||
|
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
||
![]() |
||
Beni
Newbie
Joined: 13.Mar.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Aug.2009 at 22:24 |
|
|
ok jst nevem kaj vm ni jasno ampak men je res zakon muska.
Edited by Beni - 23.Aug.2009 at 22:24 |
||
|
You just keep on trying till you run out of cake.
|
||
![]() |
||
gribbo
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Aug.2009 at 23:12 |
|
|
Ma sej... sploh ne vem zakaj sem to postal, prišel sem pozno domov, dobil na add na myspace in sem kr pastal.. brezveze... najbolj mi je šlo v nos ime ki je res debilno. trash vse skupaj.. sej pol sem vidu da so unsigned.. v bistvu sem hotel nardit primerjavo med smetmi in neko kopijo od Bergtatt.. v glavnem to da en objavi nekaj svojega na forum in ga pol vsi ful skurcajo a v italiji za neko sranje z bestialnimi vokali izdajo album in ga prodajajo za 10e
Edited by gribbo - 24.Aug.2009 at 00:01 |
||
![]() |
||
Beni
Newbie
Joined: 13.Mar.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 44 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Aug.2009 at 23:16 |
|
|
ne Zmey sm mislu.
|
||
|
You just keep on trying till you run out of cake.
|
||
![]() |
||
Post Reply
|
Page <12 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |