Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Bandi > Slovenska scena
  New Posts New Posts RSS Feed - Wardance
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Wardance

Post Reply Post Reply Page  <123
Author
Groupie
Groupie

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zupan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2010 at 13:05
EEEEEEEEEEEEEJJJ ....... tole s serđotam ga pa čist faking zmaga Big%20smile
Back to Top
vulgaris View Drop Down
Organizator
Organizator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote vulgaris Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2010 at 13:11
vokal ultra odličen, komad pa nek pederski nemški power metal :D

Back to Top
Gašper Fatur View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gašper Fatur Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2010 at 15:48
Vivid Dreams s Serđotom res ful zakon, zdej poslušam še ostale komade... Kdaj bo vse končano? Myspace ful kvari zvok.
FUCK THE WORLD
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2010 at 16:00
Originally posted by vulgaris vulgaris wrote:

vokal ultra odličen, komad pa nek pederski nemški power metal :D

HAHAHAHA Big%20smile ja ma veš, da ko sva snemala je blo že men bad, k mi je bil kar preslab komad za tak zakon vokal. Sam ko ta komad sm mel napisan 12 let pa sm si želel en tak vokal čez met. Sj bova še kdaj drugič kak bolj rock nardila Wink 

eeee, drugač ta komad sm napisal pod vplivom benda Riot - Angel Eyes, k je takrat lih ven pršou Big%20smile 

@Fatur - Myspace nardi sound pribl tak, k če bi naredu 22.100 Khz Rate Mp3 z ene 90 Kbit/ s - kej tacga....

sj mam spodi player za 4 komade - tak sound bo na plati. Zdej sam še basko morm znižat, k se mi zdi, da sm čist preteral Embarrassed LOL  vedno tolk s teškim srcem tišam basko, k mi tolk fajn uno bobnenje slišat - sam če primerjaš svoj komad z BLS pa da maš ful več basa, pol pomeni, da je res ornk kriza Big%20smile LOL 

tko da zdele bom tole popedenal in vrjetno zamenjal komade gor, pol pa plata enkrat upam, da še ta mesec v štanc. Jutri se artwork dela. Komplicirat pa ful ne mislem - sam rad bi že dal to stvar od sebe med folk, pa šou naprej z lajfom LOL 

pol lajfa sm namreč skoz po malem delal na tej plati Dead Embarrassed zdej sm jo končno mel čas dokončat... pa še to nimam 100% cajta, k zravn zdej delam studio pa še Nephrolith mix morm tudi zakjučit - je sicer na 90% ampak še manjka par popravkov - tko da je kr veselo....

Sergej je pa zakon! Ni kej - to je posnel prehlajen z zabasanim nosom pa zmačkan od šnopsa LOL LOL pa men osebno je že to čist perfect Big%20smile
Back to Top
pestilence. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote pestilence. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2010 at 16:15
Meni je pa Sergejev vokal in pri requiem in pri iron median, tako v živo kot studijsko zakon.. samo tu pa me nekaj moti. Don't really know what or why:)

Ostale skladbe pa so simpatične.

Wardance

Edited by pestilence. - 09.Jun.2010 at 16:15
"En dan se mi bo strgal vse bom pustu in bom šu." Janez Zmazek-Žan
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2010 at 17:38
Men komad kot tak tud ni neki... Ne vem, navajen sm da mi od Dejza muska bl paše hehe, Sergej = awesome.
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2010 at 20:36
meni je pa ql Vivid, sm si ga ful želel dodat na plato, ker če ne bi Serđio odpel, bi ta komad umaknu in bi ga pogrešal Embarrassed 
bi blo "samo" 16 komadov na plati Big%20smile

tko jih bo pa 17 - don't ask - pač ful se jih je nabralo skoz leta (pa še ene 3x tolk sm jih postu v pozabo Big%20smile 

Edited by Wind Carrier - 09.Jun.2010 at 20:37
Back to Top
ZeroTolerance View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ZeroTolerance Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2010 at 20:39
Men je tut ql Vivid... vbistvu tak ful dober izpade :) Res ful pohvalno :)  Soloti so mi všeč pa riffi tut... vokal pa itak bomba :)
https://www.facebook.com/CorduraOfficial

http://www.reverbnation.com/timdraksler

http://www.youtube.com/user/nopainmoregain?feature=mhee
Back to Top
Ozee View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ozee Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09.Jun.2010 at 21:09
Ni se mi davo vsega poslušat bom ko bom mev cajt...Ja DYZ spt si preseneto, zakon je sproducirano Če bom tudi jaz v roku par let snemal solo ploščo si vabljen da posnameš kakšno western solažo
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Jun.2010 at 09:11
ti kr pošl, pa ne tolk odlašat, kokr sm jst Big%20smile 

sm posnel prvi demo '98 - v bistvu so se iz njega sploh Negligence rodil, k je Jey ta demo slišal sva začela skup muzko delat Wink 

pol sm 2004 hotu to narest v plato, pa mi pol ni blo všeč in pol še 2007 z Wardance spet plato, pa je tud nism izdal, k sm se bolj na Negligence konentriral.... 

sam mi je pa vseeno ene par komadov blo pa res tolk zakon, da mi je blo škoda, da ne bi nikoli izdal.

zdej pa končno vse skup namešan LOL LOL od granđa do hevi metala pa vse vmes Embarrassed 

vedno mi je blo nekako v mislih, da morm izdat z Negligence 2 plati in pa tole solo plato, pol mam pa lahk mir v sebi in dam lahka mir drugim. LOL  ne vem zakwa Embarrassed  - sam tko sm vedno notr čutil. Smile

Edited by Wind Carrier - 10.Jun.2010 at 09:14
Back to Top
Schoobitz View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Schoobitz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Jun.2010 at 11:28
Ej, d best!!!
Vivid Dreams je fakin amejzin!!! Prav nisem pričakoval tazga stila od tebe. :D Serđo je pa itak ! Pa večglasje!!!! Sicer morda res spominja na kake Nitro, ampak who cares, harmi so zakon!

Ostalo pa tak več al manj že mam doma in je tut kul.
www.myspace.com/simonsubic
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Jun.2010 at 12:03
:D to je stari stil - sj take muzike ne bom več delal - sam pač '98 sm naredu ta komad in vedno je čakal na tak vokal...  na ene stvari je vredno počakat Wink  kokr pravm, sm ful vesel, da je zravn - in jst sm včas precej take muzke tud poslušal (Riot, Primal Fear, Malmsteen itd.... so bli vplivi za ta komad :D

ma ja, men je fora to, k so čist totalno različni stili na plati, k sm tud sam vse te stile poslušal v tem času, k sm delal to plato - od Heavy Metala, Thrasha, Grunga, Ugly Kid Joe (oni so nad vsemi stili :D Souther Rocka / Metala itd itd....
 nism pa čist šur, če bo folk to prebavu, k je res med enimi komadi kr ornk razlika - no vse to sm jst - vse to mi sede, takle mamo...

za ta dnar LOL

Edited by Wind Carrier - 10.Jun.2010 at 12:05
Back to Top
Ozee View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ozee Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Jun.2010 at 22:08
preveč se obremenjuješ...to je tvoj izdelek, v katerega si vložil vse kar si čutil, ko si ustvarjal te komade in rife, ter skladateljske ideje . Pač skratka zaslužiš si nekakšno plaketo za vse kar si doprispeval nasploh v SLO metal sceni...mislim da bo Atheist imel še kakšen konstruktiven opis glede tvojega dela in vplivnega pristopa do vsega tega...hehe. Ustvarjaj glasbo, ki jo imaš rad, ter še naprej nam bodi vzor mlajšim generacijam, ki si želimo ustvarjati glasbo in ob tem tudi uživati.
Back to Top
Z-A-X View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Z-A-X Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Jun.2010 at 09:50
Originally posted by Ozee Ozee wrote:

preveč se obremenjuješ...to je tvoj izdelek, v katerega si vložil vse kar si čutil, ko si ustvarjal te komade in rife, ter skladateljske ideje . Pač skratka zaslužiš si nekakšno plaketo za vse kar si doprispeval nasploh v SLO metal sceni...mislim da bo Atheist imel še kakšen konstruktiven opis glede tvojega dela in vplivnega pristopa do vsega tega...hehe. Ustvarjaj glasbo, ki jo imaš rad, ter še naprej nam bodi vzor mlajšim generacijam, ki si želimo ustvarjati glasbo in ob tem tudi uživati.

word!
NEVERMORE... the greatest band that alcohol ever ruined. (d. Warrel)

Back to Top
PiWi View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote PiWi Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Jun.2010 at 13:42
Thumbs%20Up
Verjeti! http://www.youtube.com/watch?v=smKeH_YEZX8&feature=related * http://www.youtube.com/watch?v=e4fUk5XhGGk * http://www.youtube.com/watch?v=y50GEFjKsZE *
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <123

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.172 seconds.