Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Paranoid Metal Market > Živa roba
  New Posts New Posts RSS Feed - Metal/Punk bend
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Metal/Punk bend

Post Reply Post Reply
Author
Newbie
Newbie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote BillieJoe_SLO Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Metal/Punk bend
    Posted: 01.Apr.2011 at 02:22
Oi!

Sva kitarist in bobnar, plac za vaje pa je v bližini Slovenskih Konjic. Iščeva pa PEVCA in/ali BASISTA/BASISTKO (če si basist ki ima vokal primeren za ta stil glasbe -fajn je da se znaš zadret, je težava rešena če ne pa pač vsak posebej) Igra pa se agresivno glasbo z riffi v stilu npr. Metallice, Nirvane, SOAD, Korn, Sepultura, Six Feet Under, Napalm Death, Kataklysm, RATM, Slayer, Pantera, Marilyn Manson, Black Sabbath, Niet, Exploited, Minor Threat, Aktivna Propaganda, Kuzle, Germs, Sex Pistols..... Drgač pa sva dobro uigrana in imava tut že nekaj svojih komadov tako da je bend resen v smislu rednih vaj, bodočih koncertov itd. Starost ni pomembna! Tak da navali narod! 

kontakt: 031 201 539

:punk:

Back to Top
človek iz gozda View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote človek iz gozda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.May.2011 at 17:09
oj seos, ej mi smo glih trije, js basistka pa vokal k nismo tk dauč pa mamo neke podobne ambicije čeprau mogoč se mejčken pr stilu razlikujemo kr js bi špilu predvsem klaviature in bi to kombiniral z tršimi zvoki pa tut kake modernejše sounde pa efekte smo mislal zram še vtkat, sam pomoj glede na to da mi rabmo glih bobnarja pa kitarista in wi2 obratno pa da nismo tk dauč nebi blo greh usej sprobat, sploh zto ko na konc koncov tut mi izhajamo iz oz. poslušamo use tte bende ko sta jih wi2 napisala tk da glasbeni okkus nebi smeu bit preveč različn..iz kot pa sta drgač prav iz konjic?
moj username je človek iz gozda.

Moj password je cum2554

hvala lepa za čudovite rezultate
Back to Top
človek iz gozda View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote človek iz gozda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.May.2011 at 17:35
tule je pa še link od našga posta na undermuzi si lahko mal prebereta bol točno kaj smo si mi najprej zamislal pa nas kontaktirita če vaju zanima..opremo mamo, znanje mamo, pište ;)

http://www.undermuza.com/?page=topic_odpri&topic=3179&lang=sl
moj username je človek iz gozda.

Moj password je cum2554

hvala lepa za čudovite rezultate
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.094 seconds.