Paranoid Metal Webzine Homepage
Forum Home Forum Home > Koncerti > Domači koncerti
  New Posts New Posts RSS Feed - 29.3. Krško Crossbreed, Thraw, Whisper
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

29.3. Krško Crossbreed, Thraw, Whisper

Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Senior Member
Senior Member

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Mar.2008 at 20:54

Čeko, tokrat ne prinesti pelinkovca, nebi rad vozil nazaj kakega bolnika, kot takrat Snaila:):):)

Back to Top
Ruda View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ruda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 27.Mar.2008 at 22:22
Alpa prnesi vseeno :D
www.rkc.si
Back to Top
Cepo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Cepo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Mar.2008 at 10:04
alo, korošci! da ne boste slučajno prinesli tisti jabolčni zvarek, ki ga imenujete mošt!
AHTI, driska na poti!
se vizualno percipiramo dans včr! ...pet do pou sdmih...včr!
MILENKO!!!
Clive Barker For President!
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Mar.2008 at 14:01
ja wdaaa...ob pov sdmih, če bomo do taj tam, mater, vš ke je krškoConfused
ŠE VEDNO SM TOLE!Big%20smile
Back to Top
Goat Horn View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Goat Horn Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Mar.2008 at 14:43
Zob za zob, očeso za očeso...Big%20smile
Back to Top
Cepo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Cepo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Mar.2008 at 16:31
...fukk you and have a nice day! HAHAHAHAHA!!!
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 29.Mar.2008 at 20:46
uzivite na koncertu.. mene spet bacili ne pustijo vn :( spet bom zgresila thraw, k jih se nikol nism vidla.. :( ah, bo ze..
lpg.
se oprasicujem za oftopik :>
Back to Top
Cepo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Cepo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Mar.2008 at 09:47
jest sm užival! urha, prideš ven z bacili in jih pustiš nekje na pol poti! hehe! crossbreed sem gledal že v četrtek na metelkovi, pa še včeraj v kk in moram rečt, da so mi no.1 thrash bend pri nas! buco mi je čedalje bolj všeč v svojem I-watch-cartoons outfitu, njegov glas pa mi na crossbreed muziko sede ko šamar čelavom.
thraw sem zuni prepril in predebatiral z lokalno hardkor legendo - jožetom žarnom (final approach).
whisper je bilo spet lepo videti oz. slišati na odru! zakaj mi niste igrali tiste laganice?! šmrc... bobnar je imel dickless tracy majco (ta prvo!), zategadelj je podkupil moj glas, hehehe!
koncert mislim da je uspel v vseh pogledih!
jebeš brežiške gostilne, ki se zapirajo v soboto ob enih!
by Cepo-razvajena lublanska rit!
Back to Top
grafin View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote grafin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Mar.2008 at 11:36
ja, ja, sej vem, jih pustis na pol poti, ko pa se vracas, spet skocjo nate.. puhn kufr mam ze tega.. ceprou sm bols.. zej se pucam inu pljuvam olivnozelene kompaktke.. pa dobr tek :)
lepo slisat, da je koncert uspel.. (seveda ne bi brez mojih urokov :> )
kaj cepo, si se uvozu u prestolnico?
se oprasicujem za oftopik :>
Back to Top
Zupan View Drop Down
Groupie
Groupie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zupan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Mar.2008 at 11:38
Hja,tale koncert je bil NOR. Men je blo najbolš,vse je štimalo v nulo. Aja,pa hvala prophet za voden izlet. Smile hehe
Back to Top
Buco View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Buco Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Mar.2008 at 11:42
Prijetno je blo. Bo še kdaj. Sam naslednič prosm nobenih plesalcev v dvorani pred koncertom, ker so zasmradil plac :D
Back to Top
Atheist View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Atheist Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Mar.2008 at 15:08
Super...vse...dosti pijače, dobre pizze (ordered by Chekko) razen tonca, ki je raje fotografiral med igranjem bandov, kot bil za mešalko,...Poleg 3 urne vožnje v eno smer in današnjega komajživetjaaaaa...se ne pritožujem nad ničemerTongue The place was packed, folk vseskozi za akcijo, crowdsurfing, mosh, čupanje...this is all i needSmile Hvala Čekotu za pizdenje, ker smo zamudili na tonsko in priganjanje nasplohTongue Hvala, da smo lahko kadili v učilnici in za pizdenje, če sta bile prižgani več kot 2 cigareti naenkratBig%20smileĐovk, res je bilo vse lepo. 
Hvala Krško, pa še kdaj,...Veliko boljše je bilo, kot nazadnje, ko sem igral v tej dvoranici...

Edited by Atheist - 30.Mar.2008 at 15:09
Back to Top
Schoobitz View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Schoobitz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 30.Mar.2008 at 22:41
Tilen: :*  ;)

Crossbreed: Kul, vendar ste bli malček razštelani. No, niste bili 100% točni, kakor sem vas bil do zdej vajen. Pa še vokal mate. Zakon! Buco, hvala za ponujeno pivo, vendar sem vozil. Disapprove

Thraw: FAK! Po mojem mnenju en boljših, če ne najboljši bobnar na slovenski metal sceni! Plus tega Hudrap naveza najlepša brata na odru v Sloveniji! LOL Res zakon bend! Pa še meni ljube priredbe ste izbrali! Clap

Whisper: Se pozna odsotnost z odrov. Tomc je mal nihal. Ampak je začel pozirat! Big%20smile Ivanšek se je lepo vklopil in res paše zraven. Škoda zarad katastrofalnga sounda... Niste vi tolko krivi. Kaj čmo, če bi eni radi bli fotografi, pa tonci pa... Pa pomojem niti ne vejo, kaj je to "ekvilajzer"...
www.myspace.com/simonsubic
Back to Top
Ivan View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ivan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Mar.2008 at 10:23
Koncert je bil trio fantastikus! Odličen zvok - hvala bogu, ni mi piskalo v ušesih, hehehe.

Že pridno tipkam rap-ort...

HUDRAP CONSPIRACY!!! SMODE FOR PRESIDENT!!! PAUL BUCOFF LIVES!!!
ZMAJČKI AND OTHER SHIT!!! HAIL RUTICA NA KLAVIATURAH OD KORNIJA!!! HAIL MOSHPIT AND LOOCHKAR!!!
DICKLESS TRACY
ERUPTION
Back to Top
Schoobitz View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Schoobitz Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Mar.2008 at 10:56
Zanimiv kriterij za dober zvok: ne piskanje v ušesih LOL
grinderji... Ermm
www.myspace.com/simonsubic
Back to Top
Cepo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Cepo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Mar.2008 at 11:23
AHAHAHAHA!!! grinderji.... sam da ne piska naslednji dan, drugo sve prolazi! :)
Back to Top
Guests View Drop Down
Guest Group
Guest Group
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Guests Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Mar.2008 at 11:39
Originally posted by Schoobitz Schoobitz wrote:

Zanimiv kriterij za dober zvok: ne piskanje v ušesih LOL
grinderji... Ermm
Tongue ja,sam res

Sicer pa je bil tut meni zakon večer in vzdušje, lepo smo se imeli,
...čeprav so bli Thraw tudi po mojem "zmagovalci" večera , ...novi kitarist pa se whisperjem lepo poda,

...Buco pa čist hudo oponaša Halforda - zakon! Clap

Edited by T*Infidia - 31.Mar.2008 at 11:51
Back to Top
Cepo View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Cepo Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Mar.2008 at 13:24
paul bucoff!
Back to Top
majcen View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote majcen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Mar.2008 at 16:46
Ma men je bil tut koncert zakon, čista zmaga!!! Morm rečt da so bli vsi trije bendi super, glede zvoka pa tut nimam večjih pripomb, ker mislim da je kr dobr izpadlo oz. super, glede na to kak zvok je že bil v krškem.

Važno pa je, da se je mel folk fajn, jst vem da sm se mel in nism biu edini...

Dobra ali pa slaba novica je to, da me še kr vrat boli!! Ka sm jst en pusi!!
Back to Top
majcen View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote majcen Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Mar.2008 at 16:49

[/QUOTE] Tongue ja,sam res Sicer pa je bil tut meni zakon večer in vzdušje, lepo smo se imeli, ...čeprav so bli Thraw tudi po mojem "zmagovalci" večera , ...novi kitarist pa se whisperjem lepo poda, ...Buco pa čist hudo oponaša Halforda - zakon! Clap[/QUOTE]

Ma sej ponavadi je tak v krškem da nardi 2 bend največjo fešto... drgač pa vsaka čast THRAW

DERI!!!
Back to Top
Bojan View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bojan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Mar.2008 at 17:23

Hvala, Šubic!Embarrassed

Crossbreedov se mi ne da več hvalitBig%20smilevredo steWink

Whisper res ne igrajo mojega stila glasbe,
se mi je pa vseeno zdelo solidno odigrano (kar sem pač slišal proti koncu),
ono dvo- oz. večglasno petje je blo dost poslušljivo,
bobnar je šikano matral set,
tud kitarist me je presenetil, ki mi je bil čudno znan, pa sm pol zvedel da je on tisti od Labris, keep it up!
Publika: thumbs upSmile

Skratka, zakon!Clap

Aja, zahvala še Atheistu, da je pomagal in omogočil nastop, pa se je jebal za volanom šest ur alltogetherBig%20smile

Lp.
Back to Top
Everlost View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Everlost Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Mar.2008 at 17:27
DDDDAAAAAAAAAAJJJJ KULIIIII DOOOOOOOOOVVVVVV!!!!!!!!!!!
Back to Top
Bojan View Drop Down
Newbie
Newbie

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Bojan Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Mar.2008 at 18:23
Big%20smile
Back to Top
Everlost View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Everlost Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 31.Mar.2008 at 18:48
Ne smej se ko ti bom ena dau LOL
Back to Top
Ruda View Drop Down
Senior Member
Senior Member

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Ruda Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14.Apr.2008 at 12:24
slike?
www.rkc.si
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.08
Copyright ©2001-2026 Web Wiz Ltd.

This page was generated in 0.172 seconds.