![]() |
Neplačniki |
Post Reply
|
| Author | |
devlin
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8890 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Topic: NeplačnikiPosted: 03.Oct.2012 at 19:58 |
|
Jaz sem imel tako izkušnjo z Slovenci od katerih so bili vsi čapci ki jih ni pol leta plačal stokrat boljši od njega in sem samo zaradi njih uspel zdržat. Mi je pa kršil toliko pravic, da sem ga samo totalno napizdil z vsemi grdimi izrazi ki sem se jih spomnil, pa rekel, da ga bom skoz okno vrgel (šefa pred polno pisarno) in mu zagrozil s tožbo, pa se je podelal v hlače in smo takoj uredili.
Btw, ko je folk z družinami brez plače vzel nekaj robe iz skladišča tudi nikoli ni upal klicat policije, ker če bi malo okoli pa po bilancah pogledali, bi šel z njimi. |
|
![]() |
|
Jovo
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Oct.2012 at 20:17 |
|
Hmm, jst sm samo enkrat mel slabo izkusnjo, valda ankete, ko mi niso hotli placat, ces da sem jih sam resu - kar pa dejansko ni blo res, ampak sm jih poslou v tri p.m., mel osebno zadovoljstvo, popusil tistih 100€ in prezivel
![]() Drugace pa sm ze 4 leta pri enem in istem delodajalcu kot student, super! Placa pride tocno, vedno, nc da bi karkol manjkal ... Super, skratka.
|
|
|
Cheeseburger eating motherfucker!
Ma jebi se ti(jovo™) NEW AGE!!!!!!!!!!!!! Fru-fru muškarac. |
|
![]() |
|
devlin
Senior Member
Joined: 16.Nov.2007 Location: Vatican City State Status: Offline Points: 8890 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 03.Oct.2012 at 22:19 |
|
SŠ ne šteje. Vsaj meni. Mrbit zato, ker sem že ful dolgo iz tega.
Edited by devlin - 03.Oct.2012 at 22:20 |
|
![]() |
|
grafin
Senior Member
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Jan.2013 at 16:38 |
|
dost bedno, ja.. :S
jsm mela enkrat to foro, da si je el hefe kupu tanouga audija, pol pa ni mel gnarja placat kelnarc.. je dobil lepo vsak dan en najbl grdo hinavsko prijazen sms ali klic (odvisno od razpolozenja) in po pol leta sm dobila ves dolg (ki je sicer najbrz v celoti sek sou za telefon) nazaj.. :) |
|
|
se oprasicujem za oftopik :>
|
|
![]() |
|
Mitja M.J.
Senior Member
Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5322 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Jan.2013 at 16:59 |
|
Pred leti šel k tipu v pisarno in ga nisem spustil ven, dokler mi ni izplačal tistih kurčevih 20.000. Tolarjev, da ne bo pomote.
Ko sva šla ven, je bila 22.15. On je bil utrujen, jaz pa zadovoljen.
|
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
Von Iron
Newbie
Joined: 24.Jan.2011 Location: Transylvania Status: Offline Points: 192 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 10.Jan.2013 at 20:25 |
|
jst po 3 letih še zdej nisem dobila cca 60e za ankete, prav tako sem velikrat ostala brez plačila, ko sem delala v kaki gostilni.. klicala sem, težila, pa nikol nisem in ne bom vidla tega denarja.
|
|
|
''Isn't it strange that as soon as you're born you're dying?'' - Iron Maiden, The Clairvoyant
|
|
![]() |
|
Mitja M.J.
Senior Member
Joined: 18.Aug.2008 Location: Slovenija Status: Offline Points: 5322 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 27.Jan.2013 at 14:50 |
|
mah ja. to zna bit kar problem... človeku včasih zakuha, pa potem naredi kaj kar drugače nebi. sej potem ti je lahko še žal, samo to ponavadi ne pomaga kaj dosti (to, da ti je pol žal namreč). Samo enkrat ko si v situaciji, ko ti nekdo ne plača za delo, ki si ga pošteno naredil kar razumeš drugega, ko pristopi na "drugačen" način po SVOJ denar. Sej vzameš le SVOJE nazaj!
Dobro, razumem, da se je posel zjebal, pa da delodajalec res nima, ker mu že drugi niso plačali. To bi še nekako šlo. Ampak da ima avto, na katerem je ena guma vredna kot njegov dolg do mene, tooo pa ne bo šlo skozi kar tako... Sicer sem takrat šel na sigurno, ker sem dobil (zanesljiv) namig, da ima tip keš v pisarni. Se spominjam, ko sem hodil gor po stopnicah jezen kot ris in si mislil: samo en možen izhod je iz tukaj... Z DENARJEM! In po kakih treh uraj je tako tudi bilo :) |
|
|
MacGyver je zakon!
|
|
![]() |
|
engl
Senior Member
Joined: 07.Apr.2008 Location: Slovenia Status: Offline Points: 1223 |
Post Options
Thanks(0)
Quote Reply
Posted: 20.Feb.2013 at 16:12 |
|
kaj se tiče študentskih del imam sam pozitivne izskušnje, nasploh z plačili v Sloveniji. Mi pa res gre na kurac ta človeška gamad o katerih berem na forumih in medijih o neplačilih hkrati pa nabavi novega avta, zaposlitvi nečaka itd.
Je pa res da sem v Avstriji zaposlen in da je tu plačilna disciplina kot to ma biti. Lahk pa delim zelo pozitivno zgodbo za časa ko sem bil zaposlen pri enem privatniku prek ŠS. Delali smo terenska dela, smo v začetku decembra končal sezono, takrat je takoj vsem javil povedal za zaključek kje in kdaj se dobimo. Zadnji dan v letu pa še dobim nakazilo od SŠ. Pa seveda moja površnost in flegma se ni zavedala mojih profitov. Kličem šefa, če je slučajno kaj zafuko z nakazili (ker tip je bil do tedaj vedno zanesljiv na vseh področjih kaj se je biznisa tikalo), pa mi reče, da mi je itak bil še dolžan še 150€, 40€ je pa nekaj malega zraven za božičnico kao :D |
|
![]() |
|
Post Reply
|
|
| Tweet |
| Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |