Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Ostalo > Ostalo
  New Posts New Posts RSS Feed - Neplačniki
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Neplačniki

Post Reply Post Reply
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Neplačniki
    Posted: 03.Oct.2012 at 19:58
Jaz sem imel tako izkušnjo z Slovenci od katerih so bili vsi čapci ki jih ni pol leta plačal stokrat boljši od njega in sem samo zaradi njih uspel zdržat. Mi je pa kršil toliko pravic, da sem ga samo totalno napizdil z vsemi grdimi izrazi ki sem se jih spomnil, pa rekel, da ga bom skoz okno vrgel (šefa pred polno pisarno) in mu zagrozil s tožbo, pa se je podelal v hlače in smo takoj uredili.

Btw, ko je folk z družinami brez plače vzel nekaj robe iz skladišča tudi nikoli ni upal klicat policije, ker če bi malo okoli pa po bilancah pogledali, bi šel z njimi.
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Oct.2012 at 20:17
Hmm, jst sm samo enkrat mel slabo izkusnjo, valda ankete, ko mi niso hotli placat, ces da sem jih sam resu - kar pa dejansko ni blo res, ampak sm jih poslou v tri p.m., mel osebno zadovoljstvo, popusil tistih 100€ in prezivel

Drugace pa sm ze 4 leta pri enem in istem delodajalcu kot student, super! Placa pride tocno, vedno, nc da bi karkol manjkal ... Super, skratka.
Cheeseburger eating motherfucker!

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03.Oct.2012 at 22:19
SŠ ne šteje. Vsaj meni. Mrbit zato, ker sem že ful dolgo iz tega.

Edited by devlin - 03.Oct.2012 at 22:20
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Jan.2013 at 16:38
dost bedno, ja.. :S
jsm mela enkrat to foro, da si je el hefe kupu tanouga audija, pol pa ni mel gnarja placat kelnarc.. je dobil lepo vsak dan en najbl grdo hinavsko prijazen sms ali klic (odvisno od razpolozenja) in po pol leta sm dobila ves dolg (ki je sicer najbrz v celoti sek sou za telefon) nazaj.. :)
se oprasicujem za oftopik :>
Back to Top
Mitja M.J. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Jan.2013 at 16:59
Pred leti šel k tipu v pisarno in ga nisem spustil ven, dokler mi ni izplačal tistih kurčevih 20.000. Tolarjev, da ne bo pomote.

Ko sva šla ven, je bila 22.15. On je bil utrujen, jaz pa zadovoljen.
MacGyver je zakon!
Back to Top
Von Iron View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Von Iron Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 10.Jan.2013 at 20:25
jst po 3 letih še zdej nisem dobila cca 60e za ankete, prav tako sem velikrat ostala brez plačila, ko sem delala v kaki gostilni.. klicala sem, težila, pa nikol nisem in ne bom vidla tega denarja.
''Isn't it strange that as soon as you're born you're dying?'' - Iron Maiden, The Clairvoyant
Back to Top
Mitja M.J. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Jan.2013 at 14:50
mah ja. to zna bit kar problem... človeku včasih zakuha, pa potem naredi kaj kar drugače nebi. sej potem ti je lahko še žal, samo to ponavadi ne pomaga kaj dosti (to, da ti je pol žal namreč). Samo enkrat ko si v situaciji, ko ti nekdo ne plača za delo, ki si ga pošteno naredil kar razumeš drugega, ko pristopi na "drugačen" način po SVOJ denar. Sej vzameš le SVOJE nazaj!

Dobro, razumem, da se je posel zjebal, pa da delodajalec res nima, ker mu že drugi niso plačali. To bi še nekako šlo. Ampak da ima avto, na katerem je ena guma vredna kot njegov dolg do mene, tooo pa ne bo šlo skozi kar tako... 

Sicer sem takrat šel na sigurno, ker sem dobil (zanesljiv) namig, da ima tip keš v pisarni. Se spominjam, ko sem hodil gor po stopnicah jezen kot ris in si mislil: samo en možen izhod je iz tukaj... Z DENARJEM! 

In po kakih treh uraj je tako tudi bilo :)

MacGyver je zakon!
Back to Top
engl View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote engl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Feb.2013 at 16:12
kaj se tiče študentskih del imam sam pozitivne izskušnje, nasploh z plačili v Sloveniji. Mi pa res gre na kurac ta človeška gamad o katerih berem na forumih in medijih o neplačilih hkrati pa nabavi novega avta, zaposlitvi nečaka  itd. 
Je pa res da sem v Avstriji zaposlen in da je tu plačilna disciplina kot to ma biti. 
Lahk pa delim zelo pozitivno zgodbo za časa ko sem bil zaposlen pri enem privatniku prek ŠS. 
Delali smo terenska dela, smo v začetku decembra končal sezono, takrat je takoj vsem javil povedal za zaključek kje in kdaj se dobimo. Zadnji dan v letu pa še dobim nakazilo od SŠ. Pa seveda moja površnost in flegma se ni zavedala mojih profitov. Kličem šefa, če je slučajno kaj zafuko z nakazili (ker tip je bil do tedaj vedno zanesljiv na vseh področjih kaj se je biznisa tikalo), pa mi reče, da mi je itak bil še dolžan še 150€, 40€ je pa nekaj malega zraven za božičnico kao :D

Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.094 seconds.