Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Ostalo > Ostalo
  New Posts New Posts RSS Feed - bivališče - ležalka, kišta, rože, tepih..
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

bivališče - ležalka, kišta, rože, tepih..

Post Reply Post Reply Page  <123
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Jan.2010 at 16:19
hehe en bl koma k tadrug, preverjamo reflekse:D
Back to Top
AishaBerg View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote AishaBerg Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Jan.2010 at 22:40
[QUOTE=Železnk] zakva maš ti kahlo u sob? :D
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΚΟΔΑΙΜΟΝΟΣ!
Back to Top
Železnk View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Železnk Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Jan.2010 at 23:09
dobu sm jo za 20. rojstni dan. v tem se skriva globoka simbolika! :D
drgač pa marsikej najdem v sobi, enkrat sm pospravlu ene knjige pa sm najdu Cankarja (ne kjigno ampak bankovec za 10000 tolarjev). enkrat sm pa najdu ene pol leta star piškot, ki je bil ta čas skos na mizi pa ga nism vidu
Back to Top
pestilence. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pestilence. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08.Jan.2010 at 23:23
Originally posted by Železnk Železnk wrote:

dobu sm jo za 20. rojstni dan. v tem se skriva globoka simbolika! :D
drgač pa marsikej najdem v sobi, enkrat sm pospravlu ene knjige pa sm najdu Cankarja (ne kjigno ampak bankovec za 10000 tolarjev). enkrat sm pa najdu ene pol leta star piškot, ki je bil ta čas skos na mizi pa ga nism vidu

aaa, z piškotom se je meni enako zgodilo. Z cankarjem žal ne:/
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
Back to Top
Ejsi_Disi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ejsi_Disi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jan.2010 at 09:37
No, jst mam cankarja še kar doma.
Rock n' roll ain't noise pollution.
Back to Top
Ejsi_Disi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ejsi_Disi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jan.2010 at 10:03
Še nekrat ex-soba. Pogled skozi okno na Julijce in Triglav:

Shakira's wall. Na koncu sem jih imel še večEmbarrassed

Back to Top
mati zemlja View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mati zemlja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jan.2010 at 11:36

sprva nisem mislila tega naredit... zdej bom... zato, ker so več ali manj vse vaše sobe polepljene pa tko :))), moja pa ni... sicer pa sekreta, hodnika in sobe za spat nisem slikala... soba, kjer preživim največ časa... in ful sem vesela, če je pospravljena :)) mi tko bolj paše... mam že v glavi dost razfukan vse, če je še soba, ni dobro.... se mi pa to pogosto zgodi...

omara, katere delček se vidi zgoraj... je postavljena v obliki črke T... zame ima pomen... testament :))
indijanec si je kupil klobuček v egiptu... tako je postal multikulturalen Big%20smile haha
grafin: a vidiš un žokec Embarrassed to ti moram vrnit :)

tle zdej tipkam :) los na omari me nadzoruje :) božiček na zvočniku pa posluša scorpions... en samcat velik plakat v tej sobi... wolves in the throne room Clap

prjatučki in školjke iz norveške

tlele kuham, kadar kuham :)

a room with a view Smile
.
p.s.: sedaj je uradno potrjeno, da sem zapadla v svet virtualnosti Wacko

Edited by mother earth - 09.Jan.2010 at 12:58
~      V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo.      ~
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mati zemlja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jan.2010 at 12:09
aja... na hodniku na enih vratih imam tole

na drugih pa tole...

drugega mislim, da ne... aja.. sem se zdele spomnila... pa v uni sobi k spim, imam en mali postrček od anthrax, k sem ga pozabila dol vzet, ko sem vse iz sten in omar dala dol... zdej je pa kr tam... pa eno sliko, k so sončnice gor narisane... sej to sploh ni tok mal...

Edited by mother earth - 09.Jan.2010 at 12:12
~      V življenju niso pomembni ljudje, ki ti želijo srečo, ampak tisti, ki te osrečujejo.      ~
Back to Top
Gašper Fatur View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jan.2010 at 14:58
Originally posted by mother earth mother earth wrote:

Uni iz Norveške so isti kot uni iz risanke od palčka Davida, besedilo s tega plakate je pa podobno (praktično isto) kot besedilo na koncu komada Uaschitschun od Running Wild. Smile
FUCK THE WORLD
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mati zemlja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jan.2010 at 15:07
Thumbs%20Up waw, ku si dober !!! hude asociacije Clap
Why do you kill yourself
Ravage what you need to live
You can't eat your gold
Nature's calling you

p.s.: uni iz norveške so trolčki :) matr, sem jim mogla celo pot razlagat, kje je slovenija, če ne so skos neki jamral Embarrassed
Back to Top
Gašper Fatur View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jan.2010 at 15:14
Ja hvala, drugače pa nism mislu na asociacijo ampak dobesedno. Poslušaj komad do konca, tam se sliši. Smile
FUCK THE WORLD
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mati zemlja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jan.2010 at 15:25
waw!!!!!!!! noro !!! na to sem že čist pozabila !!!! /prej nisem šla poslušat, sem le pogledala besedilo !!! jst se drugač učim te dva dni, k sem skos na paranoidu Embarrassed pa me skos neki zavaja.../
ej, ma zato je men tudi dobr prit na paranoid !!!! na tolk ene muzike me spomni !!!! toxiK me niti približno več ne pašejo /ojej, un vokal/ Wink running wild pa fletn slišat :)) 
hvala vam Hug ful dobro!!
Embarrassed
Back to Top
matos View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote matos Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Jan.2010 at 19:18
@moter earth: tako bo moje stanovanje če bom kdaj živel z mojo punco, mogoče s še malo bolj pospravljeno kuhino, pa ne po moji zaslugi seveda.
Aja pa une školjke pr trolih so z izjemo skrajno leve polži ;)
. . .
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Jan.2010 at 19:20
Fatur: ta rek tut Misery Index furajo :)
Cheeseburger eating motherfucker!

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
Person-man View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Person-man Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Jan.2010 at 19:27
Jep, js ga mam na MI majci, it is the sex!
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mati zemlja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Jan.2010 at 19:38
Originally posted by matos matos wrote:

@moter earth: tako bo moje stanovanje če bom kdaj živel z mojo punco, mogoče s še malo bolj pospravljeno kuhino, pa ne po moji zaslugi seveda.
Aja pa une školjke pr trolih so z izjemo skrajno leve polži ;)

LOL 
te tuk razumem Wink jst bi tudi imela bolj pospravljeno kuhinjo in bi mi tudi prav prišel nekdo, ki bi pospravljal zA mano Tongue 
hvala za opozorilo glede ne-školjk Thumbs%20Up

Edited by mother earth - 11.Jan.2010 at 09:37
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Mar.2010 at 19:28

od sajmona.. nism mel sreče, zmanjkal baterije,sicer bi se še kačam pa zbirki posvetil
Back to Top
Mitja M.J. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Mar.2010 at 20:48
PA TO JE PRAVA BLACK METAL SOBA! (pa še mrzlo je tako, da moraš met rokavice za tipkat po forumu Smile)
MacGyver je zakon!
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pestilence. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Mar.2010 at 22:45
I could not live with a computer like that o.O
Back to Top
polopoklip View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote polopoklip Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Mar.2010 at 23:09
HAHAHA, elita black metal scene 'is watching you mastrubate'.   
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mati zemlja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16.Mar.2010 at 23:40
LOL a dej, no!!! kakšne misli LOL      
Back to Top
sajmon View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote sajmon Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Mar.2010 at 00:37
ma ja, sj tako sobo mam ze od leta 1997. . sicr niso sam black metal plakati, je pa res da u vecini prevladujejo. . so vmes se kksna stara sepultura ( 1985 ) , sodom ( 1984 ), venom ( 1983 ) , deicide, death, cannibal corpse, vader, krisiun, . . jebat ga, to je moj koticek kamor se zatecem kadar nism na terenu. .
live for metal,die for metal !!!
Back to Top
Vraan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vraan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Mar.2010 at 00:58
zakon soba sajmon! Wink
The real monsters are often just people.
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.Mar.2010 at 01:06
a ste sploh opazil vrata na 2. sliki:) tko skrita k secreti pr wolf3d
Back to Top
Zenca View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zenca Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Mar.2010 at 14:40
moje pribižališče

in pogled ven ...

Edited by Zenca - 21.Mar.2010 at 14:40
Life is paradoxically coincidental to the ironical tyranny applicable to the unparalleled definition of reverse entropy.
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mati zemlja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Mar.2010 at 14:45
huda soba Thumbs%20Up  zeeelo !!  :)
Back to Top
_wasted-tina_ View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote _wasted-tina_ Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 21.Mar.2010 at 15:25
ja men je tud všeč:))
pa res lepo pospravlen
.....
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mati zemlja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Mar.2010 at 11:23
sem pa zanč neki brskala, pa sem našla tele fotke... sem ene par let nazaj mal hodnik opremljala :) pa sem mal poslikala, da sem lahko poslala na vpogled prjatlci, k je delala na ladji :))

toksične zvezdice... sam men je tuk lepo, ko grem zjutraj od doma in je še tema... in potem se ozrem nazaj in vidim zvezdice, ki se svetlikajo in pol je vse ful lepo :)
tista slikca pod ogledalom je pa otok flamingov, đerba

luč 1 (v lj so imeli samo eno tako, zato sem šla v kranj še po drugo)

luč 2

okno, ki ne gleda ven, ampak na en drug hodnik :)

ja sej, zdej pa samo še sekret pa sobo za spat gor vržem pa... frogi, a lepo tvorim paranoid ekosistem Star

Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Mar.2010 at 12:59
še vedno nevem kam lahko gredo zgubljeni gosti ležat po koncertu:)
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mati zemlja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 28.Mar.2010 at 13:11
:)) na uni slikci, k je wittr plakat gor, se tko v enem vogalčku vidi malo kavča :) no, tam lahko kdo spi, seveda, če se slučajno v un kavč kr jaz ne uvalim :)) k to zelo rada naredim :) pol pa mora it kr v pojstlo spat Smile aja... no, pojstle pa ne bom slikala, mam pa posteljnino, k so ovčke in pastrički gor narisani :))) pa tudi rjuho s smrkci imam :)) pa šalčko s smrkci :) pa črn krožnik... to pa samo zato, da lahko rečem, da sem tr00 bm warrior LOL yeah :PPP
Back to Top
Lejla View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lejla Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Apr.2010 at 19:20
Moja soba: slike so mal zamorjene k je blo lih oblačno k sm slikala..

Moj kotiček

Razgled (sivina:D)

Edited by Vuds - 06.Apr.2010 at 11:18
Back to Top
Ejsi_Disi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ejsi_Disi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Apr.2010 at 00:37
Fužine?
Back to Top
Lejla View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Lejla Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 05.Apr.2010 at 11:05
da!
Back to Top
Šujo View Drop Down
Paranoid crew
Paranoid crew

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Šujo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Apr.2010 at 15:12
moja soba:
the maiden omara

the techno department:

the WALL

the WALL pt. 2

miza:

CD's&videos:

eden od številnih malih detajlov stene:
Fuck you and the horse you rode in on
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pestilence. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 11.Apr.2010 at 18:54
NAD-a 302 zamenjaj z C315BEE, pa bodo slike še malenkost boljše^^
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jun.2010 at 00:40
moja sobica studio.122b. slikano lansko leto, torej leto 2009.

Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jun.2010 at 01:39
hehe prva liga, mal zgleda sterilno kt operacijska soba za moj okus :)
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 04.Jun.2010 at 01:50
mam jest namen tole sobco spedenat, sam je zadnje čase začel denar vlečt v druge smeri - enostavno ni denarja za sobo. na omarah manjka zgornja ličnica od predala ter ročke + mogoče zamenjat viseči element zarad globine ker not ne grejo fascikli; lih za 3 cm zmanjka.

pa pol bi dal še narest hi-fi omarco ter mizco. plus ostale malenkosti in dekorativne stvari.
Back to Top
puzavnar View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote puzavnar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2010 at 00:02
mam posnet brlog.zdej mi pa razložte kam nej slike dam :((
shrani si dela ogromne !
taprav desc ma orodje pod streho
http://puzavnar.mybrute.com
jst ne spim,jest komiram
izjava dneva od gurija
now telefon mam.pm me your number bithes
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2010 at 00:12
Back to Top
MIIB View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote MIIB Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2010 at 01:08
Can't wait to see that mess!!
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mati zemlja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2010 at 08:08
Originally posted by puzavnar puzavnar wrote:

mam posnet brlog.zdej mi pa razložte kam nej slike dam :((
shrani si dela ogromne !
zmanjševanje slikc na shrani.si:
zavihek shrani datoteke - naložiš fotko (ali fotke) - klikneš dodatne možnosti (to maš v tem istem okvirčku kot si nalagal fotke) - daš kljukico na slike pomanjšaš na ? pikslov in seweda označiš kakšno širino želiš - klikneš shrani ! ta dam! in slikce so pomanjšane...
Back to Top
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote mati zemlja Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17.May.2012 at 22:49
brutalno !!! danes mi je mitja Hug za svoj !!! rojstni dan poslal darilo... norveško zastavo... sem rekla... kam naj jo dam... sem tela na to okno na hodniku... in ne wem kako, nimam tuk rok kot shiva :)  mi jo je uspelo pridržati iz leve in desne in hkrati zapreti okno Tongue fak !!! ku dobro !!! ma weš kaj !! sploh ne grem na norveško za tri tedne !! sedela bom na robu svojega sekreta (itak sem wesela, ker sem ga po sili razmer (totalno zamakanje) mogla renovirat in imam zelene ploščice!!! Cool) in ta dam... ku lepooooooo :)) mmmmmm ... ma ja... lohko prideste tudi pohači, imam še dva pekca dišečih palčk :PPPPP

Edited by mati zemlja - 17.May.2012 at 22:50
Back to Top
Mitja M.J. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.May.2012 at 09:25
Lepa barvna kombinacija! Na prvi strani te niti, je taista zastava, pa še zdaleč ne izpade tako lepo kot v tvojem rumenem okvirju Thumbs Up
MacGyver je zakon!
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.204 seconds.