![]() |
Nastavitve racunalnikov, telefonov, tablic, ... |
Post Reply
|
| Author | |
V1981
Newbie
Joined: 31.Oct.2019 Location: Slovenija Status: Offline Points: 435 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Nastavitve racunalnikov, telefonov, tablic, ...Posted: 07.Jan.2025 at 17:35 |
|
Pozdravljeni Se kdo kaj spozna na honor 200 pro 5g? Zanimajo me nastavitve dns in nastavitve rcs klepetov? Nikakor mi ne uspe nastaviti. Sem pri telemachu, ki mi ne zna svetovati kako to nastaviti, niti na poslovalnici, niti tehnicna pomoc preko klica. Poslali so mi nastavitve za mms in internet in to dela, rcs pa ne. Na huawei p30 so mi rcs klepeti delovali ko mi je en iz tehnicne pomoci poslal neke nastavitve, samo sedaj ne vejo za nastavitve ...
|
|
![]() |
|
V1981
Newbie
Joined: 31.Oct.2019 Location: Slovenija Status: Offline Points: 435 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Jan.2025 at 17:51 |
|
Sem dobila podrobne odgovore na Infire Discordu, samo sem ze vse naredila kar je predlagano, pa mi za rcs se kar v prazno preverja stevilko in je danes ze preseglo stevilo poskusov in mi pise naj ponovno poskusim jutri ...
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |