![]() |
Eksperimentalni bend išče basista |
Post Reply
|
| Author | |
kole
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Eksperimentalni bend išče basistaPosted: 17.Oct.2012 at 19:06 |
|
Zdravo,
bobnar in kitarist/vokalist iščeva basista za izpopolnitev postave (vsaj v začetku, kasneje se lahko bend razširi v kvartet, kvintet, whatever). Oba že nekaj let igrava svoje inštrumente, bobnar je teoretično podkovan, jaz malo manj, sem pa imel kaka 3, 4 leta bend z nekaj nastopi, imam tudi snemalno opremo in nekaj izkušenj s tem. Žanrsko sva zelo odprta - predvsem iščeva nekoga, ki ga ni strah eksperimentirati, ki ne bo držal samo akorda, ki si bo delil enakovredno vlogo v bendu. To seveda ne pomeni, da rabiš biti alfa in omega basa niti da ga igraš pretirano dolgo. Sicer pa so nama najbolj pri srcu kakšne eksperimentalne jazz zadeve, prog rock, math rock, post-rock, post-metal, shoegaze (tudi kombinacija black metal/shoegaze), post-punk, tudi kake indie zadeve, etc. Recimo, da se nagibava tudi k bolj temačnemu soundu. Igralo bi se skorajda izključno avtorski material (kar nekaj idej in konceptov je že), če bomo res zagreti za kak komad, lahko naredimo cover. Vaje so pri meni doma - v bližnji okolici Ljubljane proti Kamniku (Šmarca), bobnar pa se fura iz Lj, tako da če bi bila potencialna oseba iz Lj in brez prevoza, se lahko brez težav fura z njim (cca 25 min vožnje iz centra). Kakršnakoli dodatna vprašanja in ponudbe in to na tine.kole@gmail.com. |
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |