![]() |
28.2.08 TO HATE, HIRAM, THRAW, BATINA / Ch0 ; Lj |
Post Reply
|
Page <12 |
| Author | |
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Feb.2008 at 14:26 |
|
batina cool, thraw super ko zmeri, OBDUCTION PA...
vstopnina je bla pa res visoka. problem je pac da ni noben prso gledat vseh 4 bandov (vecina kr po enga) in pol je pa res velik 7eur ne! a jebiga! ne bom se prtozval...... ce bi bli tuji bandi take kvalitete bi bla vstopnina itak 25
|
|
![]() |
|
BudZpencer
Organizator
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 4504 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Feb.2008 at 14:45 |
ne moreš glih komentirat ane, ker si mel bližnje srečanje z monitorjem :)Mah dejansko glede na to kok je zadnej čase treba dat samo za dvorane je vak koncert pod 8 eurov zelo ugodno. |
|
|
http://www.dirtyskunks.org - underground stormtroopers of death platoon 666 - kicking ass since 2002
|
|
![]() |
|
tanch
Newbie
Joined: 05.Dec.2007 Location: Cocos (Keeling) Islands Status: Offline Points: 73 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Feb.2008 at 14:56 |
|
meni je blo ful fajn. sam to hate so bli nekam kratki, jst sm hotela še!
|
|
|
feel the gloom of restless spirits
|
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Feb.2008 at 14:58 |
|
dovol sm jih vidu da lahk recem, da so mi trenutno en bolsih bandov pr nas!
pijaca je pa dala svoje efekte ja
|
|
![]() |
|
_tina9
Newbie
Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 193 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Feb.2008 at 17:57 |
|
thraw so bli odlični...ja Aleš, ma una mona pr vstopnicah je bla pa res prava mona....upam vsaj to d ji bo še kafe teknu...
|
|
![]() |
|
Centurion
Newbie
Joined: 11.Feb.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Feb.2008 at 21:20 |
|
Zakon je blo.Meni osebno so bli najboljši Thraw.Samo te vstopnine so res malo previsoke...
|
|
|
see you in the next revolution...
|
|
![]() |
|
Šaja
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Feb.2008 at 21:48 |
|
nice
testament i like
|
|
![]() |
|
Šaja
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Feb.2008 at 21:55 |
|
glasba fajn, malo enga malo druzga. Sem uživala. Ljubb temu da sm mela treninge od 14 do 20.30 in nisem nič jedla sem se razmetavala, čupe so plapotale, žurrrka. Če sem komu kšne neumnosti blekala žal, pivo mi je zlo hitr stopilo v glavo
buco hvala za pivo
|
|
![]() |
|
Everlost
Senior Member
Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1802 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Mar.2008 at 03:15 |
|
Hehehe...same pohvale na Thraw - organizatorji: Thraw povabite + 3 'krneki bende' pa vrjemte da mate ful obisk pa profit.
To pišem iz vaših komentarjev - TO NI MOJE MENJE....ane..tisti ko se radi spravlate name. Fukojebine. |
|
![]() |
|
Šufko
Groupie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Saudi Arabia Status: Offline Points: 653 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Mar.2008 at 09:07 |
|
Jst bi tud uletu na koncert, če bi igrali Thraw zadnji, tako pa se mi ni dalo hodit ob 23:30 na zadnji ali zadnja dva.
Upam pa, da naslednjič ne bom mel kakih obveznosti in da pridem na vse bende ! LP |
|
|
Za letenje ne rabiš kril !!!
|
|
![]() |
|
_tina9
Newbie
Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 193 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Mar.2008 at 10:36 |
ma se strinjam... folk preprosto ima rad THRAW :) ma če povabijo organizatorji še 3 kr ene bende poli je škoda... dobro je d so thraw in še tri ene orng bendi :)) poli je pa tak rasfuk d brezveze |
|
![]() |
|
torrendo
Newbie
Joined: 01.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Mar.2008 at 12:49 |
|
Batina - super grupa, prvič slišal in morem vas resnično pohvalit, kar tako naprej. Thraw- obvladate inštrumente in na odru ste bili zelo energični, vendar ta glasba mi ne gre v ušesa, verjetno pa gre vašim fanom, o katerih moram rečt, da je žalostno, da ne cenijo opreme ch0. Polivanje alkohola na monitorje ter naslanjanje na njih, jemanje mikrofonov z odra. Nvm no.
Obduction - dobra zadeva, vendar na čase je preveč uspavalo, sem pa bil presenečen o dobrih vložkih, pa pevka je sweet
To Hate - Slovenski In Flames
Mislim da je blo fajn, da so bile 4 skupine z različnim stilom.Vstopnina, pa morda za kakšna 2 eur preveč Edited by torrendo - 01.Mar.2008 at 13:06 |
|
![]() |
|
Natasa
Organizator
Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 277 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Mar.2008 at 20:07 |
|
no fajn, da kdo tud ceni opremo ch0, glede vstopnine pa:
vseeno je bil minus in mislm, da ce bi bla karta 5eurov bi blo st. obiska enako, minusa pa se enkrat vec... zdej, ce vam ni panika dat u vpk-ju 30eurov za vstopnino in nato se za drag pir, nevem no... hvala vsem, ki ste prisli kljub "dragi vstopnini" za podporo bandom in klubu. |
|
![]() |
|
grdksmrt
Groupie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 882 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Mar.2008 at 22:35 |
Natanko tako. 2,5 evra za pivo (0.4 l) ni problem dat, 1,75 eur za ogled enga benda v živo je pa cel hudič?!? kaj tukaj ne štima?? Je pa vsaj pivo na metelkovi cenejše-na koncu je še vedno cenej, če si preračunate koliko ste spili. Hvala vsem skupinam za dobro voljo in odličen nastop in hvala vsem, ki ste prišli na koncert. Se vidimo 27.3. 08. |
|
![]() |
|
olci
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Mar.2008 at 01:12 |
|
Hvala tudi vama http://tohate.blog.siol.net
Edited by olci - 03.Mar.2008 at 02:36 |
|
![]() |
|
Post Reply
|
Page <12 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |