![]() |
Pevec (LJ ali NG) |
Post Reply
|
| Author | |
tyl
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: Pevec (LJ ali NG)Posted: 21.Jun.2013 at 19:17 |
|
Živjo,
iščem bend v Novi Gorici ali Ljubljani. Poslušam uglaunem rock, hard rock, heavy metal; Aerosmith, Deep Purple, Bon Jovi, Def Leppard, Rainbow, Eric Clapton, Steelheart, Van Halen, Eurpoe, Eagles, Boston, The Beatles, Whitesnake, Firehouse, Bijelo Dugme, Scorpions, Europe, Dream Teather, Gotthard, John Mayer, Parni Valjak, Mark Knopfler, Richie Sambora, Lenny Kravitz itd. Pa tudi kakšen druge...posamezni komadi Olivera Dragojeviča, Dream Evil, nekatere iz 80-ih, Slaughter, Skid Row,Hammerfall itd... Uglaunem hard rock, rock in (power) ballads. Igram tudi kitaro, ampak je v bendu raje ne bi igral, zato da se bolj posvečam vokalu (ni problema za posamezne komade) znam pa tudi osnove klavirja. No, 5 let sem ga igral...nekaj že znam zaigrati. Zdej hodim tudi k enemu super inštruktorju petja. Sem iz Nove Gorice, študiram v Ljubljani in imam 21 let. Med poletjem nimam faksa, tako da ne vem koliko bom v Lj, nekaj bom že, stvar dogovora. Prosim pozorno preberite, katere bende/stil muzike poslušam. Če vam to ni pri srcu, potem mi niti ne pišite. Nočem zveneti tečno, ampak se mi zdi prav, da se to razčisti takoj Iščem bend, ki bo resen, v polni postavi, z resnim ciljem ustvarjat, nastop, snemat, karkoli 040 979 466 reljic.andrej@gmail.com LP Edited by tyl - 21.Jun.2013 at 19:26 |
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |