![]() |
MetalCamp 2010 |
Post Reply
|
Page <1 444546 |
| Author | ||
Provo Kator
Newbie
Joined: 08.Oct.2009 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 364 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Jul.2010 at 08:35 |
|
V čem pa je razlika med njima? Kvaliteta hmelja? Redčijo z vodo? Če je prvi tolk boljši, zakaj drugega pol sploh točijo? |
||
|
Vodkodlaki in vamparji
|
||
![]() |
||
Šujo
Paranoid crew Joined: 25.Nov.2007 Status: Offline Points: 3314 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Jul.2010 at 09:15 |
|
|
prvega ne točijo, je v piksnah.
jst sm se spet mal zmuznil pogledat na MC in lahk rečm glede organizacije sam VSA ČAST. itak sm bil že na 101 festu vsepovsod in sm 100% da bi hodil samo na MC če bi bli bendi men po godu, žal pa temu ni tako. ampak resno, meni je organizacija samega festa vsaj toliko pomembna kot bendi na njem. in pivo za 3€, vedno dostopni tuši, VEDNO čisti diksiji v katerih je VEDNO skret papir, letos zelo kul varnostniki so definitivno stvari, ki jih lahko sam pohvalim. kaj bi spremenil? -merch-premalo ga je, npr za nas, vinyl loverje je tuga totalna. pivo-frogijev predlog. Ottarocker pa ZMAGA, tiho vsi! ledeno mrzu pir za 1€ kadarkoli-ljubim vas! resno, če date mal manj fruličarjev pa mal več heavya/hard rocka, z obveznim kultnim sladkišem vmes kupim 2 karti, da se mi ne bo treba spet na švedsko vozit. lp. |
||
|
Fuck you and the horse you rode in on
|
||
![]() |
||
Perc
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Jul.2010 at 10:56 |
|
|
kakšni so bli devildriver? anyone?
|
||
|
If you don't live for something, you'll die for nothing...
|
||
![]() |
||
brutalc
Newbie
Joined: 16.Dec.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 358 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Jul.2010 at 11:53 |
|
![]() |
||
Haderach
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Jul.2010 at 21:52 |
|
|
Hvala BoBaN-u, ostalim organizatorjem oz. vsem, ki ste sodelovali pri izvedbi MetalCamp-a, za informacije. Z veseljem preberem kaj iz prve roke.
Do sedaj sem bil še na vseh MetalCamp-ih in vsako leto z zanimanjem opazujem, kako se stvari spreminjajo in izboljšujejo. Kar tako naprej! ![]() Me pa prav zanima, kako se je kaj festival v teh sedmih letih prijel med domačini. Kakšno je sedaj splošno mnenje ... |
||
![]() |
||
krepitacija
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Jul.2010 at 21:58 |
|
odf00k! res noro |
||
![]() |
||
BoBaN
Organizator
Joined: 07.Nov.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 583 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 19.Jul.2010 at 22:19 |
|
|
||
|
METALHOLIDAY www.metalholiday.com
BURNING SEA www.burning-sea.com http://www.facebook.com/metalholiday http://www.facebook.com/BurningSeaFestival boban@metalholiday.com |
||
![]() |
||
Beastboy
Newbie
Joined: 17.May.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 261 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 20.Jul.2010 at 07:48 |
|
Ottarocker je pivo v pixni,ko Ottakringer je pa Pivo in Cvetje varianta,ki je povrh še predraga ![]() |
||
|
A jebeš vse skp!
|
||
![]() |
||
Taijfl
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 20.Jul.2010 at 11:26 |
|
|
Jebo vas pir, pa tja se gre zarad bandov in muzke, ne zarad pira.
|
||
![]() |
||
Monxster
Newbie
Joined: 24.Aug.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 356 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 20.Jul.2010 at 14:28 |
|
|
nope, tudi pivo je eden izmed glavnih stvari na metal festivalu
|
||
![]() |
||
puntar
Groupie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Kuća Poso Status: Offline Points: 876 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 20.Jul.2010 at 15:11 |
|
|
Če bi bla muska razlog, bi bil vsako leto sam 2 uri na Mcju.
|
||
|
Mha! It is EVIL! It is SO EVIL!! It is a BAD BAD plan that will hurt many people... ...that are GOOD! |
||
![]() |
||
MIIB
Newbie
Joined: 16.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 20.Jul.2010 at 17:25 |
|
Word!! |
||
![]() |
||
Taijfl
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 21.Jul.2010 at 12:46 |
|
|
pol pa drugič jte na pivo in cvetje in ne na metal camp. Če je pir več ko metal pol je to bolš opcija za vas. Pir maš tut doma pa se ga lahk nacejaš, pa tam v trgovinah in kafičih v tolminu ga je tut na pretek.
|
||
![]() |
||
Pelin
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 21.Jul.2010 at 14:37 |
|
:facepalm: |
||
|
Koji Kurac?!?!
|
||
![]() |
||
Ejsi_Disi
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 21.Jul.2010 at 15:11 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
Rock n' roll ain't noise pollution.
|
||
![]() |
||
Ejsi_Disi
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Jul.2010 at 08:49 |
|
|
Rock n' roll ain't noise pollution.
|
||
![]() |
||
plegueangel
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 23.Jul.2010 at 20:33 |
|
Te moram popravit. Kolega se je moral prav smejat, ko sem mu pokazal ta post. Je rekel da bo prav poslal svojemu šefu ta vic. Trenutno ima Union celo malo preveč sodčkov. Res pa je, da Union ne da NIČ več feedbacka. Se pravi: no both ways cash flow, nič več enormnih popustov itd. Slabo ta prva roka
|
||
|
Faggot.... mislim fagot, pa flavta...
|
||
![]() |
||
BoBaN
Organizator
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 24.Jul.2010 at 08:10 |
|
nema sta...jedna jako profesionalna firma je taj Union. Ni enormnih popustov ali zato su u cetvrtak 08.07.2010 u 7 ujutro dosli sa kamionom u nas kamp na Metalcampu i poklanjali besplatno pivo posetiocima. Tako profesionalan marketinski potez nisam nikada u zivotu cuo i vidio...Mozda tvoj kolega zna nesto vise o pokusajima Uniona da vlasnicima lokala i organizatorima festivala i priredbi proda licencu za javno pikazivanje svetskog nogometnog prvenstva? Na nasem zadnjem sastanku na Unionu u aprilu 2010 su nam rekli kako od njih moramo da kupimo licencu jer su navodno oni u Sloveniji vlasnici licence za javno prikazivanje svetskog nogometnog prvenstva. Na zalost nisu o tome razmisljali da smo dovoljno inteligentni da nazovemno na Fifa-u i proverimo.
St se mene tice samo napred sa tako profesionalnim radom!!! Bravo! Na metalcampu smo ove godine prodali rekordnu kolicinu piva...i znas sta? nije bilo Uniona! A znas zasto? zato sto su firma koja na lageru nema ni 50HL piva! A zasto to znam? Zato sto je 02.07.2010 postojala mogucnost da bude problema sa uvozom Ottakringer piva u Sloveniju pa smo kao plan B kontaktirali Lasko i hteli da im kupimo svo pivo koje imaju... Edited by BoBaN - 24.Jul.2010 at 08:42 |
||
|
BURNING SEA www.burning-sea.com http://www.facebook.com/metalholiday http://www.facebook.com/BurningSeaFestival boban@metalholiday.com |
||
![]() |
||
plegueangel
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 24.Jul.2010 at 08:58 |
|
Ah daj no... 50 HL je komaj 100 sodov... Tolk ma skoraj moja tašča na lagerju
Kar se tiče Fife in nogometa itd... me boli kurac. Nogometa ne maram 2much, Uniona prav tako ne pijem
Res pa je total nefer, kar so se šli letos s temili prenosi fuzbala. Pa ne sam Union, tud TV Slovenija in Sazas itdf. Sreča sem lahk tekme ki sem jih hotel gledat, gledal na Hrvaškem z dostojnimi komentatorji... Sam ne pa govorte bedarij, pa širite dezinformacij, no. Preveri malo dnevne kapacitete malih pivovarn, da ne govorimo o Unionu in Laškem, ki sekata preko 10.000 HL piva dnevno. Je pa res, da ti v treh dneh ne bo šel nihče več na roko za količine potrebne za 10.000 ljudi. Tu ni dost sam 20.000 sodov piva... tu je še logistika, ljudje, avtomati, jurčki, marketing... Itak pa lahko poveš: Ottakringer vam je dal boljše pogoje in ste ga zato tudi izbrali - PRAVILNO! Vsak bi naredil isto - tudi jaz. LP Ma mi je žal, da sem se spljoh vključil v debato... pridem enkrat na MC, pa bova tam zadebatirala... sem hotel letos, pa so Sakisa zjebali Edited by plegueangel - 24.Jul.2010 at 17:12 |
||
|
Faggot.... mislim fagot, pa flavta...
|
||
![]() |
||
Pero
Admin Group
Joined: 13.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3916 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 24.Jul.2010 at 13:50 |
|
|
Sej to je blo že parkrat povedano, da so bli boljš pogoji :)
|
||
![]() |
||
jesus
Newbie
Joined: 10.Feb.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 284 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 26.Jul.2010 at 11:52 |
|
|
BoBaN čist verjamem ti v profesionalnost Uniona
Pazi tole; 7.6.1999 v Ljubljani - Metallica
Vhodi se odprejo ob 17.30 uri, igrajo predskupine, več kot 20.000 ljudi, pardon 20.000 metalcev, nora vročina, vsi so dobre volje, pivo teče
ob 19.10 uri na vseh štantih od Uniona, ki so bli na tribunah, zmanjka pera.
To je težko za verjet, štanti so imel po 15 sodov piva, organizaciji Uniona je blo namreč težko prpelat večje količine pera 2 kilometra vstran od fabrke.
Potem vsi navalimo na nek uvožen per za šankom na stojišču dogajanja, kjer je bla strašanska gužva. Kljub temu, da je bil dražji in si s težavo prišel na vrsto, smo moral vsaj do 22.00 ure čakat, da so prpelal iz Uniona nove sode... pizda sramota, da ne morš verjet
Očitno eni na tem forumu ne dojemate, da se marsikateri slovenski organizatorji ne morejo spoprijemati z organizacijo prireditev, kamor pride več ko 5.000 ljudi. Tolk v razmislek tistim, ki navijate za Union Edited by jesus - 26.Jul.2010 at 11:53 |
||
![]() |
||
brdavs
Newbie
Joined: 04.Mar.2009 Location: Slovenia Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 26.Jul.2010 at 12:33 |
|
|
večina spijemo dost prej marsikej marsikje z marsikom, tko da men je vseen ker pir je, kok stane, kok sodov je. MC je zakon festival v Sloveniji in širše, naj se dela tko še naprej ! |
||
![]() |
||
LYnX
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 29.Jul.2010 at 00:01 |
|
|
Lep pozdrav, mal z zamudo, sm se glih dobr aklimatiziru, k sm se vrnu s skandinavije. še mc z moje strani.
letos smo bli mal pozni za na kemp, šli smo šele na soboto, torej 2 dni pred nastopi.. k ga je fajn pr šotorih pit inu se veseljačit, pol pa že bendi.. huh, že? smo bli grupa 20 osebkov, na najbl zakon placu. bliz mel 3 skrete, sočo, tuše, oder.. idealno! poleg tega smo se pa znotraj grupe federalno štimal med sabo, tko da sm vedno s babo, kolegico in še nekom x rihtal, si kuhal. organizacija odlična, letos še celo kar se higiene tiče. sploh pa obožujem vsakodnevni obred it v tolmin na kavo, mogoče pico, pa u štacuno pol pa u sočo. mislm da ravn to dela ta festival tak kot je. i like. šu sm na meet&greet za Epico, baba na vsak način hotla. kul, bom vsaj simonco vidu. prčakvou sm jo bl tko.. da jo spedenajo za na slike, da v resnic ni tolk huda. pridm v un šotor. haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa<3<3<3. A SI TI PRFUKNJEN!!! to ti je huda baba!! se mi podpiše, me pogleda, pa se mi nasmeji.. hhghfmhgmhgmgm<3<3 ok, nasledn dan gremo na kofe, pa pride zravn Sam Dunn (headbangers journey, global metal). huh, prou vidm? v redu, stopm do njega za avtogram, ful je tak skromen, pa sva se zaklepetala za ene 10 minut. model me je res izprašal za ta fest kaj si mislm itd.. pol je reku da dela tle dokumentarc metal evolution, in da je ta fest kot nalašč zarad svoje narave. ta člouk je res legenda! no dobr, grem mal opisat videne bande: pondelk mi je kr zmagu. negligence so mi bli dobri, sicer ne tolk k lan v kudu, ampak vseen je blo fajn. noctiferia - res mi je blo dolgcajt na začetku.. pa so me mal ogrevat začel. pol pa fond of lies, hoho zmaga!!! in na isti ravni šli do konca, njihov najbolš nastop kar sm jih jst vidu! torek.. crowbar sm poslušu pr šotorih. bemumater to je pa blo mučenje. najbolš del, k so nehal. nevermore! koji kurac sm mel driskača na mc06, da jih nism vidu. ker tole je blo absolutno razočaranje. najprej je blo publike glih za en vzorc, vzdušje v kurcu, vokalist pa prehlajen čist preveč. škoda no, od njih sm največ prčakvou letos. six feet under tud če ne, so mi kr neki, cannibali so faking razturil!! to ti je energija na odru! ratu žejn, šu popivat, se mi ni dal na soulfly.. dokler nism slišu prophecy, laufu tja, in cel koncert skaku k budala. mogoče maxija mal zmanjkuje, ampak šov zna pa narest. pa en debil me je čist gratis porinu medtem ko si maxi dal dres gor (haha legenda) in niso nič igral takrat, pa sm prletu enmu v glavo. počena ustnca #1. korpiklaani ne grem pogledat, pa če mi plačajo (6x sm jih mel že čist preveč), shutdown so mi bli solidni, metsatoll pa smešni. model mel res za cel skladišče inštrumentov vseh oblik, pr vsakmu sm bil presenečen, a na to se da tud igrat?? dober nastop. žurat naprej... sreda.. sadist. o jebote. že na mc07 so bli žalost. ampak to je pa obup. pol sm šu pogledat arkono, pa mi niso sedl. nekak mi oni sedejo samo v mrazu. tole neki ni štimal=) na leave's eyes sm mislu da bom zaspal, pol me je pa mal menjava bendov zmotila, k nism bil obveščen. nism mel namen it na overkill, pa se mi je mal znan komad zdel.. hmmm.. u pizda!! devil driverji so že! kak raztur so nardil, svaka jim čast. bil mal v moshu, pa šu pol na hribček, tko da uhka rečm da je bil kr komadn circle pit. equllibrium. a lohka kdo prosm pevca anglešk nauči?? smešn je bil=) na dunaju ko sm jih vidu, so zaigral 4 komade, ker je bla publika tolk bedna. no tuki ni bla. je blo kr fajn takrat ko model ni govoru. pozitivno presenečenje. overkill.. ne spomnm se več, vem pa da sm bil tam=) četrtek.. hohoho gonoba!! kolk je smrdel tam spodi=) zbral se je kr dost ljudi ob tej uri, pa parim tepcem se nam je dal še migat. nardil smo vse, mosh, circle pit, wall of death (resda nas je blo 7 not). škoda da ste mel sam pol ure, ker to je blo zakon!!! sploh poskus angleščine od hopsya=) demonical sm poslušu k sm čaku na meet&greet epice, pa šu direkt v sočo pol. Decapitated so bli odlični, pevc ni glih za med otroke=) men so bli boljši k na mc06.. epica! kul uvod, fino.. baba začne pet<3<3 kr kocine so mi šle gor, k se je pa na odru prkazala, pa še kj druzga. vau, zakon nastop. sam vročina ga je fajn najedala, tko da še enkrat v sočo. odkar sta dvojčka šla stran, eluveitie niso vredni enga štumfa. kaj so ga pa tonci tle sral... ooo jebote, sj vem da je zajeban vse te frulice oglasit, ampak to je pa bil obup od zvoka!! hvala da so pol na sred enkrat šele zrihtal, da se je slišal kkr tolk razločno. ker najprej tud komadov nism razloču. najslabši njihov nastop kar sm vidu (5x), ampak vseen sm mogu si popestrit po svoje, pa crowdsurfat=) pr temu bendu sm vedno skor več nad folkom k pa vmes=) evo končno dolgo pričakovane behemothe. ampak me je razočaru nergal. wtf model, vedno je mel eno boljših interakcij s publiko, tle pa? pa dokler orion zravn njega špila, bo nergal vedno zgledu palček. ker hrust je ta model. sm pa dobu tud eno negativno izkušnjo med njimi, za katero me je sram. ok grem v mosh, en cajt notr, pa se mi ni dal več, grem vn. stojim kake 3 vrste za moshem in kar naenkrat mimo teh 3 vrst direkt vame v rikvrc prleti en model s hruškasto glavo. direkt ke v gobc. fak, že čutu en zob postran, pa kri, počena ustnica, da še zdj težko žrem. se obrnem, držim za gobc in grem vn prke prvi pomoči. in mi je bil en v napoto, ene 190cm visok pa babo je mel objeto. pogledam ga, model me gleda v oči. grem mem, in mi dvigne komolc, da me še on enkrat čez zadane. sploh nism razmišlu, takoj je eno na nos ujel, spusti babo, ga še enkrat trofnem na šminko, pade po tleh, pa ga še enkrat na tleh. pička mu matrna. takoj jih je blo par zravn kva je zdj to, pa sm sam hitr naprej šu. proklet debil, upam da sm ga ornk. nikol si nism mislu, da bom kerga mogu udart na mcju in me je hudo sram za to, ampak ta si je pa res zaslužu. debil. šu sm še pogledat destroyer 666, pa mi zvok ni bil najbolj po godu, pol sm se ga pa šu nažgat do konca. petek šel pogledat ensiferum, ozvočenje mel v kurcu. kr neki so bli. takisto nisem bil razpoložen za obituary inu solato papriko, soča vabi. zgubljeni paradajzi so mi bli odlični, nimaš kj čupat, to je sam za poslušat. lep vokal, sam sm pa kr en cajt isku točko, kjer mi je bil všeč zvok. nasploh je blo tko pr vseh bendih, tam spredi pr moshu je bil kurac zvok, na sred mal levo je blo idealno. kladupadu sm prepil, potem pa vrhunec campa. SABATON!!! kak šov?! že med pr komadom, wtf, čemu pa tak odziv?! zvok je bil pomojem neki najboljšga kar sm slišu, vsaka kitara lepo razločna, bas, pa še pevc legenda je take vn metu.. waau!! tako publiko bi js rd povsod vidu. pa nj mi kdo prosm objasne, zakaj ravn pr njih tak odziv? vojne tematike? vmes smo še porajtal, da je en kolega točno isti k joakim, pevc. isto obrit, ustrižn, oblečn=)=) sam še svoje raybanke sm mu gor nataknu, pa je bil taprav! kolk smo se prezajebal k smo šli do sotočja.. o fak, te italjani ahahhaa=) en je bil čist iz sebe k ga je vidu ahaha.. ta dan ga je zmagu na mcju. sobota na žalost sm mogu predčasno it, ker smo takoj nasledn jutr s familijo spokal na turo po skandinaviji. tko da šu sm si ogledat insomnium, moj najbolj pričakovan band letošnjega lineupa. res da zvok ni bil ravn najbolši, ampak men so bli odlični. folk ga je res čupal na polno, zalivanje z vodo... jebeš vročino, splačal se je! nujno jih vidt še jeseni. šu spakirat, še pogledat exoduse in domov. kolk je kurčev filing it predčasno s festa...=( tko da če potegnem črto. minus mi je bla letos publika. pred stagom, ko je masa ljudi na kupu, nism več čutu tisga fairplaya kot včasih. v moshu se v enga zabijem, model me poišče, spotakne in odrine da fuknem. predn me je kdo pobral, se jih je 5 čez spotaknl, pa še kak se gratis vrže. wtf? folk gre vlakca med eluveitie, pa prlaufa en model ob vlakca, pa s komolcem vsazga trešč. kaj folku ni jasn? to me je edin letos zmotil, da ni take sproščenosti med publiko. k v kempu je bla. tle so še vedno minusi, glj glj, k nobenga ni za organizacijo=)=) plusov pa ne bom vseh pisu, ker jih je preveč=) sam to bom napisu, da sm vesel, ker sm kupu črn pulovr. ponudba ostalih barv je bla bolj skromna, tko da jebeš=) BoBaN, še ene par besed namenjenih tebi: resda smo se velik pizdil celo leto, kar se tiče cen, lineupa, organizacije... tko bom reku. svaka ti čast! bolš se pizdit prej, k pa pol pol festivalu. res, tole je bil najbolši mc, kar se organizacije tiče in nimam nobenih negativnih kritik. še naprej tko furi zadeve, pa upam da s čim manj problemi! prou torto bi ti dal=) heh tolk v srednji še za maturitetni esej nism napisu.=D Edited by LYnX - 29.Jul.2010 at 00:07 |
||
![]() |
||
Monxster
Newbie
Joined: 24.Aug.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 356 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 30.Jul.2010 at 16:12 |
|
just because they rock!! ![]() k se spomnm k so bli par let nazaj v lj, jih še noben ni poznal, sam en je totalno norel v prvi vrsti, pa še ta je bil iz švedske u mariboru sm bil totalno presenečen, da jih že tolk folka posluša, kar je blo pa na MCju je blo pa totalno odfukano. vidu sm jih 4x in nikol bil razočaran. zmerej vso publiko na noge fuknejo![]() |
||
![]() |
||
LYnX
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2010 at 00:42 |
|
tokrat gredo zasluge frogiju, obenem bi ga pa okaral, kaj ni to mal več poslikal=) http://files.myopera.com/frogstomp/albums/3847372/IMG_6351.JPG |
||
![]() |
||
devlin
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8890 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2010 at 09:41 |
|
Ahaha, kolegici vidita Oriona in Nergala, isti odziv. Tipa komad zdolgočasena pišeta rutinske čačke, se ozreta proti nam pa jima začnejo usta sama narazen lest .Ne se jebat Sam Dunn!!?? Edited by devlin - 01.Aug.2010 at 09:42 |
||
![]() |
||
AishaBerg
Organizator
Joined: 15.Jul.2008 Location: United Kingdom Status: Offline Points: 1370 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 01.Aug.2010 at 21:50 |
|
|
ma dj -.- meet and greet... sem mislna da je to za nepovprečne osebke in da si mogu met kšn pass za to. kurcgleda, nasledn let pa res. -.- fakof
|
||
|
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ!
|
||
![]() |
||
Schmts
Newbie
Joined: 11.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 459 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 04.Aug.2010 at 04:41 |
|
|
LOL, nekdo je spizdil logo metalcampa in ga uporabil v špilu...XDXD
http://www.gamespot.com/iphone/adventure/dangerousgame/images.html Edited by Schmts - 04.Aug.2010 at 04:45 |
||
![]() |
||
LYnX
Newbie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 04.Aug.2010 at 17:54 |
|
|
sam nad tabo se pa vedno znova zamislem. ob 5h zjutri to objavš človek, pa pjt spat!=)
geek en=) sicer je pa ta logo metalcampa ukraden od dimmu borgirjev, k so ga mel na death cultu (2003 right?) |
||
![]() |
||
BoBaN
Organizator
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 04.Aug.2010 at 21:22 |
|
nije ukraden! kupljen je od artista po imenu Joachim Luetke i copyright pripada nama.
|
||
|
||
![]() |
||
Kali
Senior Member
Joined: 18.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 3419 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Aug.2010 at 07:06 |
|
|
||
|
Iz Teme smo prišli, v Temo se vrnemo
|
||
![]() |
||
Schmts
Newbie
Joined: 11.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 459 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 05.Aug.2010 at 16:46 |
|
No, pa si MoM lahko še par dinarčkov obeta. XD |
||
![]() |
||
Ivan
Senior Member
Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2579 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Aug.2010 at 09:49 |
|
|
''Inside look into Metalcamp'' by Contraband Candy TV:
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=144460 |
||
|
DICKLESS TRACY
ERUPTION |
||
![]() |
||
lord_morthron
Groupie
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Aug.2010 at 10:36 |
|
To si sam zato nalimou, ker si ti tut not... Showoff! ![]() |
||
![]() |
||
Ivan
Senior Member
Joined: 19.Nov.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 2579 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Aug.2010 at 11:09 |
|
|
Hehehe, ne ... ker so Nephrolith not! Sam pa sem lušten, a?
No, Sam Dunn je res bil tam. S Cepotom se je 100 let pogovarjal o NoMeansNo, ker je Cepo imel njihovo majico. Lud tip! Bil v MoM šotoru in pričal sto let!!! :))) |
||
|
DICKLESS TRACY
ERUPTION |
||
![]() |
||
puzavnar
Senior Member
Joined: 18.Nov.2007 Location: Scotland Status: Offline Points: 7706 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Aug.2010 at 11:52 |
|
|
meh
more? |
||
|
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com jst ne spim,jest komiram izjava dneva od gurija now telefon mam.pm me your number bithes |
||
![]() |
||
Katana
Senior Member
Joined: 25.Dec.2007 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1838 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 13.Aug.2010 at 13:44 |
|
To je tut mene presenetl. Drgač mi ni pretirano všeč njihova muska, na koncertu me je pa kr not potegnil lih zarad vzdušja. Joakim je res car, kakšne stresa pač energija benda se je prenesla na publiko in obratno + muska je ful energična. |
||
![]() |
||
Valia
Newbie
Joined: 17.Feb.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 158 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 15.Aug.2010 at 23:56 |
|
|
Evo ene par filmčkov:
http://www.youtube.com/watch?v=RxyF2GckDZg --->Negligence (a ve slučajno kdo naslov komada?) http://www.youtube.com/watch?v=PIIc_09k5ss&feature=channel ---> Six Feet Under - Seed Of Filth http://www.youtube.com/watch?v=NmOLnFOoLho&feature=channel ---> Six Feet Under - Torn To The Bone http://www.youtube.com/watch?v=nBOJjelYPag&feature=channel ---> Cannibal Corpse - Pounded Into Dust http://www.youtube.com/watch?v=fY-tEJ249J8&feature=channel ---> Vulvathrone - Metaphysics Of Torture http://www.youtube.com/watch?v=hpxcqKBtXig&feature=channel ---> I vs. I (ve kdo naslov komada?) http://www.youtube.com/watch?v=M6K0_mO1g_E&feature=channel ---> DevilDriver - Fate Stepped In http://www.youtube.com/watch?v=pWSx7-kF6DE&feature=channel ---> Overkill - Coma http://www.youtube.com/watch?v=PZiHvcKoxL8&feature=channel ---> Gonoba - Violent Solutions http://www.youtube.com/watch?v=KhnLETjIWY0&feature=channel ---> Suicidal Angels - Jesus Lies http://www.youtube.com/watch?v=PgL6inwBvHM&feature=channel ---> Decapitated - Visual Delusion http://www.youtube.com/watch?v=7VFh0ochPvY&feature=channel ---> Behemoth - LAM http://www.youtube.com/watch?v=WRy5l3p99P4&feature=channel ---> Obituary - On The Floor http://www.youtube.com/watch?v=2CAVkrmNqgE&feature=channel ---> Exodus - The Ballad Of Leonard and Charles Edited by Valia - 15.Aug.2010 at 23:57 |
||
![]() |
||
Post Reply
|
Page <1 444546 |
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |