Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Ostalo > Ostalo
  New Posts New Posts RSS Feed - Frogijeva finančno metalska pomoč
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Frogijeva finančno metalska pomoč

Post Reply Post Reply
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Frogijeva finančno metalska pomoč
    Posted: 18.Aug.2014 at 18:27
Predlagam, da kar odpremo temo za našega altruista, večnega brata v metal krvi, enega in edinega metal diktatorja (generala, bojevnika, komandirja, karkoli pač že je danes) in da mu tukaj napišemo, zakaj, kdaj in koliko denarja nam primanjkuje, da se bomo lahko konkretno opijanili in istočasno udeležili dogodkov, ki nas povezujejo že od prve Exodus plate. 

Finančna pomoč ni nujno vezana na striktno metal dogodke; glede na razvoj dogodkov se lahko po novem s finančno pomočjo udeležite tudi kakšnega konkretnega ravea ali pa psihadelične hipijade. Še posebej slednje bo odlično, kajti naš general ima verjetno kar dobro ponudbo psihadelikov v svojem generalštabu. 

Jaz bom kar naredil pobudo in zaprosil Frogija za pomoč bi dosegu cilja, da se grem tetovirat. Ni metal dogodek, ampak tetovaže so kar precej metal, barva pa gre v kožo, kar povzroča veliko krvi ... Skratka, sam proces tetoviranja je kar metal. Sama tetovaža sicer ni draga (200€), vendar ne vem, če se mi bo izšlo, kajti planiram iti na Tajsko v hotel s petimi zvezdicami, le tam pa se hočem brezskrbno prepustiti masažam mladoletnih dečkov. 

Frogi, metal nacija Slovenije - in jaz - računa nate!
Cheeseburger eating motherfucker!

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
Vraan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vraan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Aug.2014 at 18:52
Ja šiiiiiiit kok zakon! LOL

Moj wishlist je sicer obsežen ampak ful nočem preveč fehtat. Aja no, mogoče bi imel športni merilec srčnega utripa... Najcenejši je tam okoli 30 EUR. Frogi, a to bi šlo? Sej fitnes oz. šport je tud ful metal.
The real monsters are often just people.
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Aug.2014 at 18:56
Pohvale za skromnost! 

Frogi, vidiš, saj ne bo veliko treba! Bodi mož beseda! 

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Aug.2014 at 19:02
kul, dam vsakemu pol evra ali morda celega. bosta bližje cilju. 
Back to Top
Ijus View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ijus Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Aug.2014 at 21:00
LOL
Back to Top
KILL YOUR IDOLS! View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote KILL YOUR IDOLS! Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 18.Aug.2014 at 23:11
Ze par let ne kupim niti enga cd-ja... to je eno.

No, potem, denar stezka hranim, da bi otroka peljal na daljse potovanje videt, da ta koscek sveta, v katerem zivimo, se zdalec ni edini mozen... in da so slabsi in tudi boljsi...

On tue un homme, on est un assassin. On tue des millions d'hommes, on est un conquérant. On les tue tous, on est un dieu.

J. Rostand.
Back to Top
rožica View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote rožica Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Aug.2014 at 00:42
Originally posted by KILL YOUR IDOLS! KILL YOUR IDOLS! wrote:

Ze par let ne kupim niti enga cd-ja... to je eno.

No, potem, denar stezka hranim, da bi otroka peljal na daljse potovanje videt, da ta koscek sveta, v katerem zivimo, se zdalec ni edini mozen... in da so slabsi in tudi boljsi...

Skor tocno eno leto nazaj sem iz svoje majhne kolekcije po poštenih cenah prodal kupcek meni zelo ljubih CDjev in si z dobljenimi par sto evri ter nekaj prihranki financiral potovanje na sever Evrope (je pa res da so odlocitvi za potovanje zelo botrovali trije koncerti, ki sem si jih sproti sel pogledat). Malce pogrešam tiste albume ki jih zdaj poslušam preko kompa, ampak nikoli mi ne bo žal za to odločitev.
Za otroka bi storil najmanj enako, najverjetneje pa še več. :)

All matter in the universe is destined to become the scrap heap of history.

It’s called the 2nd Law.
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Aug.2014 at 09:40
Think of the children!
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Aug.2014 at 09:41
Back to Top
KILL YOUR IDOLS! View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote KILL YOUR IDOLS! Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Aug.2014 at 10:00
Vse res, se strinjam 100%, ker pa je ta tema odprta za (menda) neke vrste prenotacije/rezervacije financnih surplusov dobrohotnezev, sem se pac dal v vrsto z mocnimi aduti.

Nikakor pa se ne stejem med bedne, tako da ce bo kdo potreboval kak Evro za npr. zadnje packaste zgoscenke Mayhem ali Burzum ali bilo kaj ali morda, da gre na fotokopijo-koncert najnajnajpodobnejsega benda onemu drugemu, ki je itak podoben podobnemu podobnega nekemu drugemu podobnemu, mu vsekakor odstopim svoje mesto v vrsti, da ne bo zamer, smo pac brothers, pizda, al ne?

Edited by KILL YOUR IDOLS! - 19.Aug.2014 at 10:02
On tue un homme, on est un assassin. On tue des millions d'hommes, on est un conquérant. On les tue tous, on est un dieu.

J. Rostand.
Back to Top
devlin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote devlin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Aug.2014 at 18:53
Khm, jaz bi pa lastno stanovanje, pa bazen, pa nov avto srednjega cenovnega razreda, pa 6 malo bolj konkretnejših potovanj za dve osebi pa moderen comp, pa 160 kart za koncerte in 50 za festivale,....

Nah, v bistvu si želim samo da bi par meni ljubih oseb končno dobilo stalne zaposlitve, ki ne bi človeka pri živem ubile, ampak to ne kupi dnar :-/.

Edited by devlin - 19.Aug.2014 at 18:56
The Optimistic Cynic: Remaining completely oblivious to the tragedy of existence.
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 19.Aug.2014 at 21:27
Originally posted by frogstomp frogstomp wrote:

včeri sm mel en reply na tole spisan, pa sm pol rajši zbrisal, ker te debate tle so res katastrofa ^^

no vseeno - mi kr ne da miru, da ne bi komentiru.

Pač dopade se mi sporočilo te izjave [če mi je že una debata o koncertnih vstopnicah bila lame, niti nism najbolš dojel sporočila, k si ga hotu dt] - pač s temle stavkom si opisal princip kickstarterja :) men je kul to. En folk pač zaradi raznih komplexov ne dojema pomena takega načina financiranja - za druge je mogoč to celo rip off...ampak hey - AVGN je na tak način pravkar posnel celovečerec, k se pravkar suče po ameriških kinodvoranah ^^
Back to Top
Mitja M.J. View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Mitja M.J. Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 09:29
Originally posted by Wind Carrier Wind Carrier wrote:

včeri sm mel en reply na tole spisan, pa sm pol rajši zbrisal, ker te debate tle so res katastrofa ^^

no vseeno - mi kr ne da miru, da ne bi komentiru.

Pač dopade se mi sporočilo te izjave [če mi je že una debata o koncertnih vstopnicah bila lame, niti nism najbolš dojel sporočila, k si ga hotu dt] - pač s temle stavkom si opisal princip kickstarterja :) men je kul to. En folk pač zaradi raznih komplexov ne dojema pomena takega načina financiranja - za druge je mogoč to celo rip off...ampak hey - AVGN je na tak način pravkar posnel celovečerec, k se pravkar suče po ameriških kinodvoranah ^^

pa Obituary bojo oktobra tudi izdali album financiran preko kickstarterja! Komaj čakam pošiljko!!!!!!!!!!!!! 
MacGyver je zakon!
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 09:50
pa res... sm mislu da se zajebavaš :)

no kakorkoli folk, tega je polno kot vidite, ideje se rojevajo po vsem svetu. tko da si to lahko razlagate kot opomin tistim, ki skočte v apriori "kvaj s tem kretenom, kakšne ideje ma!!" stanje :) pa čeprav gre kle in v dyzovem primeru za zbiranje za nek produkt, v mojem pa za omogočenje predvsem pri pol praznih dvoranah, da gre še kdo notr za jebenega pol evra do evra vložga (častite nekomu 10 minut svojega dela, pa tud če ste na minimalcu), da bi bilo to tlačenje zemlje kolektivno znosnejše. 
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 10:01
Cakej, sam mal, Dyz, mal mesas dva pojma: kickstarter financiranje in fehtarjenje.

Pri kickstarterju je tako, da ti financiras neko idejo in potem, ako se nabere zadostna kolicina sredstev, tudi nekaj prejmes.

V primeru Obituary lepo pise na desni strani: vec das, vec dobis. https://www.kickstarter.com/projects/unation/help-fund-a-new-obituary-album

Se pravi, ce jaz dam nekemu projektu na kickstarterju 20€ bom v zameno za to dobil cd/majico/you-name-it.

Ce dam nekemu frogiju 5€ bom pa dobil samo financni primanjkljal.

Edited by Jovo - 20.Aug.2014 at 10:06

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 10:09
"what's in it for me?" mislm da nima kej počet v debati o solidarnosti in o tem, a nekdo lahko pogreša pol eura, sicer pa ja... nima ravno toliko veze s kickstarterjem. dyz, vseeno hvala za podporo/razumevanje/prevešanje tehtnice v debati Hug

Edited by frogstomp - 20.Aug.2014 at 10:10
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 10:12
Vem, da nima kej za pocet v debati o solidarnosti, tako kot nima tu kaj pocet primerjava fehtarjenja s kickstarterjem. Ker to sta dva popolnoma razlicna pojma. 

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
Čak Boris View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Čak Boris Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 11:31
Jovo. Da te potolažim.

Najbols da se fehtanje dela takole: 

"1. revež je prisel na sceno tocno ob 12:00, XY je prijel v roke kovanec in ga dal YX, ki se je vsedel na tla, pogledala sta se in vžagla prijateljsko debato, ki traja 4 minute, čemur je sledila krajša pavza. 136 obiskovalcev, ki so čakali v vrsti, so se za hip ustavili in počakali da revež nadaljuje posel z naslednjim obiskovalcem, ki traja 3,34 minute, za uvod pa je prevzel dva kovanca za en evro, enega po 50 centov in dva centa po 10 v roke..." 

Dejmo se zresnt no.

Tolk ma kikstarter skupnega z fehtanjem kot kritika z reportom lubi Wink

Drugač pa a to šteje? Dobrih 10 let nazaj me je pokovc pred bazenom žical za denar, češ da so mu starci dal keš samo za karto in nima nč za drink. Častil sem mu en bambus. In kolk je blo mal treba, da je bil škorc vesel. Frogi je verjetn pozabu, če ne druzga že mogoče samo zarad tega ker je bil preden se je event na bazenu zaključil koma fertik. V čem je pol point donirat, če se prejemnik ne spomni Big smile A pol dobim vsaj litrco* po tolkmu času?

Edited by Čak Boris - 20.Aug.2014 at 11:34
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 11:41
... Sej nima smisla odgovarjat nekomu, ki je kot uzaljena baba

Edited by Jovo - 20.Aug.2014 at 11:45

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 11:44
Zalosti me, da enacite klosarjenje mladine za vstopnino in alkohol s Kickstarterjem in podobnimi res kul zadevami. Res, you people make me sad. 

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 11:56
zanimivo, kako iz izrečenega od ene osebe postane stvar hitro "vi". kakorkoli, je stvar darovalca, da premeri prosilca, če je vredn.. če se z nekom zaklepetaš za par minut in ti debata počupa dlake na jajcih, zakaj kurac pa nebi daroval tistega drobiža. sej so faca ljudje na svetu. končn rezultat je one hapy motherfucker, ki srečo rad še deli z nekom. aka. manj morasta družba po mojem skromnem mnenju. bolj osebno kot kava ali kruh za prjatla. če ti sede osebno seveda. 

Edited by frogstomp - 20.Aug.2014 at 11:58
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 12:05

zanimivo, kako iz izrečenega od ene osebe postane stvar hitro "vi".
Jao, tole se v Zeitgeist debato spreminja ...

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 12:49
jaaawn.. neverjetno kako se v vsaki sceni, za vsako novo idejo vedno najde 23045 idej zakaj ne in zakaj proti in kaj je narobe z ljudmi ki jim pade kaj takega na pamet. medtem ko je un del populacije, ki aktivno uživa sadove tega sodelovanja med darovalcem in prejemnikom, enkrat na eni enkrat na drugi strani.. modro tiho.. in pač nrdijo. 

mimogrede, zastonjakarstvo res ne rabi nujno minusa met spredi.. kle vam drogart časti taksi, da bi varno prišli domov... torej sam v razmislek.. mogoče ni cilj za prvim drevesom, ampak je dobrobit vsake ideje treba poiskat čez deveti hrib. 

Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 12:53

"what's in it for me?" mislm da nima kej počet v debati o solidarnosti in o tem, a nekdo lahko pogreša pol eura, sicer pa ja... nima ravno toliko veze s kickstarterjem. dyz, vseeno hvala za podporo/razumevanje/prevešanje tehtnice v debati Hug

mene je spomnlo na kickstarter - pač maš nekoga, k ma nek cilj in gre prot njem prek mini prispevkov ljudi, k s tem izkažejo neko dobro voljo

Asociacija pač :D

Edited by Wind Carrier - 20.Aug.2014 at 13:02
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 13:20

mimogrede, zastonjakarstvo res ne rabi nujno minusa met spredi.. kle vam drogart časti taksi, da bi varno prišli domov... torej sam v razmislek.. mogoče ni cilj za prvim drevesom, ampak je dobrobit vsake ideje treba poiskat čez deveti hrib. 

Spet mesas jabolka in hruske ... Kako je ta "brezplacen" taxi primerljiv s fehtarjenjem? Eno preprecuje in zmanjsuje smrtne zrtve v prometnih nesrecah in ce je za tebe to brezplacno (uporabnika), se ne pomeni, da je tudi za narocnika. Je lepa gesta, ampak mal mesas jabolka in hruske, no.

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 13:23
ja no sej, lej, eni prejemajo socialno, drugi štipendijo, tretji subvencijo... katero tudi trošijo za koncerte, pivo, bilokaj... vse kar je tukaj drgače je odrezat posrednika... in če je posledica osrečen človk, kar je lahko na dolgi rok pozitivno za vse ostale? zakaj kurac pa ne? vsaj jst mislm da... se iz omogočanja sreče da razvit v vse smeri.. od poslovnih priložnosti do zmanjšanja incidentov zrdi napetosti...
Back to Top
Jovo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Jovo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 13:38
No, jst se zmerej cakam na vsaj 50 centov, ki si mi jih obljubu.

Ma jebi se ti(jovo™)

NEW AGE!!!!!!!!!!!!!

Fru-fru muškarac.
Back to Top
Čak Boris View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Čak Boris Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 13:41
Buhu Big smile
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 13:48
Originally posted by Jovo Jovo wrote:

prid plesat
Back to Top
Vraan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vraan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 13:54

do zmanjšanja incidentov zrdi napetosti...

Dvojna merila Frogi. Kdaj bo to za vse veljalo?
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 13:55
Originally posted by Vraan Vraan wrote:

kot velja za vse enovrstičnice, pojasni s primerom ali pa spet pokaži da si seronja. ne kr neki prbijat
Back to Top
Vraan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vraan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 13:59

kot velja za vse enovrstičnice, pojasni s primerom ali pa spet pokaži da si seronja. ne kr neki prbijat

Tebe je do vsega treba za rokco pelat.

EVO TI DVE VRSTICI MAJMUN. Če praviš, da nekje zmanjšaš morebitne napetosti, pa jih na drugi strani večaš. Predvsem tukaj oz. na internetu. Kredibilen boš, ko ne boš šel nobenmu več na jetra. Smile
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 14:01
a ni to tko.. točno in izključno samo na vas? da umirite svoj krč? kaj to pove o teb, če te s tira vrže navadn pogovor? rabimo temo še za to? da si probate svoje krče razvozljat? da boste šli v novi dan brez skrbi in brez obiskovanja zdravnika, ker se v vas kopiči kr en smešn gnev? časti spiritualno vožnjo čez ovire ;)

Edited by frogstomp - 20.Aug.2014 at 14:06
Back to Top
Vraan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vraan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 14:07
Zanimivo. Z ostalimi oz. večino se da pa povsem normalno pogovarjati. 

In ne ne ne! Ne rabimo še ene bebave teme!

Edited by Vraan - 20.Aug.2014 at 14:08
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 14:08
@Frogi: A si ti Vraanu dal pesek v vagino?
Back to Top
Vraan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vraan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 14:15
Originally posted by mizzi mizzi wrote:

Za 35-letnika bi se pa lahko kej bolšga spomnu. No, lahko bi tud že mel lajf. Smile

Edited by Vraan - 20.Aug.2014 at 14:16
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 14:19
prosim paranoid za čistilko. 
Back to Top
Vraan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vraan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 14:25

prosim paranoid za čistilko. 

Frogi prireja resnico sebi v prid. Naša nestrinjanja s tvojimi debatami bodo šla, medtem ko bodo vse tvoje debate ostale.

V bistvu čisto nič od tega ne bi bilo tukaj, če ne bi ti odpiral bebavih debat. Normalen forum bi bil lahko.

Edited by Vraan - 20.Aug.2014 at 15:02
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 14:28
nism za brisanje mnenj. ampak da se dva prerekata o pesku v vagini in kaj bi se moral spomnit 35letnik..? ni ravno mnenje no.
Back to Top
Vraan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vraan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 14:33

nism za brisanje mnenj. ampak da se dva prerekata o pesku v vagini in kaj bi se moral spomnit 35letnik..? ni ravno mnenje no.

V bistvu je mnenje. Men že pri 25 letih teče voda v grlo -  še vedno doma, še vedno se izobražujem, začasne oblike zaposlitve, še vedno pišem v take debate ... Pa lahko bi šel nekam v najem, ampak sm mnenja, da je to metanje dnarja v WC - ni naložba. Lastno stanovanje ali pa nič. Če bo pri 35 še vedno tko, je zame to bruka. Ampak tvoje mnenje glede tega itak poznam. Ti boš do konca lajfa doma in hodil plesat naokoli.

Edited by Vraan - 20.Aug.2014 at 15:04
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 14:49
am.. in? hočem rečt.. kaj ma veze kako kdo živi? oz. zakaj tebe moti kako kdo živi? ti mar škoduje direktno? indirekno? mislm da ne. dej a se pride še kdo pofočkat no, a je to ena normala, da si pustiš bit tok zamorjen od drugih? razmišljujoč človk vrjetno prej ko slej pride do zaključka, da se je živcirat za brezveze in začne dojemat kaj izhaja iz tebe in kaj iz drugih.. krči jeze izhajajo nujno iz tebe. povedano z drugimi besedami , ne živciram te jst ampak se živciraš ti z mano oz. tvojo idejo mene.  mislm da te čaka resno delo na sebi. howk! ampak ne skrbi. to je paranoid. pomagamo ti razčesat vozle pa še drobiž ti bomo nasul v dlan za tvojo osamosvojitev, koncert ali merilnik utripa. peace bro. 

Edited by frogstomp - 20.Aug.2014 at 14:50
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 15:32

Za 35-letnika bi se pa lahko kej bolšga spomnu. No, lahko bi tud že mel lajf. Smile

Edited by mizzi - 20.Aug.2014 at 15:33
Back to Top
Vraan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vraan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 15:33

am.. in? hočem rečt.. kaj ma veze kako kdo živi? oz. zakaj tebe moti kako kdo živi? ti mar škoduje direktno?

Saj mi ne. Izrazil sem le mnenje, da se mi zdi žalostno, da ima človek pri teh letih še vedno čas pisati trapaste komentarje. Pa tud recimo enovrstične provokacije o piramidah v zeitgeist debati (ki sicer niso namenjene meni). Hotel sem predvsem povedat, da jst nočem bit tak 35 letnik. Dead
Back to Top
Vraan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vraan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 15:41

prid plesat

Jovo vidš, ko sprejmeš Frogijevih 50 centov avtomatično potrdiš license agreement. LOL 

Če ne greš plesat moraš vrniti z obrestmi LOL

Edited by Vraan - 20.Aug.2014 at 15:41
Back to Top
frogstomp View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote frogstomp Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 15:43

prid plesat

Jovo vidš, ko sprejmeš Frogijevih 50 centov avtomatično potrdiš license agreement. LOL 

Če ne greš plesat moraš vrniti z obrestmi LOL

hočem rečt, za transakcijo ne morš rečt sam "dej" ampak se morš ali pojavit na istem kraju al pa poslat trr.. jst kot dajatelj sm povedu svoj limit.. naj bo osebno :) sicer pa wtf, če si star 35 ali več let, in imaš strast prebrat kakšno misel na forumu, kaj je tu takega ,da bi moral človek pograjat? sam žolč vs je :)

Edited by frogstomp - 20.Aug.2014 at 15:47
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 15:47

am.. in? hočem rečt.. kaj ma veze kako kdo živi? oz. zakaj tebe moti kako kdo živi? ti mar škoduje direktno?

Saj mi ne. Izrazil sem le mnenje, da se mi zdi žalostno, da ima človek pri teh letih še vedno čas pisati trapaste komentarje. Pa tud recimo enovrstične provokacije o piramidah v zeitgeist debati (ki sicer niso namenjene meni). Hotel sem predvsem povedat, da jst nočem bit tak 35 letnik. Dead

Pri katerem letu pa zgubiš pravico brezveznega semi trolanja? Al moraš resnično sovražit tarčo in leta niso pomembna?

Sicer pa,

Edited by mizzi - 20.Aug.2014 at 15:48
Back to Top
Vraan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vraan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 15:49

Pri katerem letu pa zgubiš pravico brezveznega semi trolanja? Al moraš resnično sovražit tarčo in leta niso pomembna?

A niste travarji miroljubna in nesovražna sorta?

Sicer pa, imaš popolnoma vso pravico in nihče ti je noče odvzeti. Jaz sem samo ob tem prišel do spoznanja kakšen nočem biti JAZ takrat.

Edited by Vraan - 20.Aug.2014 at 16:00
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 16:04
Ne kadim trave, pa tudi ne sovražim te. Sprašujem se ali ti sovražiš frogija in ob keterem letu se boš odrekel slastem sranja po forumih. Samo da vem koliko let sem že izguba.

Back to Top
Vraan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Vraan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 16:11
Ko bom lahko prišel na ta forum in med zadnjimi objavami ne bo debat v stilu - gremo vn plesat, konoplja je ful zakon, metalci si ne morejo privoščiti karte, ipd. First world problems debate. Ja saj vem, ni mi jih treba brat ... Še manj jih je pa treba odpirat.
Back to Top
kookie View Drop Down
Paranoid crew
Paranoid crew

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote kookie Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 20.Aug.2014 at 16:22
Ne bom se vmešaval v (osebne) spore, ampak dejmo se mal ohladit, zuni pada dež in je lep novembrski dan. Bomo temo odprli čez kakšen dan, ko bo spet sonce in bo več dobre volje Handshake
Back to Top
 Post Reply Post Reply

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.188 seconds.