![]() |
O konoplji in drogah nasplošno |
Post Reply
|
Page <1 141516 |
| Author | |
devlin
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8890 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 26.Sep.2022 at 20:58 |
![]() |
|
grafin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Feb.2023 at 21:28 |
|
dogel blojs? wtf? :O jsm enkrat dala fotru sicer (neke domače) thc kaplce, da se umiri, pa je celo noč norel.. s tem da eni zaspijo kot dojenček.. pol smo drogiral kužico, ki je bla v bolečinah.. je bla hecna zadeta, ampak ni več cvilila.. tko da, kvapavem, probi na sebi.. :)
|
|
|
se oprasicujem za oftopik :>
|
|
![]() |
|
polopoklip
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Feb.2023 at 15:45 |
|
cultes des ghoules - 2013 - henbane......or sonic compendium of the black arts
https://en.wikipedia.org/wiki/Hyoscyamus_niger#Effects
I was flung into a flaring drunkenness, a witches' cauldron of madness. Ali obstaja kakšna bolj zlovešča podzvrst rekreativnega jemanja drog, kjer se poskuša na lastni koži doživeti bolj zlovešča alternativna stanja zavedanja. Na primer 100% grozo, ki jo generira pisanje HP Lovecrafta / Thomasa Ligottija ali celo slike Zdzislawa Beksinskega. Verjetno je black metal scena prepojena z psychonauti, ki se poigravajo z podobnimi idejami. I'm asking for a friend.
|
|
![]() |
|
devlin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Mar.2023 at 20:59 |
|
https://www.mladina.si/223084/mdma-in-carobne-gobe-na-recept/
EEEEeeeem ecstasy? ![]() Edited by devlin - 03.Mar.2023 at 21:02 |
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 12338 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Mar.2023 at 08:02 |
|
Ja? Čemu tak odziv?
To niti ni tolk novica, kot gre bolj za to, da neke ideje, ki so bile skoraj 3/4 stoletja zatirane zaradi vojne proti drogam.. zdej počasi lezejo na plano in so dovoljenje biti sprobane po klasični znanstveni metodi. Kdor je probal to zadevo lahko pove kako poruši blokade in zrahlja kar je v duši zavozlanega. Ob vodeni terapiji je to lahko precej dobrodošlo. |
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Apr.2023 at 13:51 |
|
Tole je pomembna bitka, človk je zmagal po letih mrcvarjenja.
Kot opažam so prvostopenjska sodišča v veliki meri en drek, sigurno ni to prostor, kjer se išče pravica. Takole pa je človk dobil nazaj zasežene stvari. Uničeno.
|
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Sep.2023 at 15:57 |
|
video
nvem če tole odpre zarad fb privacy nastavitev.. uglavnem bitencu so moral kepsi vrnt vse, zdej se vrača za 10kilam trave direkt iz policije :D scoooooore |
|
![]() |
|
Ethernal1
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Sep.2023 at 15:04 |
|
Oj,
Mam eno vpr., sicer ne vem ce je to glih prava tema, nism pa tud ne brala vseh 16 strani. No skratka zanima me če ima kdo izkusnje z uzivanjem dature/ navadni kristavec/ angelska trobenta? Slucajno sm naletea na njo . Zanima me, v kakih kolicinah ne povzroca kakih hujsih trajnih posledic? Mislim pa izkljucno na uzivanje posusenih semen? Ce je slucajno ze kdo eksperimentiral...
|
|
![]() |
|
polopoklip
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Sep.2023 at 23:22 |
|
Ethernal1: po mojem je za iskanje takih informacij še vedno najbolj primerna Erowid spletna stran, predvsem del, kjer ljudje opisujejo svoje izkušnje s to rastlino.
https://www.erowid.org/experiences/subs/exp_Datura.shtml |
|
![]() |
|
Ethernal1
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 24.Sep.2023 at 13:36 |
|
Super, hvala.
|
|
![]() |
|
devlin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Oct.2023 at 18:10 |
|
Ojla, tisti ki ga šmrkate, tudi v Sloveniji se je pojavil kokain obogaten s fentanilom. Po prvem hitu z njim si navlečen, par zrn te ubije.
Big fak. Edited by devlin - 12.Oct.2023 at 18:12 |
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Nov.2023 at 14:13 |
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 16.Apr.2024 at 15:57 |
|
Posvetovalni referendum o uporabi konoplje se nam obeta
|
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.May.2024 at 21:39 |
|
Posvetovalni referendum je čez 2 tedna.
Najbolj aktivno se je v kampanjo PROTI vrgel SDS živelj z tako bedastimi plakati ... da bodo nrdil svoje po ruralni sceni. Tudi strokovnjaki so se izrazili PROTI.
Nemci so legalizirali. MI rabimo še par generacij, oz. se bomo prključili trendu ko bo legalno v približno polovici Evrope. Edited by frogstomp - 29.May.2024 at 21:41 |
|
![]() |
|
Jan Ov Plain
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: China Status: Offline Points: 3237 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.May.2024 at 17:39 |
A, kul.
|
|
|
Occam's razor can leave a scar, but it can remove the cancer so often caused by the poison of liars and imaginers.
Ignorant men raise questions that wise men answered a thousand years ago. |
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.May.2024 at 17:40 |
|
Povej več
|
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Jun.2024 at 12:22 |
|
24ur je ta tedn zelo zagrabil s takimi "drugs are bad m'kay članki" ne naključno nekaj dni pred glasovanjem
Pri desetih trava, pri trinajstih heroin Sem pa presenečen nad nova24 oddajo Signal in kvaliteto debate tam: Na rtv soočenju mislm da so dal Kreka sedet v "proti" čošak. Jst iz tele debate ne razberem, da bi bil proti, prej to da jim trenutna ureditev predstavlja mnogo težav. |
|
![]() |
|
Speadge
Senior Member
dežurni aktivist Joined: 22.Jul.2015 Status: Offline Points: 2647 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Jun.2024 at 14:16 |
|
Mislim, da bereš več kot je oz. gre dejansko za naključje, glede na to, da Sara Volčič že cirka dve leti mori in do konca izpeva temo o naših zaporih in prevzgojnih domovih.
Zdi se mi, da je v zadnjem letu napopala nekih 20 - 30 člankov na to temo. Na momente mi je že prav nadležno oz. mi je bilo že po leta nazaj, pa kar še naprej melje, melje in pogreva. Dva primera na hitro, letnik 2023: Vpiši v google brskalnik nekaj v smislu (eno ali drugo vrstico) site: https://www.24ur.com sara volčič zapor site: https://www.24ur.com sara volčič obsojen |
|
|
P l a c e h o l d e r
|
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Jun.2024 at 15:18 |
|
Imaš prav :) zlo angažirana dečva
Od m'rhuvine do šizofrenije Edited by frogstomp - 06.Jun.2024 at 15:23 |
|
![]() |
|
lord infernus
Senior Member
Joined: 24.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2035 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Jun.2024 at 21:15 |
Meni osebno gre ta Sara Volčič že pošteno na kurac. Pod njenimi članki na 24 ur, sem večkrat napisal tudi kakšno "kritiko", katere pa ne znajo prenesti ravno najbolj zrelo, ali odraslemu človeku primerno, (pobrisan komentar, kaj pa drugega), čeprav ni bilo napisanega nič žaljivega. Ja, vsi vemo, da ima vsak arestant svojo zgodbo, še vedno pa so jih tja pripeljala NJIHOVA LASTNA DEJANJA, zato od mene, nimajo prav nobenega pomilovanja. Volčičeva pa kar goni tisto svojo lajno, da gre človeku kar malo na bruhanje. Večkrat sem napisal tudi, da naj gre malo do ljudi, ki živijo v revščini, do starcev s 400 evri penzije - pa so delali za to. Naj gre do kakšne mlade družine, kjer delata oba starša, pa se vseeno težko prebijejo čez mesec, pa še bi lahko našteval. In s tem si zaslužiš izbris komentarja? Saj boli me, ampak na živce mi gre faking hinavščina. Kaj je žalostno? Žalostno je to, da se imajo v naši državi bolje kriminalci in kronični brezdelneži, kot pa nek pošten in delaven človek. Dokler se to ne spremeni, smo kot država, vredni manj od pol kurca. Pa še to mlahavega.
|
|
|
Tough times create tough men. Tough men create easy times. Easy times create weak men. Weak men create tough times.
|
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Jun.2024 at 10:38 |
|
Podpora tako medicinski kot tudi osebni rabi konoplje
Wow, sm zelo presenečen nad izidom posvetovalnega referenduma. Več kot polovica državljanov, ki so šli izkazat svojo voljo je ZA, tudi za osebno rabo. Zdej ali je prikritih hašišarjev več kot smo mislili, ali pa je tole neverjetn prikaz empatije, da so tudi tisti, ki ne kadijo ali nikdar niso menijo, da trenutno preganjanje ne daje rezultatov oz. da nam kot družbi škoduje. Še posebej zanimivo je, da je ta masa ljudi pri volitvah v evropski parlament večino glasov desnici namenila. Prov fenomenalno kakšno očitno narobe je bilo to volilno telo dojeto do sedaj. Doživljenjski predsednik stranke je po referendumu menil, da bo pušnil, ker je levica mobilizirala svoje ljudi z referendumskimi vprašanji. Kar je napaka, ki jo vidim na obeh straneh - vprašanje konoplje ni PR stunt Levice pizdarija... ampak nekaj kar zadeva (hehe) precej večji del populacije. Jst sm menil, da bodo ta vprašanja v enaki meri mobilizirala desno politično telo.. zmotil sem se samo, kako bo glasovalo. Skratka, pričakoval sem 20% za osebno uporabo, končni rezultat pa je bil 50%. Neverjetno res. |
|
![]() |
|
Mosquito
Newbie
Joined: 17.Aug.2022 Location: Slovenija Status: Offline Points: 52 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Jun.2024 at 11:58 |
|
Nisem redni kadilec, skadim 1 joint na leto ampak upam, da kdaj pridemo do tega, da bom lahko kupil joint s tako lahkoto kot alkohol.
Vem da je sigurno vmes veliko stvari, ki jih nisem vzel v obzir, pa da je sigurno veliko stavri proti temu ampak upam, da smo na poti tja.
|
|
![]() |
|
V1981
Newbie
Joined: 31.Oct.2019 Location: Slovenija Status: Offline Points: 435 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Sep.2024 at 20:26 |
|
Mene zanima ce ima kdo kaksno dobro vezo za konopljo v Lj. ali pa Ribnici na Dolenjskem in lahko deli kontakt na privat? Predvsem me zanima ce je gram 5€ in 5ka okrog 30 pa da je dobra. Enkrat na mesec bi sigurno vzela 5ko.
|
|
![]() |
|
V1981
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Sep.2024 at 22:47 |
|
Jaz upam da bojo trgovine kot drugod kjer je legalna pa da ne bojo poskocile cene pri legalizaciji ... mucka se ze dolgo to, ze leta 2012 je ljudstvo bilo za legalizacijo, celo boljsi rezultat v procentih kot sedaj na referendumih, sem pricakovala da bo visji procent za ... Se govori, da ko Nemcija kihne Slovenija zboli ... upam da sedaj ko je lagalna v Nemciji da bo tudi v Sloveniji in to s cimmanj omejitvami ...
Edited by V1981 - 05.Sep.2024 at 22:50 |
|
![]() |
|
V1981
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 06.Sep.2024 at 01:45 |
|
Sedaj sem pogledala video od Nora24 nekje do 40 minut ... spomni me na mojo mladost, pri 15ih sem padla v heroin in sem bila okrog 8 mesecev na igli, kasneje sem iz heroina presaltala na konopljo pa se res kvalitetno sem dobivala ... ze iz sebe in iz drugih sklepam, da konoplja ni povod v trde droge, prej resilna bilka. Je pa zdaj odvisno ce se ti nic ne da imas najbrz indiko ali kaksen indika hibrid, po sativi se ti vec da, si kreativen, samo to kar je v tej okolici na trgu ni dobro.
|
|
![]() |
|
devlin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Sep.2024 at 14:56 |
|
Po dolgem času sem se ga pred kratkim nakadil. Ker imam čuden metabolizem me trava navadno samo malo uspava, drugih efektov ni. Tokrat sem jo kombiniral z enim pirom, tako da sem čutil to, da se mi je malo vrtelo.
![]() V glavnem še vedno ne vem zakaj bi kdorkoli to kadil z moje perspektive ![]() Tisti pa ki imate od tega nek high pa kar uživajte pa probajte ne si pricvrknit možganov.
![]() Edited by devlin - 07.Sep.2024 at 14:56 |
|
![]() |
|
Ymmo
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 07.Sep.2024 at 15:13 |
|
Ko sem bila na višku epilepsije in so vsa konvencionalna zdravila odpovedala, sem veliko eksperimentirala tudi z raznimi alternativami. CBD ni imel popolnoma nobenega efekta, THC pa je mogoče malo ublažil napade, ampak sem imela zmeraj nek "bad trip" po njem, tako da nisem kaj dosti vztrajala pri tistem. Nikoli nisem imela nekega zabavnega high, samo razno paranojo, hipersenzitivnost in podobno. Kaj pa vem, mogoče je bila kakšna čudna roba. :(
|
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Jan.2025 at 17:04 |
|
Krive spohe o legalizaciji in pravdi za Jaka Bitenca |
|
![]() |
|
V1981
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 18.Apr.2025 at 02:03 |
|
To
iz strani politikov ni normalno - konopljo bi dovolili le v medicinske
namene in se to le za najtezje primere, pa se prepovedali bi pogodbeno
pridelavo kmetom, le farmacevtska podjetja bi lahko pridelovala ... Kaj
ko bi ze legalizirali to zdravilno zelisce tudi za osebno rabo, ker
pomaga in ne poslabsuje odnosov, uspeha, spomina(kar pravi NIJZ da
poslabsuje) ... dokazano ze z znanstvenimi raziskavami ... Se je ze nasel en poziv na shod 20. 04. ob 16h na Trgu republike v Lj. https://www.facebook.com/photo?fbid=1201826877980914&set=a.744548930375380
|
|
![]() |
|
V1981
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 18.Apr.2025 at 02:19 |
![]() |
|
V1981
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 18.Apr.2025 at 03:11 |
|
Nekaj sem zasledila po Fb profilih Levice, da je predviden tudi zakon za osebno rabo, za legalizacijo ... upam da boljsi kot je ta za medicinsko. Je kdo kaj dobro seznanjen s tem?
|
|
![]() |
|
V1981
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 26.May.2025 at 14:30 |
|
Neupraviceno je prepovedana in videna kot droga - droga je sinteticna konoplja, prenehajte to mesati z naravno ... https://vimeo.com/1087061986/37192ad0cf
|
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.Jul.2025 at 14:26 |
|
https://www.rtvslo.si/slovenija/levica-in-svoboda-vlagata-zakon-o-rabi-konoplje-posameznik-jo-bo-doma-lahko-imel-do-150-gramov/751985
Uh, tole se mi pa zdi dejansko sprejemljiv predlog zakona, ki bi razrešil kritične težave trenutne zakonodaje in upošteval ljudsko voljo. Predvsem ta toleranca pri vožnji. Saj se razumemo, da ne mislim zagovarjat kakšne prizadete vožnje... zgolj to, da večer prej skajena žberla ne more biti razlog za odvzem vozniške. Kako bodo to meril na licu mesta je pa vprašanje. |
|
![]() |
|
V1981
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 16.Jul.2025 at 13:08 |
|
https://www.dz-rs.si/wps/portal/Home/zakonodaja/izbran/!ut/p/z1/04_Sj9CPykssy0xPLMnMz0vMAfIjo8zivSy9Hb283Q0N3E3dLQwCQ7z9g7w8nAwsnMz1w9EUGAWZGgS6GDn5BhsYGwQHG-pHEaPfAAdwNCBOPx4FUfiNL8gNDQ11VFQEAAXcoa4!/dz/d5/L2dBISEvZ0FBIS9nQSEh/?uid=6E250B39165718DDC1258CC80034E819&db=pre_zak&mandat=IX Ce bi prikazalo si preberite, sicer pa pojdite direkno na stran in poiscite ... Kaksna mnenja? Jaz nisem se prebrala v celoti, bom kasneje ... Se pa kar strinjam s Frogijem, samo jaz sem mnenja, da je malo prevec omejitev. Pa moti me, da ne smes nobenemu prodati svoj pridelek, kajti bo domac in varen. Kako bojo merili se tudi sprasujem ... Upam, da bo sprejet zakon ... bomo koncno v miru ...
|
|
![]() |
|
V1981
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 24.Jul.2025 at 23:35 |
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Aug.2025 at 11:24 |
|
Dolga pot je še.. SDS skupaj z zdravniško stroko že glasno nasprotuje novemu predlogu zakona, in s tem se bomo spet naslednjih 10 let prerekal o stvareh, ki jih zakon sploh ne naslavlja in ne omogoča (da bodo zaradi zakona operirali zadeti kirurgi in podobne neumnosti..)
|
|
![]() |
|
Post Reply
|
Page <1 141516 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |