![]() |
Thrash Assault 3 - 11.10.2008 |
Post Reply
|
Page <1 567 |
| Author | |
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Oct.2008 at 16:14 |
|
no kul.
ce si pa kj prej v celju pa poklic - 041 213 831 (moja nova cifra). no pac, kdorkoli k rab mojo cifro za kdajkoli pac
eeehhh borovnicke dajo ko se gre na killswitch engage, upam spet na vreco presenecenja
pocasi pocasi
Edited by FABO-SUPERGRIZL - 10.Oct.2008 at 16:14 |
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Oct.2008 at 17:18 |
Lepo vreme nam ne bo v breme
KRATKE HLACE
|
|
![]() |
|
Kipar
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1016 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Oct.2008 at 17:20 |
|
Methooooooooooooooool! Krieg <666
Lušno bo:) |
|
|
You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
|
|
![]() |
|
Ventor
Senior Member
Joined: 22.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2239 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Oct.2008 at 19:57 |
|
1,2,3 ... ŠTART! Se vidmo gor :)
|
|
|
www.myspace.com/kellermetal Hide your head or join the dead! |
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Oct.2008 at 20:35 |
|
sm ze spil ene par biric, ma sm se mogo it mal na paranoid
cez dobro uro via - lubljana!
|
|
![]() |
|
Gašper Fatur
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 11.Oct.2008 at 02:16 |
|
Gremo v MEDLLLLLLLLLLLL!
![]() ![]() ![]() |
|
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Oct.2008 at 15:21 |
|
evo nas.....
mini report v kratkem, bana + kavc - zdle
|
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Oct.2008 at 19:42 |
|
zaaakon je blo
TNX vsem iz slovenije, k se vam je dalo bit že ob 15h tam in nas podpret!!!
cel fest je bil ql. Sicer meni osebno razen Devastation in Heathen so mi bli vsi bendi totalno nezanimivi
|
|
![]() |
|
sovdat
Senior Member
Joined: 14.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1007 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Oct.2008 at 21:12 |
|
Ja, fajn je blo :)
NEGLIGENCE - zakon!!! Res v nulo odigrano (razen back vokalov :)), dobra set lista, dober zvok, vsaka čast :) mate že kej novega potrjenega v tujini? HELLISH CROSSFIRE - nisem gledu MINOTAUR - bolj švabskega thrasha ni :)) Ful dobro odšpilano, samo da nimajo glih nekih kvalitetnih komadov :) DEVASTATION - so mi bli najboljši bend na TA, škoda edino za slab zvok (vokala se je v prvi vrsti komaj kaj slišalo) ... pa še Tomorrow We Die so igral :) SACRED STEEL - / ACCUSER - živo sranje, mislim da je bil celo 1 komad iz prvih plat, ostalo pa samo novo ... SADUS - nisem nikoli kej preveč poslušal, tak da jih niti nisem preveč pogledal, pa še na začetku so mi zamorili s tanovimi komadi :)) HEATHEN - hehe ... :)))) No men so bli čist OK, v glavnem zarad zakon set liste, ki je bla dosti popolnejša glede na KIT (Death by Hanging, Goblin's Blade, Pray for Death, Breaking the Silence, samo pol Open the Grave ... :)), samo zvok - porazen, fušali so dosti preveč, Hypnotized je bil skor neprepoznaven itd., še največji minus pa vso talk show sranje s strani Leeja in Douga ... shut up and play! :) Še slabše kot Manowar na Earthshakerju 05, naj si vzamejo Mustaina za vzor :) pivo - ogabno metal market - v pizdi, zmeraj na slabše gre :) folk - ful malo, pa še to ga je tretjina prekomirala :D itd. :) |
|
![]() |
|
sajmon
Senior Member
Joined: 29.Jul.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 4878 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Oct.2008 at 21:23 |
|
sm se eno uro nazaj glih prbalinou iz nemcije. .
najprej morm povedat,skoda da smo zamudil negligence, sam kurc, odvisn smo bli od prevoza, tko da smo sele ob sestih prispel na prizorisce koncerta,oz. festivala .. so pa sus u nulo nardil devastation, sadus in heathen hvala vm k ste mi polepsal vecer, ceprou sm se meu ze tko al tko dobr
ce potegnem crto, je blo sexi mega spon Edited by sajmon - 13.Oct.2008 at 06:48 |
|
![]() |
|
UNSTABLE
Newbie
Joined: 09.Aug.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 100 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Oct.2008 at 21:25 |
|
Na Heathen so ljudje res ležal vsepovsod (vključno z mano). Men je blo vse skup zelo zabavno, sam jako nekoncertna izkušnja, ker sm večino časa prepil, pa sm šov vsak band od začetka prečekirat, da sm vidu da lahk grem naprej pit
(kr salbo, sam sm biv res žejn). Me je pa to stal, da sm Sadus prekomiru, pa Heathen tud, sam tist sm prostovoljno, k so bli bl pijani ko js in se je poznal na igranju. ZELO DOBER VIKEND je bil Edited by UNSTABLE - 12.Oct.2008 at 21:26 |
|
|
Ni treba, da je umetnost, da je najbolš ;)
|
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Oct.2008 at 22:02 |
Si mislu Davida namest Douga
Pivo - predlagam, da naslednjič vzamemo s seboj kontejnar gnojnice in jo tam prodajamo v plastičnih kozarcih za 3,5€ - se zna zgodit, da obogatimo.
Metal stojnice - Megadeth prva izdaja Rust in Peace 8€, plata od Dimmu Borgir 15€... dovolj povedano.
cca. 20 fajn ljudi je blo tam (mi), ostalo pa ena mega prašičja farma pofukanih švabov - marsch raus... resno razmišlam, da ne bi več hodu tja na koncerte... pa sej tko al tko so vsi ti revivi in reunioni klasik bendov ena ornk nesmiselna bedarija... sem vesel, da sm vidu Forbidden in Heathen ampak se mi jebe za njih današnje. Ko so začel ustvarjat je bla scena sveža in živa, dones samo pripomorejo k prenasičenosti bedne kurbirske scene.
|
|
![]() |
|
Kali
Senior Member
Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3419 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Oct.2008 at 22:25 |
|
zakon je blo :)))
Itak nevem kva nej povem sej se je use že povedal pa se še bo...sam heathen mi useen niso bli huj z govori kt pa manowar na earthshakerju...sm gledala na uro takrt pa so manowar mel tut po 10minutne govore...te zdj so bli krajši ampak useen jih je blo preveč!! sacred steel sm prespala :)) in mi je prou pršl takrt da je špilu men en nezanimiu bend da sm mau k seb pršla k prj nism bla za nkamor. sadus nism use vidla ...mau na začetku pa tko no...uno elektroniko bi loh vn spustil..sj je zanimiu sam ne spet tok...in smo šli raj z evico pa lipnikom vn na sprehod...super sprehod...ga morem pohvalt :D :D švabi so mi en res smešn narod...sploh k vidš tm enga u tigrastih pajkicah z jacketko iz našitkou k neveš a je glemr, baba al neki thrasherskega...neki pač :) aja pa ena miška mi je pršepnla da bojo mogoče heathen pršl v SLO. enivej...grem jes lepo zj ležat k sm že ceu dan preležala na poti dam in sm čist zaležana in se morem odležat...hehe :P Edited by Kali - 12.Oct.2008 at 22:28 |
|
|
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
|
|
![]() |
|
doda24
Organizator
Joined: 23.Mar.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 12.Oct.2008 at 23:41 |
|
Ne vem jest sm dobu kar sm hotu.
Destruction za 8e,sanctuary,possesed,exodus,paradox.Zame je blo kul dobu sm kar sm iskal. |
|
![]() |
|
WILDEN MATIKEN
Groupie
Joined: 06.May.2008 Location: Papua New Guinea Status: Offline Points: 782 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Oct.2008 at 01:20 |
|
666 lahko noč Edited by WILDEN MATIKEN - 13.Oct.2008 at 01:21 |
|
|
lepo je,če si pijan kot krava in ležiš u travi pokozlan po glavi!
|
|
![]() |
|
Gašper Fatur
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Oct.2008 at 01:39 |
|
HELLISH CROSSFIRE, MINOTAUR in nažalost tudi NEGLIGENCE smo zamudili.
DEVASTATION - Zvok u pizdi, gledou sm jih 30 sekund. SACRED STEEL - Gledou sm jih 10 sekund. ACCUSER - Nu-Metal bend. SADUS - Jih ne poslušam in so mi težili (sm pa pogledal cel koncert odspredaj, ker sm mislu da bo težko pridet naprej za Heathen, potem pa ugotovu da je folka pred odrom manj kot na tamalih vaških motozborih). HEATHEN - zaradi njih sm šou in biu razočaran. Zvok (spredaj)v kurcu, Leeja se sploh ni čulo kitare, samo nakladanje, biu je pijan itd. Kraken nima pojma, v slovenski Metal sceni je najmaj ene 15 kitaristov ki bi boljše od njega nadomestilo Piercya. Basist in Dave sta bla še najboljša, čeprou je biu Dave ful prepotiho, bobnar oz. vsi pa fušali 100km/h. OK, ni bla lih totalna polomija, samo res ne vredno več kot 1500km vožnje. Naš folk face itak, pozdrau vsem ki smo se vidli! |
|
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
Kali
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Oct.2008 at 01:40 |
sm hotla pit pa ste bli usi tipi slabi...brezmene pa avtodoma pomoje še par ur neb najdl :P |
|
|
|
|
![]() |
|
Gašper Fatur
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Oct.2008 at 01:43 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
Kali
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Oct.2008 at 02:52 |
|
uh ja pa jes sm 2 CDja od mejdnou pozabla u autu!!!!
|
|
|
|
|
![]() |
|
Ventor
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Oct.2008 at 10:15 |
|
Jp, sm opazu pol k smo ze prsli domu :)
Uglavnem fajn, malo mi je tezilo kr mi je zmankalo kesa in sm biu za heathen ze prakticno trezen ... ce bi bil pijan bi mi bli sigurno vsec tko pa so me FUL razocarali ... pizda nemors si prvoscit takega fusanja no ... sound je bil (razen za Sadus in Negligence) za vse bende se mi zdi da precej slab ... Hellish nism pogledu, Devastation so mi bli dolgocasni in sm jih gledu 3 komade, Minotaur sm si pogledu par komadu od dalec in morem rect da sploh ni slabo, ni pa nevem kej ... Accusser bedno, zmagovalci vecera pa definitivno Sadus in Negligence. Mah kakorkoli, vazno da je gas! Mene me pa sploh ne motijo nemci, prou zabavno mi je blo videt tisto klapo z lasmi ostrizenimi na pinjo, crtaste/tigraste/leopardkaste hlace, nasitki in hajtopke ... fak, ku da bi prsu leta 81' na Priest koncert :D Kali: Bolj zaspanga cloveka ku si ti se nism spoznau pomojem :D |
|
|
|
![]() |
|
puzavnar
Senior Member
Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Oct.2008 at 12:01 |
|
blo jhe prow fajn
![]() ekipa na kombiju dbest.vodič jaka tud vredu desc. bendi: negligence,pa ta2,pa3-mau-prespau jebiga zmatran sm biu ka smo ga še vzuni pil je blo kul,notri na toplem pa sam mrkminotauwr so bli kr vredu no.sekretni štil ne glih.accueser pa widu ene dva kumada pa sta mi res zadugajala. no sadus pa heathen pa sploh zakon čeprav mi heathen niso tok zadugajali ka so mal preveč nakladali o brezvezni stvari-pivo bl nagrawžne stvari še nism piu.mislim da majo clo italjani bolši pir![]() skratka blo je fajn |
|
|
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
|
![]() |
|
Ewelin
Senior Member
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1251 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Oct.2008 at 12:37 |
,ja Kajo je treba prjavt v guinnessovo knjigo rekordou za največjega zaspanca evr![]() Drgač pa ja,zakon je blo itak,tko nš folk ,unh švabou niti nism neki opazla sploh, k sm bla u rožcah, smo spoznal pa ene američane k so bli čist fajn,od bendou itak Negligence ,pol Sadus so mi bli tud hudi,taki odpulenci res,Heathni pa tk kt ostali pravte mal preveč govorjenja,uno fušanje me niti ni neki zmotlo,pač posledica 2dnevnega pitja,za ostale bende pa niti neb komentirala, kr sm skoz nek okol skakala pa komirala, itd... |
|
|
Out of control
|
|
![]() |
|
JEY666
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Oct.2008 at 12:39 |
|
MEN JE BLO ČIST VSE TOTALNO-ZAKO-HUDO-DABEST-FENOMENALNO!!!!
:=)
HVAL VSEM K STE SE PRPELAL IZ NAŠE LEPE DEŽELCE,PA SE DRL POD ODROM,RES JE BLO LEPO:)
DRGAČ PA SM BL MAL BENDE GLEDU PA BL OKOL SKAKU,PA PIL,PA JEDU,PA KADIL:D
P.S.DIGORGIO NAJVEČA FACA SPLOH!!!!!!!
P.P.S.: K.F.FUCKING.C IS THE BOMB!!!!! Edited by JEY666 - 13.Oct.2008 at 12:45 |
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Oct.2008 at 13:32 |
|
Heathen so ga kr precej fušal, sam glede na koncerta v S.F. 2001 in Wacknu 2002, k sm jih nazadnje gledal, kej drugega nism prčakval. Pač ta bend nikol ni neki ful resno delal, zarad tega tud nikol niso neki bli ful znani.....
- se vidi iz attituda
drugač un solo kitarist od Heathen meni ni slab - samo tud ga je mal na cajte odnesl nekam, vrjetn je bil tud nabasan, pa preveč naglas je mel sound za sulašce .... baje so modeli prejšno noč za 300eur pera spil.....
Jon Thores je bil zakon (bas - Heathen :):):) ta model se je kr povsod nekje pojavljal.... model je v resnici posnel basko na NOTHING'$ $ACRED, Dominguez pa Sergeant sta bla samo na turneji!!!! pa sploh ni to napisano!!! ful grdo! Drugač pa Jon - FUL FACA!!!!
zvok sam men ni bil tolk zlo slab, edino vse skup je blo čist prenaglas, pa kitare so ble čist nerazločne, so se utapljale v ferceranju srednjetoncev...vse skup eno škripanje
DEVASTATION so bli meni kul!!!! Indijanci
per je bil pa res zanič - Cuba Libre je bil kr uredu
Jey - uni KFC saved my day, k sm skor umrl po ene 22 urah ne spanja in ene 18 urah ne hrane :) pol sm ga res zapančal k v nebesih
hvala še enkrat vsem iz slovenije, ki ste bli pod odrom, ko smo igrali!!!! MADE THINGS SO MUCH BETTER!!!!!! Edited by Wind Carrier - 13.Oct.2008 at 13:35 |
|
![]() |
|
Gašper Fatur
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Oct.2008 at 14:11 |
Js sm pa pričakoval ful, ker so bli letos aprila na KIT res ODLIČNI. Imeli zakon sound in super igrali. |
|
|
FUCK THE WORLD
|
|
![]() |
|
Guests
Guest Group
|
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Oct.2008 at 14:31 |
|
se js.
NEGLIGENCE - perfektno!!!!! res tezk rect da je bols ko pred forbiddni al pa v sentjurju (men vasa najbolsa spila dozdj), ampak sigurn je blo glih tok dobr mislim da sm ze vsem clanom posebi povedo in upam da vam ni kj prevec ego zrasto
Hellish Crossfire - gledo, fajn
SADUS - ZAKON!!!!!! dost komadov nism poznal (vrjetn novejsi), ampak prav ta prav punch
HEATHEN - se mi zdi da mal prevec kritizirate, k js sm bil na njih trezn in lepo skoncentriran in so bli pac, povprecno dobri
so fusal, so dolgovezl (usejn je altus najvecji car ), ampak in general cist fajn
sploh pa ritem sekcija, dva najbol heavy & evil pjeba na odru
bobnarja sm ze prej spoznal uzuni, pa sm najprej mislo da so me nasral da je heathen bobnar, k mi res nie zgledo. ne
edino kar sm mal podvomo je to, da heathen dejansko snemajo (oz. pac, delajo na) novi plati, kr edini 3 nove komade k so igral so uni k so jih ze izdal na demotu 4 lete nazaj, tak da pomoje kr nc ne bo z novo plato se ene par let
nasa klapa (vsi ) - pomoje ce bi bil sam gor bi mi bil najbol bedn festival, ampak itak smo bli pomoje ena osmina vseh ludi gor in se je useposod najdla kompanija
pivo notr si sploh nism upo probat, kr je ze smrdel u unem placu ko so ga tocl prevec po necem ugabnem, KELLERBIER je pa zlo dobr pir!
|
|
![]() |
|
Ventor
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Oct.2008 at 15:33 |
|
Uf, bjra je bla notr res v pizdi ... samo po dveh, treh se ze navadis okusa, pol k sm u ljubljani pil lasko mi je bil prvi pozirek prow u kurci :D
Hvala tini ker nam je velikodusno odstopla skatlco marlboro rdecih, so prsli prow na poti nazaj :) Vsa slo klapa je bla res zakon Publika se mi je pa sicer zdela precej mrtva, razn tistih parih nazganih nemcev in italjanov, ki so bli v circle pitu tku ene 4 ure :D |
|
|
|
![]() |
|
Kali
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Oct.2008 at 16:12 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
_wasted-tina_
Senior Member
Joined: 09.Feb.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1866 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Oct.2008 at 19:02 |
|
no pa še jst:))
blo je zakon...najbolši so mi bli negligence, pa na sadus mi je čist potrgal:) na heathen sm se pa nekej še trudla bit pokonc sam mi ni znesl...tko de sm mal počila:D hmm za ostale bende se pa nism nč kj pomatrala de bi jih gledala.. drgač pa klapa zakon itak an... ![]() ventor za čike pa np... vam pa thanks za zelišča hehe in sevede puzavnarju tud:D :D |
|
|
.....
|
|
![]() |
|
Ivan
Senior Member
Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2579 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 14.Oct.2008 at 13:29 |
|
Kaki pa so bli Sacred Steel?
|
|
|
DICKLESS TRACY
ERUPTION |
|
![]() |
|
sajmon
Senior Member
Joined: 29.Jul.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 4878 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 14.Oct.2008 at 13:56 |
Edited by sajmon - 14.Oct.2008 at 13:56 |
|
![]() |
|
Kali
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 14.Oct.2008 at 19:54 |
|
|
|
|
|
![]() |
|
Ventor
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.Oct.2008 at 09:37 |
|
Meni so bli tudi sacred steel precej v kurcu, sm prcakovau vec od njih ... pevc totalno antipaticen in s strani vokala in z vizualne strani, muzika pa je bolj dolgocasna ... z unim otrokom na odru so pa res usekali mimo za moje pojme ...
|
|
|
|
![]() |
|
Kali
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 16.Oct.2008 at 04:49 |
|
sj res...a je kdo kšne fotke naredu?? :)
|
|
|
|
|
![]() |
|
Kipar
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1016 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Oct.2008 at 21:40 |
|
Evo še moj "report" z velik zamude.
Negligence smo na žalost ujel samo zadn komad, ker smo na poti do Nemčije stal v premnogih kolonah. Kar smo vidl je blo pa klasika... torej odlično .Devastation sem pogledal eno malenkost in sem bil malo razočaran. Pričakoval sem veliko več. Minotaur sem poslušal par komadov in so mi bli ful zanimivi. Definitivno za se poglobit v ta band. Sacred steel so bli bedni, Accuser pa za nikamor. Sem nekak računal na kej starejšega, kar mi je še kr relativno dobr, čeprav z velik velik preveč ponavljanja istih riffov. Sadus so mi bli super in od njih sem dobu ravn to kar sem pričakoval. Res zakon. Heathen so me pa na celi črti razočaral. So mi definitivno med top 5 bandi in si ne bi ravno mislu, da lahko en band s takim imenom tako fuša. Altus je bil na začetku s svojo predstavo še zabaven, pol je ratu pa že mal dolgočasen. Setlista je bla sicer za moje pojme odlična, sam odigrana zlo slabo. Zvok je bil pred odrom slab, je bil pa Dave zlo komunikativen in skuliran. Ne vem no... upam da so mel mega slab dan, ker jih grem decembra gledat na Dunaj in ne bi rad spet videl tega. Drgač pa all in all je bil festival odličen, družba najboljša, švabi večinoma bedni, obkoncertne aktivnosti pa zmagovalne . |
|
|
You're just a mindless shell, staring brain numb in a square pulse of illusions.
|
|
![]() |
|
JEY666
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 21.Oct.2008 at 08:14 |
|
EVO TOLE JE EN NEMC SLIKU :)
|
|
![]() |
|
Ewelin
Senior Member
Joined: 17.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1251 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 28.Oct.2008 at 15:28 |
|
Ej a ni tud Žid neki slikou,bi blo fajn še tist vidt
Drgač ga pa tale nemc zmaga s temi thrashed fotkami
|
|
|
Out of control
|
|
![]() |
|
JEY666
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 28.Oct.2008 at 17:15 |
|
EVO PA KLELE SO TUT ENE SVEŽE :)
|
|
![]() |
|
puzavnar
Senior Member
Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 28.Oct.2008 at 22:26 |
|
zakon fotke
![]() in imam 3000 post ![]() ![]() |
|
|
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
|
![]() |
|
MIIB
Newbie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 28.Oct.2008 at 23:31 |
Auš dau za enga tahvadnga? ![]() |
|
![]() |
|
Post Reply
|
Page <1 567 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |