Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Bandi > Slovenska scena
  New Posts New Posts RSS Feed - SHUTDOWN
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

SHUTDOWN

Post Reply Post Reply Page  <1 789
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Feb.2026 at 08:38
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Feb.2026 at 14:20
Jaz imam še eno anekdoto, za katero se mi ni zdelo vredno ugrabiti mikrofona a jo vseeno rad delim.

Pred mnogo leti so špilali pred Scaffold v Ostrigi. Malo hecno sestavljen line up. Večina tam nas je čakala na brutalizacijo in smo kar malo pisano gledali kr neke glemerje za predvozače. Pride Egzi gor, pogleda levo, pogleda desno, pogleda naprej.... pa samo reče 'Ko da bi nas vrgli levom.'
Led je bil prebit, malo smo se nahahljali in s to svojo facno opazko je pridobil kar nekaj občinstva na svojo stran ostali so pa pač podpirali šank. No harm done to anyone Approve

Če sem si narobe zapomnil band, pa sorry, v spominu imam njega.

Edited by devlin - 09.Feb.2026 at 14:21
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Feb.2026 at 12:31
Vrjetno misliš tale event z Mephistophelian?
Drgač pa dbest komentar, vekam :D
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Feb.2026 at 12:47
Ja evo, mislim da je bilo to to. Tongue
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
izzy View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote izzy Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Feb.2026 at 14:31
Res en tak lep večer, kjer smo pokazali, da slovenska hard 'n Heavy scena zna stopiti skupaj. Če le razlog ne bi bil tako kot je bil.

Skratka... ugotovil sem da se staram in da je kar kriza spremljat bande od 7:30 pa do konca.

Tomcat so bli super. Prov vesel sem, da so se fantje spet spravl skupaj, čeprav prenovljeni postavi. gledal drugič v dveh mesecih in morm rečt, da sm se že navadil Anžetove interpretacije komadov. Pogrešam Žbuna Embarrassed. Pol k je pa še Žiga upadu za dva komada je blo pa sploh top.

Pelhan so bli standardno kakovostni, ampak ima občutek, da me bo Aleš enkrat nekam poslal, če mu bom še naprej najedal z Dawn Patrol reunionom LOL

Za Broken Arrow sem pa tud vesel, da sem jih videl 2x v dveh mesecih, ker vprašanje, kdaj jih bomo spet vidl na odru. Začel so z meni njihovim najboljšim komadom (FFWF), končali pa z drugim najljubšim (HALL).

Pri Allstar zasedbah se je zgodilo, da koga nisem poznal, par ljudi pa nisem videl, že celo vrsto let. 
Ne vem kdo je bil pevec pri prvem komadu, samo fuuuuck, ker vokal.

Na splošno ne vem, če sem kdaj v tako kratkem času slišal toliko visokih not iz toliko različnih moških ust Thumbs Up

Skratka super večer in res lep poklon Egziju, ki ga pomoje nisem videl kakših 10 let (pomoje nazadnje kot predskupino Lenih kosti v Ortu in mogoče še z Requiemi) in je v svoje dokaj kratkem času vihranja po slovenski sceni res pustil ogromen pečat.

Ogromno znanih fac in še več neznanih Clap Nekaterim bi pa res morali počasi že odvzeti člansko izkaznico ...
Music is the gate, it's an opening to our fate, it's a feeling that binds us strong
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Feb.2026 at 18:41
paranoid report

Najlepš &amp;#10084; in impresivno. Glej ta seznam glasbenikov, ki so tole tribute ekipo sestavili na hitr poziv, nekateri se prvič skušali v nevešči zvrsti in položili z odliko.. če zagusti in bo treba za bajonet stisnt, nominiram Šujota za poveljnika. Bo vodil četo medicincev, ki bo po vojnem polju srčne rane obvezovala.

Edited by frogstomp - 12.Feb.2026 at 09:02
Back to Top
Šujo View Drop Down
Paranoid crew
Paranoid crew

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Šujo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 12.Feb.2026 at 12:04
To loh, ker strelnega orožja v mojih rokah ne bos videl :P
Fuck you and the horse you rode in on
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <1 789

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.109 seconds.