![]() |
Koncertno ozvočenje |
Post Reply
|
| Author | |
mixmix
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Koncertno ozvočenjePosted: 20.Jan.2008 at 18:48 |
|
Koncertno ozvočenje
Lep pozdrav vsem Paranoid Userjem. Namreč v izdelavi imam diplomsko nalogo glede Koncertnega ozvočenja (organizacija, postavitev ozvočenja konstrukcije....in pa opis komponent (ojačevalci zvočniki(monitors) efekti, luči, mešalne mize... Bil sem že v 4ih knjižnjicah in te literature imajo zelo zelo malo ...tako da sedaj še tukaj
pišem...in upam da mi resnično lahko pomagate Rad bi vas prosil vse ki kaj veste ali imate kakršen koli vir ali material bi vas prosil če mi lahko na kakršen koli način pomagate...lahko mi kar pošljete na mail djbajc@gmail.com ...ker sem že kar malo obupal nad isaknjem virov :S Hvala za vnaprej...in lepo pozdrav vsem ![]() |
|
![]() |
|
frogstomp
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Online Points: 12340 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 21.Jan.2008 at 19:41 |
|
dvommim da boš dobil človeka k ti bo po pošti al pa tuki prpravljen iz dobre volje in dolgčasa spisat za celo diplomsko materjala:)
drgač pa mal poglej po forumu, sej so odprte teme, kjer folk razglablja o studiih, opremi,... kkšn PSSE v google napiš pa ti bodo mogoče znal pomagat:) |
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |